2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk doğumumda 38.haftada sezeryan oldum, bi aksilik çıkmazsa bunda da 38.haftada olacağım. Son 8 buçuk hafta kaldı, çok heyecanlı. .

Valla sona yaklaştık resmen. İlki benimde 38+1de doğdu ama bunda emin değilim :) heyecan bastı rüyalar görüyorum doğuruyorum falan yani

Kizlar bu arada doktor nasil beslendigimi sorunca kaşar peyniri iyi geliyomus diye ondan cok yiyorum dedim kaşar besin degeri en düşük olan dedi beyaz peynir önerdi
Sizler de doktorlariniza bi sorun bakalım yanlış bişey yapmayalım

Insallhh cnm gönlünce olur.. Bnde 38+4 gbi olur herlde diye dusunuyom ama bakalım doktrum inşallah planlı yapar suprz ıstemıom ev uzak :)

Planlı sezeryan istemiyorum ben sağlık sorunumuz olmadıkça, nekadar anne karnında durursa okadar iyi olacağını düşünüyorum
Anldm bnde tam tersi planlı olsun ıstyrum evim hastnye uzak çünkü inşallah erkenden glmz tbi ama şuan erken dıe bı rıskımz yok çok şükür iki hafta snra nstye bakarlar ztn

Insallhh cnm gönlünce olur.. Bnde 38+4 gbi olur herlde diye dusunuyom ama bakalım doktrum inşallah planlı yapar suprz ıstemıom ev uzak :)

İnşallah hepimizin gönlüne göre olur. 38+1de oldu ilk doğumum. Bu bakalım nasıl olcak

benım doktorum da sut ve peynır yıyorum deyınce abartma onun yerıne bol bol kaşar peynır ye dedı canım genelde doktorlar kasar peynır dıomus amA

Bi tanıdık 37de doğum yaptı kuveze hiç girmedi bebeği. Normal doğum olduğu içinde ertesi gün hastaneden çıktı.
Birde is yerinde bi arkadaşın eşi tüp bebekle hamile kalmıştı. Ama doktoru ısrarla sezaryen diyenlere inat normal doğum yaptırdı. Tüp bebek dogurmakla sezaryenin ne alakası var diyormuş herkese kadıncaz son ana kadar korkuyordu hep kendini sezaryene alıştırmıştı ama normal yaptı. Ve su an iyi ki normal olmuş diye şükrediyor.

Bende normal doğum istiyorum ama o günler geldiğinde ne düşünürüm bilmiyorum. 37 de işten ayrılcam diyorum hep 36da falan gelmeye kalkmaz inşallah

38 hafta olsun da nzmn glrse glsın 38 hafta çok güzel bebiş tam büyümüş oluyor

Evet tam güzel zamanı canım.. Ablam 37+3 ve 37+4te doğum yaptı kızlarını kiloları da 3600dü o haftalarda da iyi oluyor gelişim.. Hayırlısı ile gelsinler kuzularımız

Bu arada geçen yazmıştım yüksek tansiyon nedeniyle bizim gelin 27 haftalık doğurdu prensesimiz 3 hafta yasaya bildi bugün kaybettik

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim nasil birseymiski o ben devletin makinelerine pek guvenmiyorum mutlaka arada farklar oluyor birde ozele git bosuna kendini uzme tatlim..masallah riskli kismi atlatmak uzeresin hic korkma

Bu arada geçen yazmıştım yüksek tansiyon nedeniyle bizim gelin 27 haftalık doğurdu prensesimiz 3 hafta yasaya bildi bugün kaybettik onu
Canim cok uzuldum basiniz sagolsun rabbim annesine babasina ve sizlere sabir versin..kelimeler anlamsiz..dilerim birdaha dusunduklerinde rabbim saglikli sihatlisini nasip etsin

Canim cok uzuldum basiniz sagolsun rabbim annesine babasina ve sizlere sabir versin..kelimeler anlamsiz..dilerim birdaha dusunduklerinde rabbim saglikli sihatlisini nasip etsin
Amin canım sağlasın gurbette olmanın bu yönünden nefret ediyorum böyle bir günde bile yanında olamıyorsun ailenin

Amin canım sağlasın gurbette olmanın bu yönünden nefret ediyorum böyle bir günde bile yanında olamıyorsun ailenin
Zor artik dualarinla yanlarinda olursun seninde psikolojin bozulmasin..az kalmis hayirlisiyla saglikla kucakla yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…