2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy aman aman komple boya deme bana, çok yordu beni
Lohusa sepetinin yeri eminöünü havuzluhanda giriş katında sağda hemen, modellerin hepsini görerek alabilirsin, indirimde yapıyor
Ay cok saol canım magazanın adı ne pekı ben orda bı ıc camasır gecelık falan satan yere gıtmıstım ama sadece ıc camasırı almıstım kalabalıktan gecelık soramamıstım acaba benım gırdıgım yer mı. Orası oyle gırıs katındaydı.

Ayy aman aman komple boya deme bana, çok yordu beni
Lohusa sepetinin yeri eminöünü havuzluhanda giriş katında sağda hemen, modellerin hepsini görerek alabilirsin, indirimde yapıyor

Boya işini de bazen dıyorum bısı yok hallederız bazen de yok yapılcak ıs degıl dıyorum. Esım annenler gelınce yapalım dıyo da annemlerde ramazanda gelıyo oruclu olucaklar nası ıs yaptırıyım onlara

Mahmutpaşa girişinden girince hemen sağda canım, ben değişim falan da yaptım işimden dolayı sık eminönüne gidiyorum oyüzden rahat aldım, hatta büyük geldi değiştirdim
Bu modeli aldım ben gecelikli takımıyla birlikte, severek aldım, pijamasını ilerideki zamanlarda giyerim

Eklentiler

• image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 75
Canım doktorları anlamıyorum ohalden dolayı korkuyorlar rapor vermeye istemedim de açıkçası iznimi kullanıp zaten 32 de ayrilicam artık
Kuzum ozel hastane dr dami vermiyor ya cok ilginc.
Benimki veriyor

Benimde oyle canim sezeryana almiyorlarmis

Ablam veya eşim girsin isterdim ama sadece doğum yapan ve personel girebilirmis, herhalde bir kaç kişiyle birlikte doğum olucak sanırım bu yüzden baska hastanelerede sorduk hepsinde böyleymiş, yalnız kalmaktan herzaman nefret etmişimdir

Hakkimizda hayirlisi canim yarin haftalik kontrolumuz var insallah iyi gecer haftalar azaldikca ayaklarim geri gidiyor hadi aliyoruz der diye korkuyorum..hic bir anne istemez kuvezde bebek beklemek cokk korkuyorum..dogduklari gibi yanimiza gelsin ballarimiz insallah ☺

Aynen benimde esime cemkiririm ona sararim diye hayallerim vardi ama arkadasim ankatti esi bayilmis orda kan tutmus mantikli dusununce benimkide lesin bayilir daha kan Aldiramaz ama o anin kavusmadini beraber yasamak guzel olurdu neyse artik kader :)) buluruz sarcak biseyler bende cok korkarim :))

Bende eşimi istememiştim, ben kan verirken fenalaşır doğumda düşünemiyorum
İlk doğumda anesteziciyle muhabbet etmiştik bol bol, müzik vardı o oyaladı biraz, snra bebeği alıyoruz ışıkları kısın falan dedi dr baya heyecanlıydı
Sonra hooo gögsüme atıverdiler

Al benden de o kadar ne ara yapılacak tum bunlar cok merak edıyorum

Ben de en cok bu modelı sevdım ama yakası cok acık geldı bana sence nası rahatsız eder mı acaba. Cok goguslu bırı degılım rahat eder mıyım edemez mıyım bılemedım o yuzden gorerek alıyım dıyorum. Magaxada varsa ılk buna bakıcam zaten

Benim ameliyathaneye inme korkum var hayal ediyorum nasil olucak diye o onlugu giyip yataga yatmak iceri girmek felan sanki cok aci cekicem gibi geliyo.kesicekler beni vs eminim cok duygulu olucakta o kisma gelene kadar kocama saraydim iyiydi :)

Biraz açık ama çok rahatsız etmedi, takıntılıdır eşim ama birşey demedi
Sabahlıkla baya kapanıyor zaten, çok gögüslü olucaz ama doğımdan sonra inşAllah

Y Yellu canim sparislerin ne durumda baya sira var herhalde..
Kuzenimin yaptirdigi yere kokulu sabun yaptiriyorum yarin yola cikacakmis bile..baska bir arkadasada minik isimlik yaptirdim tastan oda bitirdi seyhandan hala tik yok bikac kere yazdim siradasin dedi..nekadarda yogunmus

Benim ameliyathaneye inme korkum var hayal ediyorum nasil olucak diye o onlugu giyip yataga yatmak iceri girmek felan sanki cok aci cekicem gibi geliyo.kesicekler beni vs eminim cok duygulu olucakta o kisma gelene kadar kocama saraydim iyiydi :)

İnanır mısın canım bende öyleydim normalde, ama o an bebeğine kavuşma heyecanından bende korku acı gibi düşünceler hiç olmadı nasıl odaklandıysam onun gelişine artık düşün ki beklenmeyen erken doğumdu
Ama 2.psikolojisi çok farklı, planlı mı olur abi hastaneye gelir mi doğumdan sonra mı getirirler, ayrı bir duygusallık yaratıyor oğlum

Kizlar baktim kapi susum yetismicek gibi heryer cok yogun calisiyor gittim ne olur ne olmaz diye idareten tul aldim kapimi en azindan bos birakmayim diye..

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-02-21-46-32.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…