Gözünaydın canım. .Kilosu da normal heralde bak takviminde de yazıyor. .Ayy beklemek çok zor oluyor gerçekten.arada farkli doktora kacamak yap sen de.
En iyisini yapiyosun canim ben de gecen hafta dayanamadim gittim.
Şimdi çıktık herşey normal dedi doktorumuz.3 hafta sonra gel artık nst lere baslayalim dedi. Dogum tarihi icin de %90 10 temmuz dedi.sezeryan da olabilir.ameliyat dikisleri yüzünden.son ay belli olacak dedi.
Doğum hemsiresiyle konuştum.hoc bisey istemiyoruz dedi ama birsuru şey istedi.emzik ve biberon onermiyor doktorumuz dedi.belki de emzik almam bilemiyorum.1500 civari olmus oğluş.kilosu az gibi geliyor bana ama normal mi ki? Bizden bu kadar şimdilik.herkes guzel haberler alır insallah :)
Aaa daha dur canim bebeginin kaka yaptigina cis yaptigina sevineceksin hatta gun gelicek kaka inceliyceksin :) guzel seylerDün görüş günümüzdü hastaneden çıktık biraz gezerken bebek lazimligi gördüm çok şeker bişey hemen aldım biliyorm henüz erken ama dayanamadım, dünden beri onu seviyorum, tuvalet sevecegim hic aklıma gelmezdiama çok şeker bişey yaaa
evet canim ben kemeraltindan aldim malzemeleri cerceve 16.liraydi kumasi sungeri 6 lira ayna harf 4 tane 4 lira taç 5 liraydi digerleride 5 lira tutsa 40 lira filan tutmustur. Cok kolay yapimi hic zorlanmadim internete yazinca videolu anlatimi bile var .alpi sen kendin yapmıştın sanırım kapı süsünü şu çerceve kasnaklı olan....ne kadara mal oldu....ve malzemeleri nereden tamin etmiştin...yapımı zormu
Canim.12 ben de karar vermedim kizima ne alıcağını. Ama o güne sağ salim gelirsek doğum sonrası hemşirelerden istiycem ilk kizimkızımın kucağına versinler bebeğimi.daha cok benimsesin.arkadaşlar benim gibi 2. bebeğini kucağına alacak arkadaşlar büyük çocuğunuza hediye olarak ne hazırlıyorsunuz...pazar günü memelekete gitmiştik annanesi hastane çıkışı ile bi kaç bişey almış..onları görünce çıldırdı babam senin işin zor kızım dedi bende şaşaırdım çok hevesli görünüyordu ama
Dur bakalım geçmezse akşam git bi acile kuzumkasıklarıma da vuryo karnıma da vuruyo ama bel agrım daha yogun canım. ıns usutmedendır korkmaya basladım.
Dur bakalım geçmezse akşam git bi acile kuzum
Normal aslında kardeşimin kızlarından biliyorum.Büyüğün yanında küçüğü sevmediler ilk zamanlar.Büyük kız küçüğe kıyafet alınırken anne ona süslü kıyafet alma,çirkin kıyafet al diyormuş:)Şimdi küçük bir yaşında,kabullendi :)Küçüğe haksızlık gibi geliyor da Allah nasip eder de ikinci çocuk olursa büyüğün kıyafetlerini,oyuncaklarını atmam,küçüğe giydiririm,büyüğe yeni alırım :)arkadaşlar benim gibi 2. bebeğini kucağına alacak arkadaşlar büyük çocuğunuza hediye olarak ne hazırlıyorsunuz...pazar günü memelekete gitmiştik annanesi hastane çıkışı ile bi kaç bişey almış..onları görünce çıldırdı babam senin işin zor kızım dedi bende şaşaırdım çok hevesli görünüyordu ama
Gercekten hamis kslmadan once hic dikkatimi cekmiyordu nekadar cok kisi var piyasa baya yogun dusunsene simdiden haziran sonuna randevular :)Canim Alala Kece tasarima da bak kapi susu icin.Hic olmazsa organizasyon sirketine gider oraya yaptirtirsin kapi susunu.Pleksi,hazir cicek hemen yaparlar,elleri de alisik zaten.Bu bizim yaptirdigimiz kece uzun suruyor.Atolye falan mi acsak diyorum ben de.Ne guzel is,vergisi de yok.
Herkeslere merhaba topikimizin ilk anasi ben olcam herhalde bebeklerin gelisimleri onden gidiyor dedi dr.um.bu hafta 30 dayim 32lermis 32 haftamdada 34 gibi olcaklarmis..biliyorsun dedi ikizler onden gelir bir gece duyun patlayabilir ve aniden gelebilirsin dedi herseye hazirlikli ol dedi ciger gelistirici igne yazdi onlari vurulucam..
Hakkimizda hayirlisi boyle diyipte 40 kadar beklermisim super harika olur :)))
Canım ben hem vinelac kullanıyorum hemde magnezyum kullanıyorum hatta sabahları bide ferrum kullanıyorum WC konusundada hiçbir problem yaşamıyorum çok şükürSelam herkese bu vinelac adındaki ilacı kullanan arkadaşlar yanında magnezyum kullanıyormusunuz , doktora soruyorum azcık gıcık kendisi arada kullan diyor da ben özellikle bu wc konusu rahatlasın diye kullanmak istiyorum kullanılır birlikte herhalde dimi
Cok guzel olmus canim ismide cok guzel masallah :)Çok severek yaptırdım, kapı süsü olarak kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olmuş kızlar
Amin canim cumlemizinki insallah :)Ayy hayırla sağlıkla gelsin kuzular
arkadaşlar benim gibi 2. bebeğini kucağına alacak arkadaşlar büyük çocuğunuza hediye olarak ne hazırlıyorsunuz...pazar günü memelekete gitmiştik annanesi hastane çıkışı ile bi kaç bişey almış..onları görünce çıldırdı babam senin işin zor kızım dedi bende şaşaırdım çok hevesli görünüyordu ama
Cok guzel olmus canim ismide cok guzel masallah :)
Epidural denmiyor muydu ona? Daha öncede sormuştum sanırsam
Inşallah canım. Ben normal doğumdan ilkinde de korkuyordum, bunda da cesaret edemem.Benim de doğumum rahat ve güzeldi.
Benimde icimden hep sen geciyorsun ikiz olduklari icin birde önden gidiyormus kuzucuklar .. saglikla gelsinler kuvoze girmesinler analarinin kucagina hemen girsinlerde artik vakit yaklasiyor :)Herkeslere merhaba topikimizin ilk anasi ben olcam herhalde bebeklerin gelisimleri onden gidiyor dedi dr.um.bu hafta 30 dayim 32lermis 32 haftamdada 34 gibi olcaklarmis..biliyorsun dedi ikizler onden gelir bir gece duyun patlayabilir ve aniden gelebilirsin dedi herseye hazirlikli ol dedi ciger gelistirici igne yazdi onlari vurulucam..
Cok guzel olmus bende bunu cok begenmistim ama artik bize isimli esya yasak :)) Banner kapi susu taki yastigi isimli bide bu olursa boguluruz :))Çok severek yaptırdım, kapı süsü olarak kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olmuş kızlar
ayy canım saglkla gelsınler ınsallah erken gelceklerse de gelısmlerı ıyıyken gelsınler masallah onlaraHerkeslere merhaba topikimizin ilk anasi ben olcam herhalde bebeklerin gelisimleri onden gidiyor dedi dr.um.bu hafta 30 dayim 32lermis 32 haftamdada 34 gibi olcaklarmis..biliyorsun dedi ikizler onden gelir bir gece duyun patlayabilir ve aniden gelebilirsin dedi herseye hazirlikli ol dedi ciger gelistirici igne yazdi onlari vurulucam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?