2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol cnm, cok haklısın. İnsanlar herzaman düşünceli olmuyor. Malesef bende hayır demesini hiç beceremeyenlerdenim. Sen en iyisini yapıyorsun ki olması gerekende bu zaten. Sagol güzel dileklerin için cnm, zamanında gelsin kuzularimiz saglikla ıns.

Canım 24 saat yıkamıyolarmıs artık. ama kanlı yerlerını kafasını sılıyolar.

Hmm anladım, peki bebekler ne zaman yikanirlar.. Kimisi kırkı çıkınca diyor kimisi göbeği düşünce, kimisi ben doğar doğmaz hep yikadim diyor kafam karıştı

Canım 24 saat yıkamıyolarmıs artık. ama kanlı yerlerını kafasını sılıyolar.
Onun için bebege ilk aşamada giydirilmesi için özenle hazırlağınız çıkışları vermeyin kızlar normal bir hastane çıkışı verip daha sonra iyi olanı giydirin diyorlar.

Amin canım bende senjn gibiyim hayîr demesini beceremem ama doktor yaticaksin dedi yoksa erken dogumu tetikler agrilarin dedi korktum oyuzden artık soyluyorum hic birsey bizim bebeklerimizden onemli degil canım ,şu mübarek cumu gününün hürmetine dilerim hepimiz saglıkla alırız yavrularımızı kucagımıza

Göbek düşene kadar yıkamadım geçen sefer ama zaten hastanede yıkamışlardı bu sefer nolcak bende düşünüyorum açıkçası sıcakta mecbur yıkanacak galiba bir iki güne

Hayırlı Cumalar kızlar. @ selo86 canım inşallah bebişin sağlıkla gelir.Bu süreci kolaylıkla atlatırsın inşallah sen de.Allah yardımcın olsun.

Onun için bebege ilk aşamada giydirilmesi için özenle hazırlağınız çıkışları vermeyin kızlar normal bir hastane çıkışı verip daha sonra iyi olanı giydirin diyorlar.

Aynen, ablamlada konustukda o da aynısını dedi, hazırladığın kıyafeti ilk verme dedi

Hmm anladım, peki bebekler ne zaman yikanirlar.. Kimisi kırkı çıkınca diyor kimisi göbeği düşünce, kimisi ben doğar doğmaz hep yikadim diyor kafam karıştı
Göbeği düşünce yı kanıyor canım genelde, benim bebiş yoğun bakıma alınmıştı doğduğunda, hemşireler yıkayıp getirmislerdi, ama galiba kustu filan ondan yikadilar.Biz evde göbeği düşünce yikamistik, yoksa enfeksiyon filan olabiliyor Allah korusun.

Tamam canm saol, tamda yaz ayina denk gelcek hastanedede yikamiyorlarmis nasıl olcak bilmiyorum yikamadanda yaaa hayırlısı bakalm

Göbeği düşünce canım. Çünkü göbeğin kuru kalması lazım enfeksiyon oluşmaması için

Ben de bilmiyorum ki canım herhalde hastaneden bilgi verirler. kırkı cıkana kadar da beklenmez ama bence. hadı gobegı dusene kadar neyse de yaz vaktı sonucta en guzel banyoyla rahatlıycaklar

Amin canim bebisler cok sabirsiz biran once dogmak istiyor hepsi hayirli zamanda gelsinler bende bugun ciger gelistirici oldum onlem olarak..sende yat canim dinlen bol bol

Ya eminim o an efsane tarif imkansızdır ama benim psikolojim kaldırmaz :)
Onlar ne demek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…