2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim son yazdigin ne oluyor :)) Bizede soylede iyi bisiyse bizde oyle yapalim :))

Bana da 5.300 mu ne dediler dogum icin suit odayi önceden mi konusuyorsunuz kizlar birde özel sigorta karsilar mi bunu..
Benim özel sigorta limitli kalani dogumda harcayayim bitsin suit muit ne varsa ekstra alayim :))

Bende aynı düşüncedeyim canım. Anlayamıyorum her yerde bas bas bağırıyorlar ilk altı ay anne sütü diye ama devletin verdiği izne göre daha 2 aylık bebeğimizi bırakıp işe gitmemiz gerekiyor. Bu mantığı bir türlü anlayamıyorum. Bebeğimle ne kadar uzun süre geçirirsem kardır diye son ana kadar çalışmaya çalışıyorum. Ki artık vücudum kaldırmamaya başladığı halde.

Canım bende eskiye nazaran çabuk yoruluyorum ama memur olmanın avantajlarını da kullanıyorum. Fırsat buldukça işleri sabahtan yapıp öğle yemeğinden sonra 10 15 dk revirde ya da ayaklarımı yatıyorum. Bazen masamda otururken bi sandalye çekip ya da Çöp kovasını üstüne ayaklarımı koyup dinleniyorum.

Bilmem ki ağrı sızı çekmedim hiç ağrı kesici sürekli yapıyordu seruma ondan herhalde, otel gibi genişti geçen sefer annem ve eşim kalmıştı valla daha olsa da kalsak dedik :))) bahçesi falan var rahat çok inşallah yine öyle olur , gelende oraya geldi hep o da iyi oldu eve çıkınca kafamda kalabalık istemiyorum

Benim oğlum büyük tabi birde 8,5 yaşında babası da onun için çok değişik bir deneyim olacak kardeşi oluyor herşeyi görmesi lazım dedi biz takılırız oğlumla diyor

Oğlumu şakır şakır yıkamışlar doğduğunda artık yıkamıyorlar galiba o üzerindeki madde ne kadar kalırsa kar diyorlar galiba

Belki birinin faydası olur diye paylaştım

Eklentiler

• IMG_4936.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 94
2 saatte adet sancisi gibi 3 dkda bir 52 saniye gelen sanciyla hastaneye gittim 8cm acilmam vardi fakat malesef oglum kaka yaptigi ve kalp atisi yavasladigi icin mecburi sezeryan oldum. Normal dogum isteyen korkan annelere f. Mongan hypno yontemi kitabini tavsiye ederim. Ben bu kitapla cok kolay bir dogum yapicaktm fakat nasip olmadi.

Hayırlı cumalar herkese bugün sağlık ocağında kontrolumuz vardı biraz tansiyonum düşük çıktı ama sanırım hastayım o yüzden.
Birde mide yanmasına daha fazla dayanamadim söyledim doktor Rennie DUO diye bi şurup yazdı içtim dünya varmış ya ne iyi geldi

Ebe hemsireye bebegin bazen kendini top gibi yapmasini bir yere toplandığınıda sordum o normal kasılma değil dedi. Kasılma rahim bölgesinde olur adet agrisi gibi sanci girerse olur dedi bu durumdada ambulans çağırın millet burun kanamasina bilr ambulans çağırıyor hic cekinmeyin sizde çağırın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…