2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim

çünkü sırt üstü yattığımızda bebekler rahat etmiyormuş arkadasım :) sola yat

inşallah canım sağlıkla kavuşun dualarımız seninle umarım durur suyun gelmesi

aynen canım benimde korkum o...37.haftaya kadar çalışacağım bende..inşallah erken gelmeye kalkmazlar...

Canım cok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Bebeğinin kilosu iyi korkma. Şimdi baktımda takvimine 58. güncük bişeyin kalmış zaten. Dayanabildigin yere kadar dayan sonra gelsin kuzucuk. Evdekileri de düşünme. Rabbimin onlar içinde bi devası vardır. Bizim dualarımız seninle. Inşallah zamanı geldiginde bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım.

Çok geçmiş olsun canım..Allah yardımcın olsun..

canım cok gecmıs olsun. ıns hayırlısıyla saglıkla dogar bebegın. kendını strese sokma dıycem ama ımkansız bişey. ıns ıyı olucak hersey.

Bende dün akşam acildeydim. Durup dururken birden kalp atışlarım hızlandı başım zonklamaya başladı. Baktım kalbim yerinden firlayacak gibi tansiyonum yükseldi galiba deyip uzanayım dedim bu sefer kalp atışlarını daha şiddetli hissettim. Eşimle acile gittik. Ekg çektiler doktor kalp atışlarımın yarım saatte normale döndüğünü söyledi. Korkulacak bi şey yok sadece sola yatmaya çalış eğer sağdan giden damar baskıda kalıp kanı kalbe ulaştırmazsa kalpte çarpıntı siddetlenir dedi. Sırt üstü ve sağa yatmayı tamamen yasakladı.

Geçmiş olsun canım..bu ara kendimize en çok dikkat etmemiz gereken zamanlar herhalde

gecmıs olsun canım. bu sola yatmak cok onemlı de cok yorucu oluyo bazen artık tutuldu sol tarafım.

Suyum geldi hastaneye geldim, dua edin neolur
Kıyamamm Allah yardımcın olsun canımmm sagsalim versin Rabbim kucağına inşallah ayetel kursi oku bol bol canm güzel hberni alırız ınsaallahh dualrım sizinle Rabbim korusun seni ve melegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…