ay canim benim bebedim de 3 gundur cok guclendi, nasil oldu anlamadim bi anda bu kadar guc nerden geldi. ama canimi yakacak kadar degil benimki. zaten surekli sag tarafima vuruyor,herhalde ayaklari oradaKızlar lutfen bisey yazın bebeğin hareketleri uc dört gündür çok güçlü canımı yakiyor özellikle gobek deligime vurunca cok canm yaniyor, ağlıyorm bazen acidan ya bu kadar bu normali bu haftada???
çok normal arkadasım en sert hareket ettiği haftalardayız endişe etme. benim tekmelerden miğdem ağrıyorKızlar lutfen bisey yazın bebeğin hareketleri uc dört gündür çok güçlü canımı yakiyor özellikle gobek deligime vurunca cok canm yaniyor, ağlıyorm bazen acidan ya bu kadar bu normali bu haftada???
ay canim benim bebedim de 3 gundur cok guclendi, nasil oldu anlamadim bi anda bu kadar guc nerden geldi. ama canimi yakacak kadar degil benimki. zaten surekli sag tarafima vuruyor,herhalde ayaklari orada
Evet genel anestezide aynı sorunu bende yasadım kendime geldigim an ilk soyledigim sey cok agrım var demistim gercekten kòtü bi agrıydı ama hemen igne vurdular ve gecti ve kendime gelmem biraz zor olmustu bebegi getirdiler ama gözlerim bulanık bulanık cocugun suratını bile secemiyordum o acidan kòtüydü gercekten ama sırf bu bel fıtıgı beni cok korkutuyor oyuzden riske girmiycemBen aslında genel anesteziden daha çok korkuyorum canım. Ablam iki doğumunu genel anestezi ile oldu acıyo diye ağlayarak uyandı. Üçüncüde epidural oldu çok rahat geçti. Ben de o ilk anlara tanık olmak ve bebeğimi ilk ben görmek için epidural oldum ama malesef ilk ben göremedim bebeğimi. Çünkü doğunca ağlamadı, birşeyler yutmuş yoğun bakıma aldılar hemen. Dr.umun tavsiyesi eğer anestezi uzmanı uygun görürse epidural ol diyor ama ben fıtık tan dolayı da korkuyorum sakat kalırım filan diye Allah korusun. Bazı anestezi uzmanları fıtık olsa bile yapıyormuş epidural bazıları yapmıyor muş, birdahaki gidisimde görüşürüm belki anestezi uzmaniyla.
5 senedir istanbulda yaşamıyorum isimleri de unutmusum:)) ıhlamurkuyu degilmis ıhlamurdereymis caddenin adi :))) gitmek isteyene yeri cok kolayda.carsida sayilir.Aynen tatlım ben sabahlıklı 3 lü takımı 90a mı ne aldım. Bi geceliğide 40-45 tlye falan. Ama şubesi olduğunu bilmiyodum
Benimde bazen vurdukca kaburgama cok agrı giriyor canım yanıyor ne yapıyor acaba iceride diyorumKızlar lutfen bisey yazın bebeğin hareketleri uc dört gündür çok güçlü canımı yakiyor özellikle gobek deligime vurunca cok canm yaniyor, ağlıyorm bazen acidan ya bu kadar bu normali bu haftada???
canım normaldır galıba aynı haftalardayız benınkı de cok guclendı ust taraflara vurup acıtmaya basladı hatta gecen gece evde yalnızdım sırt ustu uyumusum cok derın uyuyordum galıba bır vurdu gogus kafesıme dogru cıglık atarak uyandım bırı bana vurdu sandım cok korktum sonra anladım güldum uyudum:))Kızlar lutfen bisey yazın bebeğin hareketleri uc dört gündür çok güçlü canımı yakiyor özellikle gobek deligime vurunca cok canm yaniyor, ağlıyorm bazen acidan ya bu kadar bu normali bu haftada???
Modeller benziyor iste,internet satisi kazikmis.Modeline göre değişiyordur belki. Ben sabahlıklı pijama takımı, bir tane ayrıca pijama takımı, bir tane gecelik ve yedek alt. Toplamda 7 parçaya 200tl verdim canım
Benimde bazen vurdukca kaburgama cok agrı giriyor canım yanıyor ne yapıyor acaba iceride diyorum
canım normaldır galıba aynı haftalardayız benınkı de cok guclendı ust taraflara vurup acıtmaya basladı hatta gecen gece evde yalnızdım sırt ustu uyumusum cok derın uyuyordum galıba bır vurdu gogus kafesıme dogru cıglık atarak uyandım bırı bana vurdu sandım cok korktum sonra anladım güldum uyudum:))
çok normal arkadasım en sert hareket ettiği haftalardayız endişe etme. benim tekmelerden miğdem ağrıyoray uff yapma kızım diyorum sen çık ben sorcam o ayaklara bu tekmeleri diyorum
günaydın annişler. Y Yellu cum ben de kapı susu ve kokulu tas ıcın seyhanla yazısıyorum. ıstedıgım kapı susu vardı ya onu gonderdım ona sordurup donus yapacaktı 1 hafta once yazstıgımızda. ben de bugun ses cıkmayınca kendımı hatırlatıyım dedım. meger netınde sıkıntı varmıs bazı olumsuzluklar da yasamıs donus yapamamıs aksama tekrar haberlesıcez eger uygun fıyat verırse orayla anlasıcam. kokulu tas da yaptırıcam. artık bı yerden baslamam lazım.
buarada kızlar sabah bel agrısıyla uyandım ama sureklı bı agrı degıl. reglıyken vuran agrı gıbı ara ara artarak vuruyo. usuttum mu acaba yoksa gebelıkle ılgılımıdır anlayamadım.
Canim bende pazartesi ağrıdan kıvranıyordum tatil diye evdeydim allahtan. Sanki regl olacakmışim gibi belimden kasiklarima inen bi ağrı vardı. Regl dönemimde yaptığım gibi ayağıma sıcak su koyup oturdum bi iki saat. Sonra hiç bişey kalmadı. Üşüttüm mü yoksa bi gun oncesi cok gezmistim yorgunluktan dolayı mı böyle bi ağrı çektim orasını anlamadım ama ilac falan içmeden geçti. Bi ara sicak suyu belime de koydum iyi geldi. Sende dene istersen
Ilginc geldi canim,bizimki ayni hafta,belki senin bebis cok kasli,guclu bir bebek.Hareketleri artti tabi de acitmiyor,irkiliyorum bazen.
Canım kesinlikle normal benim de aynı şekilde ben döndüğünü bile hissediyorum bi tarafım boşluk oluyo bi anda oraya sanki pat diye bişey doluyo bazen tekmesi yakiyo gibi oluyo özellikle yanlara ve aşağıya olduğunda çok hissediyorum ben deKızlar lutfen bisey yazın bebeğin hareketleri uc dört gündür çok güçlü canımı yakiyor özellikle gobek deligime vurunca cok canm yaniyor, ağlıyorm bazen acidan ya bu kadar bu normali bu haftada???
Canım kesinlikle normal benim de aynı şekilde ben döndüğünü bile hissediyorum bi tarafım boşluk oluyo bi anda oraya sanki pat diye bişey doluyo bazen tekmesi yakiyo gibi oluyo özellikle yanlara ve aşağıya olduğunda çok hissediyorum ben de
Az kalmış neyseki canım az daha sık dişini. İnşallah ağrı kesici keser ağrısınıEvet ağrısı kötü valla.. Parol aldım ağrısını azaltsın bari. Engelledim dün gündüz ama gece olmadı.. Son düzlüğe girdik 2 ay daha sabır.. Hep evde olsam sorun yok ama çocuğun okulu var.. 3 hafta daha götürüp son haftadan önce 1 hafta rapor alıp son hafta da götürmeyi düşünmüyorum. En azından karne günü gidip karne alırız.. Yoksa benim vay halime kramplarla..
Eheheh bende diyorum ıhlamurkuyu bana çok yakın ama haberim yok :)5 senedir istanbulda yaşamıyorum isimleri de unutmusum:)) ıhlamurkuyu degilmis ıhlamurdereymis caddenin adi :))) gitmek isteyene yeri cok kolayda.carsida sayilir.
Ben havuzluhanin en alt katindan aldim. Sozde deneyerek aldim ama yorgunluktan ne olursa olsun kafasindaymisim. Cok pismanim ama degistiremiorum. Bir daha istanbula yoluk dusmez(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?