Ben ilk doğumumda 38.haftada sezeryan oldum, bi aksilik çıkmazsa bunda da 38.haftada olacağım. Son 8 buçuk hafta kaldı, çok heyecanlı. .
Insallhh cnm gönlünce olur.. Bnde 38+4 gbi olur herlde diye dusunuyom ama bakalım doktrum inşallah planlı yapar suprz ıstemıom ev uzak :)Ben 38+ dan sonra olsun istiyorum ama erken doğum riskim var o yüzden riske atmayıp 37+4ten sonra alabilir.Gittiğimde konuşacağım bu kez. Tabii normale dönmüşse 38+ dan sonra isterim. Değilse 4 temmuz falan doğumu düşünüyorum. O zamana kadar bekler inşallah cimcimem
Anldm bnde tam tersi planlı olsun ıstyrum evim hastnye uzak çünkü inşallah erkenden glmz tbi ama şuan erken dıe bı rıskımz yok çok şükür iki hafta snra nstye bakarlar ztnPlanlı sezeryan istemiyorum ben sağlık sorunumuz olmadıkça, nekadar anne karnında durursa okadar iyi olacağını düşünüyorum
Evet heyecan sardı benidee ya sagsalim kavusurz inşallah minklereBen ilk doğumumda 38.haftada sezeryan oldum, bi aksilik çıkmazsa bunda da 38.haftada olacağım. Son 8 buçuk hafta kaldı, çok heyecanlı. .
Insallhh cnm gönlünce olur.. Bnde 38+4 gbi olur herlde diye dusunuyom ama bakalım doktrum inşallah planlı yapar suprz ıstemıom ev uzak :)
38 hafta olsun da nzmn glrse glsın 38 hafta çok güzel bebiş tam büyümüş oluyorİnşallah hepimizin gönlüne göre olur. 38+1de oldu ilk doğumum. Bu bakalım nasıl olcak
benım doktorum da sut ve peynır yıyorum deyınce abartma onun yerıne bol bol kaşar peynır ye dedı canım genelde doktorlar kasar peynır dıomus amAKizlar bu arada doktor nasil beslendigimi sorunca kaşar peyniri iyi geliyomus diye ondan cok yiyorum dedim kaşar besin degeri en düşük olan dedibeyaz peynir önerdi
Sizler de doktorlariniza bi sorun bakalım yanlış bişey yapmayalım
cok sagol canim, oyle yapacagimCanım eş yaşlanmasında bebeği besleyemez plesanta gerişimi geri kalır, ama maşAllah öndeymiş sizinki, bence de git başka dra sıkıntı yapma kendine hiç
38 hafta olsun da nzmn glrse glsın 38 hafta çok güzel bebiş tam büyümüş oluyor
Gecmis olsun canim nasil birseymiski o ben devletin makinelerine pek guvenmiyorum mutlaka arada farklar oluyor birde ozele git bosuna kendini uzme tatlim..masallah riskli kismi atlatmak uzeresin hic korkmatestlerimi yaptirmak icin dun devlete gitmistim, nst.ye de girdim. baska bir doktor vardi çok yogundu ve bana sert davrandi haksiz yere. moralimi bozdu.
her sey iyi,sonuclar da guzel ama bebegin eşi yaşlanmış, beslenmene dikkat et dedi. moral bozukluguyla bir sey soramadim, sorsam belki kizacakti da. bahcede oturup agladim.
benim bebegim zaten onde gidiyor hep, kilosu ve boyu da önde. 28. haftada bu yaslanma nerden cikti anlamadim
Canim cok uzuldum basiniz sagolsun rabbim annesine babasina ve sizlere sabir versin..kelimeler anlamsiz..dilerim birdaha dusunduklerinde rabbim saglikli sihatlisini nasip etsinBu arada geçen yazmıştım yüksek tansiyon nedeniyle bizim gelin 27 haftalık doğurdu prensesimiz 3 hafta yasaya bildi bugün kaybettik onu
Amin canım sağlasın gurbette olmanın bu yönünden nefret ediyorum böyle bir günde bile yanında olamıyorsun aileninCanim cok uzuldum basiniz sagolsun rabbim annesine babasina ve sizlere sabir versin..kelimeler anlamsiz..dilerim birdaha dusunduklerinde rabbim saglikli sihatlisini nasip etsin
Az kaldi artik tatlim konusmayabAsladik :))ay bi dk bi dk :)) doğum mu konusuyoruz biz ? :)
Amiiiiinnnn cnm insalllhhhhhhEvet tam güzel zamanı canım.. Ablam 37+3 ve 37+4te doğum yaptı kızlarını kiloları da 3600dü o haftalarda da iyi oluyor gelişim.. Hayırlısı ile gelsinler kuzularımız
Zor artik dualarinla yanlarinda olursun seninde psikolojin bozulmasin..az kalmis hayirlisiyla saglikla kucakla yavrunuAmin canım sağlasın gurbette olmanın bu yönünden nefret ediyorum böyle bir günde bile yanında olamıyorsun ailenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?