- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
çok saol tatlım bir yere gitmiyorum evet normlade kan için ilaç kullanmıyordum demir magnezyum alıyodum bırde decavıt ama ben demir ve decavıtı kafa gore içememeye başlamıstım b12 ımden eser kalmamıs hiç dengem yerinde degil havalar da çok sıcak hergun işe gelmek ölüm siz siz olun dr unuz vitamın takvıyesi alın dıyorsa almaya çalısın
aynen tatlım denge kaybı kotu tansıyon iniyor mu çıkıyormu belli değil daha da dıkkat edicem inşallah unutkanlık hadsafa biraz biraz yuruyus de yap dedi dr um odem basladı bendeHaklısın canım.. İlk zamanlar verdiğinde istememiştim.. Ben ilkinde de kullanmadım gerek yok dedim.. Ben yazim de sen içme istersen dedi bana.. Kan tahlilinde düşüşleri görünce hiç aksatmıyorum şimdi. B12 çok fena bir şey.. Unutkanlık çarpıntı tansiyon ne ararsan yapıyor yani.. Benim sınırın altında ama ilaç vs. Vermedi bana.. İnşallah toparlarsın canım en kısa zamanda. İlaçlarını düzenli kullan. Et yemeğinin yanında kalsiyum içeren bir şey tüketme bol salata tüket. Sabah demiri içince üzerine mutlaka portakal auyu ya da kivi falan ye. Öyle baya toparlarsın canım.. Ani hareketler yapma.. Tansiyon için pek iyi değil çünkü bir anda baş dönmesi baygınlık yaşatabiliyor. İlkinde vardı öyle problemim benim.
aynen tatlım denge kaybı kotu tansıyon iniyor mu çıkıyormu belli değil daha da dıkkat edicem inşallah unutkanlık hadsafa biraz biraz yuruyus de yap dedi dr um odem basladı bende
Ne guzel supriz olmus bende arayi acmadan hemen ikinciyi dusunuyorum yaş ilerledikce dahada sorun olabiliyor cunku yastan ötüru testler bile riskli cikip hamilelik boyunca strest yasayabiliyoruz..Ayyy canım yaa :) öyle canım.. Ben ikinciyi çok bekledim.. Oğlum 2.5 yaşında falanken istedim olmadı.. Tedaviler falan hiç sonuç vermedi. En son artık dedim tamam istemiyorum 1 taneymiş nasip dedim.. Bıraktım.. Spora falan verdim kendimi.. O ay hamile kalmışım.. Hala şaşkınım bu günler geçecek özleyeceğim bu hallerini ama elimdeyken de ayrı bir tat.. Her halleri çok güzel her anları muhteşem.. 7 yaşında büyüğümüz ama o da hala bebek gibi gözümde.. Ayy şimdide de ben başladım sulugözlülüğee :)
Ayy aglamayin ben hepinizin yerine topik adina agladim zaten :)) Bende kizim diyorum o an icinden bisi kopuyor aynen senin dedigin gibi inanamiyorum dedigime ..ayyy tatlım beni de ağlattın.Rabbim sag salim kucagımıza alıp her anında şükretmeyı nasıp etsin yolun sonuna geldik nerdeyse ben bazen kocaman göbüş ve içerde yaramaz bi çekirge olsa da hamıle olduguma anne olacagıma inanamıyoum annecimmm diye kızıma seslenırken once duydugum seyı kendım idrak etmeye çalısıyorum kulaga ne kadar guzel gelıyor diye çok bekledik ama elhamdulıllah Rabbim bıze de nasıp etti daha ne kadar guzel gunlerını de gorucez inşallah
Aynen esim yatmadan once bikolacan ediyo odayi bende dolabi acip ohh misss kokluyorum hayatimizdaki en buyuk eksiklik evlat kokusuymus :))Her evlat kiymetli degerli tabiki ama özlemle beklenen bebekler biraz daha ayri oluyor ki artik kolay anne olan cok az kisi var..
Rabbim sana cifte mutluluk verdi mükafatin guzel oldu insallah sag salim koynuna da alacaksin gecen 5 yılın acisini onlari hergun severek cıkaracaksin..
Aksam esimle ütüleyecegiz sonrada yerlerini alacak hergun odaya girip girip cikiyoruz girmeyince bugun.hic odaya girmedik diyoruz :))
Ne guzel supriz olmus bende arayi acmadan hemen ikinciyi dusunuyorum yaş ilerledikce dahada sorun olabiliyor cunku yastan ötüru testler bile riskli cikip hamilelik boyunca strest yasayabiliyoruz..
Evlat her yasta evlat simdi anneme sorsam sen benim kucuk kizimsin diyor Evde hergun yaptigim seyi oraya gidince yok kizim sen yapamazsin ben yaparim diyor ♡♡ Allah basimizdan eksik etmesin insan anne olunca daha iyi anliyor..
Ayy aglamayin ben hepinizin yerine topik adina agladim zaten :)) Bende kizim diyorum o an icinden bisi kopuyor aynen senin dedigin gibi inanamiyorum dedigime ..
Bu sene gobuste seneye yanimizda anneler gununu kutlayacagiz insalalh..
Cok agir gelirdi bana anneler gunu o gun hic bitmezdi sosyal medyaya girmek bile istemezdim bu sene bende adayim rabbime sukurler olsun.. Ama yinede annesi olmayan anne olamayan cok kisi var o yuzden o gunlerin abartilmasina karsiyim..
Amin cnm sagolasin. Hepimiz için en hayırlısı olsun hakkımızda.Bir-Yolcu geçmiş olsun canım aklımız sende,dualarımız seninle.Allah yardımcın olsun.Bebeğine sağ salim kavuştursun
Amin insallah canımKuzumun kiyafetlerini yikadim astim ezanda okunuyordu herkese dua ettim sag salim kucagimiza almak nasip olsun diye..
Ustune de bi fasil agladim tabi sevincten yani duygularim karisti ilk defa anne olacagim cok bekledim cok diledim bu zamana kadar geldik inanamiyorum ama bende anne olacagim sonundaSusturamiyorum kendimi Rabbim herkese nasip etsin anne olmak isteyen herkese herkese nasip olsun...
Benden suit için gecelik 500istedi medicalpark. Ama normal odaları bile öyle büyükki gerek yok gerçektenBana da 5.300 mu ne dediler dogum icin suit odayi önceden mi konusuyorsunuz kizlar birde özel sigorta karsilar mi bunu..
Benim özel sigorta limitli kalani dogumda harcayayim bitsin suit muit ne varsa ekstra alayim :))
Yuh oha çüş :) ay sapıttım görünce ben şok
Dikkat ederim canimAynen esim yatmadan once bikolacan ediyo odayi bende dolabi acip ohh misss kokluyorum hayatimizdaki en buyuk eksiklik evlat kokusuymus :))
Ayyy kapatalim bu bahsiiii :)))
Allah kolaylik versin cok yorma canim kendini gobusune dikkat et utulerken canim
Canım hangi sayfa buKizlar kaktüs yapacaklara fikir olsun pinterestte gördüm aklıma geldiniz Eki Görüntüle 1991735
Ayy suit olsun kiz benim halalar teyzeler anane dedeler ancak sigar hic birini evde tutamam :)) Kizimin sagligi icin az insan ama onlar ara ara gelir tek tek girer iceri yine gitmez yanimdan :))Benden suit için gecelik 500istedi medicalpark. Ama normal odaları bile öyle büyükki gerek yok gerçekten
Bazı hastaneler yıkıyor canım hala. Birde ablam 3.5ay önce doğum yaptı yıkamadılar ama öyle pis gelmedi bebek güzelce siliyolar ıslak pamuklarlaOnun için bebege ilk aşamada giydirilmesi için özenle hazırlağınız çıkışları vermeyin kızlar normal bir hastane çıkışı verip daha sonra iyi olanı giydirin diyorlar.
CAnım benim Allah razı olsun. Rabbim dualarını kabul etsin. Harika bi duygu dimi. Ben açıp açıp çekmeceleri açıyorum kokluyorum. Geçen gin yastığını alt açmasını makinaya atarken kendi yastığımıda yıkadım. Sanki kızım olmuşta onun gibi kokuyomuş gibi. Gece kokusu burnumda uyuyorumKuzumun kiyafetlerini yikadim astim ezanda okunuyordu herkese dua ettim sag salim kucagimiza almak nasip olsun diye..
Ustune de bi fasil agladim tabi sevincten yani duygularim karisti ilk defa anne olacagim cok bekledim cok diledim bu zamana kadar geldik inanamiyorum ama bende anne olacagim sonundaSusturamiyorum kendimi Rabbim herkese nasip etsin anne olmak isteyen herkese herkese nasip olsun...
Ablam ocakta doğurdu 2 gin hastanede yattıktan sonra 3.gün evde yıkadı hiçbirşey olmadı şükürArkadasim eve ciktiginin ertesi gunu yikadi sicakti havalar onu soylerler herhalde cikarken
Onlar siliyorlar canım bebeği. Güzelce steril bezler ile silip aşısını da yapıp öyle giydiriyorlar. Spinal anestezi oldum ben hepsini gördüm o yüzden.. Kanı falan olmadı yani
Göbeği düşünce canım. Çünkü göbeğin kuru kalması lazım enfeksiyon oluşmaması için
Canim rennie benim gece yarisi kurtaricim mide girtlak eksimesine cok iyi geliyo geceleri ufak yudumluyorum
O top gibi toplanmayla ben nst ye giriyorum sanci cikiyor tatlim
Eheheh valla bizim tedavi hazırlık vs derken masraflar aldı başını gitti bide fotocuya vercez bi okadar. Odalarda büyükken bide suit tutmayalım dedik. Medicalparkmıydı seninde canımAyy suit olsun kiz benim halalar teyzeler anane dedeler ancak sigar hic birini evde tutamam :)) Kizimin sagligi icin az insan ama onlar ara ara gelir tek tek girer iceri yine gitmez yanimdan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?