2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim eski doktorum normal doğumda iyiymiş normale yönlendiriyor o yüZden yoğun biri, şuan gittiğim esasında en eski doktorum çünkü sezeryanı bunda yaptım mükemmel bir eli var bu iş önemli benim için inşallah yine öyle güzelce yapar işini

Kızlar herkese selam
Ne güzel bircogunuz 30 lu haftaları geçti darısı hemüz geçmemis olanlara...
Dün ve bugün Sırt üstü yatıyorken, bebegim kelebek gibi titredi birkac kez neden olur siZce? korktum acaba bişey mi oluyor diye

Sezeryan olacağım için doktoruma ne zmn dedim net bir şekilde 38 dedi peki dedim çıktım güveniyorum ona

Yaninda esin yok muydu,okusaydi canina.Bu drlara bazilari siddet uyguluyor ya hak veriyorum boyle seyler duyunca.Tamam cok yogun,zor meslek ama boyle mi yapilir.Sikayet et diyecegim de hastanede sikayet ettigin hemsirede dilekceyi yirtip atiyor,o yuzden en iyisi hic altta kalma hakaret etmeden sen de onun sinirlerini boz.

Bana da oluyor da doktor sırt üstü asla yatma artık dedi , hem ben nefessiz kalıyor gibi oluyorum hem onun eşi altında kalırsa bebeğin kan akışı zayıflıyormuş

Alpar ismi ile sıkıntı yaşarsınız şöyle sürekli anlatmak zorunda kalırsınız alper değil alpar diye , yanlış yazılmış derler okulda öyle yine alper değilmi diye sorarlar falan sıkıntı biraz bence

Simdiden anlatiyorum :) Isim islemeli bir sey yaptirirken imla hatasi yaptiniz galiba diyorlar.Napayim canim boyle oldu arkadaslari da kisaca Alpuska desin :)Bizim Rus bir arkadas var ,Alpar cok sert bebek ismi diil Alpuska,Alpuska diyor :)

Y Yellu epiduralde farkli birsey takiliyormuş gerektiginde ordan tekrar igne yapiliyormuş. İkisi cok az farkli

Spinal ve epidural anestezinin farkı nedir?
Spinal ve epidural anestezinin her ikisinde de belden omuriliğe doğru iğne ile ilaç verilir. Yalnız spinal anestezide ilaç omurilik etrafındaki dura zarı geçilerek daha içeriye sıvının içine verilir. Epidural anestezide ise ilaç zarın dışına verilir, zarın arkasındaki sıvıya kadar ilerlenmez. Spinal anestezide etki hemen başlar, epidural anestezide etki 15-20 dakika sonra başlar. Spinal anestezinin etkisi kısa sürer, ilaç bir defada verilir, tekrar ilaç verilerek etki süresi uzatılamaz. Epidural anestezide etki süresi daha uzun sürebilir, tekrar ilaç verilerek anestezi uzatılabilir. Epidural anestezide hastanın belinde takılı bir kateter (ince boru) kalır ve ameliyattan sonra bu kateterden tekrar ilaç verilebilir böylelikle hasta ağrı hissetmez. Spinal anestezide ise anestezinin uygulandığı bel bölgesi hemen kapatılır ve kateter konulmaz. Spinal anestezide ameliyattan sonra başağrısı görülme riski epidural anesteziye göre daha fazladır.

Çok sağol alpicim beğenmenize çok sevimdim,
Bizim ilk süsümüz ismimize ait

Bizimde biraz sikinti olacaga benziyor ama olsun diyorum alisiriz :) bugun bir kisi yüşra mı diye sordu yoksa büşra mı dedi :) bende samsunun s si ile falan dedim büşra benim yahu kizima da kendi adimi mi verecegim :)
Simdiden anlatiyorum :) Isim islemeli bir sey yaptirirken imla hatasi yaptiniz galiba diyorlar.Napayim canim boyle oldu arkadaslari da kisaca Alpuska desin :)Bizim Rus bir arkadas var ,Alpar cok sert bebek ismi diil Alpuska,Alpuska diyor :)

Anladım canım isimleriyle büyüsünler inşallah :)

Bu uyanık olma mevzusunun yan etkileri tabi birtakım etkenlere göre değişiyor , annenin fiziki durumu doktorun tecrübesi anesteziyi yapacak kişinin tecrübesi ama ne olursa olsun belden iğne olmak bana göre risk, bir arkadaşım oldu karnındaki kanı ve kesiği tepedeki lambaların oradaki metal kısımdan aynen görüp fenalaşmıştı ve onun ağrısı sızısı 15 sene oldu hala geçmedi ağır kaldıramaz ayaklarını üşütemez sancılanır vs bin pişman

Hayırlısı olsun ismiyle yaşasın , bu harflerin etkilerinş nereden okudunuz

Çok severek yaptırdım, kapı süsü olarak kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olmuş kızlar
Harika olmuş güle güle kullanıın.mdf den sanırım değil mi ben de instagramda bir hesap buldum bu şekilde yaptırıcam.kapı süsü olarak düşünüyorum.arkasına da babamız led yapacak :) boyutları nasıl canım? Bir de kime yaptırdın fiyatları nasıldı kaç günde geldi :)

Oy maşAllah nasıl büyümüş,
3dra gidiyordum bende aslında 3ünden de memnunum, ama tercih yapmalıyız artık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…