2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnnn. Ne güzel bende normalde hemencik uyuyabiliyordum bu gece ne olduysa sıfır uykusuz kalktık bakalım gün nasıl bitecek
Doktora gidecegin icin stres yapmis olabilirsin, ne zaman planli doktora gitsem sabaha kadar gozumu kirpmiyorum o gece. Bizde iki gundur düğün dernek gezerken mahvolduk. Yarin gece evimize dönene kadarda bitmez bu yorgunluk. Bugun hele gunduz mevlid aksam dugun var cemiyetler de artti ramazan ustu mahvolduk :)

Ondan mıdır bilemedimya resmen gözümü kırpmadım kızıma sepet yaptım :) geçtiğimiz günde küçük yapmıştım, henüz süslemeleri bitmedi:)
Aman sende dikkat et kendine. Bu minnoşlar yorgunluğa gelemiyor. Ayakların falan şişer aman dikkat.

Eklentiler

• IMG_8030.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 59

Çok şükür şimdilik oyle bir sikinti yaşamadim. Kilo almamdan kaynakli ellerim büyüdü galiba ama ayaklarda şişme yok umarimda olmaz :) sepetinizde pek cici

Alışveriş faslım bitti artık daha bir iğne bile alamam sanirim. Muslin battaniye alabilsem güzel olurdu o eksik kaldi bir tek
Kendime alisveris canim.kizima cok az kiyafet aldim iyiki öyle yapmisim halalarimiz cildirmis olmali dun bir resim attilar en az 12 takim saydim gerisini sen dusun oda sadece bir haladan battaniye mendil onluk ayakkabi citcitli badi daha sayamadigim bir suru sey..
Sanirim ilk okula kadar kiyafet isi bitti Iyiki buyuk almislar takimlari :)

Çok şükür şimdilik oyle bir sikinti yaşamadim. Kilo almamdan kaynakli ellerim büyüdü galiba ama ayaklarda şişme yok umarimda olmaz :) sepetinizde pek cici
Teşekkür ederiz teyzesi :)
Benimde ayaklarım kocaman oldu. Minnak 36 ayaklarıma bakınca inanamıyorum :)

bencede sen araba kullanma :) fotolardan at görelim diyeceğim ama olmadı kafalara smile koyarsın :)
siemens kurutma makinesini bende kullanıyorum dolap kurtuluğuna alınca çok kırıştırıyor ütü kuruluğu kırıştırmıyor ama nemli kalıyor birde siemens hem yıkama hem kurutma üretmiyordu ben aldığımda ayrı aldık canım.
klimanız da hayırlı olsun :)

günaydın kızlar. benım kuzum da dun aksam 9 gıbı hareketlenmeye bi başladı gece 1 de yattıgım da hala kıpırdıyodu max yarım saat ara vermıstır. ne yedım ıctım de bu cocuk bu kadar enerjık oldu dıye dusundum :) artık canımı yakıyo benım de. tekme attıgı yerler agrıyo resmen. zaten gobek delıgımın etrafında kolunu oynatıp duruyo ordan cıkarıcak gıbı sankı huylanıyorum gece artık uyumadan once annen bak ıse gıdıcek kızım uyuması lazım dedım işe gıtmesem sabaha kadar oyna ama bana da yazık dıyınce tüm gece sesını cıkarmadı 7 ye kadar delıksız uyuduk :)

alpi sana imreniyorum ya...kimseden bi parça fayda yok anneme aldırdım onuda istedim..kayınvalidedn zaten ses yok...
facede bi grup var ona takılır oldum bu ara burayı fazla takip edemez oldum...birazda akşamları sırt ağrılarım olmaya başladı dayanamıyorum batma şeklinde...göğsümün altında da oluyor sanki kaburgalarım batıyor....
mayısın 22 il26 arasında öğretmenlerin tayin işleri var 6 da belli olacak...memlekete tayin istemeyi düşünüyoruz...çıksında istiyorum bana ii gelecek gibi geliyor ama gel gelelim taşınam işi...kayınvalide kayınpeder durmadan yaparız ederiz diye yanımda laf ediyorlar ikisi de 60 küsür yaşlarında...beni çıldırtıyorlar hafta sonu memleketteydik...ben odada yokken durmadan bi hımırtı...yolda sordum ne diyorlar bana kimse konuşmuyor...yaparız ederiz diyen kayınnam ben iş görümem insan tutar temizlettiririz..ee bi temizlik mi bu ev toplanacak odiğer ev yerleşecek 3.5 yaşında çocuk 35 haftalık hamile bi kadın...ne güzel dimi bana laf diyemiyorlar...annem benim depresyon hastası iilaçlarla sarhoş gibi geziyor bi işi buyursam ardını ben roplamalım kız kardeş yok elti dersen nasılsın diye aramaz.....abisi öyle gittik akşam bi ağzını açıp konuşmadı...
eşim de bir a evvel yerleşelim 750 kira daha ödeyemem diyor...burası deniz kenarı kızm yaz olsun denize girelim diye bekliyor offffffffffffff uykusuz geceler diyemeyeceğim tüm gün çok yoruluyorum nerede uyuduğumu bilmiyorum ağrıdan...bebeğe bi kaç bişey aldım yıkayıp valizi hazırlamak istiyorum ama kendi kendime konuşmaktan elim işe varmıyor ...anlatım sadece rahatladım elimden gelen bişey yok .....

Sana ne desem bos su durumda .. Zor is tasinma basli basina zorken hamilesin bebegin var iki kat zor ..
Ben hala yerlesemedim bana da yardima kimse yoktu esim yapti her isi Herkesin isi vardi gelemedi yardima bizde kimseye gel demedik.
Kesin gidecekseniz yavas yavas toplamaya baslasaydin kimseden fayda olmayacak belli bari daha agirlasmadan biraz toplanmis olurdu..
Allah yardimcin olsun canim ama kendini dusunerek kurarak daha da uzme sen ne yaparsan yap ne plan yaparsan yap hersey olacagina variyor..

Biraz gec gördüm canim kusura bakma.erken dogum mu yaptın peki Şu sıralar en cok ondan korkuyorum magnezyum verdi doktorum alfamet kullanıyordum gunde 2 tane 4 e cikardi.surekli olcuyorum.yorulmak yok surekli dinlen dedi.butun gun yatistqyim evde. Inan ciktigini anlamiyorum kalkip lavaboya gidip gelsem tansiyonum çıkıyor .

Günaydın güzel hafta sonlari annislerpreeklampsi sagolsun hazirliklari hizlandirdi bende. Erken doğumdan korkmaya başladım.. Mayis sonu baslicaktim hastane çantasına ama bu hafta sonu yikama utulemeye baslasam iyi olacak gibi aslinda babasi baslasa iyi olacak bana yasak bizim oğlan da masallah o kadar yuksek tansiyon a banamisin demiyor sözde bebegin hareketlri yavaslarmis ama bizim ki tansiyonu sevmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…