2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kızlar. Kendinize dikkat edin. Tabii kuzucuklara da. Allaha emanet olun. Ben saglik ocagina tahlil icin geldim.

Canim kontrol altinda olmana sevindim.Allah yardimcin olsun insallah bu surecide guzelce atlatip sagsalim kavusursunuz..

Allah yardımcın olsun canım, moralini yüksek tut bu ayda doğan cok bebek var inşallah hersey yolunda gidecek korkma

Cok gecmis olsun canim artik sona yaklastikca dr kapisina daha cok gidicez yavrular bunyelerimize agor gelmeye basladi.bende sola hic yatamiyorum soldaki bebek yatirmiyor

Aklım sendeydi aksamdan beri canım sıkma canını 1600 gram olmus masallah onlar tutabildikleri kadar tutarlar zaten bildigim kadariyla 2kiloyu doldurunca bir sorun yoksa kuvezden bile cikariyorlar bebegi eve gonderiyorlar

Günaydın kızlar :) ne çok sayfa birikmiş
Hepsini okuyamadım tabii.. Sağlık ocağına kontrole gittim. Kalp atışlarını dinledik.. Zor oldu bulması hala makat pozisyonunda. Sağa ya da sola yatmalısın dedi bebekteki böbrek genişlemesi sebebiyle. Sırt üstü yatma sakın bayılabilirsin dedi. Protein ve sebze ağırlıklı beslendiğim için ve tuzu azalttığım için 2.5 kilo vermişim. Böyle devam et böbreği için iyi dediler. Haftaya tahlil için yeniden gideceğim. Bende böyle haberler.

Dualarım bebeğiniz ve sizinle, Allah sağlık, sıhhat versin.

@selo86 canım korkma durdurabilirler doğumu.. Sen sakın korkma. Doğsa da kilosunu tamamlayınca çıkarırlar hastaneden. Kuzularında kalmasın aklın onlar senin ve kardeşleri için dua ediyorlardır. Dualarımız sizinle canım.

Canım çok çok geçmiş olsun sanada. Banada oluyodu arada demekki ondanmış. Dikkat etmek lazım artık

Ahahahah iyi bari gelmiş geçmiş olsun :)

saol canım benım :)

bu arada ben de ılk sıparısımı seyhana verdım nıhayet. kapı susunu ve kokulu tası ona yaptırıyorum. bır de lavanta kesesı ornegı gonderıcek bana fıyatı uygun gelırse ondan da yaptırıcam. boyle hazırlıklar ıcın sıparıs verınce heyecan bastı bana ıcım kıpı kıpır :)

Haydi hayırlısı olsun canım benim dediğim gibi sıkıştır dur :) lavanta kesesi için fiyat aldıktan sonra banada haber ver ona göre konuşalım

Bak buda benim keselerim :) ama başka yerden yapıldı

Eklentiler

• IMG_7471.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 137
Haydi hayırlısı olsun canım benim dediğim gibi sıkıştır dur :) lavanta kesesi için fiyat aldıktan sonra banada haber ver ona göre konuşalım

Tamam canım . Sıtesınde bı tane vardı 5 lıra dedı 50 tane yaptıracagım ıcın cok geldı. Daha uyguna bı model daha yapıcam onu gonderırım sıze dedı. Gondersın begenırsek beraber yaptırırız

Lohusa tacı ıcın cok kararsız kaldım kızlar. Yardım edın bana :) hangısınden yaptırsam. Fıyat henuz bılmıyorum. Yazdım ama gormedı henuz

Eklentiler

• IMG_6427.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_6428.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_6429.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_6432.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_6431.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_6430.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_6433.webp
    13 KB · Görüntüleme: 98
ballikaymakli canım ahsap ısımlık ıcın gorustum ben de senın yaptırdıgın yerle. zaten takıp edıyormusum ben de. ayse mınanın annesı tavsıye ettı cok memnun kalmıs dedım selam soyleyın dedı :) ben de sordum bana 55 tl fıyat verdı. aklımda bı model daha var baska bırınde gormustum ondan da fıyat alıcam ıkısınden bırıne yaptırıcam ben de

Canim.12 inşallah uzun süre bekliycem bebeğin.hastanedesin gözetim altındasın.dualarimiz seninle

Ay cok tatlılarmıs. Kaca yaptırdın pekı canım. Boyle renklı seylere de bayılıyorum. Ben de kokulu tası bu modelden yaptırıyorum.
Çok saol teyzesi :) özelden yazdım sana. Kokulu taşta çok tatlıymış. Bizimkide böyle birşey olcak

Eklentiler

• IMG_7695.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…