2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın canım.. İlk zamanlar verdiğinde istememiştim.. Ben ilkinde de kullanmadım gerek yok dedim.. Ben yazim de sen içme istersen dedi bana.. Kan tahlilinde düşüşleri görünce hiç aksatmıyorum şimdi. B12 çok fena bir şey.. Unutkanlık çarpıntı tansiyon ne ararsan yapıyor yani.. Benim sınırın altında ama ilaç vs. Vermedi bana.. İnşallah toparlarsın canım en kısa zamanda. İlaçlarını düzenli kullan. Et yemeğinin yanında kalsiyum içeren bir şey tüketme bol salata tüket. Sabah demiri içince üzerine mutlaka portakal auyu ya da kivi falan ye. Öyle baya toparlarsın canım.. Ani hareketler yapma.. Tansiyon için pek iyi değil çünkü bir anda baş dönmesi baygınlık yaşatabiliyor. İlkinde vardı öyle problemim benim.

aynen tatlım denge kaybı kotu tansıyon iniyor mu çıkıyormu belli değil daha da dıkkat edicem inşallah unutkanlık hadsafa biraz biraz yuruyus de yap dedi dr um odem basladı bende

aynen tatlım denge kaybı kotu tansıyon iniyor mu çıkıyormu belli değil daha da dıkkat edicem inşallah unutkanlık hadsafa biraz biraz yuruyus de yap dedi dr um odem basladı bende

Ben başından beri yürüyorum ödem var.. Tuzu azalttım. Kesmedim tamamen kesmemek lazım ama azalttım baya.. Suyu artırdım. Azalmaya başladı ödemim.. Şişmek zor gerçekten. Yanında biri olsun yürüyüş yaparken. Ani baş dönmesi göz kararması olabilir

Ne guzel supriz olmus bende arayi acmadan hemen ikinciyi dusunuyorum yaş ilerledikce dahada sorun olabiliyor cunku yastan ötüru testler bile riskli cikip hamilelik boyunca strest yasayabiliyoruz..
Evlat her yasta evlat simdi anneme sorsam sen benim kucuk kizimsin diyor Evde hergun yaptigim seyi oraya gidince yok kizim sen yapamazsin ben yaparim diyor ♡♡ Allah basimizdan eksik etmesin insan anne olunca daha iyi anliyor..

Ayy aglamayin ben hepinizin yerine topik adina agladim zaten :)) Bende kizim diyorum o an icinden bisi kopuyor aynen senin dedigin gibi inanamiyorum dedigime ..
Bu sene gobuste seneye yanimizda anneler gununu kutlayacagiz insalalh..
Cok agir gelirdi bana anneler gunu o gun hic bitmezdi sosyal medyaya girmek bile istemezdim bu sene bende adayim rabbime sukurler olsun.. Ama yinede annesi olmayan anne olamayan cok kisi var o yuzden o gunlerin abartilmasina karsiyim..

Aynen esim yatmadan once bikolacan ediyo odayi bende dolabi acip ohh misss kokluyorum hayatimizdaki en buyuk eksiklik evlat kokusuymus :))
Ayyy kapatalim bu bahsiiii :)))
Allah kolaylik versin cok yorma canim kendini gobusune dikkat et utulerken canim

Aynen canım aminnnn.. Onlar baştacı :) anneler günü gibi özel günlerde abartılmamalı gerçekten.. Empati lazım

selam kızlar. duygusalız bugün sanırım ben de bebegımı cok istedim cok bekledım. evlendıkten 2 bucuk yıl sonra oldu bazılarına gore az sure belkı ama ben bebegımın olmasının hayalı kendımı bıldım bılelı kurdugum ıcın benım ıcın beklemesı cok zordu. her gecen gun ümidimi daha da kaybediyodum. artık hayal bıle kuramıyodum ya olmazsa dıye kendımı bosa heveslendırmemek ıcın. etrafımda hamılelık haberlerı aldıkca hele bı yanım onlar adına sevınırken dıger yanım cok uzuluyodu. benden sonra evlenenler cocuk sahıbı oluyodu. bız de hala olcak dıye ugrasıyoduk. zor gunlerdı gercekten. o yuzden her aklıma geldıgınde en cok ettıgım duam Alla'ım ısteyenlere uğrasanlara bekletmeden versın. bızlere de saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın kımseye evlat acısı gostermesın.

Amin insallah canım

Merhaba kızlar. Bu sabah yazamadim. Kahvalti falan derken okula gidis saati geldi. Cuma gunu hurmetine iyi olalim insaalh bebislerimizle beraber. Bir haftayi daha bitirdik sukur. Haftaya son benim icin. Donem ortasinda birakmak hosuma gitmiyor ama iyice agirlastim zorlaniyorum. Neyse ki sıkıntı yapmadilar anlayisla karsiladilar sagolsunlar.

Bana da 5.300 mu ne dediler dogum icin suit odayi önceden mi konusuyorsunuz kizlar birde özel sigorta karsilar mi bunu..
Benim özel sigorta limitli kalani dogumda harcayayim bitsin suit muit ne varsa ekstra alayim :))
Benden suit için gecelik 500istedi medicalpark. Ama normal odaları bile öyle büyükki gerek yok gerçekten

Dikkat ederim canim Zaten esim evdeyken hic bisi yapamiyorum egilme kalkma oturma :))

Benden suit için gecelik 500istedi medicalpark. Ama normal odaları bile öyle büyükki gerek yok gerçekten
Ayy suit olsun kiz benim halalar teyzeler anane dedeler ancak sigar hic birini evde tutamam :)) Kizimin sagligi icin az insan ama onlar ara ara gelir tek tek girer iceri yine gitmez yanimdan :))

Onun için bebege ilk aşamada giydirilmesi için özenle hazırlağınız çıkışları vermeyin kızlar normal bir hastane çıkışı verip daha sonra iyi olanı giydirin diyorlar.
Bazı hastaneler yıkıyor canım hala. Birde ablam 3.5ay önce doğum yaptı yıkamadılar ama öyle pis gelmedi bebek güzelce siliyolar ıslak pamuklarla

CAnım benim Allah razı olsun. Rabbim dualarını kabul etsin. Harika bi duygu dimi. Ben açıp açıp çekmeceleri açıyorum kokluyorum. Geçen gin yastığını alt açmasını makinaya atarken kendi yastığımıda yıkadım. Sanki kızım olmuşta onun gibi kokuyomuş gibi. Gece kokusu burnumda uyuyorum

Onlar siliyorlar canım bebeği. Güzelce steril bezler ile silip aşısını da yapıp öyle giydiriyorlar. Spinal anestezi oldum ben hepsini gördüm o yüzden.. Kanı falan olmadı yani

Tamam canm iyiymis o zaman yaaa

Göbeği düşünce canım. Çünkü göbeğin kuru kalması lazım enfeksiyon oluşmaması için

En iyisi gobegi dusunce yikamak o zaman her ihtimale karşı

Canim rennie benim gece yarisi kurtaricim mide girtlak eksimesine cok iyi geliyo geceleri ufak yudumluyorum
O top gibi toplanmayla ben nst ye giriyorum sanci cikiyor tatlim

Hadi ya ama ağrı sızı olmadan nasıl sancı cikiyorki

Ayy suit olsun kiz benim halalar teyzeler anane dedeler ancak sigar hic birini evde tutamam :)) Kizimin sagligi icin az insan ama onlar ara ara gelir tek tek girer iceri yine gitmez yanimdan :))
Eheheh valla bizim tedavi hazırlık vs derken masraflar aldı başını gitti bide fotocuya vercez bi okadar. Odalarda büyükken bide suit tutmayalım dedik. Medicalparkmıydı seninde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…