Ben alayim bi tane yanimda dursun diyorum :) Hipp var onu cok öneriyorlar ama yenidoganda mi sonrami kullaniliyor onu bilmiyorum daha arastiracagim..Yok kuzum mama almadim onlar orda veriyorlar gerek goruyorlarsada oneriyorlarmis..hicbir bilgim yok bukonuda..ayy bakarsin ogun alisveriste olursun ve gelirsin:)
Kemeraltina yakin hastanem
Canım ben de Yellu diyince boğanın oraya gittim,bir türlü bulamadım mağazayı,yoruldum sonra arayamadım.Sen bulursun umarım:)Benim pijama Marilyn gecelik Bone.Fiyatları nette de uygun gibi.Enerjin varsa marka,beden beğenirsen bir de netten bak fiyatlarına,hangisi uygunsa onu alırsın.Bu tarz seviyorsan zaten ya Marilyn de ya Bone da.Memlekete bir tane çok şık pijama,sabahlık bulmştum,bedeni yoktu,internetten alırım dedim,markayı unutmuşum.Memlekette annemin bildiği lohusa ürünleri üzerine birkaç mağaza var,oralardan alacağım diğerlerini,İstanbul'da alası vardır da,ben bulamıyorum :)
Ütüyü de kadına yaptırsana,ne kadar sürecek ki ütülemesi.Bir saatte ütüler,sıkışırsan ütücüye ver.Ütüleme paketleriyle uygun fiyata geliyor.Ben de yikadim kiyafetleri ama utulemeye halim kalmadi haftaya utulerim heralde.daha buyuk temizlik yapilacak duvarlar silinecek kadin cagircam kaynanamla yapacaklar ben zaten calisiyorum umarim son 3 haftaya kadar dayanabilirim bebegimle eylul ayini gecirmek icin.ahh ogretmen arkadaslarim zamanlamamiz malesef cok fena oldusaglikla gelsinler de yapcak bişey yok.
Hiç sorma ben de hala havalandırma aşamasındayımBaşak burcu olmanın dayanılmaz ağırlığıÇok ayrıntıcıyım,kimsenin aklına gelmez detylar benim aklıma gelir,uykularımı kaçırır.Böyle gelecek 50 senenin planını falan yaparım yine de yetişmez :) Herkes bebişinin kıyafetlerini yıkadı,ütüledi,benim oda hala havalanıyor,mobiya kokusu çıkmadı.Titizlenince işlerim uzadı hep,bir de şimdi enerji de azaldı.
Hiç sorma ben de hala havalandırma aşamasındayımBaşak burcu olmanın dayanılmaz ağırlığıÇok ayrıntıcıyım,kimsenin aklına gelmez detylar benim aklıma gelir,uykularımı kaçırır.Böyle gelecek 50 senenin planını falan yaparım yine de yetişmez :) Herkes bebişinin kıyafetlerini yıkadı,ütüledi,benim oda hala havalanıyor,mobiya kokusu çıkmadı.Titizlenince işlerim uzadı hep,bir de şimdi enerji de azaldı.
Amin,Allah yardımcımız olsun.Bu arada amuragami emzik zincirleri gördüm pofuduk_design'de.Sen yapabilirsin bunu,diğerlerinden çok farklı.Hiç sorma ben de hala havalandırma aşamasındayımyıkama ütüleme düşündükçe yetişmeyecek diye korkuyorum.ben de gece yatarken yapılacakları tek tek planlarım ama hiç yetişmez...enerji meselesine hiç girmeyelim.hepsini yaparım sanıyodum ama şimdi iki saat ayakta kalayım heryerim ağrıyor aileden uzakta olunca da hepsi bana kalıyor.rabbim yardımcımız olsun
Cok sağol cok teşekkür ederim amin inşallah Allah hepimizin eliyle yaptığı özenle sectiği cicileri sağlıkla kullanmayı nasip ederDün gordum ama yorum yapamadim elinize saglik hepside cok guzel olmus :) Saglikla kullansin minigin tabi sende :)
Bırak ya bitek bebek odasını boyat gitsin. Dayanamazsın o yorgunluğa. Ya valla bu hamilelikte anladım herkesi cidden. Ana bacı kaynana hepsi biyere kadar. Bitek ablam ve küçük görümcem destek çıkıyolar saolsunlar.vall abenım de gozum kesmıyo hıc bı yandan da boyansa hıc fena olmaz dıyorum ama elımı bıseye surecek durumda degılım. canım sen nıye yoruyosun kendını annenler yardımcı oluyo mu pekı tek basına yapma sancın da cıkmıs da dıkkatlı olmalısın.
emınonunde bulamazsam kadıkoye gıdeyım barı degısıklık olur :) senden tarıfını ısterım o zaman canım cok saol
Bırak ya bitek bebek odasını boyat gitsin. Dayanamazsın o yorgunluğa. Ya valla bu hamilelikte anladım herkesi cidden. Ana bacı kaynana hepsi biyere kadar. Bitek ablam ve küçük görümcem destek çıkıyolar saolsunlar.
Tamam tatlım sen bakın. Ama havuzluhanda da bakmıştım ben hiçte uygun değil baya internet satış fiyatlarıyla yarışır yani
Normal doğuma giriyor diye biliyorum canım. Sadece genel anesteziliye giremiyor dediler bana
Hadi bakalım yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah bebeğin bol boş poz verir size ben normalde kilolu olduğum için normal bedenim 2xl 3 xl arasında değişiyor kalıba göre lohusa takımını alırkende bu bedenler yok bulamıcam diye korkuyordum ama bi alt bedeni xl rahat oldu bana belide ayarlanabilirmişmerhaba arkadaşlar. işlerim yetişmeyecek diye endişe edenleri biraz rahatlatayım :) düne kadar hiçbir hazırlık yapmamış hiçbişey almamıştım. dün de iki zıbın üç tulum aldım, bir şey olsa :) bu sefer böyle olsun dedim son dönemde halledicem, zaten çok birşey almayacağım.
önceki doğumumda lohusa olarak değil normal iki takım pijama almıştım dagi den. biri çok iyi biri çok kötü çıktı. şimdi ne alıcam hiç bilmiyorum. mağaza gezmek zor geliyor ayakta kalınca karnım sertleşiyor hemen. şu lohusa sepetinden alayım diyorum ama bedeni olmazsa filan o ne olucak. gecelik/pijama alanlar hangi beden aldınız acaba, normal bedeniniz mi, biraz daha büyük mü?
bu arada yarın doktor randevumuz var yavruyu merak ediyorum inşallah iyidir..
Günaydın annisleruzun suredir yazmiyorum doktorum birçok seyi yasaklı.uzun sure TV tlfn bakmak biseye odaklanmam yasakladı dusmeyen tansiyonum var alfamet kullaniyordum dün ku kontrolden sonra günde 4 e çıkardı doktor dozu.preeklampsi oldugunu söyledi.skintili bi döneme girdik bakalim.tansiuonlariniza dikkat edin.inanin çıktığını farketmiyorsunuz.14/9 gectigi anda doktorum haber vermemi soyledi agir bi grip de gecirdim bizim oğlan zayif kalmıştır diye korkuyordum cok şükür 1200 gr ve kipir kipirdi
Bana doktor demed canım netten okudum. Tuzu azalttım ama tamamen nasıl keserimnaneli suyu diyetteyken içiyordum aslında olabilir ama nane maydonoz suyunu çok önermiyorlarya bilemedmki canım
selam kızlar, ben de kac gundur raporluydum evde dınlenıyodum. cok sukur bıseyım yok keyfı rapor aldım :) dogum ıznı ıcın son 2 hafta gun sayıyorum resmen. calısmak ıskence oldu bana bu hamılelıkte.
@balinmaz canım cok gecmıs olsun rahatsızlanan dıger tum arkadaslara. hayırlısıyla daha kotu olmadan kucagımıza alsak bebıslerımızı.
bu arada hıckırıktan bahsetmıssınız. benım bebıs de gunde 3- 4 kere hıckırıyo yaklasık 5 dk falan kıyamam hıckırırken de rahatsız oluyo sanırım daha cok hareket edıyo. benım bebısımde donmus ama dr degısebılır dıyo onemlı olan 36. haftadan sonrakı pozısyonu dıyo. o yuzden strese sokmayın kendınızı dondumu donecek mı dıye. kardesım dogumdan 1 gun once donmus. sımdı erken bunu dusunmek ıcın.
lohusa pıjaması ben de hala alamayanlardanım.mayhosmelek ve @Yellucum sızınkıler tarzında arıyorum ben de. ama netten degıl de gorerek almak ıstıyorum. yellu cum sen nerden almıstın emınonunden mı?
benım cok eksıgım var esım evı komple boyatalım dıyo nası yaparım onu dusunuyorum. kımse yok yanımda yardımcı olucak. calısırken de ugrasamam anca ızne ayrılınca. ramazan gelmeden halletmek lazım. onun dısında bebek ıcın ne hedıyelık ne kapı susu ne hazırlayamadım daha. cok ıs var cok zaman da yaklasıyo
Cnm nerden aldın lohusa takımını bende büyük bedenim bulamam diye korkuyorum.Hadi bakalım yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah bebeğin bol boş poz verir size ben normalde kilolu olduğum için normal bedenim 2xl 3 xl arasında değişiyor kalıba göre lohusa takımını alırkende bu bedenler yok bulamıcam diye korkuyordum ama bi alt bedeni xl rahat oldu bana belide ayarlanabilirmiş
Gelen kadinin utusunu begenmiyorum kaynanam ben yapayim diyo ama kendim ugrasmak istiyorum bi taraftan 19 mayis tatiline artikÜtüyü de kadına yaptırsana,ne kadar sürecek ki ütülemesi.Bir saatte ütüler,sıkışırsan ütücüye ver.Ütüleme paketleriyle uygun fiyata geliyor.
Aa evet amigurumiden çok hoş modeller. Gördüm ben de.sirasi gelirse yapıcam inşallah:)Amin,Allah yardımcımız olsun.Bu arada amuragami emzik zincirleri gördüm pofuduk_design'de.Sen yapabilirsin bunu,diğerlerinden çok farklı.
Ben normal gecelik satan küçük bir mağazadan aldım lüleburgazdan şahnur markasıydı ama internet siteside var orda daha uygun bi incele kalıpları cok güzel kumasıda öyle bende korkudan hemen aldımCnm nerden aldın lohusa takımını bende büyük bedenim bulamam diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?