Sagol cnm, cok haklısın. İnsanlar herzaman düşünceli olmuyor. Malesef bende hayır demesini hiç beceremeyenlerdenim. Sen en iyisini yapıyorsun ki olması gerekende bu zaten. Sagol güzel dileklerin için cnm, zamanında gelsin kuzularimiz saglikla ıns.Anladım canım dinlenmek cok onemli bu surecte ama kısmet olucagı varmıs ne diyelim bende 1aydır yatıyorum evde kasılmalarım agrılarım oluyor 1gece hastanede yattım doktorun banada dedigi bol bol su iciceksin ve yatıcaksın hamile insanlara misafirlige gidenlere cok kızıyorum durumumuz belli bide evde cocuk var zaten yoruluyoruz neden anlayıs gostermezlerki suan dururmumu bildikleri icin hic kimse gelmiyor evime arayanlarada doktorun hep yatmam gerektigini evimin pis oldugunu hic birsey yapamadigimi belirtiyorum bu saatten sonra kimseyi kabul etmem allah yardımcın olsun canım insallah 36 ya kadar bekler melegin
Cok tatli ya onu oyuncak edinmiş kendine galiba
Canım 24 saat yıkamıyolarmıs artık. ama kanlı yerlerını kafasını sılıyolar.
Onun için bebege ilk aşamada giydirilmesi için özenle hazırlağınız çıkışları vermeyin kızlar normal bir hastane çıkışı verip daha sonra iyi olanı giydirin diyorlar.Canım 24 saat yıkamıyolarmıs artık. ama kanlı yerlerını kafasını sılıyolar.
Amin canım bende senjn gibiyim hayîr demesini beceremem ama doktor yaticaksin dedi yoksa erken dogumu tetikler agrilarin dedi korktum oyuzden artık soyluyorum hic birsey bizim bebeklerimizden onemli degil canım ,şu mübarek cumu gününün hürmetine dilerim hepimiz saglıkla alırız yavrularımızı kucagımızaSagol cnm, cok haklısın. İnsanlar herzaman düşünceli olmuyor. Malesef bende hayır demesini hiç beceremeyenlerdenim. Sen en iyisini yapıyorsun ki olması gerekende bu zaten. Sagol güzel dileklerin için cnm, zamanında gelsin kuzularimiz saglikla ıns.
Onun için bebege ilk aşamada giydirilmesi için özenle hazırlağınız çıkışları vermeyin kızlar normal bir hastane çıkışı verip daha sonra iyi olanı giydirin diyorlar.
Göbeği düşünce yı kanıyor canım genelde, benim bebiş yoğun bakıma alınmıştı doğduğunda, hemşireler yıkayıp getirmislerdi, ama galiba kustu filan ondan yikadilar.Biz evde göbeği düşünce yikamistik, yoksa enfeksiyon filan olabiliyor Allah korusun.Hmm anladım, peki bebekler ne zaman yikanirlar.. Kimisi kırkı çıkınca diyor kimisi göbeği düşünce, kimisi ben doğar doğmaz hep yikadim diyor kafam karıştı
Göbeği düşünce yı kanıyor canım genelde, benim bebiş yoğun bakıma alınmıştı doğduğunda, hemşireler yıkayıp getirmislerdi, ama galiba kustu filan ondan yikadilar.Biz evde göbeği düşünce yikamistik, yoksa enfeksiyon filan olabiliyor Allah korusun.
Peki kanlı kanlı mı giydircez bebeği?
Hmm anladım, peki bebekler ne zaman yikanirlar.. Kimisi kırkı çıkınca diyor kimisi göbeği düşünce, kimisi ben doğar doğmaz hep yikadim diyor kafam karıştı
Eki Görüntüle 1991805 kızlar bende bu geceliği aldım çok uygun nasıl sizce ?
Hmm anladım, peki bebekler ne zaman yikanirlar.. Kimisi kırkı çıkınca diyor kimisi göbeği düşünce, kimisi ben doğar doğmaz hep yikadim diyor kafam karıştı
Amin canim bebisler cok sabirsiz biran once dogmak istiyor hepsi hayirli zamanda gelsinler bende bugun ciger gelistirici oldum onlem olarak..sende yat canim dinlen bol bolSagol cnm, cok şükür. Demekki yatarak dinlenmenin faydasi varmis ki su son gunlerde huc oturmamistim. Aman sen dinlen ikiz bebeklerdede görülüyor. Kalsin kuzucuklar hic birseye ihtiyac duymadan dogacaklari gune kadar... Bu
durumunda bana katacağı birşeyleri vardir ki girdik bu sürece, Rabbim hayırlı eylesin hepimiz için ıns.
Canım bendende bi selam olsun :) bende dedğin yere sipariş verdim 2 tane isimlik. Biri yeğenime biri kızıma. İsmin harf sayısına göre fiyat veriyor galiba :)Aleyküm selam
Bak bak bana daha pahalı yapmış desene
Ya eminim o an efsane tarif imkansızdır ama benim psikolojim kaldırmaz :)Ya benim ameliyathane öyle güzeldi ki tek kişilik oda gibiydi, müzik çalıyordu drlarla muhabbet falan ben erken doğım olduğu için çok üzgün ve ağlayarak girdim ama ortamı görünce rahatladım inan, bebek doğarken ışıkları kıstılar falan, sonra direk gögsüme buraktılar öp annesi dediler, ben şok ağlayamadım bile
İnşAllah 2.de böyle kolay olur, hatta bu defa geç klempleme ve ttt istiyorum, drumla haftaya gittiğimde konuşcam
Benimkinden pahalımı:) 4600 normal 5700sezeryan :)Hastane fiyatlarınızı okuyunca çok imrendim kızlar ne yalan söyliyim, bizim çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?