- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Doktora gidecegin icin stres yapmis olabilirsin, ne zaman planli doktora gitsem sabaha kadar gozumu kirpmiyorum o gece. Bizde iki gundur düğün dernek gezerken mahvolduk. Yarin gece evimize dönene kadarda bitmez bu yorgunluk. Bugun hele gunduz mevlid aksam dugun var cemiyetler de artti ramazan ustu mahvolduk :)Günaydınnnnn. Ne güzel bende normalde hemencik uyuyabiliyordum bu gece ne olduysa sıfır uykusuz kalktık bakalım gün nasıl bitecek
Alışveriş faslım bitti artık daha bir iğne bile alamam sanirim. Muslin battaniye alabilsem güzel olurdu o eksik kaldi bir tekGünaydin Haftasonunuz guzel gecsin kizlar anneler ..❤
Her yerde indirim vardir bugun biraz avm gezmek lazim
Ondan mıdır bilemedimya resmen gözümü kırpmadım kızıma sepet yaptım :) geçtiğimiz günde küçük yapmıştım, henüz süslemeleri bitmedi:)Doktora gidecegin icin stres yapmis olabilirsin, ne zaman planli doktora gitsem sabaha kadar gozumu kirpmiyorum o gece. Bizde iki gundur düğün dernek gezerken mahvolduk. Yarin gece evimize dönene kadarda bitmez bu yorgunluk. Bugun hele gunduz mevlid aksam dugun var cemiyetler de artti ramazan ustu mahvolduk :)
Ondan mıdır bilemedimya resmen gözümü kırpmadım kızıma sepet yaptım :) geçtiğimiz günde küçük yapmıştım, henüz süslemeleri bitmedi:)
Aman sende dikkat et kendine. Bu minnoşlar yorgunluğa gelemiyor. Ayakların falan şişer aman dikkat.
Kendime alisveris canim.kizima cok az kiyafet aldim iyiki öyle yapmisim halalarimiz cildirmis olmali dun bir resim attilar en az 12 takim saydim gerisini sen dusun oda sadece bir haladan battaniye mendil onluk ayakkabi citcitli badi daha sayamadigim bir suru sey..Alışveriş faslım bitti artık daha bir iğne bile alamam sanirim. Muslin battaniye alabilsem güzel olurdu o eksik kaldi bir tek
Teşekkür ederiz teyzesi :)Çok şükür şimdilik oyle bir sikinti yaşamadim. Kilo almamdan kaynakli ellerim büyüdü galiba ama ayaklarda şişme yok umarimda olmaz :) sepetinizde pek cici
bencede sen araba kullanma :) fotolardan at görelim diyeceğim ama olmadı kafalara smile koyarsın :)3gündür acayip bir dalgınlık içindeyim ya zihinsel olarak düştüğümü hissediyorum,algılamam zayıfladı,fiziksel olarak da düşüşteyim.Çarşamba günü çekim hazırlığı için küçük birkaç şey alacaktım,kendimi İzmit otobanında buldum,nasıl oldu bilmiyorum.Eşimi aradım gel beni kurtar diye.Saga çektim emniyet şeridine,yanımdan kamyonlar geçerken sallıyordu,korkudan,kendime kızmaktan bayağı ağladım.Dışarı da çıkamadım,yeşilliklerde dolaşan adamlar vardı.Bir saat eşimi bekledim kamyonlardan sallana sallana.Çok uzağa gitmişim.Eve geldiğimde bitmiştim.
Perşembe çekimimizi Şile'de yaptık,biraz daha geç olsa yapacak halim kalmazdı.3-4 kıyafet değiştirdim,düşük enerji ile kalk,otur,çömel,yat,kıyafet değiştir,virajlı yol çek kolay değil.Bunlara değdi ama...Şile'de hava sisliydi.Sisli havayı çok severim.Kumsalda bir sürü poz verdik.Romantik poz verirken çok zorlandık,bir başkası bakarken romantik olamadık birbirimize bakınca hep güldük.Eşim denize ayaklarımı sokmama,göbeği açık ,öpüşmeli pozlara,kucakta taşımalara izin vermedi :)Bu klasik pozlar olmayacak,ben de istemiyordum,iyi oldu.
Beklediğim bir sürü kargo 3 kargo perşembe günü gelmiş beni evde bulamamış.Sabah kargo peşindeydim.Artık evden tek başıma arabayla çıkamıyorum,eşim yasakladı.Düz yolda kayboluyorum:)Eşimle keselerimi 6. kutu Lieracımı aldım,her ay bir tane 200 mlik gidiyor,şu an itibariyle yeni çatlağım yok ya da ben fark etmedim.Yarın da bebişimin karikatürlü askılarını kargodan alacağız,Aynısını Koçtaşta da gördüm.
Bugün de kargocu beni es geçmedi,klimamızı getirdi.Samsung 24000 btu aldık.Salon,mutfak birleşik ve holle arada kapı yok.Ancak en büyük model kurtarıyordu.Görünüşü estetik,virüs doktoru modeliymiş.Bebeğin odasını yapınca çamaşır kurutacağım bir oda kalmadı,kış ayları zor olacak,ayrı bir kurutma makinesi koyacak alanım yok.Mecburen makineyi değiştireceğim.Siemens e iyi diyorlar,çok kırıştırmıyormuş,araştırıyoruz.
Bugün yine ufak şeylerin kova,maşrapa,termometre,depend falan siparişini verdim.Ufaklarda çok az şey kaldı.Lohusa tacı almıştım ama burada linatasarımının ürünlerinden bahsedince baktım da bayıldım,ondan da alacağım.İki tane olsun,napayım.
Ooo çok uzun yazmışım,sevgili günlük kıvamında olmuş :)aklım dağılıyor yazdıkça.İyi ki burası varmış.Hımm bu arada kv beni her gün yemeğe çağırıyor artık,işleri oğluna yaptırıyorum diyince ana yüregi dayanamadı:) Bana da iyi oluyor hem güzel yemeklerini yiyorum hem açılıyorum.Allah razı olsun yemekten sonra masayı bile toplatmıyorlar,gidip uzanıyorum.
alpi sana imreniyorum ya...kimseden bi parça fayda yok anneme aldırdım onuda istedim..kayınvalidedn zaten ses yok...Kendime alisveris canim.kizima cok az kiyafet aldim iyiki öyle yapmisim halalarimiz cildirmis olmali dun bir resim attilar en az 12 takim saydim gerisini sen dusun oda sadece bir haladan battaniye mendil onluk ayakkabi citcitli badi daha sayamadigim bir suru sey..
Sanirim ilk okula kadar kiyafet isi bittiIyiki buyuk almislar takimlari :)
Sana ne desem bos su durumda .. Zor is tasinma basli basina zorken hamilesin bebegin var iki kat zor ..alpi sana imreniyorum ya...kimseden bi parça fayda yok anneme aldırdım onuda istedim..kayınvalidedn zaten ses yok...
facede bi grup var ona takılır oldum bu ara burayı fazla takip edemez oldum...birazda akşamları sırt ağrılarım olmaya başladı dayanamıyorum batma şeklinde...göğsümün altında da oluyor sanki kaburgalarım batıyor....
mayısın 22 il26 arasında öğretmenlerin tayin işleri var 6 da belli olacak...memlekete tayin istemeyi düşünüyoruz...çıksında istiyorum bana ii gelecek gibi geliyor ama gel gelelim taşınam işi...kayınvalide kayınpeder durmadan yaparız ederiz diye yanımda laf ediyorlar ikisi de 60 küsür yaşlarında...beni çıldırtıyorlar hafta sonu memleketteydik...ben odada yokken durmadan bi hımırtı...yolda sordum ne diyorlar bana kimse konuşmuyor...yaparız ederiz diyen kayınnam ben iş görümem insan tutar temizlettiririz..ee bi temizlik mi bu ev toplanacak odiğer ev yerleşecek 3.5 yaşında çocuk 35 haftalık hamile bi kadın...ne güzel dimi bana laf diyemiyorlar...annem benim depresyon hastası iilaçlarla sarhoş gibi geziyor bi işi buyursam ardını ben roplamalım kız kardeş yok elti dersen nasılsın diye aramaz.....abisi öyle gittik akşam bi ağzını açıp konuşmadı...
eşim de bir a evvel yerleşelim 750 kira daha ödeyemem diyor...burası deniz kenarı kızm yaz olsun denize girelim diye bekliyor offffffffffffff uykusuz geceler diyemeyeceğim tüm gün çok yoruluyorum nerede uyuduğumu bilmiyorum ağrıdan...bebeğe bi kaç bişey aldım yıkayıp valizi hazırlamak istiyorum ama kendi kendime konuşmaktan elim işe varmıyor ...anlatım sadece rahatladım elimden gelen bişey yok .....
Biraz gec gördüm canim kusura bakma.erken dogum mu yaptın pekiCanım ben ilk oğlumda preeklampsi ile doğum yaptım, erken farkedilmesi çok iyi, tansiyona hepimizin dikkat etmesi lazım, çok sinsi hiç hissettirmiyor, ben 21tansiyomla gitmişim kontrole güle oynaya hiç bir rahatsızlık hissetmiyordum,
Drun önerdi mi bilmiyorum ama magnezyum&kalsiyum desteği almak da tansiyonun yükselmesini engelliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?