2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ben yaptim tesekkur ederim. Tül almak istemedim herkes tül kullaniyor o poşetlerden aldım onlara koyacağim.bir tanidigimiz o sekilde dagitti isteyen posetten cikarip buzdolabina koyabilir
DOğru gerçi genelde tüle koyuyolar. Eminim süslemesiyle harika görünecektir dahada canım. Becerikli anne

Benim doğum fiyatım 3900 tl çok para valla suyun azalıyor ama sen su içerek onun tamamlanmasını sağlayabilirsin benim arkadaş öyle 3 hafta dayandı hastanede çok çok su içmişti ama

Bir-Yolcu canım şimdi görüyorum, Rabbim bebeğini sana ve kardeşlerine en hayırlı nezaman uygun görüyorsa ozaman kavuştursun, sen zaten olaya en güzel yönüyle bakabilen kalbi çok iyi bir insansın, güzel haberlerini bekliyoruz Cuma hürmetine inşAllah

Aleyküm selam
Bak bak bana daha pahalı yapmış desene

Ay o ameliyathane psikolojisini nasıl kaldırdın ve kaldıracaksın :) ben zaten fenalaşırım orda bayılırım falan

Ya benim ameliyathane öyle güzeldi ki tek kişilik oda gibiydi, müzik çalıyordu drlarla muhabbet falan ben erken doğım olduğu için çok üzgün ve ağlayarak girdim ama ortamı görünce rahatladım inan, bebek doğarken ışıkları kıstılar falan, sonra direk gögsüme buraktılar öp annesi dediler, ben şok ağlayamadım bile

İnşAllah 2.de böyle kolay olur, hatta bu defa geç klempleme ve ttt istiyorum, drumla haftaya gittiğimde konuşcam

Buarada bana da sez için 2gece dediler, oğlumda da 2gece kaldım, ama bunda sabahtan doğum olursa özellikle rica edicem tek gece kalmayı, oğlumdan iki gece ayrı kalmak istemiyorum

Allah razi olsun cnm, hepimiz için aynı güzellikler olsun inş. sagsalim alalım yavrularimizi kucagimiza

Buarada bana da sez için 2gece dediler, oğlumda da 2gece kaldım, ama bunda sabahtan doğum olursa özellikle rica edicem tek gece kalmayı, oğlumdan iki gece ayrı kalmak istemiyorum
Suit oda tutmuştuk geçen sefer yine öyle yaparım eşim ve oğlum hastanede kalacağız inş, ben oğlumdan bir gece bile ayrı yatmadım daha allah ayırmasında birlikte hastanede olmak çok güzel diye düşündük

Bende oğlumdan ayrı yatmadım hiç ve onun da orda kalmasını istiyorum dediğin gibi.. Bakalım bizde öyle bir uygulama var mı? Doğum psikolojisi ile oğlumdan ayrı yatmak çok koyar bana yani..

herkese günaydın gebişler hayırlı cuma lar olsun bu haftayı biraz kötü geçirdim tansyon um bı ındı bı çıktı kan degerlerim de dusmus fazla takıp edemedım ama sanırım selo86 arkadasın suyu gelmış okudugum kadarıyla rabbim yardımcısı olsun sağlıkla son zamanlarımızı dolduralım saglıkla bebıslerimizi kucagımıza alalım inşallah

Geçmiş olsun canım. Kan için ilaç kullanıyor muydun? Tansiyon çok fena oluyor rahatsız ediyor baya.. Tek bir yere gitme sen.

Anladım canım dinlenmek cok onemli bu surecte ama kısmet olucagı varmıs ne diyelim bende 1aydır yatıyorum evde kasılmalarım agrılarım oluyor 1gece hastanede yattım doktorun banada dedigi bol bol su iciceksin ve yatıcaksın hamile insanlara misafirlige gidenlere cok kızıyorum durumumuz belli bide evde cocuk var zaten yoruluyoruz neden anlayıs gostermezlerki suan dururmumu bildikleri icin hic kimse gelmiyor evime arayanlarada doktorun hep yatmam gerektigini evimin pis oldugunu hic birsey yapamadigimi belirtiyorum bu saatten sonra kimseyi kabul etmem allah yardımcın olsun canım insallah 36 ya kadar bekler melegin

anladım canım yani 37 haftaya kadar çalışabiliyorum. dr dan rapor alıncağını bilmiyodum teşk ederim canım :)

canım çok geçmiş olsun bunda da vardır bi hayır. Moralini yüksek tut ve bebişine kavuşcağın anı bekle :)

Ben geçen sefer müşahede odasında doğum yapmıştım acil olunca, bu defa bende suit istiyorum boş denk gelirse, 1300₺ de suit oda için fark istiyorlae ekstra olarak,
Biz hamilelikten itibaren 1er gece annanede benden ayrı kalma antremanları yaptık, teyzelere dedeye çok düşkün, kendi de çok sevdi,
ilk gece hastanede olsun istemiyorum benimle, oğlum çok duygusal bir çocuk tam bir balık burcu, ağrı sızı çektiğimi görürse kardeşten sebep gibi düşünebilir,
O yüzden onlar babayla birlikte evde olucaklar, ben annemle hastanede diye plan yapıyoruz zaman ne gösterir bilemiyorum bakalım, tek gece kalıp çıkabilsem süper olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…