- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Normal doğumda 1 sezeryanda 2 gece yatiliyormus, nasipse normal istiyorum, bir gün içinde bir sürü eşya gidicek sanki ama hepside ne olur ne olmaz diyerekten gerekli şeyler, orta boy iyi fikir sanki
Bebisinkileri bebek cantasina, kendiminkini 2-3 gunluk seyahatlerde kullandigim valize koyacagim. Bir sey lazim olursa esime ne nerde gosterecegim gelsin eve alsin gelsin.Canm sen nasıl bir çantaya koyacaksın? Valizmi bavulmu yoksa bebek çantasımı büyük küçük nasıl bişey olcak bu çanta ya
bosa bır haftan yanar dedı bana bır de ben ızın saglıkta calısıyorum anlamadım ne demek ıstedıgını 31.haftaya gun verdı bana bayram benım ıcın onemlı deıl memurum zaten tatıl her halukarda 32 dede aldam bayram ıznımı etkılemıo amaEvet neden erken vermek istediğini anlamadım. Birde işin içine bayram giriyor sen bayramda çalışıyor gozukurken birden raporlu gozukeceksin bayram tatilin raporun içinde kalacak. Aciklayarak anlat bence dr na
Canım ben dogum yapalı 7bucuk yıl oldu ve cevremdeki herkes 2gün kaldı bende oyle kaldımBu 2 gece yatma yeni uygulama mı? Ben sezaryen oldum 7 yıl geçti aradan ama 1 gece yattım.. Şimdi böyle 2 gece diye duyunca şaşırıyorum. Doktora da sorayım ama 1 gece değil miydi o?
Ben 8 sene öncede 2,5 gün hastanede kalmıştımBu 2 gece yatma yeni uygulama mı? Ben sezaryen oldum 7 yıl geçti aradan ama 1 gece yattım.. Şimdi böyle 2 gece diye duyunca şaşırıyorum. Doktora da sorayım ama 1 gece değil miydi o?
Canım ben dogum yapalı 7bucuk yıl oldu ve cevremdeki herkes 2gün kaldı bende oyle kaldım
Ben 8 sene öncede 2,5 gün hastanede kalmıştım
Bu 2 gece yatma yeni uygulama mı? Ben sezaryen oldum 7 yıl geçti aradan ama 1 gece yattım.. Şimdi böyle 2 gece diye duyunca şaşırıyorum. Doktora da sorayım ama 1 gece değil miydi o?
Bebisinkileri bebek cantasina, kendiminkini 2-3 gunluk seyahatlerde kullandigim valize koyacagim. Bir sey lazim olursa esime ne nerde gosterecegim gelsin eve alsin gelsin.
Bnde 2 gece kalmıstım gecen sene.Bu 2 gece yatma yeni uygulama mı? Ben sezaryen oldum 7 yıl geçti aradan ama 1 gece yattım.. Şimdi böyle 2 gece diye duyunca şaşırıyorum. Doktora da sorayım ama 1 gece değil miydi o?
Bı sıkıntı görse söylerdi bnce canm acılman olmasın DİE demiştir bebek doğum pozısyonundaysa bide ondandr bnm bebiş makat duruyor döner mi acabaKizlar doktor bu kontrolde 6 hafta birliktelik yasak dedi tedbir olarak dedi acaba bi sıkıntı mi gördü ki o an sormadim da sizede yasakladi mi
Hastaneden hastaneye degisiyor sanirim bende sorarken paket fiyat 1 gece refakat dahil yatis ucreti diye bilgi verdiler canim banaBu 2 gece yatma yeni uygulama mı? Ben sezaryen oldum 7 yıl geçti aradan ama 1 gece yattım.. Şimdi böyle 2 gece diye duyunca şaşırıyorum. Doktora da sorayım ama 1 gece değil miydi o?
Canim senin suyun mu fazlaydi oyle hatirladim baski yapilmamasi adina soylemis olabilir benceKizlar doktor bu kontrolde 6 hafta birliktelik yasak dedi tedbir olarak dedi acaba bi sıkıntı mi gördü ki o an sormadim da sizede yasakladi mi
Benim 2000 mis paket fiyati dedilerPeki doğum ücretleri ne kadar sizlerin arkadaşlar?
Canim belki hastaneden hastaneyede değişiyordur bizim burda hastaneler iki gece dediler sezeryana, normale bir gece.
Hastaneden hastaneye degisiyor sanirim bende sorarken paket fiyat 1 gece refakat dahil yatis ucreti diye bilgi verdiler canim bana
Peki doğum ücretleri ne kadar sizlerin arkadaşlar?
Ayy hastanede insallah tek gece kaliriz benim icin herkes gelecek doguma alti ustu 2-3 gun kalacaklar calisiyorlar bende o vakti hastanede gecirirsem üzülürüm :-/
Gidince sorayim bakayim benim arkadaslarim hep 1 gece kalmisti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?