2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kiyamam abican olucak :)
Hakkimizda herseyin hayirlisi canim artik o dogum ani birazda kismet kimi planli olucak kimi aniden..bebislerimiz saglikli olsunda yasayip gorecegiz

Ya bu kasilmalar beni korkutmaya başladı sürekli karnım sertlesiyor yada bir yerime toplanıyor inşallah hersey yolundadir Allahm ya

Yaa neden demedim be tatlım tarif ederdim sana aşk olsun benimkilerde marilyn zaten mağazasında çok uygun. Nette de var ama çok az modelini gördüm

Marily nin besiktas ihlamur kuyuda da dukkani var. Guzel@indirimler oluyor.

Gecen sene arkadasim 35 tlye almisti:))
Aynen tatlım ben sabahlıklı 3 lü takımı 90a mı ne aldım. Bi geceliğide 40-45 tlye falan. Ama şubesi olduğunu bilmiyodum

Aslinda cok fazla bisi kalmamis.Ben de boyle listeledim her seyi.Eledikce sayi dusuyor su anda 19 kategori var.Benim buyuk seyler halloldu.Buyuklerden bir klima,bir dogum hediyesi vardi.Klimayi aldirdim,dogum hediyesi de dugunde esimin taktigi pirlanta safir gerdanlik kupeyi sadece dugunlerde takabiliyordum,abiyeydi.Safirlerinden kupe,kolye yaptirttim,pirlantalarindan da bileklik.Uzerine bir miktar verecegiz,iscilik.Bunlari gunluk takabilecegim,neden kasada beklesin.Dogum hediyesini de boyle hallettik simdilik ama gonlumde baska bir sey daha var.Burada olcuyu alip perdeyi annemle memlekette yaptiracagim.Hali dogumdan sonraya kalir.En onemlisi yardimci bulamadim.Uygun fiyatli birini bulmak zor.Aramaya devam bulamazsam miktari mecburen artiracagim.Geriye kalanlar kucuk seyler ama cok kafa yoruyor.

Aynen şükür canım ama onlarda yeni yardımcı olmaya başladılar. Acillik olunca. Kimse farketmiyo ağırlaştığımızı.
Bencede deneyerek al derim çünkü ben 1 beden bana olur diyordum 2 tam oldu hatta yedek 3 numara bir alt aldım. Sorma benim direk ayaklarım şişiyo göbeğim sızlıyo ayakta kalınca

Benim ameliyathaneye inme korkum var hayal ediyorum nasil olucak diye o onlugu giyip yataga yatmak iceri girmek felan sanki cok aci cekicem gibi geliyo.kesicekler beni vs eminim cok duygulu olucakta o kisma gelene kadar kocama saraydim iyiydi :)
Ya bir sakinleştirici bişey yapıyorlar galiba bende ilk doğumda önce şuraya sonra buraya diye diye anam bir baktım ameliyathaneye girmişim aa geldik mi dedim şaşırdım öncesinde yapılan bir yığın işler var oraya girince çok sakindim , adam anestezi yapan tatlı dilli biriydi adı ne olacak falan derken gerisini hatırlamıyorum:))

Bende de hafif hafif başlıyor ödem canım, eklampsi riskim olduğu halde tuzu sıfırlamamı önermiyor drum, ama az tüketiyorum, bol su ve günde 1kupa yeşil çay önerdi
Bol bol su içiyorum aslında ama yeşil çayı bilemedim. Ben son 2 seferdir acil gidyorum doktora hiçbişey soramıyorum haliyle unutuyorum. Sende dikkat et kuzu.

Benim cicegi kargoya veriyorum dedi en son bir daha ses cikmadi,bakalim nolacak.

Yaaa aklımı çeliyosun bu modeli görüyorumda görüyorum için gidyods gidiyo :) ama elimde 2 gecelik 2 sabahlık 2 pijama takımı var :)

Epidural sezeryan mı yapmıştın canım?

Dr soylemistim gecen hafta benim elimi tut beraber inelim diye tmm dedi merak etme zaten sen sakrak bir ortam dedide ayyy karnim agridi simdi bile :)))
Insallah girmemizle cikmamiz bir olur sagsalim cumlemizin canim :))

Tatlım malum tam doğum zamanları :) şaka biyana bitmek üzere hafta sonuna kadar kefolr sanırım. Yaptıkça foto atıyor yazışıyoruz. Sen ne zamana istemiştin? Yoğun olması iyi iş yaptığınıda gösterir öyle düşün

Yaa neden demedim be tatlım tarif ederdim sana aşk olsun benimkilerde marilyn zaten mağazasında çok uygun. Nette de var ama çok az modelini gördüm
Kocami taktim pesime pijama,gecelik aradim.O da gezmeyi sevmiyor,hem soylenmeye basladi hem de yorulunca yazamadim canim.Yazsam da gormezdin belki,lohusa sepetinden aldim ben de,napayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…