Acikcasi cok incelemedim resmini yolliyim klasik havlulardan dr erken dogurcan diyince herseyi birgunde satin almaya calistim masallah 22 lerden buralara gelebildik..birde ben pembe mavi aradim cok secenek yoktu ya pembe ya mavi vardiaynen canım ınstagramda lınatasarımatolyesi sayfanın adı. senınkı baya uygunmus. ben de baktım gıttı gıdıyora sımdı gelen urunu begendın mı pekı kalıtesını falan.
evet canım oyle de ozaman 31 de 32 haftalık raporu verırse 16 hafta sayarsak daha erken ıse baslamıs olurum ama doktora gore sezeryan olursan bır haftan bosa gıtmesın dıo aslında dayanabılsem 37ye kadar calısmak ostemıstım ama sıcaklar arttı bırden ızmırde dun tansıyonum cıktı mesela rıske atamıycam dogumdan sonra heyet alsak keske ama ohal bı bıtemedı sen zorlanıomusn soyle doktoruna olmazmı dedıŞöyle ki izin aldığın günden itibaren 16 hafta sayacaksin o zaman iznin bitecek canım doğum yaptığın gün ile alakalı değil aslinda. Keşke benim doktorum da önümüzdeki hafta verseydi hemen ayrilacaktim izne ama 32 dolmadan vermiyormuş yani 33. Haftadan gün aldıktan sonra
Acikcasi cok incelemedim resmini yolliyim klasik havlulardan dr erken dogurcan diyince herseyi birgunde satin almaya calistim masallah 22 lerden buralara gelebildik..birde ben pembe mavi aradim cok secenek yoktu ya pembe ya mavi vardi
Bizim babada her aksam onu canim istiyor bunu canim istiyor demeye basladi. İlk zamanlar yapsa anlicamda artik sona geldik yahu :)Kizlar babalara ne giydirceniz benim esim cok heyecanli is arkadaslarim gobek yaristiriyorsunuz diyor..
Bende bakalim hangimiz once dogurcaz diyorum esime espirili biseymi yaptirsam acaba varmi fikriniz ?
Bizim babada her aksam onu canim istiyor bunu canim istiyor demeye basladi. İlk zamanlar yapsa anlicamda artik sona geldik yahu :)
Şöyle ki izin aldığın günden itibaren 16 hafta sayacaksin o zaman iznin bitecek canım doğum yaptığın gün ile alakalı değil aslinda. Keşke benim doktorum da önümüzdeki hafta verseydi hemen ayrilacaktim izne ama 32 dolmadan vermiyormuş yani 33. Haftadan gün aldıktan sonra
Doğum konusu açıldıkça hastane çantamı hazırlayayım bari diyorum. Yavaştan hazırlamaya başladım. Bebişin hastanede giyeceği kıyafeti, bezleri koydum. 3 parça da yedek kıyafet koyayım diyorum. 3-5battaniye,biberon,5zıbın koyarım. babasının kundağına saracağız zaten kızımı. kundak almadım o yüzden. emzik almadım daha. arkadaşlar doğar doğmaz vermişlerdi. kendime 2 pijama, 3-5iç çamaşırı, sabahlık, şal ve ceket, çorap, dönüş kıyafeti, depend hasta bezi, havlu, terlik alırım. göğüs pompası lazım olur mu? yanıma almama gerek var mı?
Çok açıklayıcı olmuş canım teşekkür ederim.Benim bildiğim doğumdan sonra doğduğu gün itibariyle 8 hafta çalışılmayacak + doğumdan önce ne kadar gün çalışılmışsa o eklenecek 20 günse 20 gün, 35 günse 35 gün. 36 gün çalışmış olamaz 8 haftalık rapora göre 3 hafta önce ayrılmak zorunda olduğu için en fazla 5hafta çalışabilir o da 35 gün yapar.
Diyelim ki 36. Haftada doğum oldu. 36-32=4 hafta(28gun) eklenir. 8 haftada doğduğu gün başlamış olur. Ama sgkdan parasını 16 hafta olarak alır.
Bavul arabadada paketli halini cekmisim bu sekildeanladım canım olsun ben de set mı alsam yoksa bu gonderdıklerımden mı alsam kararsız kaldım. arastırıyım bakıım bıraz daha.
Benimkide sut icelim faydali yogurt yiyolim soyle boyle diyip kendide biyandan yiyor..ahh diyorum gec kaldin anne sutuyduuu o :)Bizim babada her aksam onu canim istiyor bunu canim istiyor demeye basladi. İlk zamanlar yapsa anlicamda artik sona geldik yahu :)
Çok açıklayıcı olmuş canım teşekkür ederim.
aslında aynı sey neolursa olsun erkende gelse dogum 40 hafta hesaplnır ondan sonra tam 56 gun eklenır smdı benım doktorum 31.haftada 32 hafta raporu vericek ama 39 haftada sezeryan dedı ben her halukarda calısamaz raporu aldıgım gunden ıtıbaren 112 gun yanı 16 hafta eklemem gerekBenim bildiğim doğumdan sonra doğduğu gün itibariyle 8 hafta çalışılmayacak + doğumdan önce ne kadar gün çalışılmışsa o eklenecek 20 günse 20 gün, 35 günse 35 gün. 36 gün çalışmış olamaz 8 haftalık rapora göre 3 hafta önce ayrılmak zorunda olduğu için en fazla 5hafta çalışabilir o da 35 gün yapar.
Diyelim ki 36. Haftada doğum oldu. 36-32=4 hafta(28gun) eklenir. 8 haftada doğduğu gün başlamış olur. Ama sgkdan parasını 16 hafta olarak alır.
Canm sen nasıl bir çantaya koyacaksın? Valizmi bavulmu yoksa bebek çantasımı büyük küçük nasıl bişey olcak bu çanta ya
kızlar biraz ortalığı süpürüp sildim hemen karın ağrısı başladı. magnezyum yaptım kendime onu içiyorum şimdi. biraz dinleneyim pazara gideceğim. bugün tahlil yaptırdım enfeksiyon geçmiş çok şükür. bol su içmeye devam. diyorsunuz ya anne kız takımı fotoğraf çekimi falan ne güzel:) bende hiç heves yok ilk bebiş olmasına rağmen. masrafı ne kadar az tutabiliriz derdindeyim ben. babaya kalsa her şeyi alacağız. bırak alma birazını da anneanne babaanne dedelere aldırırız geldiklerinde diyorum, iyi bari söz dinliyor:))))
aslında aynı sey neolursa olsun erkende gelse dogum 40 hafta hesaplnır ondan sonra tam 56 gun eklenır smdı benım doktorum 31.haftada 32 hafta raporu vericek ama 39 haftada sezeryan dedı ben her halukarda calısamaz raporu aldıgım gunden ıtıbaren 112 gun yanı 16 hafta eklemem gerek
Doktorum 32. Haftaya başladığım günün ertesi günü gel dedi. Ben kabin boy valiz aldım hastaneye götürülecekler için.
3lü valiz setlerinin orta boyunu aldım hem kendime hem bebeğe aynı çanta. Yarısı benim yarısı onun eşyaları ile doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?