MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Canim kontrol altinda olmana sevindim.Allah yardimcin olsun insallah bu surecide guzelce atlatip sagsalim kavusursunuz..Sagolun kizlar Allah razı olsun. Suyum gitmeye devam ediyor malesef. Cok sukur bebegim iyi suanda. Hastanedeyim biraz sancı var onu durdurmaya çalışıyorlar. Ciger gelistirici igne yaptilar. Antibiyotik veriyorlar. Tahlil yaptilar enfeksiyon yokmuş cok sukur. Tutabildikleri kadar tutacaklar enfeksiyona karsi salmiyorlar kese acildigi icin. Dogum olana kadar hastanede olacağım. Yerimden kalkmami söylediler. 1 kilo 600 gram gözüküyor şuan. Rabbim hakkımda hayırlısını versin ıns. Ama uyku girmiyor gözüme, evdeki kuzularda da kalıyor aklım. Erken geleceğini hissediyordum da, bukadarini beklemiyordum. Dikkat edin kendinize kizlar yatın kalkmayın, gününüzü doldurun. Dua edin banada hayirlisiyla atlatayım bu süreci(
Sagolun kizlar Allah razı olsun. Suyum gitmeye devam ediyor malesef. Cok sukur bebegim iyi suanda. Hastanedeyim biraz sancı var onu durdurmaya çalışıyorlar. Ciger gelistirici igne yaptilar. Antibiyotik veriyorlar. Tahlil yaptilar enfeksiyon yokmuş cok sukur. Tutabildikleri kadar tutacaklar enfeksiyona karsi salmiyorlar kese acildigi icin. Dogum olana kadar hastanede olacağım. Yerimden kalkmami söylediler. 1 kilo 600 gram gözüküyor şuan. Rabbim hakkımda hayırlısını versin ıns. Ama uyku girmiyor gözüme, evdeki kuzularda da kalıyor aklım. Erken geleceğini hissediyordum da, bukadarini beklemiyordum. Dikkat edin kendinize kizlar yatın kalkmayın, gününüzü doldurun. Dua edin banada hayirlisiyla atlatayım bu süreci(
Cok gecmis olsun canim artik sona yaklastikca dr kapisina daha cok gidicez yavrular bunyelerimize agor gelmeye basladi.bende sola hic yatamiyorum soldaki bebek yatirmiyorBende dün akşam acildeydim. Durup dururken birden kalp atışlarım hızlandı başım zonklamaya başladı. Baktım kalbim yerinden firlayacak gibi tansiyonum yükseldi galiba deyip uzanayım dedim bu sefer kalp atışlarını daha şiddetli hissettim. Eşimle acile gittik. Ekg çektiler doktor kalp atışlarımın yarım saatte normale döndüğünü söyledi. Korkulacak bi şey yok sadece sola yatmaya çalış eğer sağdan giden damar baskıda kalıp kanı kalbe ulaştırmazsa kalpte çarpıntı siddetlenir dedi. Sırt üstü ve sağa yatmayı tamamen yasakladı.
Aklım sendeydi aksamdan beri canım sıkma canını 1600 gram olmus masallah onlar tutabildikleri kadar tutarlar zaten bildigim kadariyla 2kiloyu doldurunca bir sorun yoksa kuvezden bile cikariyorlar bebegi eve gonderiyorlarSagolun kizlar Allah razı olsun. Suyum gitmeye devam ediyor malesef. Cok sukur bebegim iyi suanda. Hastanedeyim biraz sancı var onu durdurmaya çalışıyorlar. Ciger gelistirici igne yaptilar. Antibiyotik veriyorlar. Tahlil yaptilar enfeksiyon yokmuş cok sukur. Tutabildikleri kadar tutacaklar enfeksiyona karsi salmiyorlar kese acildigi icin. Dogum olana kadar hastanede olacağım. Yerimden kalkmami söylediler. 1 kilo 600 gram gözüküyor şuan. Rabbim hakkımda hayırlısını versin ıns. Ama uyku girmiyor gözüme, evdeki kuzularda da kalıyor aklım. Erken geleceğini hissediyordum da, bukadarini beklemiyordum. Dikkat edin kendinize kizlar yatın kalkmayın, gününüzü doldurun. Dua edin banada hayirlisiyla atlatayım bu süreci(
Dualarım bebeğiniz ve sizinle, Allah sağlık, sıhhat versin.Sagolun kizlar Allah razı olsun. Suyum gitmeye devam ediyor malesef. Cok sukur bebegim iyi suanda. Hastanedeyim biraz sancı var onu durdurmaya çalışıyorlar. Ciger gelistirici igne yaptilar. Antibiyotik veriyorlar. Tahlil yaptilar enfeksiyon yokmuş cok sukur. Tutabildikleri kadar tutacaklar enfeksiyona karsi salmiyorlar kese acildigi icin. Dogum olana kadar hastanede olacağım. Yerimden kalkmami söylediler. 1 kilo 600 gram gözüküyor şuan. Rabbim hakkımda hayırlısını versin ıns. Ama uyku girmiyor gözüme, evdeki kuzularda da kalıyor aklım. Erken geleceğini hissediyordum da, bukadarini beklemiyordum. Dikkat edin kendinize kizlar yatın kalkmayın, gününüzü doldurun. Dua edin banada hayirlisiyla atlatayım bu süreci(
Canım çok çok geçmiş olsun sanada. Banada oluyodu arada demekki ondanmış. Dikkat etmek lazım artıkBende dün akşam acildeydim. Durup dururken birden kalp atışlarım hızlandı başım zonklamaya başladı. Baktım kalbim yerinden firlayacak gibi tansiyonum yükseldi galiba deyip uzanayım dedim bu sefer kalp atışlarını daha şiddetli hissettim. Eşimle acile gittik. Ekg çektiler doktor kalp atışlarımın yarım saatte normale döndüğünü söyledi. Korkulacak bi şey yok sadece sola yatmaya çalış eğer sağdan giden damar baskıda kalıp kanı kalbe ulaştırmazsa kalpte çarpıntı siddetlenir dedi. Sırt üstü ve sağa yatmayı tamamen yasakladı.
Ahahahah iyi bari gelmiş geçmiş olsun :)canım cok saol üşütmüşüm sanırım sabah ishal olmustum sonrasında gectı agrı falangaz sancısıymıs meger :)
Ahahahah iyi bari gelmiş geçmiş olsun :)
Haydi hayırlısı olsun canım benimsaol canım benım :)
bu arada ben de ılk sıparısımı seyhana verdım nıhayet. kapı susunu ve kokulu tası ona yaptırıyorum. bır de lavanta kesesı ornegı gonderıcek bana fıyatı uygun gelırse ondan da yaptırıcam. boyle hazırlıklar ıcın sıparıs verınce heyecan bastı bana ıcım kıpı kıpır :)
Bak buda benim keselerim :) ama başka yerden yapıldısaol canım benım :)
bu arada ben de ılk sıparısımı seyhana verdım nıhayet. kapı susunu ve kokulu tası ona yaptırıyorum. bır de lavanta kesesı ornegı gonderıcek bana fıyatı uygun gelırse ondan da yaptırıcam. boyle hazırlıklar ıcın sıparıs verınce heyecan bastı bana ıcım kıpı kıpır :)
Haydi hayırlısı olsun canım benimdediğim gibi sıkıştır dur :) lavanta kesesi için fiyat aldıktan sonra banada haber ver ona göre konuşalım
Bak buda benim keselerim :) ama başka yerden yapıldı
Canim.12 inşallah uzun süre bekliycem bebeğin.hastanedesin gözetim altındasın.dualarimiz seninleSagolun kizlar Allah razı olsun. Suyum gitmeye devam ediyor malesef. Cok sukur bebegim iyi suanda. Hastanedeyim biraz sancı var onu durdurmaya çalışıyorlar. Ciger gelistirici igne yaptilar. Antibiyotik veriyorlar. Tahlil yaptilar enfeksiyon yokmuş cok sukur. Tutabildikleri kadar tutacaklar enfeksiyona karsi salmiyorlar kese acildigi icin. Dogum olana kadar hastanede olacağım. Yerimden kalkmami söylediler. 1 kilo 600 gram gözüküyor şuan. Rabbim hakkımda hayırlısını versin ıns. Ama uyku girmiyor gözüme, evdeki kuzularda da kalıyor aklım. Erken geleceğini hissediyordum da, bukadarini beklemiyordum. Dikkat edin kendinize kizlar yatın kalkmayın, gününüzü doldurun. Dua edin banada hayirlisiyla atlatayım bu süreci(
Çok saol teyzesi :) özelden yazdım sana. Kokulu taşta çok tatlıymış. Bizimkide böyle birşey olcakAy cok tatlılarmıs. Kaca yaptırdın pekı canım. Boyle renklı seylere de bayılıyorum. Ben de kokulu tası bu modelden yaptırıyorum.
2 numaraya bayıldım pembeli varya. Fiyat öğrenip banada söylesene :)Lohusa tacı ıcın cok kararsız kaldım kızlar. Yardım edın bana :) hangısınden yaptırsam. Fıyat henuz bılmıyorum. Yazdım ama gormedı henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?