2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa bu arada ne dicem valla savunmak gibi olmasın yanlış anlamayın ama internetinde problem vardı son 3-4 gündür. Birde kargo şirletini değiştirdiler hafta başında. Ben yine iletirim serzenişleri
Gormemis canim yazdiklarimizi,cevap verdi.Benimkini kargoya vermis.

Bel fitigi zor canim,dikkatli ol,baski yapmasin.Lavman mi ay yapmasinlar.Ben de epidural sezeryan dusunuyorum,lavmanla ne alakasi var.Wc ye girerim zaten.

Yok kuzum yanlis anlama sakin..
Ben cidden merak ettigim icin sordum.
Siram gelince yaptircam yine birseyler..
Zaten dedimya kokulu sabun oldu buarada kiyafet keselerim hazirlaniyor vs..
Kimin kismeti varsa onda oluyor
Canim Alala Kece tasarima da bak kapi susu icin.Hic olmazsa organizasyon sirketine gider oraya yaptirtirsin kapi susunu.Pleksi,hazir cicek hemen yaparlar,elleri de alisik zaten.Bu bizim yaptirdigimiz kece uzun suruyor.Atolye falan mi acsak diyorum ben de.Ne guzel is,vergisi de yok.

Ameliyata endişe ile girmeyin yani girmemeye çalışın , bişeycik olmaz doktora tam güvenin nasıl rahat girerseniz öyle rahat uyanırsınız ben şahsen kocaman karnımdan artık birbsn evvel kurtulmak ve miniğimi görmek için çok rahattım ve aynı normal uyku gibi uyandım

Marka belli zaten,kalite ayni da l almistim m de olabilirmis.Diger alacaklarimi m alacagim.Bir de bir gecelik bir pijama 150 tl tuttu.Sen daha uyguna mi aldin?
Modeline göre değişiyordur belki. Ben sabahlıklı pijama takımı, bir tane ayrıca pijama takımı, bir tane gecelik ve yedek alt. Toplamda 7 parçaya 200tl verdim canım

Günaydın kızlar :) gece krampla uyandım.. Hala hafif ağrısı var parol alacağım.. Bir gece öncesi diğer bacağa girdi.. Böyle giderse ayaklarımın üstüne basamayacağım. Magnezyum içiyorum ama kar etmiyor anlaşılan

Günaydın canım. Kıyamamya. Banada oldu baya ağrıyor gerçekten. Benim bu aralar sürekli kramp girecekken yakalıyorum bi şekilde engelliyorum girmesini. Geçen engelleyemedim 2 gün ağrıdı bacağım

Günaydın kızlar,
epidural sezaryen konuşulmuş.bende sezaryen olacağım inşallah..doktorumla konuştum 14 temmuzda alırız dedi..ama bu son zamanlarda nst'ye bağlanıyormuşuz oradaki kasılmalara göre bu tarih değişebilir dedi 11-12 temmuz da olabilir dedi..çok heyecanlanıyorum..haziranda olacak arkadaşlar kimbilir nasıl heyecanlıdırlar...

Günaydın canım. Kıyamamya. Banada oldu baya ağrıyor gerçekten. Benim bu aralar sürekli kramp girecekken yakalıyorum bi şekilde engelliyorum girmesini. Geçen engelleyemedim 2 gün ağrıdı bacağım

Evet ağrısı kötü valla.. Parol aldım ağrısını azaltsın bari. Engelledim dün gündüz ama gece olmadı.. Son düzlüğe girdik 2 ay daha sabır.. Hep evde olsam sorun yok ama çocuğun okulu var.. 3 hafta daha götürüp son haftadan önce 1 hafta rapor alıp son hafta da götürmeyi düşünmüyorum. En azından karne günü gidip karne alırız.. Yoksa benim vay halime kramplarla..

Benim de spinal sezeryan olacak. Tarih konuşmadık henüz. 21 mayıs gibi gideceğim. O zaman konuşuruz mutlaka.. Nst ye girer miyim bilmiyorum benim oğlumda da sancım yoktu.. Bunda da olmaz dedi karın yağımdan dolayo.. Ama belli de olmaz.. B

Evet canım belli olmaz bebişlerin nezaman geleceği..çok heyecanlanıyorum..hepimiz sağsalim kucaklarımıza alalım, mis kokularını içimize çekelim inşallah...

Kızlar lutfen bisey yazın bebeğin hareketleri uc dört gündür çok güçlü canımı yakiyor özellikle gobek deligime vurunca cok canm yaniyor, ağlıyorm bazen acidan ya bu kadar bu normali bu haftada???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…