DOğru gerçi genelde tüle koyuyolar. Eminim süslemesiyle harika görünecektir dahada canım. Becerikli anneEvet ben yaptim tesekkur ederim. Tül almak istemedim herkes tül kullaniyor o poşetlerden aldım onlara koyacağim.bir tanidigimiz o sekilde dagitti isteyen posetten cikarip buzdolabina koyabilir
ballikaymakli canım ahsap ısımlık ıcın gorustum ben de senın yaptırdıgın yerle. zaten takıp edıyormusum ben de. ayse mınanın annesı tavsıye ettı cok memnun kalmıs dedım selam soyleyın dedı :) ben de sordum bana 55 tl fıyat verdı. aklımda bı model daha var baska bırınde gormustum ondan da fıyat alıcam ıkısınden bırıne yaptırıcam ben de
Ay o ameliyathane psikolojisini nasıl kaldırdın ve kaldıracaksın :) ben zaten fenalaşırım orda bayılırım falan
Allah razi olsun cnmBir-Yolcu canım şimdi görüyorum, Rabbim bebeğini sana ve kardeşlerine en hayırlı nezaman uygun görüyorsa ozaman kavuştursun, sen zaten olaya en güzel yönüyle bakabilen kalbi çok iyi bir insansın, güzel haberlerini bekliyoruz Cuma hürmetine inşAllah
Suit oda tutmuştuk geçen sefer yine öyle yaparım eşim ve oğlum hastanede kalacağız inş, ben oğlumdan bir gece bile ayrı yatmadım daha allah ayırmasında birlikte hastanede olmak çok güzel diye düşündükBuarada bana da sez için 2gece dediler, oğlumda da 2gece kaldım, ama bunda sabahtan doğum olursa özellikle rica edicem tek gece kalmayı, oğlumdan iki gece ayrı kalmak istemiyorum
Suit oda tutmuştuk geçen sefer yine öyle yaparım eşim ve oğlum hastanede kalacağız inş, ben oğlumdan bir gece bile ayrı yatmadım daha allah ayırmasında birlikte hastanede olmak çok güzel diye düşündük
herkese günaydın gebişler hayırlı cuma lar olsun bu haftayı biraz kötü geçirdim tansyon um bı ındı bı çıktı kan degerlerim de dusmus fazla takıp edemedım ama sanırım selo86 arkadasın suyu gelmış okudugum kadarıyla rabbim yardımcısı olsun sağlıkla son zamanlarımızı dolduralım saglıkla bebıslerimizi kucagımıza alalım inşallah
Anladım canım dinlenmek cok onemli bu surecte ama kısmet olucagı varmıs ne diyelim bende 1aydır yatıyorum evde kasılmalarım agrılarım oluyor 1gece hastanede yattım doktorun banada dedigi bol bol su iciceksin ve yatıcaksın hamile insanlara misafirlige gidenlere cok kızıyorum durumumuz belli bide evde cocuk var zaten yoruluyoruz neden anlayıs gostermezlerki suan dururmumu bildikleri icin hic kimse gelmiyor evime arayanlarada doktorun hep yatmam gerektigini evimin pis oldugunu hic birsey yapamadigimi belirtiyorum bu saatten sonra kimseyi kabul etmem allah yardımcın olsun canım insallah 36 ya kadar bekler meleginCok sagol cnm Allah razi olsun. Bu durum birçok sebepten olabilirmiş. Ama bende baktıklarına göre bulabildikleri bir sebep yok. Cok sukur. Bazisinindah sebebi bilinmiyor. Ama insan kendini biliyor bırak bir hamileyi normal insanın bile yapamadığı bir tempo içerisindeyim ki elimde değildi. 3 gün üst üste misafir ağırladim. Bahce işleri ev işleri 3 çocuk var ilgilendigim... Birde çok şu içebilen biri değilim geçen hafta yazmıştım karnim çok sertleşiyor diye kasilmalardan biliyordum hissediyordum erken geleceğini. Rahmi hazırlıyor doguma diye düşünüyordum ama suyumun bu haftada geleceğini hiç düşünmemiştim. Aslında içtiğimiz suyun bebegin suyla alakası yok ama Rahim vucut susuzkende kasılıyormuş. Ve o kasılma sırasında bebek delmiş oluyor keseyi. O yüzden önemli şu içmek. Rahmi yumuşak tutmak için. Ciger gelistirici iğneleri vurundum biraz daha rahatim.
anladım canım yani 37 haftaya kadar çalışabiliyorum. dr dan rapor alıncağını bilmiyodum teşk ederim canım :)canım doğum izni 32.haftadan başlıyor normalde.Eğer çalışmak istiyorsan 31+0 olduğunda doktordan çalışabilir raporu alıp kurumuna teslim etmen gerekiyor.Bu raporu verince de en fazla 37+0 a çalışılabiliyor.37+0 da doğum iznine ayrılmak mecburi oluyor artık
canım çok geçmiş olsun bunda da vardır bi hayır. Moralini yüksek tut ve bebişine kavuşcağın anı bekle :)Evet cnm kese açıkken salamayız diyorlar. Maksimum 36. haftaya kadar bekletebilirler hiçbir sorun çıkmazsa ki , çıkmaz ıns. 2 gün fazladan icerde tutabilmek bile çok çok önemli. Son 2 hafta çok enerjik ve hareketliydim. Hiç oturmadim bilmiyorum bundan mı oldu ama belki daha kötüsü olacaktı Allah korusun vardır aklımın yetmediği bir hayir. Buna çok şükür, yeterki verdiği skinti kaldırabileceğim gibi olsun. İnsan hersey yolundayken bazı şeylerin kıymetini bilemiyor malesef, bakarken kör olduğunun farkına varıyor. Beklerim yeter ki herşey yolunda olsun. Hep sabır ver Allah im derim her konuda , belki de o süreçteyim kimbilir
Suit oda tutmuştuk geçen sefer yine öyle yaparım eşim ve oğlum hastanede kalacağız inş, ben oğlumdan bir gece bile ayrı yatmadım daha allah ayırmasında birlikte hastanede olmak çok güzel diye düşündük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?