2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir arkadaş ahşap isimlik yaptırmıştı hangi sayfaydı acaba ?

Benim doktorumdan Allah razı olsun hastanesi kazansın diye bile hiç uğraşmadı. Boşyere test istemeyen bir sorun olduğunda gel burda baksınlar demeyen kordon kanı alınması satışınıda yapmayan bir doktor çok şükür. Bu yönden çok sewiyoruz doktorumuzu. Biz hastanede denk geldik medicalparkla anlaşmış firma adını unuttum öyle görştü eşim. Öncedende merak ediyordu nasıl birşey diye. Eğer 10yıl sonra saklamak istemezsen ister bağış yapabiliyorsun istersen imha ediyorlar. Başkasınınkini kullanma olayıda bağış yapmış olanlarınkiler

Kafam bir dünya canım,bütün keyif verici maddeleri kullanmış da keyif alamamış gibiyim.
Kıyamam ya uzun yazını okudumda üzüldüm. Aman diyim dikkat et daha tek çıkma arabayla. Sana bişi diyim mi aynen senin günlerinde bir anda modum enerjim herşeyim düşmüştü. Dönemsel sanırım. Biraz dinlen oyalan

Ben de duymuştum geç kesilme işini aynen senin gibi doktoruma desem işine karışmış gibi hissedicem sanki.ben söylesem eşim kesin kızar doktorun işine karışma diye
benim esim tam tersi niye soylemiyorsun sor der ama ben soramam cekinirim :)) Soramadigim ne varsa esime evde söyluyorum o soruyor

kızlar ben ilk bebeğimin kordon kanını verdim. 2750 tl idi sanırım. yıllık 100 dolar da aidat veriyoruz. bu bebeğimde de vericem. hatta haftaya randevumuz var, konuşucaz tekrar. incelemek isteyen olursa biz babylife ile çalıştık.
kordonun geç kesilmesi ise hala netlik kazanmamış bir durum. şöyleki kordonu ilk dakikada kesilmeyen bebeklerde uzayan sarılık görülüyor. daha doğrusu uzayan sarılığın sebebi bu olabilir diye iddalar var. ama tabi kanıtlanmamış. doktorların birçoğu risk almak istemiyor. benim oğlum erken doğum oldu. kordon kanını almak için uğraşılırken sanırım göbek bağı geç kesildi. ( çok emin değilim ama öyle tahmin ediyorum. ) sonrasında küvözde her 2 saatte bir düzenli beslenmesine rağmen 53 gün sürdü sarılığı...
size tavsiyem, kordon kesme süresini vs doktorunuza bırakın... unutmayalım biz sadece kendi doğumlarımızı biliyoruz; ama onlar günde birçok doğum görüyorlar. biz sağlıkla doğuralım inşallah, gerisini onlara bırakalım... bence tabi...

Oyle canim,donemsel sanirim.Annemin yanina gidecegim gelecek hafta sonu.

Oda kismet herhalde senin gibi son anda sezeryana gecmekte kotu 2 turlu agri aci cekiyorsun.
Drun iyi niyrtini bildikten sonra az cok ongorusune guvenmek gerekiyor..
Evet kotu fakat ikisinide yasamis biri olarak kesinlikle normal dogum. Tabi ki kisinin kendine guveni onemli.

Iyi aksamlar herkese.hidirilleziniz kutlu olsun.bol bol guzel dilekler tutup gül ağacına aşmayı unutmayin.

Bugün dr kontrolümüz vardı.bebis 1250 ğ olmuş.ben de serkilaj var.yatiyorum kasılmalar yoğun ama b7na rağmen rahim ağzı uzunluğu iyiymiş.bugunlerimize cokkk şükür.
hepimize hıdrellez dileği olarak saglisağlıkla zamanın da guzel doğumlar diliyorum ...

merhaba arkadaşlar. m...foni alışveriş sitesinde iç giyim ve pijamada sepetin yarısı var. ihtiyacı olanlar için haber vermeden edemedim. ben gezdim gezdim pijama bulamadım da burdan sipariş ettim bakalım nasıl gelecek.

Günaydınlarrr. Biz hiç uyumadığımız için sadece size günaydın bu gece sabahçı yok muydu yahu, bakındım bakındım kimseler yazmadı. İçimde bi huzursuzluk, kızımda mı anladı naptı hiç uyumadı resmen. Sabahı sabah ettik. Şimdide çıktık yatakta bi buraya bakalım sonrada günlüğümüzü yazalım dedik. Bugün görüşümüz var çok özledk kızımızı. İnşallah bitanecik tam profil fotomuz olur

Y Yellu Günaydın bu gece zor uyudum ayak bileklerimde sisme vardi acılı hemde.ebe yüksek tansiyon belirtisi dedi pazartesi gunu doktra gitcm.

Günaydın. Çok şükür bir kaç gecedir yattiktan kisa sure sonra uyuyorum ne çok ozlemisim. Ama bu seferde sabahlari uyaniyorum tabi o da ayri :)

Y Yellu Günaydın bu gece zor uyudum ayak bileklerimde sisme vardi acılı hemde.ebe yüksek tansiyon belirtisi dedi pazartesi gunu doktra gitcm.
Günaydın canım. KıyAmam Allah yardımcın olsun. Benimde oluyor el ayak bileklerimde şişme ama şükğr tansiyondada idrarımda da birşey yok. Bu dönemlerde olabiliyormuş

Günaydın. Çok şükür bir kaç gecedir yattiktan kisa sure sonra uyuyorum ne çok ozlemisim. Ama bu seferde sabahlari uyaniyorum tabi o da ayri :)
Günaydınnnnn. Ne güzel bende normalde hemencik uyuyabiliyordum bu gece ne olduysa sıfır uykusuz kalktık bakalım gün nasıl bitecek

Hoşgeldin aramıza :) yorgan ve yastıkla savaşmaktan kan ter içinde kaldığım yetmezmiş gibi tekmelerden bi sağ bi sol manyak oldum sabaha kadar :)

Haha aynen canim,bir de bende olur olmaz bir terleme var anlatamam:)tekme yedikce yawrum daha sabah olmadi uyu hadi diye diye sabahi ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…