Haci sakirle yikadim ya hic bebek kokusu gelmedi evin icine :)) Dalin olsaydi kokardi belki .. Ben en cok minnak coraplarini sevdim onlar aglatti beni .CAnım benim Allah razı olsun. Rabbim dualarını kabul etsin. Harika bi duygu dimi. Ben açıp açıp çekmeceleri açıyorum kokluyorum. Geçen gin yastığını alt açmasını makinaya atarken kendi yastığımıda yıkadım. Sanki kızım olmuşta onun gibi kokuyomuş gibi. Gece kokusu burnumda uyuyorum
Fotocuyla konusmadik daha gidincr konusacagiz haftaya bakalim ne diycek ameliyathanede cekim yapacaksa istiyorum yoksa gerek yok zaten bizde makina var cekeriz dogumdan sonra ..Eheheh valla bizim tedavi hazırlık vs derken masraflar aldı başını gitti bide fotocuya vercez bi okadar. Odalarda büyükken bide suit tutmayalım dedik. Medicalparkmıydı seninde canım
Canim son yazdigin ne oluyor :)) Bizede soylede iyi bisiyse bizde oyle yapalim :))
Bilmem ki ağrı sızı çekmedim hiç ağrı kesici sürekli yapıyordu seruma ondan herhalde, otel gibi genişti geçen sefer annem ve eşim kalmıştı valla daha olsa da kalsak dedik :))) bahçesi falan var rahat çok inşallah yine öyle olur , gelende oraya geldi hep o da iyi oldu eve çıkınca kafamda kalabalık istemiyorum
Benimkinden pahalımı:) 4600 normal 5700sezeryan :)
Yaaa gördükçe kıskanıyorum ne güzel şey bu böyle
O sancilar hazirlikmis canim ama yinede dr.um bana bir rahatlatici ilac verdi..onu icince daha az hatta hic olmuyor diyebilirim.Tamam canm iyiymis o zaman yaaa
En iyisi gobegi dusunce yikamak o zaman her ihtimale karşı
Hadi ya ama ağrı sızı olmadan nasıl sancı cikiyorki
Ah ah masraflar masraflar gitsin gitsin paralar :) ne zaman gidiyosun kuzuHaci sakirle yikadim ya hic bebek kokusu gelmedi evin icine :)) Dalin olsaydi kokardi belki .. Ben en cok minnak coraplarini sevdim onlar aglatti beni .
Amin canim aminnn..
Fotocuyla konusmadik daha gidincr konusacagiz haftaya bakalim ne diycek ameliyathanede cekim yapacaksa istiyorum yoksa gerek yok zaten bizde makina var cekeriz dogumdan sonra ..
Benim medicalpark da ozel sigorta var ama suiti karsilamaz :)) Hepsini bi gidiste soracagim bakalim..
Ay sende olmasan biz bişey öğrenemicez :) bende doktorla konuşucam kordonun geç kesilmesi olayını bakalım ne dicekCanım internetten araştırabilirsiniz bende bir eğitim de öğrenmiştim, epidural sezeryan yada normal doğumda uygulanabiliyor sanırım, göbek bağının geç kesilmesi yaklaşık 2/5dk snra okadar çok faydası var ki, göbek bağındaki kan tamamen bebeğe aktarılmış oluyor, immün sisteminden tut ta beyin gelişimine kadar, ttt dedikleri de ten tene temas, bebeği doğduğu an anne kucağına veriyorlar ilk emzirmeyi o an yapıyorsun hem bebek için hem anne için faydalıymış, bunlar benim bildiklerim ama nette detaylı öğrenebilirsiniz, bu kontrolde drla görüşücem özellikle göbek kordonunun geç kesilmesini istiyorum doğduğu an bir sağlık sıkıntımız olmazsa
Y Yellu
Ahahah eskimesi bi yana kirletirsin giyme kız :)Dündendir ayağıımdan çıkarmadım, doğuma eskitmezsem iyi
Ikisinide bliyorum ama adini yazinca ne dedim :) Ben doktora sormaya cekindim acikcasi diyecek ki isime karisiyorsun o yuzden soramadim cok karsilastim bu konuyla internette hatta esiyle birlikte dogum yapip bekletiyorlar yurt disinda gordum fotolarda ..Canım internetten araştırabilirsiniz bende bir eğitim de öğrenmiştim, epidural sezeryan yada normal doğumda uygulanabiliyor sanırım, göbek bağının geç kesilmesi yaklaşık 2/5dk snra okadar çok faydası var ki, göbek bağındaki kan tamamen bebeğe aktarılmış oluyor, immün sisteminden tut ta beyin gelişimine kadar, ttt dedikleri de ten tene temas, bebeği doğduğu an anne kucağına veriyorlar ilk emzirmeyi o an yapıyorsun hem bebek için hem anne için faydalıymış, bunlar benim bildiklerim ama nette detaylı öğrenebilirsiniz, bu kontrolde drla görüşücem özellikle göbek kordonunun geç kesilmesini istiyorum doğduğu an bir sağlık sıkıntımız olmazsa
Y Yellu
Haftaya c.tesi 1 ay olacak off yuzunude gormedim ya diger kontrolde deli gibi ozledim deli gibi mreak ediyorum..Ah ah masraflar masraflar gitsin gitsin paralar :) ne zaman gidiyosun kuzu
Canım internetten araştırabilirsiniz bende bir eğitim de öğrenmiştim, epidural sezeryan yada normal doğumda uygulanabiliyor sanırım, göbek bağının geç kesilmesi yaklaşık 2/5dk snra okadar çok faydası var ki, göbek bağındaki kan tamamen bebeğe aktarılmış oluyor, immün sisteminden tut ta beyin gelişimine kadar, ttt dedikleri de ten tene temas, bebeği doğduğu an anne kucağına veriyorlar ilk emzirmeyi o an yapıyorsun hem bebek için hem anne için faydalıymış, bunlar benim bildiklerim ama nette detaylı öğrenebilirsiniz, bu kontrolde drla görüşücem özellikle göbek kordonunun geç kesilmesini istiyorum doğduğu an bir sağlık sıkıntımız olmazsa
Y Yellu
Ay sende olmasan biz bişey öğrenemicez :) bende doktorla konuşucam kordonun geç kesilmesi olayını bakalım ne dicek
Ikisinide bliyorum ama adini yazinca ne dedim :) Ben doktora sormaya cekindim acikcasi diyecek ki isime karisiyorsun o yuzden soramadim cok karsilastim bu konuyla internette hatta esiyle birlikte dogum yapip bekletiyorlar yurt disinda gordum fotolarda ..
Haftaya c.tesi 1 ay olacak off yuzunude gormedim ya diger kontrolde deli gibi ozledim deli gibi mreak ediyorum..
Benim sans yuzume guldu dogum parasindan yirttik :))
Ben de bunları talep bebegı kucagına verırız tabı dedı de gobegın gec kesılmesıne sıcak bakmadı anlamadım neden sarılık olur falan bısıler dedı.
Valla nimet demi özel sigorta. Bizde düşündük dedikki doğana kadar yenilencek bilmem ne doğum masrafının 2-3 katı olacak. Ben yarın yeniden gidiyorum :) kontrol hakkım varmış hazır varken geçen hafta ağrıdan göremedim kızımı gidimde doktordan azar işiterek kızını görim:)Ikisinide bliyorum ama adini yazinca ne dedim :) Ben doktora sormaya cekindim acikcasi diyecek ki isime karisiyorsun o yuzden soramadim cok karsilastim bu konuyla internette hatta esiyle birlikte dogum yapip bekletiyorlar yurt disinda gordum fotolarda ..
Haftaya c.tesi 1 ay olacak off yuzunude gormedim ya diger kontrolde deli gibi ozledim deli gibi mreak ediyorum..
Benim sans yuzume guldu dogum parasindan yirttik :))
Ama valla öyle kız ne güzel eğitimde öğrendiklerini paylaşıyosun kendine saklamıyosun :) bizde araştırdık kordon kanı saklamayı 10yıl için 2500dedi ama her yılda 100euro istiyolar. Eşimin işi belli olmaz belki yaptırırYaa deme öyle
Eğitimde öğrendim bende araştırınca çok ilgimi çekti, kordon kanı saklamak fikri de çok güzel ama çok pahalı, en azından bunu denemek istiyorum ama drum ne dicek benim de
Kız şimdi aklımdan sen geçiyordun yazmadın bugün hiç dicektim iyi misinselo86 Allah yardımcın olsun canım,zamanı gelince bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?