2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Normal doğumda 1 sezeryanda 2 gece yatiliyormus, nasipse normal istiyorum, bir gün içinde bir sürü eşya gidicek sanki ama hepside ne olur ne olmaz diyerekten gerekli şeyler, orta boy iyi fikir sanki

Bu 2 gece yatma yeni uygulama mı? Ben sezaryen oldum 7 yıl geçti aradan ama 1 gece yattım.. Şimdi böyle 2 gece diye duyunca şaşırıyorum. Doktora da sorayım ama 1 gece değil miydi o?

Canm sen nasıl bir çantaya koyacaksın? Valizmi bavulmu yoksa bebek çantasımı büyük küçük nasıl bişey olcak bu çanta ya
Bebisinkileri bebek cantasina, kendiminkini 2-3 gunluk seyahatlerde kullandigim valize koyacagim. Bir sey lazim olursa esime ne nerde gosterecegim gelsin eve alsin gelsin.

Evet neden erken vermek istediğini anlamadım. Birde işin içine bayram giriyor sen bayramda çalışıyor gozukurken birden raporlu gozukeceksin bayram tatilin raporun içinde kalacak. Aciklayarak anlat bence dr na
bosa bır haftan yanar dedı bana bır de ben ızın saglıkta calısıyorum anlamadım ne demek ıstedıgını 31.haftaya gun verdı bana bayram benım ıcın onemlı deıl memurum zaten tatıl her halukarda 32 dede aldam bayram ıznımı etkılemıo ama

Bu 2 gece yatma yeni uygulama mı? Ben sezaryen oldum 7 yıl geçti aradan ama 1 gece yattım.. Şimdi böyle 2 gece diye duyunca şaşırıyorum. Doktora da sorayım ama 1 gece değil miydi o?
Canım ben dogum yapalı 7bucuk yıl oldu ve cevremdeki herkes 2gün kaldı bende oyle kaldım

Ben 8 sene öncede 2,5 gün hastanede kalmıştım

Kizlar doktor bu kontrolde 6 hafta birliktelik yasak dedi tedbir olarak dedi acaba bi sıkıntı mi gördü ki o an sormadim da sizede yasakladi mi

Canım ben dogum yapalı 7bucuk yıl oldu ve cevremdeki herkes 2gün kaldı bende oyle kaldım

Ben 8 sene öncede 2,5 gün hastanede kalmıştım

Ben anlamadım bizim buradaki uygulamayla mı alakalı acaba? Eltim vs. de 1 gece kaldı hep.. Ya da hastane prosedürü mü? Doktoruma sormam lazım bu kez başka hastanede olacak doğum belki farklıdır uygulama.

Canim belki hastaneden hastaneyede değişiyordur bizim burda hastaneler iki gece dediler sezeryana, normale bir gece.

Bebisinkileri bebek cantasina, kendiminkini 2-3 gunluk seyahatlerde kullandigim valize koyacagim. Bir sey lazim olursa esime ne nerde gosterecegim gelsin eve alsin gelsin.

Çok güzel canm, bende iki tane bebis çantası var birine bebisinkileri birine beninkilerimi koysam diyorum. Yikama ve ütüleme işlemim bitsin bi şekilde ayarlamam lazm:)

Kizlar doktor bu kontrolde 6 hafta birliktelik yasak dedi tedbir olarak dedi acaba bi sıkıntı mi gördü ki o an sormadim da sizede yasakladi mi
Bı sıkıntı görse söylerdi bnce canm acılman olmasın DİE demiştir bebek doğum pozısyonundaysa bide ondandr bnm bebiş makat duruyor döner mi acaba

Hastaneden hastaneye degisiyor sanirim bende sorarken paket fiyat 1 gece refakat dahil yatis ucreti diye bilgi verdiler canim bana

Canim senin suyun mu fazlaydi oyle hatirladim baski yapilmamasi adina soylemis olabilir bence

Canim belki hastaneden hastaneyede değişiyordur bizim burda hastaneler iki gece dediler sezeryana, normale bir gece.

Açıkçası sormadım ben. Hep 1 gece kaldı herkes burada diye.. Ama aklıma takıldı sormam lazım ona göre hazırlık yaparım.

Hastaneden hastaneye degisiyor sanirim bende sorarken paket fiyat 1 gece refakat dahil yatis ucreti diye bilgi verdiler canim bana

Olabilir canım. Bu hastanem farklı. Belki prosedür de farklıdır. Paket vs. burda duymadım zaten ama sormam lazım. Doktora fiyat sordum 1000 civarı dedi o zaman netleştiririz daha erken dedi ki ben baya oldu soralı. Yine sorarım az kalıyor gittiğimde artık.

F Findikkiran canım normal yasaklaması benim de 32 de yasaklanmıştı. Bebeğin pozisyonundan kaynaklı. Mesela benim başından beri 1 kere izin verildi o süreçte 2 kere oldu sonra pozisyon değişti yasaklandı yasak kalkmadan bir pozisyon daha değişti şimdi hepten yasak

Ayy hastanede insallah tek gece kaliriz benim icin herkes gelecek doguma alti ustu 2-3 gun kalacaklar calisiyorlar bende o vakti hastanede gecirirsem üzülürüm :-/
Gidince sorayim bakayim benim arkadaslarim hep 1 gece kalmisti ..

Ayy hastanede insallah tek gece kaliriz benim icin herkes gelecek doguma alti ustu 2-3 gun kalacaklar calisiyorlar bende o vakti hastanede gecirirsem üzülürüm :-/
Gidince sorayim bakayim benim arkadaslarim hep 1 gece kalmisti ..

Sor canım. Bende soracağım aklım takıldı.. Ben 1 gece kaldım benden sonra doğum yapan herkes 1 gece kaldı. Ama 2 gece duyunca bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…