- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
Canım ben de seninle aynıyım, ne annem ne k.v bir çöp almadı şimdiye kadar. K.v ile zaten gorusmuyorum. .kimsede heves yok.Ama olsun babasıyla alırız Herşeyimizi..Herkesin işinde ben kosarim ama bana gelince herkes hasta ya da işi var..Hamileyken taşınmak zor olur, ben hamile değilken bile çok zorlandım. Yardıma annem gelmişti ama evin düzenini ben ayarladigim için herşeyle ben ilgilendim..Kv.de den Hayır bekleme zaten, yük olmasın yeter..Taşınma işini doğumdan sonraya bıraksan olmaz mı. Son aylardayiz kendimizi çok yormamaliyiz.alpi sana imreniyorum ya...kimseden bi parça fayda yok anneme aldırdım onuda istedim..kayınvalidedn zaten ses yok...
facede bi grup var ona takılır oldum bu ara burayı fazla takip edemez oldum...birazda akşamları sırt ağrılarım olmaya başladı dayanamıyorum batma şeklinde...göğsümün altında da oluyor sanki kaburgalarım batıyor....
mayısın 22 il26 arasında öğretmenlerin tayin işleri var 6 da belli olacak...memlekete tayin istemeyi düşünüyoruz...çıksında istiyorum bana ii gelecek gibi geliyor ama gel gelelim taşınam işi...kayınvalide kayınpeder durmadan yaparız ederiz diye yanımda laf ediyorlar ikisi de 60 küsür yaşlarında...beni çıldırtıyorlar hafta sonu memleketteydik...ben odada yokken durmadan bi hımırtı...yolda sordum ne diyorlar bana kimse konuşmuyor...yaparız ederiz diyen kayınnam ben iş görümem insan tutar temizlettiririz..ee bi temizlik mi bu ev toplanacak odiğer ev yerleşecek 3.5 yaşında çocuk 35 haftalık hamile bi kadın...ne güzel dimi bana laf diyemiyorlar...annem benim depresyon hastası iilaçlarla sarhoş gibi geziyor bi işi buyursam ardını ben roplamalım kız kardeş yok elti dersen nasılsın diye aramaz.....abisi öyle gittik akşam bi ağzını açıp konuşmadı...
eşim de bir a evvel yerleşelim 750 kira daha ödeyemem diyor...burası deniz kenarı kızm yaz olsun denize girelim diye bekliyor offffffffffffff uykusuz geceler diyemeyeceğim tüm gün çok yoruluyorum nerede uyuduğumu bilmiyorum ağrıdan...bebeğe bi kaç bişey aldım yıkayıp valizi hazırlamak istiyorum ama kendi kendime konuşmaktan elim işe varmıyor ...anlatım sadece rahatladım elimden gelen bişey yok .....
Arkadasm.preeklemsiden 33 haftada dogum.yapti bebek 15 gun kuvezde kaldi masaallah tosun gibi simdi onerm.stres yapma ki hemen sutun gelsin canim allahin izniyle kucagina alirsin insaallah.Günaydın güzel hafta sonlari annislerpreeklampsi sagolsun hazirliklari hizlandirdi bende. Erken doğumdan korkmaya başladım. . Mayis sonu baslicaktim hastane çantasına ama bu hafta sonu yikama utulemeye baslasam iyi olacak gibi aslinda babasi baslasa iyi olacak bana yasak bizim oğlan da masallah o kadar yuksek tansiyon a banamisin demiyor sözde bebegin hareketlri yavaslarmis ama bizim ki tansiyonu sevmis gibi
Cok stres yapmamya çalışıyorum canim SağolArkadasm.preeklemsiden 33 haftada dogum.yapti bebek 15 gun kuvezde kaldi masaallah tosun gibi simdi onerm.stres yapma ki hemen sutun gelsin canim allahin izniyle kucagina alirsin insaallah.
dun aksam kizim korkuttu tekmeleriyle babasını, disari çıkacak sandım diyor. Ben alistim hareketliligine, ayaklari sagda galiba, ozellikle sola yatinca basliyor kiprasmayaGünaydınlar kızlar ben panik atak olcam bu gidişle, bebisim karnimin yan tarafindan elini cikariyor neredeyse el ele tutusucaz o derece ama canım yanıyor belkide huylaniyorm ama panik oldum iyice bi anda neye uğradığımı sasiriyorm
canım aslında alışkınım 2 defa ev taşıdım kızm 5 aylıktı bir de eylülde hamile olmasam 3 güne toplanır yerleşirim ama manevi olarak işte güzel söz bekliyor insan....tayinlerin nereler açılacağı belli olmadığından son zamanı bekliyorsun açılacak mı çıkacak mı????Sana ne desem bos su durumda .. Zor is tasinma basli basina zorken hamilesin bebegin var iki kat zor ..
Ben hala yerlesemedim bana da yardima kimse yoktu esim yapti her isi Herkesin isi vardi gelemedi yardima bizde kimseye gel demedik.
Kesin gidecekseniz yavas yavas toplamaya baslasaydin kimseden fayda olmayacak belli bari daha agirlasmadan biraz toplanmis olurdu..
Allah yardimcin olsun canim ama kendini dusunerek kurarak daha da uzme sen ne yaparsan yap ne plan yaparsan yap hersey olacagina variyor..
bende doğumdan sonra olsun istiyorum ama gel gelelim işte herkes konuşuyor....ama iş yok...Canım ben de seninle aynıyım, ne annem ne k.v bir çöp almadı şimdiye kadar. K.v ile zaten gorusmuyorum. .kimsede heves yok.Ama olsun babasıyla alırız Herşeyimizi..Herkesin işinde ben kosarim ama bana gelince herkes hasta ya da işi var..Hamileyken taşınmak zor olur, ben hamile değilken bile çok zorlandım. Yardıma annem gelmişti ama evin düzenini ben ayarladigim için herşeyle ben ilgilendim..Kv.de den Hayır bekleme zaten, yük olmasın yeter..Taşınma işini doğumdan sonraya bıraksan olmaz mı. Son aylardayiz kendimizi çok yormamaliyiz.
dun aksam kizim korkuttu tekmeleriyle babasını, disari çıkacak sandım diyor. Ben alistim hareketliligine, ayaklari sagda galiba, ozellikle sola yatinca basliyor kiprasmaya
Haberiniz yokmu arkadaşlar suyu gelen arkadaşdan ne yapti
Teşekkür ederim Sağol cevap verdiğin icinEn son hastanede yatıyordu canım başka bilgim yok benim
Buraya yazmadigi sürece biZimde bi haberimiz yokki canimOkadar selam veriyoruz mrb diyoruz bir selam alan yok hepinize maşallah çok iyi
Sorun değil canım selam veriyorum okadar neyse hormonlar diyelim bizdeBuraya yazmadigi sürece biZimde bi haberimiz yokki canim
Sepeti nasil ordun cok guzel olmusOndan mıdır bilemedimya resmen gözümü kırpmadım kızıma sepet yaptım :) geçtiğimiz günde küçük yapmıştım, henüz süslemeleri bitmedi:)
Aman sende dikkat et kendine. Bu minnoşlar yorgunluğa gelemiyor. Ayakların falan şişer aman dikkat.
Fotolar gelmedi daha canim.Ne zaman aldiniz makineyi?Forumlardan arastiriyorum hangisi daha iyi diye.En iyisi makine kurutma ayri olanlar.Yst uste konuluyor ama bizde makine icin yer oldugundan banyo tezgahi da kurutmayi tasimaz.Siemens 2 si bir arada varmis,arastiriyorum bakalim.Utu kurulugunda birakirim zaten.Sagol canim tam temmuz sicakliklarinda bebis gelirken klima iyi oldu.bencede sen araba kullanma :) fotolardan at görelim diyeceğim ama olmadı kafalara smile koyarsın :)
siemens kurutma makinesini bende kullanıyorum dolap kurtuluğuna alınca çok kırıştırıyor ütü kuruluğu kırıştırmıyor ama nemli kalıyor birde siemens hem yıkama hem kurutma üretmiyordu ben aldığımda ayrı aldık canım.
klimanız da hayırlı olsun :)
Canım dün yazmıstî en son hastanede yatıyor hala tutabildikleri kadar tutucaklar bebegi suyu gitmeye devam ediyormus ama bu sekilde enfeksiyon kapma olayı olmazsa 3,4 hafta daha tutabilirlermis insallah dayanır da sorunsuz dogar bebisiHastanede yatan arkadaşımız nasıl oldu suyu gelen bilen varmi
Aleykümselam canım nasılsınOkadar selam veriyoruz mrb diyoruz bir selam alan yok hepinize maşallah çok iyi
Kendime alisveris canim.kizima cok az kiyafet aldim iyiki öyle yapmisim halalarimiz cildirmis olmali dun bir resim attilar en az 12 takim saydim gerisini sen dusun oda sadece bir haladan battaniye mendil onluk ayakkabi citcitli badi daha sayamadigim bir suru sey..
Sanirim ilk okula kadar kiyafet isi bittiIyiki buyuk almislar takimlari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?