2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese bu vinelac adındaki ilacı kullanan arkadaşlar yanında magnezyum kullanıyormusunuz , doktora soruyorum azcık gıcık kendisi arada kullan diyor da ben özellikle bu wc konusu rahatlasın diye kullanmak istiyorum kullanılır birlikte herhalde dimi

kızlar bişi sorucam, belki daha önce de konuşulmuştur ama kaçırmış olabilirim. bebek bakım ürünlerini aldınız mı ben bu ay alacağım mustela düşünüyorum. ama içerik olarak neler aldınız bir sürü şey var hangisi lazım olur olmaz bilemedim. bir de konak şampuanı varmış herkes onu övüyor ama konak olmadan almak mı lazım yoksa olursa mı alırız??inşallah konak olmasın tabi de.

selam kızlar, ben de kac gundur raporluydum evde dınlenıyodum. cok sukur bıseyım yok keyfı rapor aldım :) dogum ıznı ıcın son 2 hafta gun sayıyorum resmen. calısmak ıskence oldu bana bu hamılelıkte.

@balinmaz canım cok gecmıs olsun rahatsızlanan dıger tum arkadaslara. hayırlısıyla daha kotu olmadan kucagımıza alsak bebıslerımızı.

bu arada hıckırıktan bahsetmıssınız. benım bebıs de gunde 3- 4 kere hıckırıyo yaklasık 5 dk falan kıyamam hıckırırken de rahatsız oluyo sanırım daha cok hareket edıyo. benım bebısımde donmus ama dr degısebılır dıyo onemlı olan 36. haftadan sonrakı pozısyonu dıyo. o yuzden strese sokmayın kendınızı dondumu donecek mı dıye. kardesım dogumdan 1 gun once donmus. sımdı erken bunu dusunmek ıcın.

lohusa pıjaması ben de hala alamayanlardanım. mayhosmelek ve @Yellucum sızınkıler tarzında arıyorum ben de. ama netten degıl de gorerek almak ıstıyorum. yellu cum sen nerden almıstın emınonunden mı?

benım cok eksıgım var esım evı komple boyatalım dıyo nası yaparım onu dusunuyorum. kımse yok yanımda yardımcı olucak. calısırken de ugrasamam anca ızne ayrılınca. ramazan gelmeden halletmek lazım. onun dısında bebek ıcın ne hedıyelık ne kapı susu ne hazırlayamadım daha. cok ıs var cok zaman da yaklasıyo

canım ben vinalac kullanıyorum çok memnunum ama benim doktorum magnezyum vermiyor onun yerine soda ve muz öneriyor o yüzden soruna tam cevap veremiyorum canım. ama ben çok şükür doğru dürüst kabızlık çekmedim diyebilirim bikaç ufak tefek olay dışında. kabızlıkla ilgili kivi önerebilirim akşam yatmadan önce yiyip su içip yatınca sabah rahatlatıyor deneyebilirsin istersen.

Çok teşekkür ederim kiviyi birde gece deneyeyim :)

Tatlım ben kadıköyde boğanın oralardan aldım. Hemde gerçekten baya uyguna aldım fiyatını. Bakmak istersen adı Marilyn idi tarif ederim sana benim herşey gelecek en geç önümüzdeki hafta başı bende olur. Çikolatayıda önümüzdeki ay alayım dedim. Bende bebişin eşyaları yerleştirdim dün. Çok yordum kendimi gecede uyıyamadım yorgunluktan.
Evi komple boyatmak mı aman tanrım :) ben taşınmayı gözümde büyütüyorum, içinde eşya varken boyatmak nasıl olur acaba

Ben de Mustela aldım,konak taragı aldım ama şampuanını almadım.%90 oluyormuş bebeklerde,olduğunda internetten sipariş veririm dedim.Bu arada eczanede set 190 tl falandı.Son kullanma tarihleri ve gerçek ürünler açısından güvendiğin bir siteden alırsan daha uyguna alırsın,ben öyle yaptım.Bir arkadaşım da Sebamed almış.

vall abenım de gozum kesmıyo hıc bı yandan da boyansa hıc fena olmaz dıyorum ama elımı bıseye surecek durumda degılım. canım sen nıye yoruyosun kendını annenler yardımcı oluyo mu pekı tek basına yapma sancın da cıkmıs da dıkkatlı olmalısın.

emınonunde bulamazsam kadıkoye gıdeyım barı degısıklık olur :) senden tarıfını ısterım o zaman canım cok saol

Ben oğlumda sebamed kullanmıştım hep yine öyle alırım diye düşünüyorum

Kızlar koltuk altıma inen meme dokusuda şişmişti benim. Hala da inmedi. Sanki bir yumurta varmış gibi duruyor. Olabiliyormuş doktor öyle demişti ama hiç böyle bir şikayeti olana rastlamadım daha var mı aranızda acaba?

Videolarini izlemistim cok kolay gorunuyodu.ipe diziyorsun sadece.
Tabi cok güzel hediye olur :) sen kendini geçtin gideceklerini dusunmeye başladın

Canım ben de Yellu diyince boğanın oraya gittim,bir türlü bulamadım mağazayı,yoruldum sonra arayamadım.Sen bulursun umarım:)Benim pijama Marilyn gecelik Bone.Fiyatları nette de uygun gibi.Enerjin varsa marka,beden beğenirsen bir de netten bak fiyatlarına,hangisi uygunsa onu alırsın.Bu tarz seviyorsan zaten ya Marilyn de ya Bone da.Memlekete bir tane çok şık pijama,sabahlık bulmştum,bedeni yoktu,internetten alırım dedim,markayı unutmuşum.Memlekette annemin bildiği lohusa ürünleri üzerine birkaç mağaza var,oralardan alacağım diğerlerini,İstanbul'da alası vardır da,ben bulamıyorum :)

Videolarini izlemistim cok kolay gorunuyodu.ipe diziyorsun sadece.
Tabi cok güzel hediye olur :) sen kendini geçtin gideceklerini dusunmeye başladın
Başak burcu olmanın dayanılmaz ağırlığı Çok ayrıntıcıyım,kimsenin aklına gelmez detylar benim aklıma gelir,uykularımı kaçırır.Böyle gelecek 50 senenin planını falan yaparım yine de yetişmez :) Herkes bebişinin kıyafetlerini yıkadı,ütüledi,benim oda hala havalanıyor,mobiya kokusu çıkmadı.Titizlenince işlerim uzadı hep,bir de şimdi enerji de azaldı.

Ben de yikadim kiyafetleri ama utulemeye halim kalmadi haftaya utulerim heralde.daha buyuk temizlik yapilacak duvarlar silinecek kadin cagircam kaynanamla yapacaklar ben zaten calisiyorum umarim son 3 haftaya kadar dayanabilirim bebegimle eylul ayini gecirmek icin.ahh ogretmen arkadaslarim zamanlamamiz malesef cok fena oldu saglikla gelsinler de yapcak bişey yok.

Marily nin besiktas ihlamur kuyuda da dukkani var. Guzel@indirimler oluyor.
Gecen sene arkadasim 35 tlye almisti:))

Napalım annesi okadarcığada yawrumux için katlancaz ki hamilelikte neler yaşıyoruz. Sen yawrumun yerine de emmişsin mübarek :)

Aynen canım ben abartmışım zaten o süreçte ek gıda bile reddetmişim ben yerlerine emdim onların süt annesi de mamişkolar :)

evet kullaniyorum :) ikisinide aksam kullaniyorum magnezyum yatarken bir iki saat oncede vinelac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…