- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Ben dr larandevumu iptal ettim bugun.Guvenmiyorum,haftaya baska drdan randevu alacagim.Ben de hemoroid olunca artik normal yapamazsin dedi dr ama bariz sevindi cunku normal dogum beceri gerektiriyor,her dr yaptiramiyor.Ben normalden korkuyorum zaten yapamam da kendine guvenen acikgoz olmayan bir dr istiyorum.bu dr mevzusu benım de kafamı karıstırıyo. dr umla aram ıyı ne zaman ıstesem ulasabılıyorum her yazdıgıma sorduguma cevap alabılıyorum ama benımkı de sezeyancı cıktı. ne gerek var normal doguma dıyo bana. ben de sezeryan olcam dedı en son. ben normale yonlendıren bı dr ıstıyorum aslında bı de hastane cok ıcıme sınmedı dr a bıle sordum sız olsanız burda dogururmuydunuz dıye dogururdum dedı ama ne kadar samımıydı bılemedım. dogum yaklasıyo ben hala acaba degıstırsem mı dıye dusunuyorum.
Ben dr larandevumu iptal ettim bugun.Guvenmiyorum,haftaya baska drdan randevu alacagim.Ben de hemoroid olunca artik normal yapamazsin dedi dr ama bariz sevindi cunku normal dogum beceri gerektiriyor,her dr yaptiramiyor.Ben normalden korkuyorum zaten yapamam da kendine guvenen acikgoz olmayan bir dr istiyorum.
Bizim de alper olacak e ve a farkı var birtek,anlamı neymiş ?Sizin yine iyi ben illk defa duydugum ismi ogluma koyuyorum.Alpar :)Minnosuma Alp Erdem diyecektim babasi Alpar Erdem yapti.Ismini unutuyorum iyi mi :)
Bu spinalle epudral arasındakı fark nedır kı
Merhaba kızlar. Bugün biz de oğlumuzu gördük. 1225 gram olmuş, sağ olsun yüzünü gösterdi bu sefer. O kadar tatlıydı ki bakmalara doyamadık. :) Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları
Maşallah minik adamlaramaşallah canım. biz de bugün kontroldeydik, seninle 1 gün fark var aramızda. bizimki de 1250 gram çıktı. yüzünü göstermedi paşam plesentaya yaslanmış. bacak bacak üstüne atıyordu onu gördük :)
Nasıl oldun canım?aynen canım ama ıns gecer.karnımın alt kısmı agrıyo daha cok gaz sancısı gıbı bı sancı vuruyo arada.
bende de var, zaten normal dogumdan korkuyorum.Hemoroid olanlar normal doğum yapamiyor mu kizlar? Bende de vardabenim doktorum çok şükür normal doğumcu internette herkes oyle yazmış biz henüz konuşmadık kendisiyle
bende de var ben yaptım normal doğum. bir sıkıntı olmadı şükür. gebelik sonrası krem ve ilaç kullandım o kadar.bende de var, zaten normal dogumdan korkuyorum.
canım dırekt yaslanmıs demezler bana da bır ay once plesanta grade 2 demıstı yaslanmaya baslamıs galıba grade kac dedı mesela ama kotu bısey demedı bakalm yarın kontrolum var nasıl cıkcak bır de bneım bebegım bır hafta gerı uzulme sentestlerimi yaptirmak icin dun devlete gitmistim, nst.ye de girdim. baska bir doktor vardi çok yogundu ve bana sert davrandi haksiz yere. moralimi bozdu.
her sey iyi,sonuclar da guzel ama bebegin eşi yaşlanmış, beslenmene dikkat et dedi. moral bozukluguyla bir sey soramadim, sorsam belki kizacakti da. bahcede oturup agladim.
benim bebegim zaten onde gidiyor hep, kilosu ve boyu da önde. 28. haftada bu yaslanma nerden cikti anlamadim
canım bozma moralini. başka bit doktora daha git istersen...testlerimi yaptirmak icin dun devlete gitmistim, nst.ye de girdim. baska bir doktor vardi çok yogundu ve bana sert davrandi haksiz yere. moralimi bozdu.
her sey iyi,sonuclar da guzel ama bebegin eşi yaşlanmış, beslenmene dikkat et dedi. moral bozukluguyla bir sey soramadim, sorsam belki kizacakti da. bahcede oturup agladim.
benim bebegim zaten onde gidiyor hep, kilosu ve boyu da önde. 28. haftada bu yaslanma nerden cikti anlamadim
ay bi dk bi dk :)) doğum mu konusuyoruz biz ? :)Herkeslere merhaba topikimizin ilk anasi ben olcam herhalde bebeklerin gelisimleri onden gidiyor dedi dr.um.bu hafta 30 dayim 32lermis 32 haftamdada 34 gibi olcaklarmis..biliyorsun dedi ikizler onden gelir bir gece duyun patlayabilir ve aniden gelebilirsin dedi herseye hazirlikli ol dedi ciger gelistirici igne yazdi onlari vurulucam..
Hakkimizda hayirlisi boyle diyipte 40 kadar beklermisim super harika olur :)))
Alpar'in anlami da alp canim,kahraman,yigit.Erdem'i ruyamda gordum,mecburen bu ismi koyduk soyadimizda da isimde de cok fazla"e" harfi vardi."E" nin cok olmasi iyi degilmis.O yuzden basina guclu bir isim koyalim dedik a ile baslamasi iyiymis,"p" harfi kisiye basari saglarmis.O yuzden Alp Erdem istemistim.Babasinin aklina kim girdiyse bu ismi cok klasik buldu.Bizim de alper olacak e ve a farkı var birtek,anlamı neymiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?