2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Heh bak banada oldu aynısı netinde problem varmış. Bana 1-2 saate dönmezse ben bidaha yazıyorum :)
Kasıklrına vuruyormu canım ağrı?

Erkenden başlarsın wc eğitimine:)Ben de 9 aylık başlayacağım nasip olursa rutin oluşturmaya.

Günaydınlar biz de oğluşu görmeye geldik.dün akşam öyle hareketliydi ki.benim heyecanım ona da yansıdı galiba :) doğumu konuşucam.sezeryan mi normal mi ne zaman belli olur diye.

bu arada hala ayda bir mi gidiyorsunuz yoksa iki haftada bir mi çağırıyor doktorlarınız?

Erkenden başlarsın wc eğitimine:)Ben de 9 aylık başlayacağım nasip olursa rutin oluşturmaya.

Evet niyetimde o zaten ne kadar erken o kadar iyi inşallah zorlanmadan hallederiz:)

Bana 2-3 hafta sonra gel dedi

Bel fitigi zor canim,dikkatli ol,baski yapmasin.Lavman mi ay yapmasinlar.Ben de epidural sezeryan dusunuyorum,lavmanla ne alakasi var.Wc ye girerim zaten.
Belden aşağısı uyuşacağı için bağırsakları boşaltıyolar.Bazı dr.lar yapmıyor muş ama benim dr.um yaptırıyor. Çoğu dr . yaptırıyor.

Kızlar lutfen bisey yazın bebeğin hareketleri uc dört gündür çok güçlü canımı yakiyor özellikle gobek deligime vurunca cok canm yaniyor, ağlıyorm bazen acidan ya bu kadar bu normali bu haftada???
Normal canım büyüdü ler artık, belliki seninki baya güçlü hareketli. Benim çok canım yanmiyor ama bazen otururken belime yakın yanlara vurunca tuhaf oluyorum. Göbek dediğim in oralara vurunca da huylaniyorum.Haraketli olmasından korkma hareketsiz olması sıkıntı.

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Ben 1 hafta geri çıktığında 2 haftada bir gittim kontrol edelim dediği dr.um..Son kontrolde gerilik artmadigi için artık sık gelmene gerek yok dedi.4 ya da 5 hafta sonra gel dedi.Ben nasıl durcam o kadar bilmiyorum. .

Üç haftada bir canım,arada başka drlara da gidiyorum,kaçamak.Yarın göreceğim ben de.Bakalım kaç kilo oldu minişim :)

Evet niyetimde o zaten ne kadar erken o kadar iyi inşallah zorlanmadan hallederiz:)

Bana 2-3 hafta sonra gel dedi

Ayy beklemek çok zor oluyor gerçekten.arada farkli doktora kacamak yap sen de.
Üç haftada bir canım,arada başka drlara da gidiyorum,kaçamak.Yarın göreceğim ben de.Bakalım kaç kilo oldu minişim :)
En iyisini yapiyosun canim ben de gecen hafta dayanamadim gittim.
Şimdi çıktık herşey normal dedi doktorumuz.3 hafta sonra gel artık nst lere baslayalim dedi. Dogum tarihi icin de %90 10 temmuz dedi.sezeryan da olabilir.ameliyat dikisleri yüzünden.son ay belli olacak dedi.
Doğum hemsiresiyle konuştum.hoc bisey istemiyoruz dedi ama birsuru şey istedi.emzik ve biberon onermiyor doktorumuz dedi.belki de emzik almam bilemiyorum.1500 civari olmus oğluş.kilosu az gibi geliyor bana ama normal mi ki? Bizden bu kadar şimdilik.herkes guzel haberler alır insallah :)

Benim drumla gitmez doğum,bak sen 31. haftasın 10 temmuz diyor,bana en geç 7 temmuz diyor,gıcık kadın.

arkadaşlar benim gibi 2. bebeğini kucağına alacak arkadaşlar büyük çocuğunuza hediye olarak ne hazırlıyorsunuz...pazar günü memelekete gitmiştik annanesi hastane çıkışı ile bi kaç bişey almış..onları görünce çıldırdı babam senin işin zor kızım dedi bende şaşaırdım çok hevesli görünüyordu ama

Maşallah onlara hareket ettikçe içim rahat benim de :)

Heh bak banada oldu aynısı netinde problem varmış. Bana 1-2 saate dönmezse ben bidaha yazıyorum :)
Kasıklrına vuruyormu canım ağrı?

kasıklarıma da vuryo karnıma da vuruyo ama bel agrım daha yogun canım. ıns usutmedendır korkmaya basladım.

Biz oğluma sorduk kardeşinden ne istiyosun diye, o da yedek tablet dedi:) Ablam kızına bebek almıştı kardeşin sana getirdi diye.Bisey alacağız ama daha karar veremedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…