- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Gormemis canim yazdiklarimizi,cevap verdi.Benimkini kargoya vermis.Aaa bu arada ne dicem valla savunmak gibi olmasın yanlış anlamayın ama internetinde problem vardı son 3-4 gündür. Birde kargo şirletini değiştirdiler hafta başında. Ben yine iletirim serzenişleri
Bel fitigi zor canim,dikkatli ol,baski yapmasin.Lavman mi ay yapmasinlar.Ben de epidural sezeryan dusunuyorum,lavmanla ne alakasi var.Wc ye girerim zaten.Iyi akşamlar kızlar, doğumdan konuşulmuş, benim 2.olacak ama ben de korkuyorum. Bi de oğlumu düşününce tuhaf oluyorum, bana bişey olursa napar diye..Ben epidural sezeryan oldum. Lavman yaptılar, sonda taktilar, ameliyathane ye indirdiler, canlı canlı ameliyat olmak endişe verici ama başında birsürü kişi oluyor.Benim eşim de doğuma girmek istedi ama dr.um bayilirsin filan bi de senle ugrasmayalim dedi..Şimdi acaba genel anestezi ile mi olsam diyorum, bel fıtığım da var korkuyorum. Dr.um anestezi uzmanı ile görüşürsün o konuyu dedi..
Marka belli zaten,kalite ayni da l almistim m de olabilirmis.Diger alacaklarimi m alacagim.Bir de bir gecelik bir pijama 150 tl tuttu.Sen daha uyguna mi aldin?Anladım canım kötü olmuş sağlık olsun içine sindiyse önemli olan o
Canim Alala Kece tasarima da bak kapi susu icin.Hic olmazsa organizasyon sirketine gider oraya yaptirtirsin kapi susunu.Pleksi,hazir cicek hemen yaparlar,elleri de alisik zaten.Bu bizim yaptirdigimiz kece uzun suruyor.Atolye falan mi acsak diyorum ben de.Ne guzel is,vergisi de yok.Yok kuzum yanlis anlama sakin..
Ben cidden merak ettigim icin sordum.
Siram gelince yaptircam yine birseyler..
Zaten dedimya kokulu sabun oldu buarada kiyafet keselerim hazirlaniyor vs..
Kimin kismeti varsa onda oluyor
Epidural denmiyor muydu ona? Daha öncede sormuştum sanırsamBelden iğne yapılıyor canım, bölgesel olarak uyuşturuyorlar
Heh iyi bari kuzum. Annişkolar mutlu olsun :)Gormemis canim yazdiklarimizi,cevap verdi.Benimkini kargoya vermis.
Modeline göre değişiyordur belki. Ben sabahlıklı pijama takımı, bir tane ayrıca pijama takımı, bir tane gecelik ve yedek alt. Toplamda 7 parçaya 200tl verdim canımMarka belli zaten,kalite ayni da l almistim m de olabilirmis.Diger alacaklarimi m alacagim.Bir de bir gecelik bir pijama 150 tl tuttu.Sen daha uyguna mi aldin?
Günaydın canım. Kıyamamya. Banada oldu baya ağrıyor gerçekten. Benim bu aralar sürekli kramp girecekken yakalıyorum bi şekilde engelliyorum girmesini. Geçen engelleyemedim 2 gün ağrıdı bacağımGünaydın kızlar :) gece krampla uyandım.. Hala hafif ağrısı var parol alacağım.. Bir gece öncesi diğer bacağa girdi.. Böyle giderse ayaklarımın üstüne basamayacağım. Magnezyum içiyorum ama kar etmiyor anlaşılan
Günaydın canım. Kıyamamya. Banada oldu baya ağrıyor gerçekten. Benim bu aralar sürekli kramp girecekken yakalıyorum bi şekilde engelliyorum girmesini. Geçen engelleyemedim 2 gün ağrıdı bacağım
Günaydın kızlar,
epidural sezaryen konuşulmuş.bende sezaryen olacağım inşallah..doktorumla konuştum 14 temmuzda alırız dedi..ama bu son zamanlarda nst'ye bağlanıyormuşuz oradaki kasılmalara göre bu tarih değişebilir dedi 11-12 temmuz da olabilir dedi..çok heyecanlanıyorum..haziranda olacak arkadaşlar kimbilir nasıl heyecanlıdırlar...
Benim de spinal sezeryan olacak. Tarih konuşmadık henüz. 21 mayıs gibi gideceğim. O zaman konuşuruz mutlaka.. Nst ye girer miyim bilmiyorum benim oğlumda da sancım yoktu.. Bunda da olmaz dedi karın yağımdan dolayo.. Ama belli de olmaz.. B
Evet canım belli olmaz bebişlerin nezaman geleceği..çok heyecanlanıyorum..hepimiz sağsalim kucaklarımıza alalım, mis kokularını içimize çekelim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?