Heh bak banada oldu aynısı netinde problem varmış. Bana 1-2 saate dönmezse ben bidaha yazıyorum :)günaydın annişler. Y Yellu cum ben de kapı susu ve kokulu tas ıcın seyhanla yazısıyorum. ıstedıgım kapı susu vardı ya onu gonderdım ona sordurup donus yapacaktı 1 hafta once yazstıgımızda. ben de bugun ses cıkmayınca kendımı hatırlatıyım dedım. meger netınde sıkıntı varmıs bazı olumsuzluklar da yasamıs donus yapamamıs aksama tekrar haberlesıcez eger uygun fıyat verırse orayla anlasıcam. kokulu tas da yaptırıcam. artık bı yerden baslamam lazım.
buarada kızlar sabah bel agrısıyla uyandım ama sureklı bı agrı degıl. reglıyken vuran agrı gıbı ara ara artarak vuruyo. usuttum mu acaba yoksa gebelıkle ılgılımıdır anlayamadım.
Sanırım öyle canım mağazada indirime gidiyorlar sanırım. Halbuki internet alışwerişi genelde daha uygundurModeller benziyor iste,internet satisi kazikmis.
Erkenden başlarsın wc eğitimine:)Ben de 9 aylık başlayacağım nasip olursa rutin oluşturmaya.Dün görüş günümüzdü hastaneden çıktık biraz gezerken bebek lazimligi gördüm çok şeker bişey hemen aldım biliyorm henüz erken ama dayanamadım, dünden beri onu seviyorum, tuvalet sevecegim hic aklıma gelmezdiama çok şeker bişey yaaa
Canim gec oldu ama yeni girdim siteye evet suda eriyenden magvital adi da..Alpicim son bir soru magnezyumun adı nedirsuda eriyen poşetçiklerden mi
Erkenden başlarsın wc eğitimine:)Ben de 9 aylık başlayacağım nasip olursa rutin oluşturmaya.
Günaydınlar biz de oğluşu görmeye geldik.dün akşam öyle hareketliydi ki.benim heyecanım ona da yansıdı galiba :) doğumu konuşucam.sezeryan mi normal mi ne zaman belli olur diye.
bu arada hala ayda bir mi gidiyorsunuz yoksa iki haftada bir mi çağırıyor doktorlarınız?
Belden aşağısı uyuşacağı için bağırsakları boşaltıyolar.Bazı dr.lar yapmıyor muş ama benim dr.um yaptırıyor. Çoğu dr . yaptırıyor.Bel fitigi zor canim,dikkatli ol,baski yapmasin.Lavman mi ay yapmasinlar.Ben de epidural sezeryan dusunuyorum,lavmanla ne alakasi var.Wc ye girerim zaten.
Normal canım büyüdü ler artık, belliki seninki baya güçlü hareketli. Benim çok canım yanmiyor ama bazen otururken belime yakın yanlara vurunca tuhaf oluyorum. Göbek dediğim in oralara vurunca da huylaniyorum.Haraketli olmasından korkma hareketsiz olması sıkıntı.Kızlar lutfen bisey yazın bebeğin hareketleri uc dört gündür çok güçlü canımı yakiyor özellikle gobek deligime vurunca cok canm yaniyor, ağlıyorm bazen acidan ya bu kadar bu normali bu haftada???
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Ben 1 hafta geri çıktığında 2 haftada bir gittim kontrol edelim dediği dr.um..Son kontrolde gerilik artmadigi için artık sık gelmene gerek yok dedi.4 ya da 5 hafta sonra gel dedi.Ben nasıl durcam o kadar bilmiyorum. .Günaydınlar biz de oğluşu görmeye geldik.dün akşam öyle hareketliydi ki.benim heyecanım ona da yansıdı galiba :) doğumu konuşucam.sezeryan mi normal mi ne zaman belli olur diye.
bu arada hala ayda bir mi gidiyorsunuz yoksa iki haftada bir mi çağırıyor doktorlarınız?
Üç haftada bir canım,arada başka drlara da gidiyorum,kaçamak.Yarın göreceğim ben de.Bakalım kaç kilo oldu minişim :)Günaydınlar biz de oğluşu görmeye geldik.dün akşam öyle hareketliydi ki.benim heyecanım ona da yansıdı galiba :) doğumu konuşucam.sezeryan mi normal mi ne zaman belli olur diye.
Evet niyetimde o zaten ne kadar erken o kadar iyi inşallah zorlanmadan hallederiz:)
Bana 2-3 hafta sonra gel dedi
Ayy beklemek çok zor oluyor gerçekten.arada farkli doktora kacamak yap sen de.Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Ben 1 hafta geri çıktığında 2 haftada bir gittim kontrol edelim dediği dr.um..Son kontrolde gerilik artmadigi için artık sık gelmene gerek yok dedi.4 ya da 5 hafta sonra gel dedi.Ben nasıl durcam o kadar bilmiyorum. .
En iyisini yapiyosun canim ben de gecen hafta dayanamadim gittim.Üç haftada bir canım,arada başka drlara da gidiyorum,kaçamak.Yarın göreceğim ben de.Bakalım kaç kilo oldu minişim :)
alpi sen kendin yapmıştın sanırım kapı süsünü şu çerceve kasnaklı olan....ne kadara mal oldu....ve malzemeleri nereden tamin etmiştin...yapımı zormuCanim gec oldu ama yeni girdim siteye evet suda eriyenden magvital adi da..
Benim drumla gitmez doğum,bak sen 31. haftasın 10 temmuz diyor,bana en geç 7 temmuz diyor,gıcık kadın.Ayy beklemek çok zor oluyor gerçekten.arada farkli doktora kacamak yap sen de.
En iyisini yapiyosun canim ben de gecen hafta dayanamadim gittim.
Şimdi çıktık herşey normal dedi doktorumuz.3 hafta sonra gel artık nst lere baslayalim dedi. Dogum tarihi icin de %90 10 temmuz dedi.sezeryan da olabilir.ameliyat dikisleri yüzünden.son ay belli olacak dedi.
Doğum hemsiresiyle konuştum.hoc bisey istemiyoruz dedi ama birsuru şey istedi.emzik ve biberon onermiyor doktorumuz dedi.belki de emzik almam bilemiyorum.1500 civari olmus oğluş.kilosu az gibi geliyor bana ama normal mi ki? Bizden bu kadar şimdilik.herkes guzel haberler alır insallah :)
Maşallah onlara hareket ettikçe içim rahat benim de :)Aynen canm, özelliklede sağ tarafima çok yatıyor, döndüğünü falan hepsini hissediyorm bende, dün görüş gunumuzde doktor resim bile zor aldi, her taraf kordon kol bacak, ayaklarini kendine doğru çekmiş yatıyordu, artık içerde napiyorsa baya hareketli maşllh
Az kalmış neyseki canım az daha sık dişini. İnşallah ağrı kesici keser ağrısını
Heh bak banada oldu aynısı netinde problem varmış. Bana 1-2 saate dönmezse ben bidaha yazıyorum :)
Kasıklrına vuruyormu canım ağrı?
Bebeklerde tuwalet eğitimine erken başlamak çok zararlıymış kızlar. İnanmıcaksınız ama cimriliği bile etkiliyormuşErkenden başlarsın wc eğitimine:)Ben de 9 aylık başlayacağım nasip olursa rutin oluşturmaya.
Biz oğluma sorduk kardeşinden ne istiyosun diye, o da yedek tablet dedi:) Ablam kızına bebek almıştı kardeşin sana getirdi diye.Bisey alacağız ama daha karar veremedik..arkadaşlar benim gibi 2. bebeğini kucağına alacak arkadaşlar büyük çocuğunuza hediye olarak ne hazırlıyorsunuz...pazar günü memelekete gitmiştik annanesi hastane çıkışı ile bi kaç bişey almış..onları görünce çıldırdı babam senin işin zor kızım dedi bende şaşaırdım çok hevesli görünüyordu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?