- 10 Kasım 2016
- 241
- 411
- 23
Sagol cnm, iyiyim çok şükür. Dün gece verdikleri sancı kesici ilacı, serumu çıkarttılar. Gece yine suyum geldi, hatta pembe renkte akıntıda vardı. Bir kaç kasılma yaşadım doğum başlayacak kesin dedim ama henüz bişey yok şükür. Kontrol altındayım kalbi dinleniyor sabah akşam, Enfeksiyon varmı yokmu takip ediliyor. Suyumun sürekli sizmasina rağmen yeteri kadar varmış yeniliyormus bebegim. Sadece yatıyorum hastanede bekleme içerisindeyim, anestezist ile görüştüm. pediatre geldi doğum başlarsa olabilecekleri anlattı. Kafasi hala asagida degil. Biran önce 34, 35. Haftama ulaşmak istiyorum bebegimi kendim beslemek emzirmek istiyorum. Yeterki iyi olsun ben bir ay yatmaya razıyım bu odada. Düşündüğün için tekrar sağol cnm. Hakkımızda hayırlısı olsun.Hastanede yatan arkadaşımız nasıl oldu suyu gelen bilen varmi
Allah kolaylik versin canim burdaki evden eve tasimacilar 800 liraya tasiyor ama istersen 100 lira fazla veriyorsun herbiseyi igneden iplige kendileri gelip topluyor yerlestiriyor.sen sadece yeni evi temizliyorsun onada kadin tutarsin birde ic camasirlarina ellemiyorlar. Boyle bir hizmet varsa arastir hic girme riske son zamanlar dikkatli olmaliyizalpi sana imreniyorum ya...kimseden bi parça fayda yok anneme aldırdım onuda istedim..kayınvalidedn zaten ses yok...
facede bi grup var ona takılır oldum bu ara burayı fazla takip edemez oldum...birazda akşamları sırt ağrılarım olmaya başladı dayanamıyorum batma şeklinde...göğsümün altında da oluyor sanki kaburgalarım batıyor....
mayısın 22 il26 arasında öğretmenlerin tayin işleri var 6 da belli olacak...memlekete tayin istemeyi düşünüyoruz...çıksında istiyorum bana ii gelecek gibi geliyor ama gel gelelim taşınam işi...kayınvalide kayınpeder durmadan yaparız ederiz diye yanımda laf ediyorlar ikisi de 60 küsür yaşlarında...beni çıldırtıyorlar hafta sonu memleketteydik...ben odada yokken durmadan bi hımırtı...yolda sordum ne diyorlar bana kimse konuşmuyor...yaparız ederiz diyen kayınnam ben iş görümem insan tutar temizlettiririz..ee bi temizlik mi bu ev toplanacak odiğer ev yerleşecek 3.5 yaşında çocuk 35 haftalık hamile bi kadın...ne güzel dimi bana laf diyemiyorlar...annem benim depresyon hastası iilaçlarla sarhoş gibi geziyor bi işi buyursam ardını ben roplamalım kız kardeş yok elti dersen nasılsın diye aramaz.....abisi öyle gittik akşam bi ağzını açıp konuşmadı...
eşim de bir a evvel yerleşelim 750 kira daha ödeyemem diyor...burası deniz kenarı kızm yaz olsun denize girelim diye bekliyor offffffffffffff uykusuz geceler diyemeyeceğim tüm gün çok yoruluyorum nerede uyuduğumu bilmiyorum ağrıdan...bebeğe bi kaç bişey aldım yıkayıp valizi hazırlamak istiyorum ama kendi kendime konuşmaktan elim işe varmıyor ...anlatım sadece rahatladım elimden gelen bişey yok .....
Birak bildikleri gibi yapsinlar,esinede bu olculer tutmazsa en basindan tekrar yatak alirsin,bosa para harcarsin,haberin olsun ,de.Kizlar sabahtan beri agliyorum beşik aldik kaynanam yun dosek yorgan yapcam diye tutturdu ben de besigin kendi yorganinin yataginin olculerini aldim gittik bi yere olcu vermeye.musteriler,kaynanam,dukkanin sahibi hepsi bir oldu bu olculer olmaz biz kac tane cocuk büyüttük sizin ilk bilmiyosunuz bana bi sürü laf ettiler orda.o kadar giyindim hazirlandim hava guzel cikista esimle gezeriz diye ama bunlar olunca hemen eve geldim esimde annesiyle koye gitti.hem beni gel olcu ver kumas begen diye cagiriyolar hem de dedigim hicbir ölçüyü yazmadilar.normalde cevaplarini verebilcek bi insanim ama şaştım kaldim saf oldum son zamanlarda ailem de uzakta cok yalniz hissediyorum.kendine aciyan bi insan oldum iyice
Geçmiş olsun cnm, yarasın bebişlere ıns. Kilo durumları nasıl baktilar mi? Burdada yağmur var yattığım yerden izliyorum öyle. Bir gün daha geçsin buyusun kuzum diye dua ediyorum. Ne zaman çıkacaksın söylediler mi sana.Iyi hafta sonlari kizlar dun x2 sabah aksam akciger gelistirici igne oldum sabahi sabah ettim agir geldi herhalde 3 gecelik degismisim terden ellerim kollarim bacaklarimda derman yok.kortizonlumuymus neymis canimda tatli istiyor surekli..savasiyorum kendimle..izmirdede kasvetli bir hava yagdim yagcam diyor yagmur
Yatagimda yatmayi ozledim yaaa
Canim gecmis olsun tansiyon odem hangisinden oturu erken dogum riskin varCok stres yapmamya çalışıyorum canim Sağolsuan kilo alsin derdine girdim kilosi iyi ama erken dogacak gibi saglikli olsun diye yumurtayi yogurdu felan 2 katina cikardim .doktorumda korkmami söyledi.32 den sonra ciger gelistirici iğne felan yok yapılıyormuş.kalabildigi kadar kalsin benimle
Canim insallah saglikla kucagina gelir yavrun bir gun bir gundur sen hala hastanedemisin?Geçmiş olsun cnm, yarasın bebişlere ıns. Kilo durumları nasıl baktilar mi? Burdada yağmur var yattığım yerden izliyorum öyle. Bir gün daha geçsin buyusun kuzum diye dua ediyorum. Ne zaman çıkacaksın söylediler mi sana.
Aooo kuzum seloyumu sordun yatiyormus yazmis sanirim gormedin yazisiniOkadar selam veriyoruz mrb diyoruz bir selam alan yok hepinize maşallah çok iyi
haklısın canım bebegımız de bıze gore buyuyorlar ıste benımde esım baya uzun ve ırı ama ben 157 bı kızdım hep bana benzıycek galiba zaten mesela benım kalkık kucuk burnum var ultrasonda onunkı de aynı oyle gpren hemen onu soyluo sagllıklı olsunlar da tek duan kucuk buyuk farketmez buyuycekler ıste hormonlardan herseye takıyorz yoruldum artık gecseydı şu 2 ayımızBenimkiyle kiyaslama canim,bir hafta ileri olabilir benimki,erken dollenme olma ihtimali var.Bir de erkek bebek daha iri olabiliyormus.Gerilik falan dedigine bakma,hepimiz ayni boyda miyiz?Birisi iri olur birisi minyon olur.Bir sey yok bebisinde.Allahin izniyle saglikli gelecek dunyaya.
Bende öyle zewk aldımki. Yaptırdığım kadınınkilerden çok daha güzel oldu vallahi :)Izleyeyim yapabilirsen super olur,cok seviyorum kendin yap seylerini :)
Ohh masallah kuzucuklarin kilosu çok guzel, cok sevindim. Bana çıkış yok artık cnm salmiyorlar. Doğum yapana kadar buraliyiz.Canim insallah saglikla kucagina gelir yavrun bir gun bir gundur sen hala hastanedemisin?
Bana yatis vermedi dr.um canim 2 kesedeki su heran patlayabilir dogum gerceklesebilir artik hazirlikli ol dedi bebislerin gelisimi onden gidiyor 1750 civari ikiside iri bebekmis.ayaktan acilde oldum ignelerimi yatmadim yani
Bol su ictim atlatmaya calisiyorum kasilmalar icinde ilac aliyorum ya beraberce carptilar herhalde beni canim..sagol kuzum hepimiz iyi olalim hava dondu burda suan gunesli :)) izmirin havasi boyle..İnşallah etkisi geçer rahatlarsın canım. İstanbulda yağmurlu, içim sıkıldı hemen can sıkıcı şeyler aklıma geliyor keyfim kaçıyor..
Ayyy kuzum sondaki cumlem hastanede yatiyormus izlenimi vermis :)))İnşallah etkisi geçip rahatlarsın canım. Sağlıkla zamanında gelsin de bebişin hastanede olmak evde olmaktan iyidir. Rahatlık açısından zor evet ama bir süre için iyi olması ve olman için :
ayyyy :)) iyi bari :)) biz de yattın sandık.Ayyy kuzum sondaki cumlem hastanede yatiyormus izlenimi vermis :)))
Aylardir koltuklarda yatiyorum da cidden ozledim yatagimi
Ayaktan oldum igneyi tatlim..sabahki iyiydide aksamki agir geldi clexna adalat felan ustuste geldi
Canım anneler kaynanalar herşeyin biraz daha büyüğünü yaparlar.olsun onları da sonra biraz bebek büyüyünce kullanırsın.beşiğinkileri kullanırsın ilk önce sonra da onları kullanırsın.yerde falan yatırman gerekebilir.sıkıntı yapma.dert edecek şeyler değil bunlar.bebeişler sağlıklı olsun da gerisi boşKizlar sabahtan beri agliyorum beşik aldik kaynanam yun dosek yorgan yapcam diye tutturdu ben de besigin kendi yorganinin yataginin olculerini aldim gittik bi yere olcu vermeye.musteriler,kaynanam,dukkanin sahibi hepsi bir oldu bu olculer olmaz biz kac tane cocuk büyüttük sizin ilk bilmiyosunuz bana bi sürü laf ettiler orda.o kadar giyindim hazirlandim hava guzel cikista esimle gezeriz diye ama bunlar olunca hemen eve geldim esimde annesiyle koye gitti.hem beni gel olcu ver kumas begen diye cagiriyolar hem de dedigim hicbir ölçüyü yazmadilar.normalde cevaplarini verebilcek bi insanim ama şaştım kaldim saf oldum son zamanlarda ailem de uzakta cok yalniz hissediyorum.kendine aciyan bi insan oldum iyice
Canim yeni dr.anlasmaniza sevindim gercekten icine sinmesi cok onemli..Amam canim su ana kadar cok guzel beslendin,dayan tatli yeme.Yogurta meyve dogra istersen.Istanbul da yagmurlu.Yagmurun aksine gece guzel ruyalar gordum,bir de ruyam ona cikti galiba yeni drdan hoslandim sanki.Yarin hava guzel olacakmis.Piknik sandalyelerini alip sahile gideriz belki.Dr yasaklamasa yumurtali,maydonozlu durum de yapardim.Ciplak ayakla cimlere basmak ne guzel olurdu.Mis gibi deniz kokusu...
Ayyy kuzum sondaki cumlem hastanede yatiyormus izlenimi vermis :)))
Aylardir koltuklarda yatiyorum da cidden ozledim yatagimi
Ayaktan oldum igneyi tatlim..sabahki iyiydide aksamki agir geldi clexna adalat felan ustuste geldi
Haklisin canim ona takilmadim sadece tavirlari cok asagilayiciydi hepsi bir ustume geldiler besigi begenmediler 120 cmlik besikte 6ay yatar diyolar.o kadar okuyorum arastiriyorum 30 yasinda kadinim ogretmenim cocuk muamelesi gormek zoruma gidiyor cok aglak oldum zatenCanım anneler kaynanalar herşeyin biraz daha büyüğünü yaparlar.olsun onları da sonra biraz bebek büyüyünce kullanırsın.beşiğinkileri kullanırsın ilk önce sonra da onları kullanırsın.yerde falan yatırman gerekebilir.sıkıntı yapma.dert edecek şeyler değil bunlar.bebeişler sağlıklı olsun da gerisi boş
Bende onu dusundum elinden geliyorsa super seyler :))Bende öyle zewk aldımki. Yaptırdığım kadınınkilerden çok daha güzel oldu vallahi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?