İyi geceler ark lar bende memurum yalnız kafam karıştı ven 36 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama izinle ilgili pek bilgim yok şimdi benim en geç ne zaman izne ayrılmam gerek d önce çalışabildigin kadar çalış 4 aylık izni bebek olduktan sonra değerlendir diyen ark lar siz ne dusunuyosunuzEvet neden erken vermek istediğini anlamadım. Birde işin içine bayram giriyor sen bayramda çalışıyor gozukurken birden raporlu gozukeceksin bayram tatilin raporun içinde kalacak. Aciklayarak anlat bence dr na
Ben de 172 73 kiloyum large alayım o zaman teşekkür ederim.161 boy 58 kiloyum M beden tam oldu bana
Canim iyi olmana cok sevindim insallah bebisinde kalabildigi kadar kalir hakkinizda hayirlisi olsun dualarimiz seninle canimİyi akşamlar kızlar ,dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugünde akşamı ettik çok şükür. Birazdan ciger gelistirici ikinci iğne yapılacak. Lavaboya felan kalkip oturunca su sizmaya devam ediyor. Doktorla konuştum, suyu az olduğu halde 2, 3 hafta kalabilir mi diye sordum, evet dedi. Suyunu kendi üretmeye devam ediyormuş, kalp atislari nda bir skinti olmadığı sürece, enfeksiyon riski olmadığı sürece bekleyebilir dedi. Kafasi asagiya dönmemisalayim henüz Şuan en önemli olan kese açık olduğu için enfeksiyon kapma riskinin çok fazla olması34 haftayı tamamlayabiliriz ıns.
Normal dogum 800 sezeryan da 1100 dediler bize dePeki doğum ücretleri ne kadar sizlerin arkadaşlar?
canım doğum izni 32.haftadan başlıyor normalde.Eğer çalışmak istiyorsan 31+0 olduğunda doktordan çalışabilir raporu alıp kurumuna teslim etmen gerekiyor.Bu raporu verince de en fazla 37+0 a çalışılabiliyor.37+0 da doğum iznine ayrılmak mecburi oluyor artıkİyi geceler ark lar bende memurum yalnız kafam karıştı ven 36 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama izinle ilgili pek bilgim yok şimdi benim en geç ne zaman izne ayrılmam gerek d önce çalışabildigin kadar çalış 4 aylık izni bebek olduktan sonra değerlendir diyen ark lar siz ne dusunuyosunuz
Sağol canim hafif oksuruk var onuda atlatirsam cok iyi olacagiz. Benim esimde oyle malesef bu aksam ayakta durmaya halim yok kahve istedi gecenin 11indecanım nasıl oldun ? benım kı dıyette oldugu ıcın yemekle derdı yok ama benden daha cok ılgı bekler oldu ılgılenmeyınce de onemsemeyen oluyorum ben mıyım hamıle o mu anlamadım. en ufak seyde trıp atması gereken ben olmalıydım oysakı
Ben de dun sormustum dogum hemsiresine.genelde 1 gece kaliniyor dedi.eger ozel bir durum yoksa tabi.Sanirim sehir den ve hastaneden degisiyor bu cunku ben hic cevremde 2 gece kalan duymadim kendi memleketimde de yasadigim diger sehirdede hep arkadaslarim 1 gece kaldi ertesi gun sabah taburcu oldu..
Canim ben mecburiyetten sezeryan olucam cesitli sikintilar var boyum kisa kilom var arti bir bel rahatsizligim var ikinamam vs ikiz gebeyim..Kendi isteğiyle sezeryan olacak var mı aramızda? Aslında benimki istekten ziyade korku.. Hastane görünce bile kalbim çarpıyo kaygı bozukluğum var doktorum da farkında hatta durursa o zamana kadar 10 temmuza gün verdi.. Kontrolde bile kalbim ağzımda oluyor bi yandan çok üzülüyorum bu duruma ben de herkes gibi normal yapabilmek isterim kimse durduk yere ameliyat olmak istemez ama öte yandan bebeği sıkıntıya sokarım diye korkuyorum ne bileyim.. Kendi kendine başlayıp açılma çok olursa bilemem ama gidip hastanede sancı çekemem ki ben kalpten giderim.. Bi yanım diyo sen de psikolojik olarak buna mecbursun bazısının fiziksel hastalığı oluyor vs.. Bi yanım korkaksın kendini düşünüyosun.......
Daha vakit var doner hayirlisiyla kuzum aynen kafasi asagidaydi benimkininBı sıkıntı görse söylerdi bnce canm acılman olmasın DİE demiştir bebek doğum pozısyonundaysa bide ondandr bnm bebiş makat duruyor döner mi acaba
Aynen kuzum olabilir dogru diyosunCanim senin suyun mu fazlaydi oyle hatirladim baski yapilmamasi adina soylemis olabilir bence
Hmm anladim bebegim basi asagidaydi ondan demistrF Findikkiran canım normal yasaklaması benim de 32 de yasaklanmıştı. Bebeğin pozisyonundan kaynaklı. Mesela benim başından beri 1 kere izin verildi o süreçte 2 kere oldu sonra pozisyon değişti yasaklandı yasak kalkmadan bir pozisyon daha değişti şimdi hepten yasak
Sagol cnm, cok şükür. Demekki yatarak dinlenmenin faydasi varmis ki su son gunlerde huc oturmamistim. Aman sen dinlen ikiz bebeklerdede görülüyor. Kalsin kuzucuklar hic birseye ihtiyac duymadan dogacaklari gune kadar... BuCanim iyi olmana cok sevindim insallah bebisinde kalabildigi kadar kalir hakkinizda hayirlisi olsun dualarimiz seninle canim
Evet cnm kese açıkken salamayız diyorlar. Maksimum 36. haftaya kadar bekletebilirler hiçbir sorun çıkmazsa ki , çıkmaz ıns. 2 gün fazladan icerde tutabilmek bile çok çok önemli. Son 2 hafta çok enerjik ve hareketliydim. Hiç oturmadim bilmiyorum bundan mı oldu ama belki daha kötüsü olacaktı Allah korusun vardır aklımın yetmediği bir hayir. Buna çok şükür, yeterki verdiği skinti kaldırabileceğim gibi olsun. İnsan hersey yolundayken bazı şeylerin kıymetini bilemiyor malesef, bakarken kör olduğunun farkına varıyor. Beklerim yeter ki herşey yolunda olsun. Hep sabır ver Allah im derim her konuda , belki de o süreçteyim kimbilirCanım çok geçmiş olsun tekrardan. Okadar süre hastanede mi kalacakmışsın? Hayırlısıyla gelsin inşallah canım
Cok sagol cnm Allah razi olsun. Bu durum birçok sebepten olabilirmiş. Ama bende baktıklarına göre bulabildikleri bir sebep yok. Cok sukur. Bazisinindah sebebi bilinmiyor. Ama insan kendini biliyor bırak bir hamileyi normal insanın bile yapamadığı bir tempo içerisindeyim ki elimde değildi. 3 gün üst üste misafir ağırladim. Bahce işleri ev işleri 3 çocuk var ilgilendigim... Birde çok şu içebilen biri değilim geçen hafta yazmıştım karnim çok sertleşiyor diye kasilmalardan biliyordum hissediyordum erken geleceğini. Rahmi hazırlıyor doguma diye düşünüyordum ama suyumun bu haftada geleceğini hiç düşünmemiştim. Aslında içtiğimiz suyun bebegin suyla alakası yok ama Rahim vucut susuzkende kasılıyormuş. Ve o kasılma sırasında bebek delmiş oluyor keseyi. O yüzden önemli şu içmek. Rahmi yumuşak tutmak için. Ciger gelistirici iğneleri vurundum biraz daha rahatim.Insallah canım dua ediyoruz sana 3hafta cok iyiymis 34 haftalikta sıkıntı olmaz allahın izniyle ben 35 haftalik dogum yaptim.kuveze bile girmedi oglum insallah seninkide dayanıcak rabbim korusun yavrunu enfeksiyon kapmadan 3hafta daha dayansın insallah, erken dogucagini hissetmisim yazmıstınya ne belirtin vardî canım suyun neden gelmis olabilir agrim sizin varmıydî yada yordunmu kendini
Amin cnm, hepimiz için oyle olur insAllah.Insaallah canim hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini. Allah yarsimcin olsun.
Canım benim Rabbim sana bi mesaj vermiş ne mutlu. darısı bize inşallah. Sabrın sonu selamettir annesi sağlıkla alacaksın inşallah yawrucuğunu kucağına. Hareket olduğunu sanmam çünkü ben 3.aydan beri öyle hareketliyimki. Gerçi geçen hafta nstde benimde ağrım çıktı. Neyse hakkımızda hayırlısı canım benim. Rabbim utandırmasın hiçbirimiziEvet cnm kese açıkken salamayız diyorlar. Maksimum 36. haftaya kadar bekletebilirler hiçbir sorun çıkmazsa ki , çıkmaz ıns. 2 gün fazladan icerde tutabilmek bile çok çok önemli. Son 2 hafta çok enerjik ve hareketliydim. Hiç oturmadim bilmiyorum bundan mı oldu ama belki daha kötüsü olacaktı Allah korusun vardır aklımın yetmediği bir hayir. Buna çok şükür, yeterki verdiği skinti kaldırabileceğim gibi olsun. İnsan hersey yolundayken bazı şeylerin kıymetini bilemiyor malesef, bakarken kör olduğunun farkına varıyor. Beklerim yeter ki herşey yolunda olsun. Hep sabır ver Allah im derim her konuda , belki de o süreçteyim kimbilir
Günaydın tatlım. Bunu sen mi yaptın harika olmuş :) tülle süsle bence :)tülle bağladığın yerede minik kurdela koy arkasına da mıknatısGünaydın annişler :) hayırlı cumalar cümleten. Dün kokulu taş malzemelerim geldi hemen denedim iki tane yaptim nasil sizce, mevlitte dağıtmalık yapıcam.. miknatis takicam ve kucuk kurabiye posetlerine koyucam
Evet ben yaptim tesekkur ederim. Tül almak istemedim herkes tül kullaniyor o poşetlerden aldım onlara koyacağim.bir tanidigimiz o sekilde dagitti isteyen posetten cikarip buzdolabina koyabilirGünaydın tatlım. Bunu sen mi yaptın harika olmuş :) tülle süsle bence :)tülle bağladığın yerede minik kurdela koy arkasına da mıknatıs
Hmm anladim bebegim basi asagidaydi ondan demistr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?