2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Guzel gunlerde kullananin canim bende konustum burayla haziran sonuna alabilirim ancak dedi..bende birkac hafta icinde elimde olsun istiyorum biyere siraya girdim bakalim odemeyi onden aldiklari icin o sira gelmez daha :))
Umarim gelir canim.Temmuzun basi dogum gorunuyor,gerci ertelemeye calisacagim ama,bakalim.

Benim cicegi kargoya veriyorum dedi en son bir daha ses cikmadi,bakalim nolacak.
Aaa bu arada ne dicem valla savunmak gibi olmasın yanlış anlamayın ama internetinde problem vardı son 3-4 gündür. Birde kargo şirletini değiştirdiler hafta başında. Ben yine iletirim serzenişleri

Kime sipariş vermiştin kapı süsünü tatlım?
Canim kimseye veremedim heryer 1_2 ay atiyor enson seyhanin izimiydi onla konustum madem kasnakli kapi susu olsun diye ondanda ses seda cikmadi..
keceyledoludolu diye bir arkadasa siraya girdim evdeki kapiya ordan yetisir anca :)
Ne furyaymis bu valla keske elimizden gelse masallahlari var:)

Kocami taktim pesime pijama,gecelik aradim.O da gezmeyi sevmiyor,hem soylenmeye basladi hem de yorulunca yazamadim canim.Yazsam da gormezdin belki,lohusa sepetinden aldim ben de,napayim.
Anladım canım kötü olmuş sağlık olsun içine sindiyse önemli olan o

Ne istemiştin seyhanın el izinden bende söyleyeyim ister misn? Ne diye ses çıkmadı dedn? Sıkıştırsaydın ya kuzu

Iyi akşamlar kızlar, doğumdan konuşulmuş, benim 2.olacak ama ben de korkuyorum. Bi de oğlumu düşününce tuhaf oluyorum, bana bişey olursa napar diye..Ben epidural sezeryan oldum. Lavman yaptılar, sonda taktilar, ameliyathane ye indirdiler, canlı canlı ameliyat olmak endişe verici ama başında birsürü kişi oluyor.Benim eşim de doğuma girmek istedi ama dr.um bayilirsin filan bi de senle ugrasmayalim dedi..Şimdi acaba genel anestezi ile mi olsam diyorum, bel fıtığım da var korkuyorum. Dr.um anestezi uzmanı ile görüşürsün o konuyu dedi..

Ne istemiştin seyhanın el izinden bende söyleyeyim ister misn? Ne diye ses çıkmadı dedn? Sıkıştırsaydın ya kuzu
Yok kuzu bosver yaa kendi donus yapsin ben sıkıstırmayı sevmiyorum bu defa aceleye geliyor bana vakit ayirmasi benim icin daha onemliydi.merak ettim herkesemi boyle yapiyor diye sordum ciceklerede aynini soyledigine gore..

Yok kuzu bosver yaa kendi donus yapsin ben sıkıstırmayı sevmiyorum bu defa aceleye geliyor bana vakit ayirmasi benim icin daha onemliydi.merak ettim herkesemi boyle yapiyor diye sordum ciceklerede aynini soyledigine gore..
Üzüldüm şimdi gerçekten. Öneriyi ben yapmıştım. Bazen sıkıştırmak iyidir heleki sen ikiz annesi olcaksın. Gel alınganlık etme kuzu sende htırlat. Ben nereye ne yaptırıyosam kurt gibi peşlerindeyim :)

Yok kuzum yanlis anlama sakin..
Ben cidden merak ettigim icin sordum.
Siram gelince yaptircam yine birseyler..
Zaten dedimya kokulu sabun oldu buarada kiyafet keselerim hazirlaniyor vs..
Kimin kismeti varsa onda oluyor

Yok kuzum yanlis anlama sakin..
Ben cidden merak ettigim icin sordum.
Siram gelince yaptircam yine birseyler..
Zaten dedimya kokulu sabun oldu buarada kiyafet keselerim hazirlaniyor vs..
Kimin kismeti varsa onda oluyor
Orası öyle tabi kime niyet kime kısmet. Sen nasıl istersen tatlım

Bol bol su içiyorum aslında ama yeşil çayı bilemedim. Ben son 2 seferdir acil gidyorum doktora hiçbişey soramıyorum haliyle unutuyorum. Sende dikkat et kuzu.

Canım ben yasak diye biliyordum yeşil çayı çok sevdiğim halde içemiyordum ama dr her sabah kahvaltı sonrası 1kupa önerdi hem ödemi hem tansiyonu dengeliyor dedi

Bana birşey olursa oğlum nolur hüznü çöktü bana da zaman yaklaştıkça, normal sanırım hormonlardan bu duygusallığımız, sağsalim girip çıkarız inşAllah canım, ben normal doğum denemeyi planlıyorum ama sez olmam gerekitse yine spinal tercih ederim

Inşallah canım. Ben normal doğumdan ilkinde de korkuyordum, bunda da cesaret edemem.Benim de doğumum rahat ve güzeldi.

Canım ben ilkini genel anestezi olmustum epiduralde fenalasirim diye korktum ama sonra herkesi girunce heves ettim.o ilk ana tanık olmak icin fakat benimde bel fıtıgım var ve yorumları okudukca bazı kisilerin bel agrıları kalmıs bazı anestezi uzmanları fıtıktan dolayî onay vermemis korktum bide bel agrısıyla daha beter olurum diye yine genel anestesiye karar verdim oriske giremem zaten belimiz yeterince zorlanıyor bebek olunca daha beter olucaz

Ben aslında genel anesteziden daha çok korkuyorum canım. Ablam iki doğumunu genel anestezi ile oldu acıyo diye ağlayarak uyandı. Üçüncüde epidural oldu çok rahat geçti. Ben de o ilk anlara tanık olmak ve bebeğimi ilk ben görmek için epidural oldum ama malesef ilk ben göremedim bebeğimi. Çünkü doğunca ağlamadı, birşeyler yutmuş yoğun bakıma aldılar hemen. Dr.umun tavsiyesi eğer anestezi uzmanı uygun görürse epidural ol diyor ama ben fıtık tan dolayı da korkuyorum sakat kalırım filan diye Allah korusun. Bazı anestezi uzmanları fıtık olsa bile yapıyormuş epidural bazıları yapmıyor muş, birdahaki gidisimde görüşürüm belki anestezi uzmaniyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…