Ben de bilmiyorum ki canım herhalde hastaneden bilgi verirler. kırkı cıkana kadar da beklenmez ama bence. hadı gobegı dusene kadar neyse de yaz vaktı sonucta en guzel banyoyla rahatlıycaklar
Kuzumun kiyafetlerini yikadim astim ezanda okunuyordu herkese dua ettim sag salim kucagimiza almak nasip olsun diye..
Ustune de bi fasil agladim tabi sevincten yani duygularim karisti ilk defa anne olacagim cok bekledim cok diledim bu zamana kadar geldik inanamiyorum ama bende anne olacagim sonundaSusturamiyorum kendimi Rabbim herkese nasip etsin anne olmak isteyen herkese herkese nasip olsun...
Kuzumun kiyafetlerini yikadim astim ezanda okunuyordu herkese dua ettim sag salim kucagimiza almak nasip olsun diye..
Ustune de bi fasil agladim tabi sevincten yani duygularim karisti ilk defa anne olacagim cok bekledim cok diledim bu zamana kadar geldik inanamiyorum ama bende anne olacagim sonundaSusturamiyorum kendimi Rabbim herkese nasip etsin anne olmak isteyen herkese herkese nasip olsun...
ihtiyaci karsilanmis sanirim daha oncede gormustumBelki birinin faydası olur diye paylaştım
Yazini okuyunca tekrar basladim aglamaya :)) Tabiki ilk iki uc dort hic farketmez evlat ama bekleyince ayri bir duygu yasiyor insan artik anne olamayacgim derken cikip geliveriyor ve sen özledigin o duyguyu yasiyorsun ..Oyy canım benim.. Sen doğumda da durduramazsın kendini.. O an şuan ki duygundan milyon kat daha yoğun.. Sağ salim kucağına da alman nasip olsun mis kokusunu çek içine iyice :) ilki ikincisi hiç fark etmiyor heyecan aynı duygular aynı canım..
Oda kismet herhalde senin gibi son anda sezeryana gecmekte kotu 2 turlu agri aci cekiyorsun.2 saatte adet sancisi gibi 3 dkda bir 52 saniye gelen sanciyla hastaneye gittim 8cm acilmam vardi fakat malesef oglum kaka yaptigi ve kalp atisi yavasladigi icin mecburi sezeryan oldum. Normal dogum isteyen korkan annelere f. Mongan hypno yontemi kitabini tavsiye ederim. Ben bu kitapla cok kolay bir dogum yapicaktm fakat nasip olmadi.
Canim rennie benim gece yarisi kurtaricim mide girtlak eksimesine cok iyi geliyo geceleri ufak yudumluyorumHayırlı cumalar herkesebugün sağlık ocağında kontrolumuz vardı biraz tansiyonum düşük çıktı ama sanırım hastayım o yüzden.
Birde mide yanmasına daha fazla dayanamadim söyledim doktor Rennie DUO diye bi şurup yazdı içtim dünya varmış ya ne iyi geldi
Ebe hemsireye bebegin bazen kendini top gibi yapmasini bir yere toplandığınıda sordum o normal kasılma değil dedi. Kasılma rahim bölgesinde olur adet agrisi gibi sanci girerse olur dedi bu durumdada ambulans çağırın millet burun kanamasina bilr ambulans çağırıyor hic cekinmeyin sizde çağırın dedi
Bende o ani hayal edemiyorum sadece aglarim herhalde bugunlerdede hep o ana denk geliyorum nette hemen basliyorum aglamaya insallah bizde saglikla kavusuruz bebeklerimize :)Yazini okuyunca tekrar basladim aglamaya :)) Tabiki ilk iki uc dort hic farketmez evlat ama bekleyince ayri bir duygu yasiyor insan artik anne olamayacgim derken cikip geliveriyor ve sen özledigin o duyguyu yasiyorsun ..
Hepimiz sag salim kucagimiza alalim insallah Ben dogumda aglamaktan kizimi gormez gozüm heralde :)
Arkadasim eve ciktiginin ertesi gunu yikadi sicakti havalar onu soylerler herhalde cikarkenHmm anladım, peki bebekler ne zaman yikanirlar.. Kimisi kırkı çıkınca diyor kimisi göbeği düşünce, kimisi ben doğar doğmaz hep yikadim diyor kafam karıştı
Ayy özlenmez mi ben diyorum yavas gecsin zaman teyzeler halalarda hizli gecsin biran once dogum vakti gelsin diyorlar :)Bende o ani hayal edemiyorum sadece aglarim herhalde bugunlerdede hep o ana denk geliyorum nette hemen basliyorum aglamaya insallah bizde saglikla kavusuruz bebeklerimize :)
Derler ya ozluyorum diye yaa. U gunleri ozlicez herhalde simdi hep bizimle icimizde elimin altinda minicik ayaklari
Bizdede bebek eve gelir gelmez yikanirdi hic gobegin dusmesi beklenmezdi gobek cevreside kurutulurdu su kalmasin mikrop kapmasin diye hic bir sorunda olmadi yegenlerimde ..Arkadasim eve ciktiginin ertesi gunu yikadi sicakti havalar onu soylerler herhalde cikarken
Gule gule kullan canim rahat bir penyesi var gibi duruyor cok uygunmus fiyatidaEki Görüntüle 1991805 kızlar bende bu geceliği aldım çok uygun nasıl sizce ?
Yaaa gördükçe kıskanıyorum ne güzel şey bu böyleHiç bir süs yaptırmayan ben, kalktım lohusa terliği yaptırdım
Ama çok sevdim pijamalarımla güzel oldu
Aminnnn canim 5 sene bekledim bende kayiplarla rabbim bu guzel duyguyu tum isteyen kadinlara nasip etsin insallah aglama benide aglatiyorsun..Kuzumun kiyafetlerini yikadim astim ezanda okunuyordu herkese dua ettim sag salim kucagimiza almak nasip olsun diye..
çok saol tatlım bir yere gitmiyorum evet normlade kan için ilaç kullanmıyordum demir magnezyum alıyodum bırde decavıt ama ben demir ve decavıtı kafa gore içememeye başlamıstım b12 ımden eser kalmamıs hiç dengem yerinde degil havalar da çok sıcak hergun işe gelmek ölüm siz siz olun dr unuz vitamın takvıyesi alın dıyorsa almaya çalısınGeçmiş olsun canım. Kan için ilaç kullanıyor muydun? Tansiyon çok fena oluyor rahatsız ediyor baya.. Tek bir yere gitme sen.
Her evlat kiymetli degerli tabiki ama özlemle beklenen bebekler biraz daha ayri oluyor ki artik kolay anne olan cok az kisi var..Aminnnn canim 5 sene bekledim bende kayiplarla rabbim bu guzel duyguyu tum isteyen kadinlara nasip etsin insallah aglama benide aglatiyorsun..
Birde yerlestir hergun 5-6 posta koklamaya giriyorum :)))
Sıcakta zor olacak canım ama dr.a sorarız.Yikamasakta sileriz.Tamam canm saol, tamda yaz ayina denk gelcek hastanedede yikamiyorlarmis nasıl olcak bilmiyorum yikamadanda yaaa hayırlısı bakalm
Yazini okuyunca tekrar basladim aglamaya :)) Tabiki ilk iki uc dort hic farketmez evlat ama bekleyince ayri bir duygu yasiyor insan artik anne olamayacgim derken cikip geliveriyor ve sen özledigin o duyguyu yasiyorsun ..
Hepimiz sag salim kucagimiza alalim insallah Ben dogumda aglamaktan kizimi gormez gozüm heralde :)
ayyy tatlım beni de ağlattın.Kuzumun kiyafetlerini yikadim astim ezanda okunuyordu herkese dua ettim sag salim kucagimiza almak nasip olsun diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?