Yaninda esin yok muydu,okusaydi canina.Bu drlara bazilari siddet uyguluyor ya hak veriyorum boyle seyler duyunca.Tamam cok yogun,zor meslek ama boyle mi yapilir.Sikayet et diyecegim de hastanede sikayet ettigin hemsirede dilekceyi yirtip atiyor,o yuzden en iyisi hic altta kalma hakaret etmeden sen de onun sinirlerini boz.testlerimi yaptirmak icin dun devlete gitmistim, nst.ye de girdim. baska bir doktor vardi çok yogundu ve bana sert davrandi haksiz yere. moralimi bozdu.
her sey iyi,sonuclar da guzel ama bebegin eşi yaşlanmış, beslenmene dikkat et dedi. moral bozukluguyla bir sey soramadim, sorsam belki kizacakti da. bahcede oturup agladim.
benim bebegim zaten onde gidiyor hep, kilosu ve boyu da önde. 28. haftada bu yaslanma nerden cikti anlamadim
Çok çokgüzel olmuş canım. Nereye yaptırdın. Ahşaptan mı taştan mı?Çok severek yaptırdım, kapı süsü olarak kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olmuş kızlar
Bana da oluyor da doktor sırt üstü asla yatma artık dedi , hem ben nefessiz kalıyor gibi oluyorum hem onun eşi altında kalırsa bebeğin kan akışı zayıflıyormuşKızlar herkese selam
Ne güzel bircogunuz 30 lu haftaları geçti darısı hemüz geçmemis olanlara...
Dün ve bugün Sırt üstü yatıyorken, bebegim kelebek gibi titredi birkac kez neden olur siZce? korktum acaba bişey mi oluyor diye
Alpar ismi ile sıkıntı yaşarsınız şöyle sürekli anlatmak zorunda kalırsınız alper değil alpar diye , yanlış yazılmış derler okulda öyle yine alper değilmi diye sorarlar falan sıkıntı biraz benceAlpar'in anlami da alp canim,kahraman,yigit.Erdem'i ruyamda gordum,mecburen bu ismi koyduk soyadimizda da isimde de cok fazla"e" harfi vardi."E" nin cok olmasi iyi degilmis.O yuzden basina guclu bir isim koyalim dedik a ile baslamasi iyiymis,"p" harfi kisiye basari saglarmis.O yuzden Alp Erdem istemistim.Babasinin aklina kim girdiyse bu ismi cok klasik buldu.
Ben ameliyathane psikolojisini kaldıramam zaten o yüzden hiç düşünmüyorum :) epidural ilr spinal aynı şey ozaman doğru anladım demi :)))Belden iğne ile uyuşturma spinal olarak geçiyor canım, yine en sağlıklı bilgiyi drun verecektir
Simdiden anlatiyorum :) Isim islemeli bir sey yaptirirken imla hatasi yaptiniz galiba diyorlar.Napayim canim boyle oldu arkadaslari da kisaca Alpuska desin :)Bizim Rus bir arkadas var ,Alpar cok sert bebek ismi diil Alpuska,Alpuska diyor :)Alpar ismi ile sıkıntı yaşarsınız şöyle sürekli anlatmak zorunda kalırsınız alper değil alpar diye , yanlış yazılmış derler okulda öyle yine alper değilmi diye sorarlar falan sıkıntı biraz bence
Benimde icimden hep sen geciyorsun ikiz olduklari icin birde önden gidiyormus kuzucuklar .. saglikla gelsinler kuvoze girmesinler analarinin kucagina hemen girsinlerde artik vakit yaklasiyor :)
Isimleri netlestimi bu arada ..
Cok guzel olmus bende bunu cok begenmistim ama artik bize isimli esya yasak :)) Banner kapi susu taki yastigi isimli bide bu olursa boguluruz :))
Ayşe Mina da cok guzel uymus ❤
Simdiden anlatiyorum :) Isim islemeli bir sey yaptirirken imla hatasi yaptiniz galiba diyorlar.Napayim canim boyle oldu arkadaslari da kisaca Alpuska desin :)Bizim Rus bir arkadas var ,Alpar cok sert bebek ismi diil Alpuska,Alpuska diyor :)
Anladım canım isimleriyle büyüsünler inşallah :)Alpar'in anlami da alp canim,kahraman,yigit.Erdem'i ruyamda gordum,mecburen bu ismi koyduk soyadimizda da isimde de cok fazla"e" harfi vardi."E" nin cok olmasi iyi degilmis.O yuzden basina guclu bir isim koyalim dedik a ile baslamasi iyiymis,"p" harfi kisiye basari saglarmis.O yuzden Alp Erdem istemistim.Babasinin aklina kim girdiyse bu ismi cok klasik buldu.
Mina ismi benim de çok istediğim bi isimdi ama eşim sevemedi.
Hayırlısı olsun ismiyle yaşasın , bu harflerin etkilerinş nereden okudunuzSimdiden anlatiyorum :) Isim islemeli bir sey yaptirirken imla hatasi yaptiniz galiba diyorlar.Napayim canim boyle oldu arkadaslari da kisaca Alpuska desin :)Bizim Rus bir arkadas var ,Alpar cok sert bebek ismi diil Alpuska,Alpuska diyor :)
Ben çok beğendim, sade ve şık. Mesajı net, göz yormuyor
Harika olmuş güle güle kullanıın.mdf den sanırım değil mi ben de instagramda bir hesap buldum bu şekilde yaptırıcam.kapı süsü olarak düşünüyorum.arkasına da babamız led yapacak :) boyutları nasıl canım? Bir de kime yaptırdın fiyatları nasıldı kaç günde geldi :)Çok severek yaptırdım, kapı süsü olarak kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olmuş kızlar
Doguma 8 hafta kaldi ben hala doktora karar veremedim. Yine döndüm ilk doktoruma. Sezeryanci diyorlar ama onun icin de ne olursa olsun dedim artik.
Calisabilir raporu aldim. Kaldi 5 hafta))
1860 gr 43 cm olmus kizim. Dogum 2 hafta öne alindi sata göre düzenlendi,zaten utrasyon da sata yetismis. Bir de artik 10 güne bir gel dedi.(en sevdigim kisım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?