2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Li Gunaydin kizlar, guzel bir haftasonu olsun ..bende 30 lu haftalara geldim
Son 8-9 hafta insalah.. annem gelecek mayis ortasi bebegin esyalarini yikayip utulucez yerlestircez..dun aksam karyolamiz geldi..sildim temizledim onu..bugunde bebek arabamiz gelicek...sirtimin ortasi artik agrior..bel destegi olmadan uzanamiyorumhaziran sonu dip kose perde hali komple hummali temizlik yaptircam evde bizden haberler boyle

Canım ben de seninle aynıyım, ne annem ne k.v bir çöp almadı şimdiye kadar. K.v ile zaten gorusmuyorum. .kimsede heves yok.Ama olsun babasıyla alırız Herşeyimizi..Herkesin işinde ben kosarim ama bana gelince herkes hasta ya da işi var..Hamileyken taşınmak zor olur, ben hamile değilken bile çok zorlandım. Yardıma annem gelmişti ama evin düzenini ben ayarladigim için herşeyle ben ilgilendim..Kv.de den Hayır bekleme zaten, yük olmasın yeter..Taşınma işini doğumdan sonraya bıraksan olmaz mı. Son aylardayiz kendimizi çok yormamaliyiz.

Arkadasm.preeklemsiden 33 haftada dogum.yapti bebek 15 gun kuvezde kaldi masaallah tosun gibi simdi onerm.stres yapma ki hemen sutun gelsin canim allahin izniyle kucagina alirsin insaallah.

Arkadasm.preeklemsiden 33 haftada dogum.yapti bebek 15 gun kuvezde kaldi masaallah tosun gibi simdi onerm.stres yapma ki hemen sutun gelsin canim allahin izniyle kucagina alirsin insaallah.
Cok stres yapmamya çalışıyorum canim Sağol suan kilo alsin derdine girdim kilosi iyi ama erken dogacak gibi saglikli olsun diye yumurtayi yogurdu felan 2 katina cikardim .doktorumda korkmami söyledi.32 den sonra ciger gelistirici iğne felan yok yapılıyormuş.kalabildigi kadar kalsin benimle

dun aksam kizim korkuttu tekmeleriyle babasını, disari çıkacak sandım diyor. Ben alistim hareketliligine, ayaklari sagda galiba, ozellikle sola yatinca basliyor kiprasmaya

canım aslında alışkınım 2 defa ev taşıdım kızm 5 aylıktı bir de eylülde hamile olmasam 3 güne toplanır yerleşirim ama manevi olarak işte güzel söz bekliyor insan....tayinlerin nereler açılacağı belli olmadığından son zamanı bekliyorsun açılacak mı çıkacak mı????

bende doğumdan sonra olsun istiyorum ama gel gelelim işte herkes konuşuyor....ama iş yok...

dun aksam kizim korkuttu tekmeleriyle babasını, disari çıkacak sandım diyor. Ben alistim hareketliligine, ayaklari sagda galiba, ozellikle sola yatinca basliyor kiprasmaya

:))) Benimde herzaman sağımda, soluma geçtiği cok nadir, karnımın sağ yan tarafını bazende gobek deligimi fena tekmeliyor hop oturup hop kalkıyorum, biraz öncede sanırım kafasiydi büyükce ve sertce bisey geldi elime hareketlerine sevinsemde aniden yapmasindan panik oldum

Fotolar gelmedi daha canim.Ne zaman aldiniz makineyi?Forumlardan arastiriyorum hangisi daha iyi diye.En iyisi makine kurutma ayri olanlar.Yst uste konuluyor ama bizde makine icin yer oldugundan banyo tezgahi da kurutmayi tasimaz.Siemens 2 si bir arada varmis,arastiriyorum bakalim.Utu kurulugunda birakirim zaten.Sagol canim tam temmuz sicakliklarinda bebis gelirken klima iyi oldu.

Hastanede yatan arkadaşımız nasıl oldu suyu gelen bilen varmi
Canım dün yazmıstî en son hastanede yatıyor hala tutabildikleri kadar tutucaklar bebegi suyu gitmeye devam ediyormus ama bu sekilde enfeksiyon kapma olayı olmazsa 3,4 hafta daha tutabilirlermis insallah dayanır da sorunsuz dogar bebisi

Oh ne guzel masallah. Bizim haladan bi igne gelmedi henuz neymiş doğunca verrcekmiş sanki yicem ben :) kv sağolsun bir iki parça aldı birşey ama en onemlisi para yardimi yaptilar birde bebek arabasini aldilar o yetti bizede.. bebegin kiyafetlerinide ananesi düzdü zaten maşallah benim aldigim sayica şey var

Biz de drumuzu degistirdik.Memorial Atasehir Bilgi Hanim.Iyi seyler okudum hakkinda,umarim son drumuz olur.Ilk ultrason belgelerini istedi ama buyuk ihtimal bebegin tarihini yine geriye cekecek.37 cm 1420 gr olmusuz.Cok kilo aldigimi soyledi.13 kilo aldim.12 ile dogum yapmaliydin dedi.54 ten 67 ye ciktim.Boy da 170 civari.Goruntu olarak iyisin ama herkesin alisik oldugu bir kilo var dedi.Bebegin suyu,gelisimi,hareketleri,benim tansiyonum normal degerlerde.Kasiklarda hafif sanci var,magnezyum verdi onun icin.Unutkanligim b12 eksikligindenmis,bol yesillik ye dedi.Bebisim burnunu karistiriyordu,komik oglum benim:)Gulunce elini cekti,surati sinirli sinirli oldu.Cok zarif bir burnu var,minicik,tombik yanaklari arasinda kaliyor.Ust dudaklari biraz ileriye cikik.Burnu dudak yapisi bana benzemis.Gozleri cok net degil ama umarim babasi gibi hafif cekik olur,elmacik kemikleri de onun gibi belirgin olur insallah:)Gerci saglikli olsunlar da gerisi bos :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…