Ayy canim Allah yardimcin olsun bebis iyi olsunda mecbur kalcaksin evdekilere bakan varmi? Sen yurt disindaydin degilmi canim burda olsaydi belki coktan dogum olurdu..Ohh masallah kuzucuklarin kilosu çok guzel, cok sevindim. Bana çıkış yok artık cnm salmiyorlar. Doğum yapana kadar buraliyiz.
Haklisin canim ona takilmadim sadece tavirlari cok asagilayiciydi hepsi bir ustume geldiler besigi begenmediler 120 cmlik besikte 6ay yatar diyolar.o kadar okuyorum arastiriyorum 30 yasinda kadinim ogretmenim cocuk muamelesi gormek zoruma gidiyor cok aglak oldum zaten
Ohhh iyi olmus canim minisin zamaninda saglikla gelsin o bir dert oluyor simdi kafan rahatlamistir :)kızlar hastane çantasını hazırladım. fermuarını çektim, kapattım. eeennnn çok üşendiğim oydu ne yalan söyliyim. ohh rahatladım valla.
Yok kuzucum evdeyim iyiyim :))aaa sen hastanede misin melissacım? geçmiş olsun, atlamışım ben demekki... ne oldu, neyin var?
kesinlikleeee.. depend piyasada yok mu yaa? aklıma gelmişken sorayım. eczanede yoktu. depoda da yoktu. bi bulamayan ben miyim acabaOhhh iyi olmus canim minisin zamaninda saglikla gelsin o bir dert oluyor simdi kafan rahatlamistir :)
ama yün yatak zaten önerilmiyırki canım bebeklere. al bi tane sünger geç.. boşver yaptıraın onlar istedikleri gibi. kullanmazsın olur biter. sorarsa da böyle daha iyiymiş doktor dedi dersinKizlar sabahtan beri agliyorum beşik aldik kaynanam yun dosek yorgan yapcam diye tutturdu ben de besigin kendi yorganinin yataginin olculerini aldim gittik bi yere olcu vermeye.musteriler,kaynanam,dukkanin sahibi hepsi bir oldu bu olculer olmaz biz kac tane cocuk büyüttük sizin ilk bilmiyosunuz bana bi sürü laf ettiler orda.o kadar giyindim hazirlandim hava guzel cikista esimle gezeriz diye ama bunlar olunca hemen eve geldim esimde annesiyle koye gitti.hem beni gel olcu ver kumas begen diye cagiriyolar hem de dedigim hicbir ölçüyü yazmadilar.normalde cevaplarini verebilcek bi insanim ama şaştım kaldim saf oldum son zamanlarda ailem de uzakta cok yalniz hissediyorum.kendine aciyan bi insan oldum iyice
Var canim ebebekten aldim ben birde a101 de var diyordu kizlarkesinlikleeee.. depend piyasada yok mu yaa? aklıma gelmişken sorayım. eczanede yoktu. depoda da yoktu. bi bulamayan ben miyim acaba
Depend kulot mu? Bimde bile vardi bizim burda. hepsiburada da varkesinlikleeee.. depend piyasada yok mu yaa? aklıma gelmişken sorayım. eczanede yoktu. depoda da yoktu. bi bulamayan ben miyim acaba
Gecsin canim ben de zorlanmaya basladim.7 ayi geride birakmisiz kese var mi,kalp atti mi,dusecek mi derken.Hayirlisiyla alalim kucagimiza bebislerimizi.haklısın canım bebegımız de bıze gore buyuyorlar ıste benımde esım baya uzun ve ırı ama ben 157 bı kızdım hep bana benzıycek galiba zaten mesela benım kalkık kucuk burnum var ultrasonda onunkı de aynı oyle gpren hemen onu soyluo sagllıklı olsunlar da tek duan kucuk buyuk farketmez buyuycekler ıste hormonlardan herseye takıyorz yoruldum artık gecseydı şu 2 ayımız
Olmayayim gercekten.Hamile oldugumu ogrendim,kisti,gittigim kursu biraktim,hasta olmayayim diye.Metroya hic binmedim.Disarida birisi hapsirinca ters yone kactim :)Ee simdi mayis ayina gel usut,olmaz :)Canim yeni dr.anlasmaniza sevindim gercekten icine sinmesi cok onemli..
Yemiyorum tutuyorum kendimi canimohhh misss valla bende yazliga gitmeyi cok istedimde dr olmaz deyince sadece dr gunleri disardayim balkona cikiyorum denize bakiyorum :))
Hayallerrr..dikkat et ayaklatina usutmeyesin
10 tane yeter mi depend,yoksa 20 tane mi almak lazim?Var canim ebebekten aldim ben birde a101 de var diyordu kizlar
Ayy gobusum buyudu benimde asansorde felan hep kolluyorum kalabaliklarda kimse dikkat etmiyo gobusume :))Olmayayim gercekten.Hamile oldugumu ogrendim,kisti,gittigim kursu biraktim,hasta olmayayim diye.Metroya hic binmedim.Disarida birisi hapsirinca ters yone kactim :)Ee simdi mayis ayina gel usut,olmaz :)
Saol tatlım bende çok beğendim ortaya çıkınca ya. Aslında çok basit varya. 1-2 video izlemeye bakıorTatlim gayet guzel olmus kolaymi yapimi eline saglik gule gule kullanin
10 tane yeter canım. gerçi kanama miktarına bağlı ama.. bi paket al şimdilik olmazsa aldırıverirsin birine.10 tane yeter mi depend,yoksa 20 tane mi almak lazim?
Gecmis olsun canim..yeni gordum atlamisim heralde okumamisim..insallah zamaninda gelir bebisinGünaydın güzel hafta sonlari annislerpreeklampsi sagolsun hazirliklari hizlandirdi bende. Erken doğumdan korkmaya başladım. . Mayis sonu baslicaktim hastane çantasına ama bu hafta sonu yikama utulemeye baslasam iyi olacak gibi aslinda babasi baslasa iyi olacak bana yasak bizim oğlan da masallah o kadar yuksek tansiyon a banamisin demiyor sözde bebegin hareketlri yavaslarmis ama bizim ki tansiyonu sevmis gibi
ben bir paket aldim 10 tane kadar var icinde ilk iki gun giyiliyormus zaten tatlim10 tane yeter mi depend,yoksa 20 tane mi almak lazim?
A101 e ve bime bakicam hic gormemisim ordaben bir paket aldim 10 tane kadar var icinde ilk iki gun giyiliyormus zaten tatlim
kesinlikleeee.. depend piyasada yok mu yaa? aklıma gelmişken sorayım. eczanede yoktu. depoda da yoktu. bi bulamayan ben miyim acaba
Sonunda bende denicem :)) buara bebislerin kuveze girmezde odama gelirlerse diye yatak tulleriyle ilgilendim ucuz yastik kiliflari buldum keseye cevirdim hamaratlik coktu ustume :))Saol tatlım bende çok beğendim ortaya çıkınca ya. Aslında çok basit varya. 1-2 video izlemeye bakıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?