2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh masallah kuzucuklarin kilosu çok guzel, cok sevindim. Bana çıkış yok artık cnm salmiyorlar. Doğum yapana kadar buraliyiz.
Ayy canim Allah yardimcin olsun bebis iyi olsunda mecbur kalcaksin evdekilere bakan varmi? Sen yurt disindaydin degilmi canim burda olsaydi belki coktan dogum olurdu..
Kilolari iyi evet sukur yediklerim onlara gidiyor :)

Park yatakta bile 4 sene yatırdım ben. Takma kafana her gün doğurmuyoruz sonuçta.. Anne baba da olsa herkes her şeye karışamaz. Zevk benim çocuk benim.. Biz de arabayı satıp daha geniş alacağız ailesi laf söylüyor ne eşim takıyor ne de ben.. Duyma canım kimseleri duyma

ama yün yatak zaten önerilmiyırki canım bebeklere. al bi tane sünger geç.. boşver yaptıraın onlar istedikleri gibi. kullanmazsın olur biter. sorarsa da böyle daha iyiymiş doktor dedi dersin

Gecsin canim ben de zorlanmaya basladim.7 ayi geride birakmisiz kese var mi,kalp atti mi,dusecek mi derken.Hayirlisiyla alalim kucagimiza bebislerimizi.

Olmayayim gercekten.Hamile oldugumu ogrendim,kisti,gittigim kursu biraktim,hasta olmayayim diye.Metroya hic binmedim.Disarida birisi hapsirinca ters yone kactim :)Ee simdi mayis ayina gel usut,olmaz :)

Olmayayim gercekten.Hamile oldugumu ogrendim,kisti,gittigim kursu biraktim,hasta olmayayim diye.Metroya hic binmedim.Disarida birisi hapsirinca ters yone kactim :)Ee simdi mayis ayina gel usut,olmaz :)
Ayy gobusum buyudu benimde asansorde felan hep kolluyorum kalabaliklarda kimse dikkat etmiyo gobusume :))
Bende aksirik tiksirik oldumu direk arkami donuyorum birde buara bahar alerjisi olan hapsiriklilar var :)) dikkat etmek lazim

Gecmis olsun canim..yeni gordum atlamisim heralde okumamisim..insallah zamaninda gelir bebisin

Saol tatlım bende çok beğendim ortaya çıkınca ya. Aslında çok basit varya. 1-2 video izlemeye bakıor
Sonunda bende denicem :)) buara bebislerin kuveze girmezde odama gelirlerse diye yatak tulleriyle ilgilendim ucuz yastik kiliflari buldum keseye cevirdim hamaratlik coktu ustume :))
Onada bi el atayim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…