2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Haci sakirle yikadim ya hic bebek kokusu gelmedi evin icine :)) Dalin olsaydi kokardi belki .. Ben en cok minnak coraplarini sevdim onlar aglatti beni .
Amin canim aminnn..

Eheheh valla bizim tedavi hazırlık vs derken masraflar aldı başını gitti bide fotocuya vercez bi okadar. Odalarda büyükken bide suit tutmayalım dedik. Medicalparkmıydı seninde canım
Fotocuyla konusmadik daha gidincr konusacagiz haftaya bakalim ne diycek ameliyathanede cekim yapacaksa istiyorum yoksa gerek yok zaten bizde makina var cekeriz dogumdan sonra ..
Benim medicalpark da ozel sigorta var ama suiti karsilamaz :)) Hepsini bi gidiste soracagim bakalim..

Canim son yazdigin ne oluyor :)) Bizede soylede iyi bisiyse bizde oyle yapalim :))

Canım internetten araştırabilirsiniz bende bir eğitim de öğrenmiştim, epidural sezeryan yada normal doğumda uygulanabiliyor sanırım, göbek bağının geç kesilmesi yaklaşık 2/5dk snra okadar çok faydası var ki, göbek bağındaki kan tamamen bebeğe aktarılmış oluyor, immün sisteminden tut ta beyin gelişimine kadar, ttt dedikleri de ten tene temas, bebeği doğduğu an anne kucağına veriyorlar ilk emzirmeyi o an yapıyorsun hem bebek için hem anne için faydalıymış, bunlar benim bildiklerim ama nette detaylı öğrenebilirsiniz, bu kontrolde drla görüşücem özellikle göbek kordonunun geç kesilmesini istiyorum doğduğu an bir sağlık sıkıntımız olmazsa
Y Yellu

Oyy neresi öyle bahçeli falan, tam da mevsimi ne güzel olur
Sizin abi baya büyükmüş bize göre, kuzum benim 4yaşına yeni girdi daha, doğumu bile net anlayamıyor

Tamam canm iyiymis o zaman yaaa

En iyisi gobegi dusunce yikamak o zaman her ihtimale karşı

Hadi ya ama ağrı sızı olmadan nasıl sancı cikiyorki
O sancilar hazirlikmis canim ama yinede dr.um bana bir rahatlatici ilac verdi..onu icince daha az hatta hic olmuyor diyebilirim.
Esas sanci dedikleri gibi kasiklara baskili agri ve kasilma gibiymis

Oğlımu yıkamışlardı ama bunda yıkanmasın istiyorum ilk 24saat en azından ama eve geldikten sonra hergün yıkarım havalar çok sıcak olucak, oğlumda da yıkadık, göbeğinin etrafını kurulayıp baticonlıyorduk hiç bir sıkıntı olmadı 7.gün düştü kendiliğinden
Bize dr yıkamazsanız kuruyunca ağrı yapabilir dedi, her drun görüşü farklı bu konuda, herkes içine sineceği gibi yapıcak

Ah ah masraflar masraflar gitsin gitsin paralar :) ne zaman gidiyosun kuzu

Ay sende olmasan biz bişey öğrenemicez :) bende doktorla konuşucam kordonun geç kesilmesi olayını bakalım ne dicek

Ikisinide bliyorum ama adini yazinca ne dedim :) Ben doktora sormaya cekindim acikcasi diyecek ki isime karisiyorsun o yuzden soramadim cok karsilastim bu konuyla internette hatta esiyle birlikte dogum yapip bekletiyorlar yurt disinda gordum fotolarda ..
Ah ah masraflar masraflar gitsin gitsin paralar :) ne zaman gidiyosun kuzu
Haftaya c.tesi 1 ay olacak off yuzunude gormedim ya diger kontrolde deli gibi ozledim deli gibi mreak ediyorum..
Benim sans yuzume guldu dogum parasindan yirttik :))

Ben de bunları talep bebegı kucagına verırız tabı dedı de gobegın gec kesılmesıne sıcak bakmadı anlamadım neden sarılık olur falan bısıler dedı.

Ay sende olmasan biz bişey öğrenemicez :) bende doktorla konuşucam kordonun geç kesilmesi olayını bakalım ne dicek

Yaa deme öyle
Eğitimde öğrendim bende araştırınca çok ilgimi çekti, kordon kanı saklamak fikri de çok güzel ama çok pahalı, en azından bunu denemek istiyorum ama drum ne dicek benim de

Bende hepsini kendi kendime düşünüp duruyorum alpicim, kızımı görünce mutluluktan hiç birşey soramadan geri geliyorum çok da didiklemeyen bir hastaydım aslında ama bu defa sormak istiyorum akşımdakileri, çarş günü kontrol bakalım yazarım

Ben de bunları talep bebegı kucagına verırız tabı dedı de gobegın gec kesılmesıne sıcak bakmadı anlamadım neden sarılık olur falan bısıler dedı.

Aslında sarılığı önler diye okuduk biz ama her drun bakış açısı farklı oluyor tabii eğitimi veren ebe mutlaka talep edin dedi ama bende soramadım daha

selo86 Allah yardımcın olsun canım,zamanı gelince bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Valla nimet demi özel sigorta. Bizde düşündük dedikki doğana kadar yenilencek bilmem ne doğum masrafının 2-3 katı olacak. Ben yarın yeniden gidiyorum :) kontrol hakkım varmış hazır varken geçen hafta ağrıdan göremedim kızımı gidimde doktordan azar işiterek kızını görim:)

Yaa deme öyle
Eğitimde öğrendim bende araştırınca çok ilgimi çekti, kordon kanı saklamak fikri de çok güzel ama çok pahalı, en azından bunu denemek istiyorum ama drum ne dicek benim de
Ama valla öyle kız ne güzel eğitimde öğrendiklerini paylaşıyosun kendine saklamıyosun :) bizde araştırdık kordon kanı saklamayı 10yıl için 2500dedi ama her yılda 100euro istiyolar. Eşimin işi belli olmaz belki yaptırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…