2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim yengem yurt disinda yasiyor hamileligin basindan itibaren beyazi kesip kasar yemedini oneriyorlarmis hatta bebisi 3500 dogdu foss degil 6 aylik oldu 10 kilo yavrucak diyette suan..kasar daha yagliya yaglandiriyormu acaba :)
Kaşar çok sağlıklı bir besin değil bizim memlekette sanki içinde çok yağ varmış zaten gıda teknikeri biri demişti eski kaşar öyle değilmiş ama tam yağlı beyaz peynir ezine olan candır :) bayılıyorum ben ona

Bu arada geçen yazmıştım yüksek tansiyon nedeniyle bizim gelin 27 haftalık doğurdu prensesimiz 3 hafta yasaya bildi bugün kaybettik
Başınız sağolsun, Allah sabır versin, çok üzüldüm.

Karnımıza kramp gibi bir ağrı giriyor mu hiç az önce yerimden zor kalktım sağ tarafıma bişey oldu battı nasıl kramp gibi bişey girdi

Karnımıza kramp gibi bir ağrı giriyor mu hiç az önce yerimden zor kalktım sağ tarafıma bişey oldu battı nasıl kramp gibi bişey girdi
Evet bugun 2kere yasadim.bende sag tarafimda sertlesti birden ve kramp gibi agri girdi

Çok kötü ya kalkamadım çığlık attım resmen yatmaya korkuyorum valla oturdum kaldım burada

Gorumce kaprisi,barismak isteyince barisir :)O bakici yardimi cok iyi,yalniz onun icin yardimciyi sigorta yaptirip oyle basvurman gerekiyordu di mi,bir de bebek iki yasina olana kadar gecerli sanirim.

Iyi oldu canim soyledigin bir sey degismese de uyarilmasi bile cok guzel.

Gorumce kaprisi,barismak isteyince barisir :)O bakici yardimi cok iyi,yalniz onun icin yardimciyi sigorta yaptirip oyle basvurman gerekiyordu di mi,bir de bebek iki yasina olana kadar gecerli sanirim.
Cok uygun evet canim 350-400euro veriyorlar calismaya baslayinca yani sen ise donunce basvurabiliyorsun.bir arkadasim faydalaniyor cok uygun 300lira sigorta oduyor 1000 civarida bakiciya veriyor 200-300 de kendi eline kaliyor.birde eger bakicinin bebek bakimiyla ilgili serifikasi diplomasi varsa 50 euro fazla veriyorlarmis..
Anane babanne bakim ucretinden daha iyi.4 yasi a kadar biliyorum zayen sonrasi anaokulu olur.denicez sansimizi :))

Sagolun kizlar Allah razı olsun. Suyum gitmeye devam ediyor malesef. Cok sukur bebegim iyi suanda. Hastanedeyim biraz sancı var onu durdurmaya çalışıyorlar. Ciger gelistirici igne yaptilar. Antibiyotik veriyorlar. Tahlil yaptilar enfeksiyon yokmuş cok sukur. Tutabildikleri kadar tutacaklar enfeksiyona karsi salmiyorlar kese acildigi icin. Dogum olana kadar hastanede olacağım. Yerimden kalkmami söylediler. 1 kilo 600 gram gözüküyor şuan. Rabbim hakkımda hayırlısını versin ıns. Ama uyku girmiyor gözüme, evdeki kuzularda da kalıyor aklım. Erken geleceğini hissediyordum da, bukadarini beklemiyordum. Dikkat edin kendinize kizlar yatın kalkmayın, gününüzü doldurun. Dua edin banada hayirlisiyla atlatayım bu süreci (

Çok geçmiş olsun hersey yolunda gider insallah

Çok su için geçmiş olsun , suyun tamamen gitmediyse doktorlar iki üç hafta daha kalmasını sağlayabiliyorlar inşallah öyle olur

Rabbim hakkinda hayirlisini versin. Saglikla kucagina da alirsin insallah. Dualarımız seninle...

Ahşap canım, oğluma da yaptırmıştım sonra her doğımgününde masanın aksesuarı oldu
İnstagramda twinshomemade sayfası var, yardımcı olur çok tatlı bir bayan ona yaptırdım
Bakayım hemen :) çok cici çünkü. Kaça maloldu sana?

Ay o ameliyathane psikolojisini nasıl kaldırdın ve kaldıracaksın :) ben zaten fenalaşırım orda bayılırım falan

İnşallah sağlıkla doğucak ve büyüycek yavrun, dualarımız sizinle, allah yardımcınız olsun.

Canım Allah yardımcın olsun inşallah birsz faha bekleyebilir içerde sorunsuz ama doğsada hiç dert etme 2 kiloya dayanmış bişeycik olmaz. Arkadaşa 34.haftada 1700dediler 35.haftada 2.100bebek doğurdu küveze bilr girmedi. Sağlıklıya en azından onu düşün. Evdeki yawrucuklarında gayet iyidir sen dert etme onu. Olumlu düşün dua et. Bizde dua ediyoruz sana. Topiğimizin en tatlı ve ilk annesi

Allah yardimcin olsun evdeki kuzulari düsünme onlar annelerinin iyi olduklarini bilsinler yeter. Insallah karnindaki kuzuda saglikla dogacak .
Dualarim seninle bi sureci güzelce atlatip kuzunu saglikla koynuna alirsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…