2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel düşünmüşsünüz. Sadece tanıdıklarınıza hediye etmeyecekseniz Minik Gamzeler diye bir gönüllü kuruluş var. Her bayram çocuklara kıyafet dağıtıyorlar. Onlara da verebilirsiniz. Tam nasıl çalıştıklarını bilemiyorum aslında ama.

Bu arada ben süs olarak hiç bir şey yapmadım. Pek anlamam da kendime de pek yakıştıramıyorum galiba. Hastane çantasını da hazırlasam yetecek bana. Artık sol tarafa yatmaktan sol tarafım uyuşuyor. Hayırlı vakitte gelsin oğlum diye bekliyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün hem doğumdan yana hem de evlatlardan yana

Ayy hastanede insallah tek gece kaliriz benim icin herkes gelecek doguma alti ustu 2-3 gun kalacaklar calisiyorlar bende o vakti hastanede gecirirsem üzülürüm :-/
Gidince sorayim bakayim benim arkadaslarim hep 1 gece kalmisti ..

Bir sorun bakalm kızlar, vakitte yaklasiyor:)

Ayy hastanede insallah tek gece kaliriz benim icin herkes gelecek doguma alti ustu 2-3 gun kalacaklar calisiyorlar bende o vakti hastanede gecirirsem üzülürüm :-/
Normal doğum yaparsan 1 gece kalrsın cnm

Sezeryan mı olıcksın?

medıcalde sordum ben bır gece dedıler ama hanı extra bısey olursa ıyı olmazsan ozmaan bır gece daha kalırsın 300 lıra ayrıca odermısım

Banada normal doğum 750, sezeryana 850 demişlerdi, şimdi fiyatı artirmislar normal 850 sezeryan 950 olmuş tek bebek için. Sanırım çoğul gebeliklerde fiyat tekrar artıyor

Banada normal doğum 750, sezeryana 850 demişlerdi, şimdi fiyatı artirmislar normal 850 sezeryan 950 olmuş tek bebek için. Sanırım çoğul gebeliklerde fiyat tekrar artıyor
Fiyat ıyumiş aslında bnm hastanede o cıvarlrda olsa mutlaka yapardım o fiyata

Fiyatlar bizim burası gibi.. Gerçi normali bilmiyorum ama :) sezaryen bizim burda da böyle.. Hangi ildesin canım?

Normal doğum yaparsan 1 gece kalrsın cnm

Sezeryan mı olıcksın?
Sezeryan canim..
medıcalde sordum ben bır gece dedıler ama hanı extra bısey olursa ıyı olmazsan ozmaan bır gece daha kalırsın 300 lıra ayrıca odermısım
Heh iyi ozaman ya sevindim.. Bende yine sorarim bakalim ne diyecekler benim sigorta karsiliyor ya ekstra para vermem zaten .

Doktorun dediği mantığı anlayamadım ama neyse canım kendimi çok halsiz hissediyorum inşallah bebiş sağlıklı olsun da biz de katlanacagiz

Iyi akşamlar kızlar. Sezeryanda 2 gece kaliniyor, ben 5 buçuk sene önce sezeryan doğum yaptım 2 gece kalacaktım ama bebekte sıkıntı vardı 3 gece kaldım. Ablam da 8 ay önce doğum yaptı o da sezeryan 2 gece kaldı. Inşallah olmaz ama ekstra bir durum olur sizde veya bebekte 3 gece veya daha fazla bile kalınabilir. .

Sanirim sehir den ve hastaneden degisiyor bu cunku ben hic cevremde 2 gece kalan duymadim kendi memleketimde de yasadigim diger sehirdede hep arkadaslarim 1 gece kaldi ertesi gun sabah taburcu oldu..

Merhabalar geceliği lohusasepetinden almıştım bugun geldi aynısının pijamasını da aldım ama o daha ulaşmadı.. Nasıl derseniz tiril ve yumuşak bi kumaş ama 149 tl eder mi orasını bilmem ismi lohusa olunca maalesef pahalı oluyolar yine de içime çok sindi inş saglıkla giyebiliriz.. Hastanede dağıtmak için de reçel kavonozlarından düşünüyorum belki bir de kolonya..

Eklentiler

• image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 54
plasenta yaslanmasiyla ilgili bir sey soyledi mi doktorun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…