2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kuzum mama almadim onlar orda veriyorlar gerek goruyorlarsada oneriyorlarmis..hicbir bilgim yok bukonuda..ayy bakarsin ogun alisveriste olursun ve gelirsin:)
Kemeraltina yakin hastanem
Ben alayim bi tane yanimda dursun diyorum :) Hipp var onu cok öneriyorlar ama yenidoganda mi sonrami kullaniliyor onu bilmiyorum daha arastiracagim..
Sen hayirlisiyla dogurda belli olur :) Ama lutfen miniklere soyle gec gelsinler haziran sonu iyidir :))

tamam canım magazasını bulabılırsem gıderım sanırım besıktasta ve fatıhte de var. ya ben ıstanbuldayım da noluyo hıc bısı bulamıyorum kendıme :)

Ütüyü de kadına yaptırsana,ne kadar sürecek ki ütülemesi.Bir saatte ütüler,sıkışırsan ütücüye ver.Ütüleme paketleriyle uygun fiyata geliyor.

Hiç sorma ben de hala havalandırma aşamasındayım yıkama ütüleme düşündükçe yetişmeyecek diye korkuyorum.ben de gece yatarken yapılacakları tek tek planlarım ama hiç yetişmez...enerji meselesine hiç girmeyelim.hepsini yaparım sanıyodum ama şimdi iki saat ayakta kalayım heryerim ağrıyor aileden uzakta olunca da hepsi bana kalıyor.rabbim yardımcımız olsun

Hiç sorma ben de hala havalandırma aşamasındayım yıkama ütüleme düşündükçe yetişmeyecek diye korkuyorum.ben de gece yatarken yapılacakları tek tek planlarım ama hiç yetişmez...enerji meselesine hiç girmeyelim.hepsini yaparım sanıyodum ama şimdi iki saat ayakta kalayım heryerim ağrıyor aileden uzakta olunca da hepsi bana kalıyor.rabbim yardımcımız olsun

Amin,Allah yardımcımız olsun.Bu arada amuragami emzik zincirleri gördüm pofuduk_design'de.Sen yapabilirsin bunu,diğerlerinden çok farklı.

Dün gordum ama yorum yapamadim elinize saglik hepside cok guzel olmus :) Saglikla kullansin minigin tabi sende :)
Cok sağol cok teşekkür ederim amin inşallah Allah hepimizin eliyle yaptığı özenle sectiği cicileri sağlıkla kullanmayı nasip eder

merhaba arkadaşlar. işlerim yetişmeyecek diye endişe edenleri biraz rahatlatayım :) düne kadar hiçbir hazırlık yapmamış hiçbişey almamıştım. dün de iki zıbın üç tulum aldım, bir şey olsa :) bu sefer böyle olsun dedim son dönemde halledicem, zaten çok birşey almayacağım.

önceki doğumumda lohusa olarak değil normal iki takım pijama almıştım dagi den. biri çok iyi biri çok kötü çıktı. şimdi ne alıcam hiç bilmiyorum. mağaza gezmek zor geliyor ayakta kalınca karnım sertleşiyor hemen. şu lohusa sepetinden alayım diyorum ama bedeni olmazsa filan o ne olucak. gecelik/pijama alanlar hangi beden aldınız acaba, normal bedeniniz mi, biraz daha büyük mü?

bu arada yarın doktor randevumuz var yavruyu merak ediyorum inşallah iyidir..

Bırak ya bitek bebek odasını boyat gitsin. Dayanamazsın o yorgunluğa. Ya valla bu hamilelikte anladım herkesi cidden. Ana bacı kaynana hepsi biyere kadar. Bitek ablam ve küçük görümcem destek çıkıyolar saolsunlar.
Tamam tatlım sen bakın. Ama havuzluhanda da bakmıştım ben hiçte uygun değil baya internet satış fiyatlarıyla yarışır yani

Ben de oyle dıyorum da esım ısrarcı. ıkna edemezsem elımı bıseye surmem valla o ugrassın :) en azından ablanla gorumcen var yardımcı saolsunlar benım de kayınvalıde gıdıp gelıyo haftada bır ona da sukur dıyorum.

uygun fıyattan zıyade gorerek ımkan varsa deneyerek almak ıstıyorum. ıade degısımle ugrasmıyım dıye. su ısten bı ayrılsam doya doya gezıcem bakıcam da calısırken halım kalmıyo. zaten gobegım cıddı agırlık yapmaya basladı sırtım falan cok agrıyo. öne cekıyorum resmen :)

1-) mobilyalar kurulacak. (Malzemeler geldi ama eşimin gözü almıyor bu aralar)
2-) giysiler yıkanıp ütülenecek. (En az 30dan fazla ayrı ayrı alt ve üst var. Ben aldıklarımdan sonra çoğu hediye geldi.)
3-)bebek bakım malzemeleri alınacak.(biberonundan şampuanına kadar hic bişeyi almadım daha)
4-) anne ihtiyaçları alınacak.( gözümde büyüyen pijama takımı-lohusalık ve bi kac parça yazlık giysilere ihtiyacım var işe giderken hic bişi bulamıyorum artik giymeye)
5-) ev temizlenecek. (Dip köşe bucak cam kapı halı perde vs.. )
6-) misaifrlere verilecek olan hediye ve cikolataları seçicem.

Bunları ne zaman yapıcam hiç bi fikrim yok. 37.haftaya kadar çalışcam birde. Eşim olmadan alışverişe çıkamıyorum onunda zamanı kısıtlı. Netten de aldım alacağımı bundan sonrakileri görerek almam lazım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hadi bakalım yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah bebeğin bol boş poz verir size ben normalde kilolu olduğum için normal bedenim 2xl 3 xl arasında değişiyor kalıba göre lohusa takımını alırkende bu bedenler yok bulamıcam diye korkuyordum ama bi alt bedeni xl rahat oldu bana belide ayarlanabilirmiş

Canım ben ilk oğlumda preeklampsi ile doğum yaptım, erken farkedilmesi çok iyi, tansiyona hepimizin dikkat etmesi lazım, çok sinsi hiç hissettirmiyor, ben 21tansiyomla gitmişim kontrole güle oynaya hiç bir rahatsızlık hissetmiyordum,
Drun önerdi mi bilmiyorum ama magnezyum&kalsiyum desteği almak da tansiyonun yükselmesini engelliyormuş

Bana doktor demed canım netten okudum. Tuzu azalttım ama tamamen nasıl keserim naneli suyu diyetteyken içiyordum aslında olabilir ama nane maydonoz suyunu çok önermiyorlarya bilemedmki canım

Bende de hafif hafif başlıyor ödem canım, eklampsi riskim olduğu halde tuzu sıfırlamamı önermiyor drum, ama az tüketiyorum, bol su ve günde 1kupa yeşil çay önerdi

Ayy aman aman komple boya deme bana, çok yordu beni
Lohusa sepetinin yeri eminöünü havuzluhanda giriş katında sağda hemen, modellerin hepsini görerek alabilirsin, indirimde yapıyor

Cnm nerden aldın lohusa takımını bende büyük bedenim bulamam diye korkuyorum.

Cnm nerden aldın lohusa takımını bende büyük bedenim bulamam diye korkuyorum.
Ben normal gecelik satan küçük bir mağazadan aldım lüleburgazdan şahnur markasıydı ama internet siteside var orda daha uygun bi incele kalıpları cok güzel kumasıda öyle bende korkudan hemen aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…