- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Çok saol teyzesi :) özelden yazdım sana. Kokulu taşta çok tatlıymış. Bizimkide böyle birşey olcak
2 numaraya bayıldım pembeli varya. Fiyat öğrenip banada söylesene :)
Heh aynen o harika görünüyor. Ben foto çekimi için istiyorum. Nerden baktın onlrasu ust uste ıkı tane cıceklerı daha cok olan model dımı ben de begendım onu. tamam canım. sıtesınde cok guzel modeller var cok kararsız kaldım valla :)
Geçmiş olsun canım, inşallah biraz daha bekler bebiş, sağlıkla kucağına alırsın. .Sagolun kizlar Allah razı olsun. Suyum gitmeye devam ediyor malesef. Cok sukur bebegim iyi suanda. Hastanedeyim biraz sancı var onu durdurmaya çalışıyorlar. Ciger gelistirici igne yaptilar. Antibiyotik veriyorlar. Tahlil yaptilar enfeksiyon yokmuş cok sukur. Tutabildikleri kadar tutacaklar enfeksiyona karsi salmiyorlar kese acildigi icin. Dogum olana kadar hastanede olacağım. Yerimden kalkmami söylediler. 1 kilo 600 gram gözüküyor şuan. Rabbim hakkımda hayırlısını versin ıns. Ama uyku girmiyor gözüme, evdeki kuzularda da kalıyor aklım. Erken geleceğini hissediyordum da, bukadarini beklemiyordum. Dikkat edin kendinize kizlar yatın kalkmayın, gününüzü doldurun. Dua edin banada hayirlisiyla atlatayım bu süreci(
Heh aynen o harika görünüyor. Ben foto çekimi için istiyorum. Nerden baktın onlra
Canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Bebişin de sağlıkla gelsin dünyayaSagolun kizlar Allah razı olsun. Suyum gitmeye devam ediyor malesef. Cok sukur bebegim iyi suanda. Hastanedeyim biraz sancı var onu durdurmaya çalışıyorlar. Ciger gelistirici igne yaptilar. Antibiyotik veriyorlar. Tahlil yaptilar enfeksiyon yokmuş cok sukur. Tutabildikleri kadar tutacaklar enfeksiyona karsi salmiyorlar kese acildigi icin. Dogum olana kadar hastanede olacağım. Yerimden kalkmami söylediler. 1 kilo 600 gram gözüküyor şuan. Rabbim hakkımda hayırlısını versin ıns. Ama uyku girmiyor gözüme, evdeki kuzularda da kalıyor aklım. Erken geleceğini hissediyordum da, bukadarini beklemiyordum. Dikkat edin kendinize kizlar yatın kalkmayın, gününüzü doldurun. Dua edin banada hayirlisiyla atlatayım bu süreci(
Hepsi guzel canim hangisi sabahligina takimina daha cok uyuyor renk olarakLohusa tacı ıcın cok kararsız kaldım kızlar. Yardım edın bana :) hangısınden yaptırsam. Fıyat henuz bılmıyorum. Yazdım ama gormedı henuz
Hepsi guzel canim hangisi sabahligina takimina daha cok uyuyor renk olarak
Aklım almadı suyu gelmiş kese bozulmuş bebek nasıl duracak içerdeki acaba
Sağol canım en son 615 gr di bildiğim kadarıylaAllah sabır versin ne diycem bilemedim kac kg dı bebek.
Allah yardımcın olsun cok heyecanlandık biz de senim gibi su an hepsi mi geldi acaba
Kızlar bugun ultrason kontrolumuz vardı 28+2 yız ama 3 gun gerıyız gerılık artmamıs doktor kac kere olctu yanlıs olmasın dıy evet cıddı bı gerılıl yok 3 gunden bırsey olmaz dedı sorun olmaz dmı ya illa tup bebekler sezeyanmı olcak dedım hayır 37 de kı durumuna gore bakıcaz dedı ama ben sezeryan ıstıorm dedım tamam 39 da alırız dedı oyuzden 32.hafta raporu ıcın 31 de gel bı haftan bosa gıtmesın dedı ama benım kafam karıstı 31.haftada 32 haftalık mı yazcak rapora ozman dogumdan sonra bır hafta erken baslamazmıyım
:))) ilahiii geceligine gore alsaydin dicem yinede hepsi guzel ekruyla uyar.bende bunlardan aradim aceleye geldi tac tipi olanlardan aldim sonunda :) daha modern duruyo bunlarsabahlıklı takımım daha yok kiama Allah'ın izniyle bugün olucak inş. ekru renk alıcam takımımı o yuzden hepsı uyar heralde :)
:))) ilahiii geceligine gore alsaydin dicem yinede hepsi guzel ekruyla uyar.bende bunlardan aradim aceleye geldi tac tipi olanlardan aldim sonunda :) daha modern duruyo bunlar
Instagramda mi bu ben seti tac terlik kiza toka erkege minik cicek seklinde 45 aldim.gitti gidiyordan hatta oglusa bisey yoktu soyleyince hediye etti onun yaka susunu sagolsun..daha sıparıs vermedım canım aynen once gecelıgı halledıcem bugun. ben de baktıklarım arasında en cok bu modellerı begendım. anne kız ıcın ıkılısıne 60 lıra dedı. fıyat nası hıc bı fıkrım yok aslında ılk defa burda sordum tac fıyatlarını.
Instagramda mi bu ben seti tac terlik kiza toka erkege minik cicek seklinde 45 aldim.gitti gidiyordan hatta oglusa bisey yoktu soyleyince hediye etti onun yaka susunu sagolsun..
Çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun bugün senin suyun geldiğini okuduğum anda kendimi tutamadım Allah tüm annelerin yanında olsun onları bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSagolun kizlar Allah razı olsun. Suyum gitmeye devam ediyor malesef. Cok sukur bebegim iyi suanda. Hastanedeyim biraz sancı var onu durdurmaya çalışıyorlar. Ciger gelistirici igne yaptilar. Antibiyotik veriyorlar. Tahlil yaptilar enfeksiyon yokmuş cok sukur. Tutabildikleri kadar tutacaklar enfeksiyona karsi salmiyorlar kese acildigi icin. Dogum olana kadar hastanede olacağım. Yerimden kalkmami söylediler. 1 kilo 600 gram gözüküyor şuan. Rabbim hakkımda hayırlısını versin ıns. Ama uyku girmiyor gözüme, evdeki kuzularda da kalıyor aklım. Erken geleceğini hissediyordum da, bukadarini beklemiyordum. Dikkat edin kendinize kizlar yatın kalkmayın, gününüzü doldurun. Dua edin banada hayirlisiyla atlatayım bu süreci(
Kizlar babalara ne giydirceniz benim esim cok heyecanli is arkadaslarim gobek yaristiriyorsunuz diyor..
Bende bakalim hangimiz once dogurcaz diyorum esime espirili biseymi yaptirsam acaba varmi fikriniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?