- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Benim doktorumdan Allah razı olsun hastanesi kazansın diye bile hiç uğraşmadı. Boşyere test istemeyen bir sorun olduğunda gel burda baksınlar demeyen kordon kanı alınması satışınıda yapmayan bir doktor çok şükür. Bu yönden çok sewiyoruz doktorumuzu. Biz hastanede denk geldik medicalparkla anlaşmış firma adını unuttum öyle görştü eşim. Öncedende merak ediyordu nasıl birşey diye. Eğer 10yıl sonra saklamak istemezsen ister bağış yapabiliyorsun istersen imha ediyorlar. Başkasınınkini kullanma olayıda bağış yapmış olanlarınkilerKordon kanı için eğitimde drumuz daha çok ticari olduğunu söyledi.Sen kendi çocuğunun kordon kanını kendin için kullanamıyormuşsun,aynı genetik rahatszılıklar varmış,başka birinin kordon kanını kullanabilirmişsin.Kordon kanı bankacılığı yapanlar drlara ısrar ediyorlarmış,bizi tanıtın diye,karşılığını da verirler tabi.Dr aslında bu hizmeti devletin ücretsiz yapması gerekir dedi.Bnece de öyle.Hem çok pahalı hem de gereksiz yaptırmayı düşünmüyorum.
Kıyamam ya uzun yazını okudumda üzüldüm. Aman diyim dikkat et daha tek çıkma arabayla. Sana bişi diyim mi aynen senin günlerinde bir anda modum enerjim herşeyim düşmüştü. Dönemsel sanırım. Biraz dinlen oyalanKafam bir dünya canım,bütün keyif verici maddeleri kullanmış da keyif alamamış gibiyim.
benim esim tam tersi niye soylemiyorsun sor der ama ben soramam cekinirim :)) Soramadigim ne varsa esime evde söyluyorum o soruyorBen de duymuştum geç kesilme işini aynen senin gibi doktoruma desem işine karışmış gibi hissedicem sanki.ben söylesem eşim kesin kızar doktorun işine karışma diye
Oyle canim,donemsel sanirim.Annemin yanina gidecegim gelecek hafta sonu.Kıyamam ya uzun yazını okudumda üzüldüm. Aman diyim dikkat et daha tek çıkma arabayla. Sana bişi diyim mi aynen senin günlerinde bir anda modum enerjim herşeyim düşmüştü. Dönemsel sanırım. Biraz dinlen oyalan
Evet kotu fakat ikisinide yasamis biri olarak kesinlikle normal dogum. Tabi ki kisinin kendine guveni onemli.Oda kismet herhalde senin gibi son anda sezeryana gecmekte kotu 2 turlu agri aci cekiyorsun.
Drun iyi niyrtini bildikten sonra az cok ongorusune guvenmek gerekiyor..
Türkiye hastanesi:)) memnunum çok allah bozmasınOyy neresi öyle bahçeli falan, tam da mevsimi ne güzel olur
Sizin abi baya büyükmüş bize göre, kuzum benim 4yaşına yeni girdi daha, doğumu bile net anlayamıyor
İyi bari tatlım yalnız kalma çokOyle canim,donemsel sanirim.Annemin yanina gidecegim gelecek hafta sonu.
Günaydın canım. KıyAmam Allah yardımcın olsun. Benimde oluyor el ayak bileklerimde şişme ama şükğr tansiyondada idrarımda da birşey yok. Bu dönemlerde olabiliyormuş
Günaydınnnnn. Ne güzel bende normalde hemencik uyuyabiliyordum bu gece ne olduysa sıfır uykusuz kalktık bakalım gün nasıl bitecekGünaydın. Çok şükür bir kaç gecedir yattiktan kisa sure sonra uyuyorum ne çok ozlemisim. Ama bu seferde sabahlari uyaniyorum tabi o da ayri :)
Hoşgeldin aramıza :) yorgan ve yastıkla savaşmaktan kan ter içinde kaldığım yetmezmiş gibi tekmelerden bi sağ bi sol manyak oldum sabaha kadar :)Gunaydinlar,burun akintisiyla savasirken sabaha kadar donup duran bende varim:)
Hoşgeldin aramıza :) yorgan ve yastıkla savaşmaktan kan ter içinde kaldığım yetmezmiş gibi tekmelerden bi sağ bi sol manyak oldum sabaha kadar :)
Al bendende okdar. Odaya kamera koysalar sabah izleseler komedi show olur yani :)Haha aynen canim,bir de bende olur olmaz bir terleme var anlatamam:)tekme yedikce yawrum daha sabah olmadi uyu hadi diye diye sabahi ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?