2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet neden erken vermek istediğini anlamadım. Birde işin içine bayram giriyor sen bayramda çalışıyor gozukurken birden raporlu gozukeceksin bayram tatilin raporun içinde kalacak. Aciklayarak anlat bence dr na
İyi geceler ark lar bende memurum yalnız kafam karıştı ven 36 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama izinle ilgili pek bilgim yok şimdi benim en geç ne zaman izne ayrılmam gerek d önce çalışabildigin kadar çalış 4 aylık izni bebek olduktan sonra değerlendir diyen ark lar siz ne dusunuyosunuz

Canim iyi olmana cok sevindim insallah bebisinde kalabildigi kadar kalir hakkinizda hayirlisi olsun dualarimiz seninle canim

canım doğum izni 32.haftadan başlıyor normalde.Eğer çalışmak istiyorsan 31+0 olduğunda doktordan çalışabilir raporu alıp kurumuna teslim etmen gerekiyor.Bu raporu verince de en fazla 37+0 a çalışılabiliyor.37+0 da doğum iznine ayrılmak mecburi oluyor artık

Sağol canim hafif oksuruk var onuda atlatirsam cok iyi olacagiz. Benim esimde oyle malesef bu aksam ayakta durmaya halim yok kahve istedi gecenin 11inde

Sanirim sehir den ve hastaneden degisiyor bu cunku ben hic cevremde 2 gece kalan duymadim kendi memleketimde de yasadigim diger sehirdede hep arkadaslarim 1 gece kaldi ertesi gun sabah taburcu oldu..
Ben de dun sormustum dogum hemsiresine.genelde 1 gece kaliniyor dedi.eger ozel bir durum yoksa tabi.

Canim ben mecburiyetten sezeryan olucam cesitli sikintilar var boyum kisa kilom var arti bir bel rahatsizligim var ikinamam vs ikiz gebeyim..
Ama normal dogumunda doguran i in cok faydasi var becerebilene bravo 3-5 dikis atiliyor oda bikac gune iyilediyormus..bazisi 1 gun hastanede sanci cekiyor bazisi 1 saat icinde dogurup cikiyor onlara ozeniyorum :)

Bı sıkıntı görse söylerdi bnce canm acılman olmasın DİE demiştir bebek doğum pozısyonundaysa bide ondandr bnm bebiş makat duruyor döner mi acaba
Daha vakit var doner hayirlisiyla kuzum aynen kafasi asagidaydi benimkinin

Hmm anladim bebegim basi asagidaydi ondan demistr

Canim iyi olmana cok sevindim insallah bebisinde kalabildigi kadar kalir hakkinizda hayirlisi olsun dualarimiz seninle canim
Sagol cnm, cok şükür. Demekki yatarak dinlenmenin faydasi varmis ki su son gunlerde huc oturmamistim. Aman sen dinlen ikiz bebeklerdede görülüyor. Kalsin kuzucuklar hic birseye ihtiyac duymadan dogacaklari gune kadar... Bu
durumunda bana katacağı birşeyleri vardir ki girdik bu sürece, Rabbim hayırlı eylesin hepimiz için ıns.

Canım çok geçmiş olsun tekrardan. Okadar süre hastanede mi kalacakmışsın? Hayırlısıyla gelsin inşallah canım
Evet cnm kese açıkken salamayız diyorlar. Maksimum 36. haftaya kadar bekletebilirler hiçbir sorun çıkmazsa ki , çıkmaz ıns. 2 gün fazladan icerde tutabilmek bile çok çok önemli. Son 2 hafta çok enerjik ve hareketliydim. Hiç oturmadim bilmiyorum bundan mı oldu ama belki daha kötüsü olacaktı Allah korusun vardır aklımın yetmediği bir hayir. Buna çok şükür, yeterki verdiği skinti kaldırabileceğim gibi olsun. İnsan hersey yolundayken bazı şeylerin kıymetini bilemiyor malesef, bakarken kör olduğunun farkına varıyor. Beklerim yeter ki herşey yolunda olsun. Hep sabır ver Allah im derim her konuda , belki de o süreçteyim kimbilir

Cok sagol cnm Allah razi olsun. Bu durum birçok sebepten olabilirmiş. Ama bende baktıklarına göre bulabildikleri bir sebep yok. Cok sukur. Bazisinindah sebebi bilinmiyor. Ama insan kendini biliyor bırak bir hamileyi normal insanın bile yapamadığı bir tempo içerisindeyim ki elimde değildi. 3 gün üst üste misafir ağırladim. Bahce işleri ev işleri 3 çocuk var ilgilendigim... Birde çok şu içebilen biri değilim geçen hafta yazmıştım karnim çok sertleşiyor diye kasilmalardan biliyordum hissediyordum erken geleceğini. Rahmi hazırlıyor doguma diye düşünüyordum ama suyumun bu haftada geleceğini hiç düşünmemiştim. Aslında içtiğimiz suyun bebegin suyla alakası yok ama Rahim vucut susuzkende kasılıyormuş. Ve o kasılma sırasında bebek delmiş oluyor keseyi. O yüzden önemli şu içmek. Rahmi yumuşak tutmak için. Ciger gelistirici iğneleri vurundum biraz daha rahatim.

Canım benim Rabbim sana bi mesaj vermiş ne mutlu. darısı bize inşallah. Sabrın sonu selamettir annesi sağlıkla alacaksın inşallah yawrucuğunu kucağına. Hareket olduğunu sanmam çünkü ben 3.aydan beri öyle hareketliyimki. Gerçi geçen hafta nstde benimde ağrım çıktı. Neyse hakkımızda hayırlısı canım benim. Rabbim utandırmasın hiçbirimizi

Günaydın annişler :) hayırlı cumalar cümleten. Dün kokulu taş malzemelerim geldi hemen denedim iki tane yaptim nasil sizce, mevlitte dağıtmalık yapıcam.. miknatis takicam ve kucuk kurabiye posetlerine koyucam
Günaydın tatlım. Bunu sen mi yaptın harika olmuş :) tülle süsle bence :)tülle bağladığın yerede minik kurdela koy arkasına da mıknatıs

Günaydın tatlım. Bunu sen mi yaptın harika olmuş :) tülle süsle bence :)tülle bağladığın yerede minik kurdela koy arkasına da mıknatıs
Evet ben yaptim tesekkur ederim. Tül almak istemedim herkes tül kullaniyor o poşetlerden aldım onlara koyacağim.bir tanidigimiz o sekilde dagitti isteyen posetten cikarip buzdolabina koyabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…