arkadaşlar benim gibi 2. bebeğini kucağına alacak arkadaşlar büyük çocuğunuza hediye olarak ne hazırlıyorsunuz...pazar günü memelekete gitmiştik annanesi hastane çıkışı ile bi kaç bişey almış..onları görünce çıldırdı babam senin işin zor kızım dedi bende şaşaırdım çok hevesli görünüyordu ama
Bazi doktorlar kendi planlarina göre ayarlıyor herşeyi.seninki de öyle bişey yapıyor olmasın? Sekreterlerine falan bi sormaya çalış bakalım.Benim drumla gitmez doğum,bak sen 31. haftasın 10 temmuz diyor,bana en geç 7 temmuz diyor,gıcık kadın.
Normalde almayacağımız şeyleri alıyoruz,hiçbiri ihtiyaç değil aslında.Gözümüz döndü değil mi:)Düğünlerde,doğumda böyle oluyormuş demek ki.Kendime alacağım şeyler için elim zor gidiyor,bu doğumla alakalı bir şeyse çok çok istiyorum.Görümcen bebek yaptı mı hediye?Benimki de yapsa keşke.Gercekten hamis kslmadan once hic dikkatimi cekmiyordu nekadar cok kisi var piyasa baya yogun dusunsene simdiden haziran sonuna randevular :)
Benim gorumcemde bir cesit bebek yapiyordu amann diyordum kim alir bibebege 250 lira verir oluyormus gercekten
Maşallah canım :)Senin için ve onlarf için en iyi zamanda gelsinler.Şu ana kadar durması bile çok iyi zaten.32 haftalık.İki hafta daha dursa süper olur.Herkeslere merhaba topikimizin ilk anasi ben olcam herhalde bebeklerin gelisimleri onden gidiyor dedi dr.um.bu hafta 30 dayim 32lermis 32 haftamdada 34 gibi olcaklarmis..biliyorsun dedi ikizler onden gelir bir gece duyun patlayabilir ve aniden gelebilirsin dedi herseye hazirlikli ol dedi ciger gelistirici igne yazdi onlari vurulucam..
Hakkimizda hayirlisi boyle diyipte 40 kadar beklermisim super harika olur :)))
Bugün görümcem arayacaktı,o tarihte bir planı var mı yok mu sekreterinden öğrenmeye çalışacak.Bazi doktorlar kendi planlarina göre ayarlıyor herşeyi.seninki de öyle bişey yapıyor olmasın? Sekreterlerine falan bi sormaya çalış bakalım.
Güle güle kullanın canım,güzel olmuş .Çok severek yaptırdım, kapı süsü olarak kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olmuş kızlar
Herkeslere merhaba topikimizin ilk anasi ben olcam herhalde bebeklerin gelisimleri onden gidiyor dedi dr.um.bu hafta 30 dayim 32lermis 32 haftamdada 34 gibi olcaklarmis..biliyorsun dedi ikizler onden gelir bir gece duyun patlayabilir ve aniden gelebilirsin dedi herseye hazirlikli ol dedi ciger gelistirici igne yazdi onlari vurulucam..
Çok severek yaptırdım, kapı süsü olarak kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olmuş kızlar
Sağolasın canım, abimiz istedi bizim de içimiz ısındı
Yine öyle olucaktır inşAllah,
Spinal ile ben hiç bel ve baş ağrısı çekmedim, epidural olan arkadaşlarımın bazılarında bel ağrısı şikayeti oldu, onu da bir sor istersen
Canim masallah gelisimlerinin onde olmasi super kuvoze girmeden hop kucagina geliverirler inşallah. İkiz olmalarina ragmen cok iyi gidiyorlar. Beslenme tarzini daha once yazmistin ama sanirim bulmam cok zor olur. Musait olabilirsen yazar misin tekrar? Son haftalara girdikce bende bira gelisimi önden olsun istiyorum ama biz hatun haftayla uyumlu gidiyor.. birde gunumuz ayni senle ama sen hep benden once dogurcaksin gibi hissediyorum ve sen doğurunca senin kadar heycanlanirim sanirim <3Herkeslere merhaba topikimizin ilk anasi ben olcam herhalde bebeklerin gelisimleri onden gidiyor dedi dr.um.bu hafta 30 dayim 32lermis 32 haftamdada 34 gibi olcaklarmis..biliyorsun dedi ikizler onden gelir bir gece duyun patlayabilir ve aniden gelebilirsin dedi herseye hazirlikli ol dedi ciger gelistirici igne yazdi onlari vurulucam..
Ben çok beğendim, sade ve şık. Mesajı net, göz yormuyorÇok severek yaptırdım, kapı süsü olarak kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olmuş kızlar
Doguma 8 hafta kaldi ben hala doktora karar veremedim. Yine döndüm ilk doktoruma. Sezeryanci diyorlar ama onun icin de ne olursa olsun dedim artik.
Calisabilir raporu aldim. Kaldi 5 hafta))
1860 gr 43 cm olmus kizim. Dogum 2 hafta öne alindi sata göre düzenlendi,zaten utrasyon da sata yetismis. Bir de artik 10 güne bir gel dedi.(en sevdigim kisım)
Ben cesaret edip değiştiremiyorum. Oyle gidip geliyoruz bakalim.Canm inanirmisin hala bende tam olarak doktorumu secebilmis değilim, hala arayış içindeyim, son olarak bir doktor daha deniycem eğer o da olmazsa ilk doktoruma geri dönücem
bende çok istedim Asel Mina olsun ama benimde eşim mina yı istemedi tek isim de kaldık niye böyle bu eşler yavMina ismi benim de çok istediğim bi isimdi ama eşim sevemedi.
Canm inanirmisin hala bende tam olarak doktorumu secebilmis değilim, hala arayış içindeyim, son olarak bir doktor daha deniycem eğer o da olmazsa ilk doktoruma geri dönücem
Sizin yine iyi ben illk defa duydugum ismi ogluma koyuyorum.Alpar :)Minnosuma Alp Erdem diyecektim babasi Alpar Erdem yapti.Ismini unutuyorum iyi mi :)bende çok istedim Asel Mina olsun ama benimde eşim mina yı istemedi tek isim de kaldık niye böyle bu eşler yav
bu dr mevzusu benım de kafamı karıstırıyo. dr umla aram ıyı ne zaman ıstesem ulasabılıyorum her yazdıgıma sorduguma cevap alabılıyorum ama benımkı de sezeyancı cıktı. ne gerek var normal doguma dıyo bana. ben de sezeryan olcam dedı en son. ben normale yonlendıren bı dr ıstıyorum aslında bı de hastane cok ıcıme sınmedı dr a bıle sordum sız olsanız burda dogururmuydunuz dıye dogururdum dedı ama ne kadar samımıydı bılemedım. dogum yaklasıyo ben hala acaba degıstırsem mı dıye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?