2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

normalde eşim olurdu, bugün sadece sonuç alınacak diye ben gittim ve böyle oldu. Sadece adam tuhaf değil ki... Yanındaki sekreter elindeki telefonla oynamaktan dr.un dediklerini duymuyor, adam bir yandan da ona laf anlatmaya çalışıyor. Duygusallaştım ben de ,hiç bi şey diyemedim o an.

Evet canim zaten maharetimde yoktur hic ilgimi cekmez boyle seyler evimde alli pullu degildir sadedir
Ama bebis olunca onuda alayim bunuda alayim diyor insan..
Yokk kiz nerde bi kusluk cikardi konusmuyor bende aramiyorum bana ne o beni arasin :)))
Annem ve calismaya baslayinc su bakici yardimina basvuracagim insallah cikar cikmazsada yine biyardimci sart bakiyorum simdiden

Çok çokgüzel olmuş canım. Nereye yaptırdın. Ahşaptan mı taştan mı?

Ahşap canım, oğluma da yaptırmıştım sonra her doğımgününde masanın aksesuarı oldu
İnstagramda twinshomemade sayfası var, yardımcı olur çok tatlı bir bayan ona yaptırdım

Maşallah canım :)Senin için ve onlarf için en iyi zamanda gelsinler.Şu ana kadar durması bile çok iyi zaten.32 haftalık.İki hafta daha dursa süper olur.
Insallah canim ya evde gecirmeseydim muhtemelen olmustu zaten Allahtan heyet raporluydum 2 aydir sagolsun dr.um cok yardimci oldu bu konuda.

Bakalim canim hakkimizda hayirlisi saglikla gelsin tum kuzucuklarimiz :)

Evet canım, katater yoktu bende direk iğne ile uyuşturuldu, epidıralden sonra kahve vs verdiklerini gördüm arkadaşlarda baş ağrısı için,
Bende hiç olmadı, aksi bir durum olmadıkça yine spinal istiyorum bende de genel anestezi fobisi var Y Yellu

S secret51 evet öyle yapacagım canım,sağolasın.

galiba 'yaşlanmaya başlamış' dedi bana, o an kafamda şimşekler çaktığı için tam hatırlayamıyrm. Beslenmene dikkat et dedi. Ama benim bebek en az bir hafta önde .
En yakın zamanda başka bir dr.a gideceğim, ondan daha net bilgi alırım inşallah.
İnşallah iyi geçer görüşme günün, sonuçlarını yazarsın yarın canım.

Evet mdfden canım, instagramda twinshomemade sayfa adı, istediğin özellikleri söylüyorsun tasarlıyor, kullanacağın objeye göre değişiyor fiyatı benim 70₺ ye geldi, 1haftada elimdeydi çok memnun kaldım

Evet mdfden canım, instagramda twinshomemade sayfa adı, istediğin özellikleri söylüyorsun tasarlıyor, kullanacağın objeye göre değişiyor fiyatı benim 70₺ ye geldi, 1haftada elimdeydi çok memnun kaldım
Tamam canım benimde konuştuğum sayfa o zaten :) en uygun yapan sayfa sanırım.kalitesinden de memnun kaldıysan rahatladım ben de.kısa zamanda da geliyosa süper :)

İyiymiş...ama ben nereden bulabilirim bilemedim.... neyse ins den gelir ilde filan saol...haziri 120 gibi diyorlar mıs..

Canım eş yaşlanmasında bebeği besleyemez plesanta gerişimi geri kalır, ama maşAllah öndeymiş sizinki, bence de git başka dra sıkıntı yapma kendine hiç

Tamam canım benimde konuştuğum sayfa o zaten :) en uygun yapan sayfa sanırım.kalitesinden de memnun kaldıysan rahatladım ben de.kısa zamanda da geliyosa süper :)

Aa cidden mi, perş akşamına tasarlayıp gönderir onaylarsan bir haftaya kargolar, AyşeMina nın annesi önerdi dersen o anlar

Amin canim cumlesi saglikla dogsun insallah
Tatlim ben enzimlerden oturu bayadir karbonhidrati kestim..yani haftada bir bile yemiyorum bol bol protein ve kalsiyum son bir aydir yogurt ve kasar peynirine dustum hatta hakkinizi helal edin yogurdun kaymaginin cok yaradigini soyluyorlar.geceleri gozum donmus gibi yogurt kaymagi kalkip yiyorum :))
Yesillik marul roka tere bu tip yakinda ya möölicem ya meeelicem :))
Yumurtayi hic aksatmadim diyebilirim.bir arada kivi cok yedim cevizle boyle dondurerek sikilmadan yiyorum..
Sabahlari mutlaka kasar peynirini ye hatta bazen araogun olarak bile yiyorum..
Kuvezdende cok korkuyorum ama kaderde kismette ne varsa o olucak saglikli olsunlarda

Arkadaş lar tavsiye lere tşk... kızım 4 yaşında...oyuncak düşünmüyorum... kıyafet konusunda da senin da var kızım dedim oda karşılaştırma ya kalktı... kardeşinin hediye getiremeyeceğini n farkında sadece o anı kurtarmak için

Sezeryanla olacaklar doğumu kaçıncı hafta düşünüyorsunuz?

Ben 38+ dan sonra olsun istiyorum ama erken doğum riskim var o yüzden riske atmayıp 37+4ten sonra alabilir.Gittiğimde konuşacağım bu kez. Tabii normale dönmüşse 38+ dan sonra isterim. Değilse 4 temmuz falan doğumu düşünüyorum. O zamana kadar bekler inşallah cimcimem

Aa cidden mi, perş akşamına tasarlayıp gönderir onaylarsan bir haftaya kargolar, AyşeMina nın annesi önerdi dersen o anlar
Biz önceden konuşmuştuk zaten.isim netleşmeyince ben de dönemedim ona ama en kısa zamanda veririm siparişi inşallah.harcamalardan dolayı sıraya koydum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…