2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar lutfen bisey yazın bebeğin hareketleri uc dört gündür çok güçlü canımı yakiyor özellikle gobek deligime vurunca cok canm yaniyor, ağlıyorm bazen acidan ya bu kadar bu normali bu haftada???
ay canim benim bebedim de 3 gundur cok guclendi, nasil oldu anlamadim bi anda bu kadar guc nerden geldi. ama canimi yakacak kadar degil benimki. zaten surekli sag tarafima vuruyor,herhalde ayaklari orada

Kızlar lutfen bisey yazın bebeğin hareketleri uc dört gündür çok güçlü canımı yakiyor özellikle gobek deligime vurunca cok canm yaniyor, ağlıyorm bazen acidan ya bu kadar bu normali bu haftada???
çok normal arkadasım en sert hareket ettiği haftalardayız endişe etme. benim tekmelerden miğdem ağrıyor ay uff yapma kızım diyorum sen çık ben sorcam o ayaklara bu tekmeleri diyorum

ay canim benim bebedim de 3 gundur cok guclendi, nasil oldu anlamadim bi anda bu kadar guc nerden geldi. ama canimi yakacak kadar degil benimki. zaten surekli sag tarafima vuruyor,herhalde ayaklari orada

Inanki bi anda bende anlamadim yerimden hoplatiyor uzuleyimmi sevineyimmi bilemedim

Evet genel anestezide aynı sorunu bende yasadım kendime geldigim an ilk soyledigim sey cok agrım var demistim gercekten kòtü bi agrıydı ama hemen igne vurdular ve gecti ve kendime gelmem biraz zor olmustu bebegi getirdiler ama gözlerim bulanık bulanık cocugun suratını bile secemiyordum o acidan kòtüydü gercekten ama sırf bu bel fıtıgı beni cok korkutuyor oyuzden riske girmiycem

Aynen tatlım ben sabahlıklı 3 lü takımı 90a mı ne aldım. Bi geceliğide 40-45 tlye falan. Ama şubesi olduğunu bilmiyodum
5 senedir istanbulda yaşamıyorum isimleri de unutmusum:)) ıhlamurkuyu degilmis ıhlamurdereymis caddenin adi :))) gitmek isteyene yeri cok kolayda.carsida sayilir.

Ben havuzluhanin en alt katindan aldim. Sozde deneyerek aldim ama yorgunluktan ne olursa olsun kafasindaymisim. Cok pismanim ama degistiremiorum. Bir daha istanbula yoluk dusmez(

Benimde bazen vurdukca kaburgama cok agrı giriyor canım yanıyor ne yapıyor acaba iceride diyorum

canım normaldır galıba aynı haftalardayız benınkı de cok guclendı ust taraflara vurup acıtmaya basladı hatta gecen gece evde yalnızdım sırt ustu uyumusum cok derın uyuyordum galıba bır vurdu gogus kafesıme dogru cıglık atarak uyandım bırı bana vurdu sandım cok korktum sonra anladım güldum uyudum:))

günaydın annişler. Y Yellu cum ben de kapı susu ve kokulu tas ıcın seyhanla yazısıyorum. ıstedıgım kapı susu vardı ya onu gonderdım ona sordurup donus yapacaktı 1 hafta once yazstıgımızda. ben de bugun ses cıkmayınca kendımı hatırlatıyım dedım. meger netınde sıkıntı varmıs bazı olumsuzluklar da yasamıs donus yapamamıs aksama tekrar haberlesıcez eger uygun fıyat verırse orayla anlasıcam. kokulu tas da yaptırıcam. artık bı yerden baslamam lazım.

buarada kızlar sabah bel agrısıyla uyandım ama sureklı bı agrı degıl. reglıyken vuran agrı gıbı ara ara artarak vuruyo. usuttum mu acaba yoksa gebelıkle ılgılımıdır anlayamadım.

Benimde bazen vurdukca kaburgama cok agrı giriyor canım yanıyor ne yapıyor acaba iceride diyorum

Artık misafirliğe gitmeye korkacak hale geldim bi anda bağırtıyor:) neye uğradığımı şaşırıyorum bi anda olmasına alisamadim belkide, biraz önce sakin sakin otururken göbek deligime feci bi şekilde tekme veya dirsek yedim feleğim şaştı ya

çok normal arkadasım en sert hareket ettiği haftalardayız endişe etme. benim tekmelerden miğdem ağrıyor ay uff yapma kızım diyorum sen çık ben sorcam o ayaklara bu tekmeleri diyorum

Ay yerim ben onların ayaklarini ya saolun kızlar rahatlattiniz beni, biraz önce acıdan agliyordum şimdi rahatladm sayenizde

Canim bende pazartesi ağrıdan kıvranıyordum tatil diye evdeydim allahtan. Sanki regl olacakmışim gibi belimden kasiklarima inen bi ağrı vardı. Regl dönemimde yaptığım gibi ayağıma sıcak su koyup oturdum bi iki saat. Sonra hiç bişey kalmadı. Üşüttüm mü yoksa bi gun oncesi cok gezmistim yorgunluktan dolayı mı böyle bi ağrı çektim orasını anlamadım ama ilac falan içmeden geçti. Bi ara sicak suyu belime de koydum iyi geldi. Sende dene istersen

QUOTE="Bertilda, post: 51221766, member: 791745"]Kızlar lutfen bisey yazın bebeğin hareketleri uc dört gündür çok güçlü canımı yakiyor özellikle gobek deligime vurunca cok canm yaniyor, ağlıyorm bazen acidan ya bu kadar bu normali bu haftada???[/QUOTE]
Ilginc geldi canim,bizimki ayni hafta,belki senin bebis cok kasli,guclu bir bebek.Hareketleri artti tabi de acitmiyor,irkiliyorum bazen.

işteyim canım ama aksam gecmezse yapıyım dedıgını. aynı dedıgın gıbı arada kasıklarıma da vuruyo ve agrı vurdukca bazen üşüme de geliyo. hafta sonu rüzgarda kaldım bıraz onun acısı mı cıkıyo acaba.

Dün görüş günümüzdü hastaneden çıktık biraz gezerken bebek lazimligi gördüm çok şeker bişey hemen aldım biliyorm henüz erken ama dayanamadım, dünden beri onu seviyorum, tuvalet sevecegim hic aklıma gelmezdi ama çok şeker bişey yaaa

Canım kesinlikle normal benim de aynı şekilde ben döndüğünü bile hissediyorum bi tarafım boşluk oluyo bi anda oraya sanki pat diye bişey doluyo bazen tekmesi yakiyo gibi oluyo özellikle yanlara ve aşağıya olduğunda çok hissediyorum ben de

Aynen canm, özelliklede sağ tarafima çok yatıyor, döndüğünü falan hepsini hissediyorm bende, dün görüş gunumuzde doktor resim bile zor aldi, her taraf kordon kol bacak, ayaklarini kendine doğru çekmiş yatıyordu, artık içerde napiyorsa baya hareketli maşllh

Az kalmış neyseki canım az daha sık dişini. İnşallah ağrı kesici keser ağrısını

Eheheh bende diyorum ıhlamurkuyu bana çok yakın ama haberim yok :)
Seninki kötü olmuş cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…