- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Şimdi netten kontrol ettim de kaşar peyniri ve beyaz peynir arasında aslında çok da fark yok ama kaşar peyniri besin değerleri daha iyi.benim doktor niye öyle dedi anlamadımbenım doktorum da sut ve peynır yıyorum deyınce abartma onun yerıne bol bol kaşar peynır ye dedı canım genelde doktorlar kasar peynır dıomus amA
evet canim, benim ozelle devlet ultrasonlarinda bazen bir hafta fark cikiyordu.Gecmis olsun canim nasil birseymiski o ben devletin makinelerine pek guvenmiyorum mutlaka arada farklar oluyor birde ozele git bosuna kendini uzme tatlim..masallah riskli kismi atlatmak uzeresin hic korkma
Artik bimer i arayip sikayet edersen yada 170 miydi saglik bakanligiyla ilgili hat direk ayni gun hastane yoneticisine uyari gidiyor..hastane ici degilde gercekten sgk ya iletilmeli bazi seyler ben sahit oldum hastane yoneticisi ayagimiza kadar gelmisti..tabi ne degisti kafalarin degismesi lazim..Yaninda esin yok muydu,okusaydi canina.Bu drlara bazilari siddet uyguluyor ya hak veriyorum boyle seyler duyunca.Tamam cok yogun,zor meslek ama boyle mi yapilir.Sikayet et diyecegim de hastanede sikayet ettigin hemsirede dilekceyi yirtip atiyor,o yuzden en iyisi hic altta kalma hakaret etmeden sen de onun sinirlerini boz.
Benim yengem yurt disinda yasiyor hamileligin basindan itibaren beyazi kesip kasar yemedini oneriyorlarmis hatta bebisi 3500 dogdu foss degil 6 aylik oldu 10 kilo yavrucak diyette suan..kasar daha yagliya yaglandiriyormu acaba :)Şimdi netten kontrol ettim de kaşar peyniri ve beyaz peynir arasında aslında çok da fark yok ama kaşar peyniri besin değerleri daha iyi.benim doktor niye öyle dedi anlamadım
Canım benim allah yardımcın olsun ne diyecegimi bilmiyorum cok heyecanlandım ne yapıcaklar peki simdiSuyum geldi hastaneye geldim, dua edin neolur
Allah yardimcin olsun canimSuyum geldi hastaneye geldim, dua edin neolur
Bende ne yazacagimi bilemedim 32 haftadaymis su gelince dogum basliyormu kesinCanım benim allah yardımcın olsun ne diyecegimi bilmiyorum cok heyecanlandım ne yapıcaklar peki simdi
Çok geçmiş olsun canım ne olacak şimdi doğummu ya bizi haberdar et canım dualarimiz seninle inşallahSuyum geldi hastaneye geldim, dua edin neolur
Bilmiyorum su tamamiyle geldiyse dogum olur heralde rabbim yardım etsinBende ne yazacagimi bilemedim 32 haftadaymis su gelince dogum basliyormu kesin
Rabbim yardımcın olsun...Suyum geldi hastaneye geldim, dua edin neolur
Bu arada geçen yazmıştım yüksek tansiyon nedeniyle bizim gelin 27 haftalık doğurdu prensesimiz 3 hafta yasaya bildi bugün kaybettik
Suyum geldi hastaneye geldim, dua edin neolur
canım su olmadan 2 gün daha karında kalabiliyormuş. ciğer geliştirici yaparlar hemen. 7 ayı doldurdun kuzum. Allah bebeğinin ve senin yardımcın olsun...Suyum geldi hastaneye geldim, dua edin neolur
amin canım, inşallah. bir sürü duyguyla bekliyoruz resmen. korku, heyecan, merak. ne ararsan varAz kaldi artik tatlim konusmayabAsladik :))
Sabirsizlari gorcez bundan sonra hepsi saglikla gelsinler kucaklarimiza
Saol canım aydınlandım valla :)Y Yellu epiduralde farkli birsey takiliyormuş gerektiginde ordan tekrar igne yapiliyormuş. İkisi cok az farkli
Spinal ve epidural anestezinin farkı nedir?
Spinal ve epidural anestezinin her ikisinde de belden omuriliğe doğru iğne ile ilaç verilir. Yalnız spinal anestezide ilaç omurilik etrafındaki dura zarı geçilerek daha içeriye sıvının içine verilir. Epidural anestezide ise ilaç zarın dışına verilir, zarın arkasındaki sıvıya kadar ilerlenmez. Spinal anestezide etki hemen başlar, epidural anestezide etki 15-20 dakika sonra başlar. Spinal anestezinin etkisi kısa sürer, ilaç bir defada verilir, tekrar ilaç verilerek etki süresi uzatılamaz. Epidural anestezide etki süresi daha uzun sürebilir, tekrar ilaç verilerek anestezi uzatılabilir. Epidural anestezide hastanın belinde takılı bir kateter (ince boru) kalır ve ameliyattan sonra bu kateterden tekrar ilaç verilebilir böylelikle hasta ağrı hissetmez. Spinal anestezide ise anestezinin uygulandığı bel bölgesi hemen kapatılır ve kateter konulmaz. Spinal anestezide ameliyattan sonra başağrısı görülme riski epidural anesteziye göre daha fazladır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?