- 11 Ekim 2014
- 99
- 90
- 298
Canım bende hediyelik süs eşyalar ya da kendime özel bişiler yapmadım. Tercih meselesi. Hastane ve eve gelenlere çikolata tutucam sadece. Aklımda olan tek şey tema vakfına doğduğu gün adına ağaç diktirmek ve gelenek haline getirip her yaş gününde yapmak. Bir de allah izin verirse kızımla hemen hemen aynı zamanlarda doğmuş bi bebeğe her zaman olmasa da mama bez ve giyim konusunda yardımcı olmak istiyorum. Bana çok fazla hediye geldi daha da gelecek eminim. Kızım giyemeden büyüyecek daha benim aldıklarımda var etiketlerini bile sökmeden hediye etmek istiyorum birilerine. Eşime söyledim bayrama kadar araştıracak bayram hediyesi olarak veririz inşallah.
Peki doğum ücretleri ne kadar sizlerin arkadaşlar?[/QUOTE
Ozel gıttgm hastanede haziran sonuna kadar her turlu doğum sekli 2000 mış.. Bnde eğitim ve araştırma hastansnde yapıcm ücretsiz:)) ilkinde orda yaptım memnundum güveniyorum
Açıkçası sormadım ben. Hep 1 gece kaldı herkes burada diye.. Ama aklıma takıldı sormam lazım ona göre hazırlık yaparım.
Olabilir canım. Bu hastanem farklı. Belki prosedür de farklıdır. Paket vs. burda duymadım zaten ama sormam lazım. Doktora fiyat sordum 1000
Ayy hastanede insallah tek gece kaliriz benim icin herkes gelecek doguma alti ustu 2-3 gun kalacaklar calisiyorlar bende o vakti hastanede gecirirsem üzülürüm :-/
Gidince sorayim bakayim benim arkadaslarim hep 1 gece kalmisti ..
Normal doğum yaparsan 1 gece kalrsın cnmAyy hastanede insallah tek gece kaliriz benim icin herkes gelecek doguma alti ustu 2-3 gun kalacaklar calisiyorlar bende o vakti hastanede gecirirsem üzülürüm :-/
medıcalde sordum ben bır gece dedıler ama hanı extra bısey olursa ıyı olmazsan ozmaan bır gece daha kalırsın 300 lıra ayrıca odermısımAyy hastanede insallah tek gece kaliriz benim icin herkes gelecek doguma alti ustu 2-3 gun kalacaklar calisiyorlar bende o vakti hastanede gecirirsem üzülürüm :-/
Fiyat ıyumiş aslında bnm hastanede o cıvarlrda olsa mutlaka yapardım o fiyataBanada normal doğum 750, sezeryana 850 demişlerdi, şimdi fiyatı artirmislar normal 850 sezeryan 950 olmuş tek bebek için. Sanırım çoğul gebeliklerde fiyat tekrar artıyor
Fiyat ıyumiş aslında bnm hastanede o cıvarlrda olsa mutlaka yapardım o fiyata
Banada normal doğum 750, sezeryana 850 demişlerdi, şimdi fiyatı artirmislar normal 850 sezeryan 950 olmuş tek bebek için. Sanırım çoğul gebeliklerde fiyat tekrar artıyor
Çok iyiymiş :)Galiba küçük bir şehirde olduğum için böyledir, 3-4 hastane var hepside hemen hemen bu fiyatta burda
Sezeryan canim..Normal doğum yaparsan 1 gece kalrsın cnm
Sezeryan mı olıcksın?
Heh iyi ozaman ya sevindim.. Bende yine sorarim bakalim ne diyecekler benim sigorta karsiliyor ya ekstra para vermem zaten .medıcalde sordum ben bır gece dedıler ama hanı extra bısey olursa ıyı olmazsan ozmaan bır gece daha kalırsın 300 lıra ayrıca odermısım
Hayrlısı olsun canm sen mi tercih ettn yoksa normal olmuyor muSezeryan canim..
Heh iyi ozaman ya sevindim.. Bende yine sorarim bakalim ne diyecekler benim sigorta karsiliyor ya ekstra para vermem zaten .
evet canım oyle de ozaman 31 de 32 haftalık raporu verırse 16 hafta sayarsak daha erken ıse baslamıs olurum ama doktora gore sezeryan olursan bır haftan bosa gıtmesın dıo aslında dayanabılsem 37ye kadar calısmak ostemıstım ama sıcaklar arttı bırden ızmırde dun tansıyonum cıktı mesela rıske atamıycam dogumdan sonra heyet alsak keske ama ohal bı bıtemedı sen zorlanıomusn soyle doktoruna olmazmı dedı
Benim tercihim canim :) kendi gelmezse sezeryan olacak aynen hayirlisi hepimiz icinHayrlısı olsun canm sen mi tercih ettn yoksa normal olmuyor mu
Fiyatlar bizim burası gibi.. Gerçi normali bilmiyorum ama :) sezaryen bizim burda da böyle.. Hangi ildesin canım?
Sanirim sehir den ve hastaneden degisiyor bu cunku ben hic cevremde 2 gece kalan duymadim kendi memleketimde de yasadigim diger sehirdede hep arkadaslarim 1 gece kaldi ertesi gun sabah taburcu oldu..Iyi akşamlar kızlar. Sezeryanda 2 gece kaliniyor, ben 5 buçuk sene önce sezeryan doğum yaptım 2 gece kalacaktım ama bebekte sıkıntı vardı 3 gece kaldım. Ablam da 8 ay önce doğum yaptı o da sezeryan 2 gece kaldı. Inşallah olmaz ama ekstra bir durum olur sizde veya bebekte 3 gece veya daha fazla bile kalınabilir. .
Ispartadayim
plasenta yaslanmasiyla ilgili bir sey soyledi mi doktorun canım?Kızlar bugun ultrason kontrolumuz vardı 28+2 yız ama 3 gun gerıyız gerılık artmamıs doktor kac kere olctu yanlıs olmasın dıy evet cıddı bı gerılıl yok 3 gunden bırsey olmaz dedı sorun olmaz dmı ya illa tup bebekler sezeyanmı olcak dedım hayır 37 de kı durumuna gore bakıcaz dedı ama ben sezeryan ıstıorm dedım tamam 39 da alırız dedı oyuzden 32.hafta raporu ıcın 31 de gel bı haftan bosa gıtmesın dedı ama benım kafam karıstı 31.haftada 32 haftalık mı yazcak rapora ozman dogumdan sonra bır hafta erken baslamazmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?