İyi akşamlar kızlar ,dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugünde akşamı ettik çok şükür. Birazdan ciger gelistirici ikinci iğne yapılacak. Lavaboya felan kalkip oturunca su sizmaya devam ediyor. Doktorla konuştum, suyu az olduğu halde 2, 3 hafta kalabilir mi diye sordum, evet dedi. Suyunu kendi üretmeye devam ediyormuş, kalp atislari nda bir skinti olmadığı sürece, enfeksiyon riski olmadığı sürece bekleyebilir dedi. Kafasi asagiya dönmemisalayim henüz Şuan en önemli olan kese açık olduğu için enfeksiyon kapma riskinin çok fazla olması34 haftayı tamamlayabiliriz ıns.
soylemedı canım ben de sormadım aslında bebeegın gelısımı ıyıyse dıger seyler onemlı deıl benım doktoruma göre hatta 3 gun gerı ama cok onemlı deıl dedi senınkınınde gelısımı cok ıyıymıs ozman takma demekkı plesanta bebegı besleyebılıyor bosver dusunme ınan dusundukce hersey kotu oluyoplasenta yaslanmasiyla ilgili bir sey soyledi mi doktorun canım?
cok sagol canimsoylemedı canım ben de sormadım aslında bebeegın gelısımı ıyıyse dıger seyler onemlı deıl benım doktoruma göre hatta 3 gun gerı ama cok onemlı deıl dedi senınkınınde gelısımı cok ıyıymıs ozman takma demekkı plesanta bebegı besleyebılıyor bosver dusunme ınan dusundukce hersey kotu oluyo
İyi akşamlar kızlar ,dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugünde akşamı ettik çok şükür. Birazdan ciger gelistirici ikinci iğne yapılacak. Lavaboya felan kalkip oturunca su sizmaya devam ediyor. Doktorla konuştum, suyu az olduğu halde 2, 3 hafta kalabilir mi diye sordum, evet dedi. Suyunu kendi üretmeye devam ediyormuş, kalp atislari nda bir skinti olmadığı sürece, enfeksiyon riski olmadığı sürece bekleyebilir dedi. Kafasi asagiya dönmemisalayim henüz Şuan en önemli olan kese açık olduğu için enfeksiyon kapma riskinin çok fazla olması34 haftayı tamamlayabiliriz ıns.
Amin ins. Cnm sagolasin,Dualarımız seninle ve bebişimizle Allahın izniyle kalbime kötü bişey doğmadı kilosu da gayet iyi hastanede gözetim altındasın ikiz yegenlerim 33 haftalık doğdu 10 gün mü ne küvezde kaldı şimdi dalyan gibiler.. Bence bebişimiz daha çok kalacak karnında..
Iciyorum cnm, havuç suyuda bebegin suyunu çoğaltiyormus onu deniyorum. Allah razı olsun, sagol cnm.Allah yardımcınız olsun canm dualarımız seninle, iki üç hafta daha kalabilirse ne mutlu. Enfeksiyona karşı bol su tüketmeye çalış
canım kilosu ne imişsoylemedı canım ben de sormadım aslında bebeegın gelısımı ıyıyse dıger seyler onemlı deıl benım doktoruma göre hatta 3 gun gerı ama cok onemlı deıl dedi senınkınınde gelısımı cok ıyıymıs ozman takma demekkı plesanta bebegı besleyebılıyor bosver dusunme ınan dusundukce hersey kotu oluyo
Csnım banad 34.den sonra herşey yasak demişti ama zaten biz kapatmıştım kapıları :)Kizlar doktor bu kontrolde 6 hafta birliktelik yasak dedi tedbir olarak dedi acaba bi sıkıntı mi gördü ki o an sormadim da sizede yasakladi mi
Insaallah canim hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini. Allah yarsimcin olsun.İyi akşamlar kızlar ,dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugünde akşamı ettik çok şükür. Birazdan ciger gelistirici ikinci iğne yapılacak. Lavaboya felan kalkip oturunca su sizmaya devam ediyor. Doktorla konuştum, suyu az olduğu halde 2, 3 hafta kalabilir mi diye sordum, evet dedi. Suyunu kendi üretmeye devam ediyormuş, kalp atislari nda bir skinti olmadığı sürece, enfeksiyon riski olmadığı sürece bekleyebilir dedi. Kafasi asagiya dönmemisalayim henüz Şuan en önemli olan kese açık olduğu için enfeksiyon kapma riskinin çok fazla olması34 haftayı tamamlayabiliriz ıns.
Merhabalar geceliği lohusasepetinden almıştım bugun geldi aynısının pijamasını da aldım ama o daha ulaşmadı.. Nasıl derseniz tiril ve yumuşak bi kumaş ama 149 tl eder mi orasını bilmemismi lohusa olunca maalesef pahalı oluyolar yine de içime çok sindi inş saglıkla giyebiliriz.. Hastanede dağıtmak için de reçel kavonozlarından düşünüyorum belki bir de kolonya..
Peki kalıpları nasıl ki ben de almayı düşünüyorum da beden konusunda kararsızımMerhabalar geceliği lohusasepetinden almıştım bugun geldi aynısının pijamasını da aldım ama o daha ulaşmadı.. Nasıl derseniz tiril ve yumuşak bi kumaş ama 149 tl eder mi orasını bilmemismi lohusa olunca maalesef pahalı oluyolar yine de içime çok sindi inş saglıkla giyebiliriz.. Hastanede dağıtmak için de reçel kavonozlarından düşünüyorum belki bir de kolonya..
Insallah canım dua ediyoruz sana 3hafta cok iyiymis 34 haftalikta sıkıntı olmaz allahın izniyle ben 35 haftalik dogum yaptim.kuveze bile girmedi oglum insallah seninkide dayanıcak rabbim korusun yavrunu enfeksiyon kapmadan 3hafta daha dayansın insallah, erken dogucagini hissetmisim yazmıstınya ne belirtin vardî canım suyun neden gelmis olabilir agrim sizin varmıydî yada yordunmu kendiniİyi akşamlar kızlar ,dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugünde akşamı ettik çok şükür. Birazdan ciger gelistirici ikinci iğne yapılacak. Lavaboya felan kalkip oturunca su sizmaya devam ediyor. Doktorla konuştum, suyu az olduğu halde 2, 3 hafta kalabilir mi diye sordum, evet dedi. Suyunu kendi üretmeye devam ediyormuş, kalp atislari nda bir skinti olmadığı sürece, enfeksiyon riski olmadığı sürece bekleyebilir dedi. Kafasi asagiya dönmemisalayim henüz Şuan en önemli olan kese açık olduğu için enfeksiyon kapma riskinin çok fazla olması34 haftayı tamamlayabiliriz ıns.
Peki kalıpları nasıl ki ben de almayı düşünüyorum da beden konusunda kararsızım
Canım çok geçmiş olsun tekrardan. Okadar süre hastanede mi kalacakmışsın? Hayırlısıyla gelsin inşallah canımİyi akşamlar kızlar ,dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugünde akşamı ettik çok şükür. Birazdan ciger gelistirici ikinci iğne yapılacak. Lavaboya felan kalkip oturunca su sizmaya devam ediyor. Doktorla konuştum, suyu az olduğu halde 2, 3 hafta kalabilir mi diye sordum, evet dedi. Suyunu kendi üretmeye devam ediyormuş, kalp atislari nda bir skinti olmadığı sürece, enfeksiyon riski olmadığı sürece bekleyebilir dedi. Kafasi asagiya dönmemisalayim henüz Şuan en önemli olan kese açık olduğu için enfeksiyon kapma riskinin çok fazla olması34 haftayı tamamlayabiliriz ıns.
Hiç öyle düşünme canım. Bende kendi isteşimle sezeryan istediğimi söyledim tabi herşey Allahtanda. Benimde narkoz korkum var ona rağmen normale cesaret edemem. Ya orda bana bişey olursa diye. Psikolojini böyle düşünerek dahada bozarsın iyi düşün. Bebişin ve sen nasıl iyi olcaksan önemli olan oKendi isteğiyle sezeryan olacak var mı aramızda? Aslında benimki istekten ziyade korku.. Hastane görünce bile kalbim çarpıyo kaygı bozukluğum var doktorum da farkında hatta durursa o zamana kadar 10 temmuza gün verdi.. Kontrolde bile kalbim ağzımda oluyor bi yandan çok üzülüyorum bu duruma ben de herkes gibi normal yapabilmek isterim kimse durduk yere ameliyat olmak istemez ama öte yandan bebeği sıkıntıya sokarım diye korkuyorum ne bileyim.. Kendi kendine başlayıp açılma çok olursa bilemem ama gidip hastanede sancı çekemem ki ben kalpten giderim.. Bi yanım diyo sen de psikolojik olarak buna mecbursun bazısının fiziksel hastalığı oluyor vs.. Bi yanım korkaksın kendini düşünüyosun.......
Hiç öyle düşünme canım. Bende kendi isteşimle sezeryan istediğimi söyledim tabi herşey Allahtanda. Benimde narkoz korkum var ona rağmen normale cesaret edemem. Ya orda bana bişey olursa diye. Psikolojini böyle düşünerek dahada bozarsın iyi düşün. Bebişin ve sen nasıl iyi olcaksan önemli olan o
Ohoo sen bu kadar düşünüyosan hiç girişme tatlım o işe zaten. Panik atağım mı var demiştin? Bende bazen dalıyorum o kuytulra kötü düşünceler. Şu zamanlards en son ihtiyacımız olacak şey stres ve olumsuz düşünceler. Şuanın tadını çıkar. Kim ne derse desin bu senin tercihin ve senin hayatın. Bana 3 tane normal doğum yapan annem bile aklın varsa sezeryan olursun kızım dedi. Ablam 2 kere sezeryan oldu aynı gün ayağa kalktı hep. Anne mutluysa bebeklerde mutlu unutma bunuEvet benim de psikolojim önemli neticede bazıları bi gün boyunca sancı çekebiliyor son anda sezeryana alın beni diyeceğime (ki kendimi biliyorum..) en azından planlı olsun komplikasyonu daha az olur diyorum.. Beni korkutan sadece sancı değil alttan muayene edecekler ne olacağını bilemicem belki heycandan aktif ıkınamıcam tansiyonum yükselecek aman bebek oksijensiz mi kalır bi ton korkum olacak en iyisi uyumak.. İnşallah iyi bir şey yapıyoruzdur onlar için de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?