Kiyamam abican olucak :)İnanır mısın canım bende öyleydim normalde, ama o an bebeğine kavuşma heyecanından bende korku acı gibi düşünceler hiç olmadı nasıl odaklandıysam onun gelişine artık düşün ki beklenmeyen erken doğumdu
Ama 2.psikolojisi çok farklı, planlı mı olur abi hastaneye gelir mi doğumdan sonra mı getirirler, ayrı bir duygusallık yaratıyor oğlum
Benimki de kocaman oldu :)Minik sapka koymus gibi oldu :) O da oyle olsun,nazarlik.Bu arada Lohusasepeti.com nden bir kaç tane de taç alayım dedim koccamann bişeymişş:) kafama papağan konmuş gibi oldu hiç beğenmedim
Yaa neden demedim be tatlım tarif ederdim sana aşk olsunCanım ben de Yellu diyince boğanın oraya gittim,bir türlü bulamadım mağazayı,yoruldum sonra arayamadım.Sen bulursun umarım:)Benim pijama Marilyn gecelik Bone.Fiyatları nette de uygun gibi.Enerjin varsa marka,beden beğenirsen bir de netten bak fiyatlarına,hangisi uygunsa onu alırsın.Bu tarz seviyorsan zaten ya Marilyn de ya Bone da.Memlekete bir tane çok şık pijama,sabahlık bulmştum,bedeni yoktu,internetten alırım dedim,markayı unutmuşum.Memlekette annemin bildiği lohusa ürünleri üzerine birkaç mağaza var,oralardan alacağım diğerlerini,İstanbul'da alası vardır da,ben bulamıyorum :)
Aynen tatlım ben sabahlıklı 3 lü takımı 90a mı ne aldım. Bi geceliğide 40-45 tlye falan. Ama şubesi olduğunu bilmiyodumMarily nin besiktas ihlamur kuyuda da dukkani var. Guzel@indirimler oluyor.
Gecen sene arkadasim 35 tlye almisti:))
Kime yaptırıyordun bunu canım?Keselerimiz hazir,kargoya veriliyormus bugun:)
Yarasın annesine :)Aynen canımben abartmışım zaten o süreçte ek gıda bile reddetmişim ben yerlerine emdim onların süt annesi de mamişkolar :)
Aslinda cok fazla bisi kalmamis.Ben de boyle listeledim her seyi.Eledikce sayi dusuyor su anda 19 kategori var.Benim buyuk seyler halloldu.Buyuklerden bir klima,bir dogum hediyesi vardi.Klimayi aldirdim,dogum hediyesi de dugunde esimin taktigi pirlanta safir gerdanlik kupeyi sadece dugunlerde takabiliyordum,abiyeydi.Safirlerinden kupe,kolye yaptirttim,pirlantalarindan da bileklik.Uzerine bir miktar verecegiz,iscilik.Bunlari gunluk takabilecegim,neden kasada beklesin.Dogum hediyesini de boyle hallettik simdilik ama gonlumde baska bir sey daha var.Burada olcuyu alip perdeyi annemle memlekette yaptiracagim.Hali dogumdan sonraya kalir.En onemlisi yardimci bulamadim.Uygun fiyatli birini bulmak zor.Aramaya devam bulamazsam miktari mecburen artiracagim.Geriye kalanlar kucuk seyler ama cok kafa yoruyor.1-) mobilyalar kurulacak. (Malzemeler geldi ama eşimin gözü almıyor bu aralar)
2-) giysiler yıkanıp ütülenecek. (En az 30dan fazla ayrı ayrı alt ve üst var. Ben aldıklarımdan sonra çoğu hediye geldi.)
3-)bebek bakım malzemeleri alınacak.(biberonundan şampuanına kadar hic bişeyi almadım daha)
4-) anne ihtiyaçları alınacak.( gözümde büyüyen pijama takımı-lohusalık ve bi kac parça yazlık giysilere ihtiyacım var işe giderken hic bişi bulamıyorum artik giymeye)
5-) ev temizlenecek. (Dip köşe bucak cam kapı halı perde vs.. )
6-) misaifrlere verilecek olan hediye ve cikolataları seçicem.
Bunları ne zaman yapıcam hiç bi fikrim yok. 37.haftaya kadar çalışcam birde. Eşim olmadan alışverişe çıkamıyorum onunda zamanı kısıtlı. Netten de aldım alacağımı bundan sonrakileri görerek almam lazım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Aynen şükür canım ama onlarda yeni yardımcı olmaya başladılar. Acillik olunca. Kimse farketmiyo ağırlaştığımızı.Ben de oyle dıyorum da esım ısrarcı. ıkna edemezsem elımı bıseye surmem valla o ugrassın :) en azından ablanla gorumcen var yardımcı saolsunlar benım de kayınvalıde gıdıp gelıyo haftada bır ona da sukur dıyorum.
uygun fıyattan zıyade gorerek ımkan varsa deneyerek almak ıstıyorum. ıade degısımle ugrasmıyım dıye. su ısten bı ayrılsam doya doya gezıcem bakıcam da calısırken halım kalmıyo. zaten gobegım cıddı agırlık yapmaya basladı sırtım falan cok agrıyo. öne cekıyorum resmen :)
Ya bir sakinleştirici bişey yapıyorlar galiba bende ilk doğumda önce şuraya sonra buraya diye diye anam bir baktım ameliyathaneye girmişim aa geldik mi dedim şaşırdım öncesinde yapılan bir yığın işler var oraya girince çok sakindim , adam anestezi yapan tatlı dilli biriydi adı ne olacak falan derken gerisini hatırlamıyorum:))Benim ameliyathaneye inme korkum var hayal ediyorum nasil olucak diye o onlugu giyip yataga yatmak iceri girmek felan sanki cok aci cekicem gibi geliyo.kesicekler beni vs eminim cok duygulu olucakta o kisma gelene kadar kocama saraydim iyiydi :)
Bol bol su içiyorum aslında ama yeşil çayı bilemedim. Ben son 2 seferdir acil gidyorum doktora hiçbişey soramıyorum haliyle unutuyorum. Sende dikkat et kuzu.Bende de hafif hafif başlıyor ödem canım, eklampsi riskim olduğu halde tuzu sıfırlamamı önermiyor drum, ama az tüketiyorum, bol su ve günde 1kupa yeşil çay önerdi
Benim cicegi kargoya veriyorum dedi en son bir daha ses cikmadi,bakalim nolacak.
Ben de bunu ismarladim.Haziran sonu gelecek,cok yogunlar.Kizlar baktim kapi susum yetismicek gibi heryer cok yogun calisiyor gittim ne olur ne olmaz diye idareten tul aldim kapimi en azindan bos birakmayim diye..
Yaaa aklımı çeliyosun bu modeli görüyorumda görüyorum için gidyods gidiyo :) ama elimde 2 gecelik 2 sabahlık 2 pijama takımı var :)Mahmutpaşa girişinden girince hemen sağda canım, ben değişim falan da yaptım işimden dolayı sık eminönüne gidiyorum oyüzden rahat aldım, hatta büyük geldi değiştirdim
Bu modeli aldım ben gecelikli takımıyla birlikte, severek aldım, pijamasını ilerideki zamanlarda giyerim
Epidural sezeryan mı yapmıştın canım?Bende eşimi istememiştim, ben kan verirken fenalaşır doğumda düşünemiyorum
İlk doğumda anesteziciyle muhabbet etmiştik bol bol, müzik vardı o oyaladı biraz, snra bebeği alıyoruz ışıkları kısın falan dedi dr baya heyecanlıydı
Sonra hooo gögsüme atıverdiler
Dr soylemistim gecen hafta benim elimi tut beraber inelim diye tmm dedi merak etme zaten sen sakrak bir ortam dedide ayyy karnim agridi simdi bile :)))Ya bir sakinleştirici bişey yapıyorlar galiba bende ilk doğumda önce şuraya sonra buraya diye diye anam bir baktım ameliyathaneye girmişim aa geldik mi dedim şaşırdım öncesinde yapılan bir yığın işler var oraya girince çok sakindim , adam anestezi yapan tatlı dilli biriydi adı ne olacak falan derken gerisini hatırlamıyorum:))
Tatlım malum tam doğum zamanları :) şaka biyana bitmek üzere hafta sonuna kadar kefolr sanırım. Yaptıkça foto atıyor yazışıyoruz. Sen ne zamana istemiştin? Yoğun olması iyi iş yaptığınıda gösterir öyle düşün
Kocami taktim pesime pijama,gecelik aradim.O da gezmeyi sevmiyor,hem soylenmeye basladi hem de yorulunca yazamadim canim.Yazsam da gormezdin belki,lohusa sepetinden aldim ben de,napayim.Yaa neden demedim be tatlım tarif ederdim sana aşk olsunbenimkilerde marilyn zaten mağazasında çok uygun. Nette de var ama çok az modelini gördüm
Kime sipariş vermiştin kapı süsünü tatlım?Kizlar baktim kapi susum yetismicek gibi heryer cok yogun calisiyor gittim ne olur ne olmaz diye idareten tul aldim kapimi en azindan bos birakmayim diye..
Guzel gunlerde kullananin canim bende konustum burayla haziran sonuna alabilirim ancak dedi..bende birkac hafta icinde elimde olsun istiyorum biyere siraya girdim bakalim odemeyi onden aldiklari icin o sira gelmez daha :))Ben de bunu ismarladim.Haziran sonu gelecek,cok yogunlar.Eki Görüntüle 1990422
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?