2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dr larandevumu iptal ettim bugun.Guvenmiyorum,haftaya baska drdan randevu alacagim.Ben de hemoroid olunca artik normal yapamazsin dedi dr ama bariz sevindi cunku normal dogum beceri gerektiriyor,her dr yaptiramiyor.Ben normalden korkuyorum zaten yapamam da kendine guvenen acikgoz olmayan bir dr istiyorum.

bence benımkı de guvenemedı kendıne tup bebek cunku benımkı. tup bebek oldugu ıcın de sezeryan yapmanı tavsıye ederım dedı. ayrıca bende de hemoroid var

Bu spinalle epudral arasındakı fark nedır kı

ben bugün sordum bunu doktoruma. ikisi de belden aşağısı uyuşturuluyor. epiduralde tüp gibi bişey yerleştiriliyormuş, uyuşukluk geçtikten sonra yeniden ilaç verilerek uyuşturulabiliyormuş. spinelde tek sefer. ama doktorum epidurale gerek yok spinal 3-4 saat uyuşukluk sağlıyor yeterli oluyor dedi.

testlerimi yaptirmak icin dun devlete gitmistim, nst.ye de girdim. baska bir doktor vardi çok yogundu ve bana sert davrandi haksiz yere. moralimi bozdu.
her sey iyi,sonuclar da guzel ama bebegin eşi yaşlanmış, beslenmene dikkat et dedi. moral bozukluguyla bir sey soramadim, sorsam belki kizacakti da. bahcede oturup agladim.
benim bebegim zaten onde gidiyor hep, kilosu ve boyu da önde. 28. haftada bu yaslanma nerden cikti anlamadim

Merhaba kızlar. Bugün biz de oğlumuzu gördük. 1225 gram olmuş, sağ olsun yüzünü gösterdi bu sefer. O kadar tatlıydı ki bakmalara doyamadık. :) Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları

maşallah canım. biz de bugün kontroldeydik, seninle 1 gün fark var aramızda. bizimki de 1250 gram çıktı. yüzünü göstermedi paşam plesentaya yaslanmış. bacak bacak üstüne atıyordu onu gördük :)

burdaki tek ozel saglik merkezi (hastane degil) bu haftaki khk ile kapatıldı. zaten doğumu ilcedeki ozel hastanede yapacaktim ama kontroller icin de artik ilceye gitmem gerekecek. 45 dk mesafe.
devlete testler için gidiyorduk ara sira. iyi bir doktor var ama cok kalabalik oluyor ,odaya ucer ucer aliyor bazen. Bos olan diger doktorun da niye bos oldugunu anlamış oldum bugun itibariyle

Maşallah minik adamlara :) bizimki de ayak ayak üstüne atmış son üç kontroldür görmüyorduk yüzünü gördük bu sefer. Sağlıklı olsun yeter tabi ama insan merak ediyor :)

canım dırekt yaslanmıs demezler bana da bır ay once plesanta grade 2 demıstı yaslanmaya baslamıs galıba grade kac dedı mesela ama kotu bısey demedı bakalm yarın kontrolum var nasıl cıkcak bır de bneım bebegım bır hafta gerı uzulme sen

canım bozma moralini. başka bit doktora daha git istersen...

ay bi dk bi dk :)) doğum mu konusuyoruz biz ? :)

Sezeryanla olacaklar doğumu kaçıncı hafta düşünüyorsunuz?

Bizim de alper olacak e ve a farkı var birtek,anlamı neymiş ?
Alpar'in anlami da alp canim,kahraman,yigit.Erdem'i ruyamda gordum,mecburen bu ismi koyduk soyadimizda da isimde de cok fazla"e" harfi vardi."E" nin cok olmasi iyi degilmis.O yuzden basina guclu bir isim koyalim dedik a ile baslamasi iyiymis,"p" harfi kisiye basari saglarmis.O yuzden Alp Erdem istemistim.Babasinin aklina kim girdiyse bu ismi cok klasik buldu.

Tüp bebekler daha bir kıymetli olduğu için hep sezeryan olur diye biliyorum belki yanlış ama böyle dıydum hep, bir de hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz İstanbul da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…