- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Nasıl oldun canım?
bende çok istedim Asel Mina olsun ama benimde eşim mina yı istemedi tek isim de kaldık niye böyle bu eşler yav
Sezeryanla olacaklar doğumu kaçıncı hafta düşünüyorsunuz?
normalde eşim olurdu, bugün sadece sonuç alınacak diye ben gittim ve böyle oldu. Sadece adam tuhaf değil ki... Yanındaki sekreter elindeki telefonla oynamaktan dr.un dediklerini duymuyor, adam bir yandan da ona laf anlatmaya çalışıyor. Duygusallaştım ben de ,hiç bi şey diyemedim o an.Yaninda esin yok muydu,okusaydi canina.Bu drlara bazilari siddet uyguluyor ya hak veriyorum boyle seyler duyunca.Tamam cok yogun,zor meslek ama boyle mi yapilir.Sikayet et diyecegim de hastanede sikayet ettigin hemsirede dilekceyi yirtip atiyor,o yuzden en iyisi hic altta kalma hakaret etmeden sen de onun sinirlerini boz.
Evet canim zaten maharetimde yoktur hic ilgimi cekmez boyle seyler evimde alli pullu degildir sadedirNormalde almayacağımız şeyleri alıyoruz,hiçbiri ihtiyaç değil aslında.Gözümüz döndü değil mi:)Düğünlerde,doğumda böyle oluyormuş demek ki.Kendime alacağım şeyler için elim zor gidiyor,bu doğumla alakalı bir şeyse çok çok istiyorum.Görümcen bebek yaptı mı hediye?Benimki de yapsa keşke.
Bebekler doğunca ne yapacaksın,kim yardımcı olacak sana?
Çok çokgüzel olmuş canım. Nereye yaptırdın. Ahşaptan mı taştan mı?
Benimde oğlumun adı Buğra kardeşine Çınar adını koydu :) emir büyük yerden napalım öyle kaldı
Insallah canim ya evde gecirmeseydim muhtemelen olmustu zaten Allahtan heyet raporluydum 2 aydir sagolsun dr.um cok yardimci oldu bu konuda.Maşallah canım :)Senin için ve onlarf için en iyi zamanda gelsinler.Şu ana kadar durması bile çok iyi zaten.32 haftalık.İki hafta daha dursa süper olur.
Bakalim canim hakkimizda hayirlisi saglikla gelsin tum kuzucuklarimiz :)Oy maşallah senınkıler buyumek ıcın can atıyolar buyuyup bı am once annelerıne kavusmak ıcın ugrasıyolar resmen :) bence de ılk annemı sen olcaksın gıbı ama bebısler durabıldıgı kadar dursunlar aman aceleye gerek yok :)
Y Yellu epiduralde farkli birsey takiliyormuş gerektiginde ordan tekrar igne yapiliyormuş. İkisi cok az farkli
Spinal ve epidural anestezinin farkı nedir?
Spinal ve epidural anestezinin her ikisinde de belden omuriliğe doğru iğne ile ilaç verilir. Yalnız spinal anestezide ilaç omurilik etrafındaki dura zarı geçilerek daha içeriye sıvının içine verilir. Epidural anestezide ise ilaç zarın dışına verilir, zarın arkasındaki sıvıya kadar ilerlenmez. Spinal anestezide etki hemen başlar, epidural anestezide etki 15-20 dakika sonra başlar. Spinal anestezinin etkisi kısa sürer, ilaç bir defada verilir, tekrar ilaç verilerek etki süresi uzatılamaz. Epidural anestezide etki süresi daha uzun sürebilir, tekrar ilaç verilerek anestezi uzatılabilir. Epidural anestezide hastanın belinde takılı bir kateter (ince boru) kalır ve ameliyattan sonra bu kateterden tekrar ilaç verilebilir böylelikle hasta ağrı hissetmez. Spinal anestezide ise anestezinin uygulandığı bel bölgesi hemen kapatılır ve kateter konulmaz. Spinal anestezide ameliyattan sonra başağrısı görülme riski epidural anesteziye göre daha fazladır.
galiba 'yaşlanmaya başlamış' dedi bana, o an kafamda şimşekler çaktığı için tam hatırlayamıyrm. Beslenmene dikkat et dedi. Ama benim bebek en az bir hafta önde .canım dırekt yaslanmıs demezler bana da bır ay once plesanta grade 2 demıstı yaslanmaya baslamıs galıba grade kac dedı mesela ama kotu bısey demedı bakalm yarın kontrolum var nasıl cıkcak bır de bneım bebegım bır hafta gerı uzulme sen
Harika olmuş güle güle kullanıın.mdf den sanırım değil mi ben de instagramda bir hesap buldum bu şekilde yaptırıcam.kapı süsü olarak düşünüyorum.arkasına da babamız led yapacak :) boyutları nasıl canım? Bir de kime yaptırdın fiyatları nasıldı kaç günde geldi :)
Tamam canım benimde konuştuğum sayfa o zaten :) en uygun yapan sayfa sanırım.kalitesinden de memnun kaldıysan rahatladım ben de.kısa zamanda da geliyosa süper :)Evet mdfden canım, instagramda twinshomemade sayfa adı, istediğin özellikleri söylüyorsun tasarlıyor, kullanacağın objeye göre değişiyor fiyatı benim 70₺ ye geldi, 1haftada elimdeydi çok memnun kaldım
İyiymiş...ama ben nereden bulabilirim bilemedim.... neyse ins den gelir ilde filan saol...haziri 120 gibi diyorlar mıs..evet canim ben kemeraltindan aldim malzemeleri cerceve 16.liraydi kumasi sungeri 6 lira ayna harf 4 tane 4 lira taç 5 liraydi digerleride 5 lira tutsa 40 lira filan tutmustur. Cok kolay yapimi hic zorlanmadim internete yazinca videolu anlatimi bile var .
Canım eş yaşlanmasında bebeği besleyemez plesanta gerişimi geri kalır, ama maşAllah öndeymiş sizinki, bence de git başka dra sıkıntı yapma kendine hiçS secret51 evet öyle yapacagım canım,sağolasın.
galiba 'yaşlanmaya başlamış' dedi bana, o an kafamda şimşekler çaktığı için tam hatırlayamıyrm. Beslenmene dikkat et dedi. Ama benim bebek en az bir hafta önde .
En yakın zamanda başka bir dr.a gideceğim, ondan daha net bilgi alırım inşallah.
İnşallah iyi geçer görüşme günün, sonuçlarını yazarsın yarın canım.
Tamam canım benimde konuştuğum sayfa o zaten :) en uygun yapan sayfa sanırım.kalitesinden de memnun kaldıysan rahatladım ben de.kısa zamanda da geliyosa süper :)
Amin canim cumlesi saglikla dogsun insallahCanim masallah gelisimlerinin onde olmasi super kuvoze girmeden hop kucagina geliverirler inşallah. İkiz olmalarina ragmen cok iyi gidiyorlar. Beslenme tarzini daha once yazmistin ama sanirim bulmam cok zor olur. Musait olabilirsen yazar misin tekrar? Son haftalara girdikce bende bira gelisimi önden olsun istiyorum ama biz hatun haftayla uyumlu gidiyor.. birde gunumuz ayni senle ama sen hep benden once dogurcaksin gibi hissediyorum ve sen doğurunca senin kadar heycanlanirim sanirim <3
Sezeryanla olacaklar doğumu kaçıncı hafta düşünüyorsunuz?
Biz önceden konuşmuştuk zaten.isim netleşmeyince ben de dönemedim ona ama en kısa zamanda veririm siparişi inşallah.harcamalardan dolayı sıraya koydum daAa cidden mi, perş akşamına tasarlayıp gönderir onaylarsan bir haftaya kargolar, AyşeMina nın annesi önerdi dersen o anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?