2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de drumuzu degistirdik.Memorial Atasehir Bilgi Hanim.Iyi seyler okudum hakkinda,umarim son drumuz olur.Ilk ultrason belgelerini istedi ama buyuk ihtimal bebegin tarihini yine geriye cekecek.37 cm 1420 gr olmusuz.Cok kilo aldigimi soyledi.13 kilo aldim.12 ile dogum yapmaliydin dedi.54 ten 67 ye ciktim.Boy da 170 civari.Goruntu olarak iyisin ama herkesin alisik oldugu bir kilo var dedi.Bebegin suyu,gelisimi,hareketleri,benim tansiyonum normal degerlerde.Kasiklarda hafif sanci var,magnezyum verdi onun icin.Unutkanligim b12 eksikligindenmis,bol yesillik ye dedi.Bebisim burnunu karistiriyordu,komik oglum benim:)Gulunce elini cekti,surati sinirli sinirli oldu.Cok zarif bir burnu var,minicik,tombik yanaklari arasinda kaliyor.Ust dudaklari biraz ileriye cikik.Burnu dudak yapisi bana benzemis.Gozleri cok net degil ama umarim babasi gibi hafif cekik olur,elmacik kemikleri de onun gibi belirgin olur insallah:)Gerci saglikli olsunlar da gerisi bos :)

Minigin nasil oldu acaba,bu sefer net goruntu verir insallah :)

Bize de atsana fotolari :) Hediye almayi da vermeyi de cok severim.Bebis icin olunca daha da guzel oluyor.Bize en cok hediyeyi annanemiz aldi.Bakalim hala oyuncaklari alirim dedi,bir de bebisin kiyafetlerini utuleyecekmis.Gerci ben yardimcima yaptiracaktim ama ben yaparim diyince,yapsin dedim.Insan emek verdigi seyi daha cok seviyor.Bir de bizim yetistigimiz kulturde annane,babanne cok sey yapar,artik pek kalmadi sanirim.Allah babasina cok versin ben ogluma,gelinime,torunlarima neler neler yaparim.Bu aslinda cok maddiyatla da ilgili degil,fazla harcamadan da cok guzel seyler alabiliyorsun,gorgu meselesi sanirim.Sen gorunce sana yapilince sen de yapiyorsun.

Saol canım. Ablamla youtube dan izledk birkaç video daha doğrusu o izledi bana anlattı beraber yaptık:) o kendine ben kendime tabi :) çok basit inan. Altını yap üst genelde aynı. İzle birkaç video görceksin
Izleyeyim yapabilirsen super olur,cok seviyorum kendin yap seylerini :)

Tabi senin ki belli canim arkadasimin bi anda oldu birseye uzuldu ondan bi anda oldu avilen alindi bebege ciger gelistirici falan yapmamislardi senin bebis kalmaz belkide kuvezde falan. Saglikla gelsin insaallah:)

Iyi hafta sonlari kizlar dun x2 sabah aksam akciger gelistirici igne oldum sabahi sabah ettim agir geldi herhalde 3 gecelik degismisim terden ellerim kollarim bacaklarimda derman yok.kortizonlumuymus neymis canimda tatli istiyor surekli..savasiyorum kendimle..izmirdede kasvetli bir hava yagdim yagcam diyor yagmur
Yatagimda yatmayi ozledim yaaa

İnşallah etkisi geçer rahatlarsın canım. İstanbulda yağmurlu, içim sıkıldı hemen can sıkıcı şeyler aklıma geliyor keyfim kaçıyor..

İnşallah etkisi geçip rahatlarsın canım. Sağlıkla zamanında gelsin de bebişin hastanede olmak evde olmaktan iyidir. Rahatlık açısından zor evet ama bir süre için iyi olması ve olman için :

Amam canim su ana kadar cok guzel beslendin,dayan tatli yeme.Yogurta meyve dogra istersen.Istanbul da yagmurlu.Yagmurun aksine gece guzel ruyalar gordum,bir de ruyam ona cikti galiba yeni drdan hoslandim sanki.Yarin hava guzel olacakmis.Piknik sandalyelerini alip sahile gideriz belki.Dr yasaklamasa yumurtali,maydonozlu durum de yapardim.Ciplak ayakla cimlere basmak ne guzel olurdu.Mis gibi deniz kokusu...

Hava burda da kapalı. Ben bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim. Kayınvalidemin getirdiği nişan bohçasından çıkan keseler vardı. Bebişimin kıyafetlerini, bezlerini onlara koydum. Burda paylaşılan keseleri gördüm heveslendim:) Yaptırmak yerine evdekileri kullandım. boşta durmasındansa derli toplu oldu. Biberonu süt pompasını dezenfekte etmek kaldı. Kendinize dikkat edin kızlar. Hiçbir şey bebeklerimizden ve sağlığımızdan kıymetli değil. O onu yaptı yapmadı boşverin. Yapabildiğimiz kadarını yapıp keyfimize bakalım inşallah:))))

Insa
inşallah canım ya

aaa sen hastanede misin melissacım? geçmiş olsun, atlamışım ben demekki... ne oldu, neyin var?

masallh canım bebegıne kıloya takma ıyısın ben kısa boyluyum ona ragmen 73 kılo olmusum ama takmıyorum doktorda ıyı dedı senınle dogum tarıhlerımız aynı ama benım bebegım 2 gun once 1150 gramdı 2 gun bı gerılık var dedı doktor ama senınkı nı ve baskalarınınkını okuyunca baya gerı gıbı geldı walla bır aydır hep onun ıcın beslendım ne ıyı gelıosa yaptm ama demekkı yemeyle de pek bır alakası yokmus ınsallah saglıklı olurlar

Benimkiyle kiyaslama canim,bir hafta ileri olabilir benimki,erken dollenme olma ihtimali var.Bir de erkek bebek daha iri olabiliyormus.Gerilik falan dedigine bakma,hepimiz ayni boyda miyiz?Birisi iri olur birisi minyon olur.Bir sey yok bebisinde.Allahin izniyle saglikli gelecek dunyaya.

Tatlim gayet guzel olmus kolaymi yapimi eline saglik gule gule kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…