2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canim Allah yardimcin olsun bebis iyi olsunda mecbur kalcaksin evdekilere bakan varmi? Sen yurt disindaydin degilmi canim burda olsaydi belki coktan dogum olurdu..
Kilolari iyi evet sukur yediklerim onlara gidiyor :)
Amin cnm hepimizin ıns. Fransa dayım. Çok şükür ailem burada, esim ise gitmiyor.
Ayy canim Allah yardimcin olsun bebis iyi olsunda mecbur kalcaksin evdekilere bakan varmi? Sen yurt disindaydin degilmi canim burda olsaydi belki coktan dogum olurdu..
Kilolari iyi evet sukur yediklerim onlara gidiyor :)
Amin canım hepimizin ınsAllah. Fransa dayım ailem kardeşlerim burada çok şükür, esimide ise salmıyorum ilgileniyor cocuklarla. Onlar bu süreçten etkilensin istemiyorum. Normal hayata aktivitelerine devam ediyorlar. O yüzden içim rahat. Diğer türlü çok aklım kalırdı. Şuan kontrol altında normal sürece bıraktılar beni. Dogum heran da olabilir, ağrı yok ama kasılmalar var. Bebegin başı aşağıda değil, normal doğum yapılabilir yinede dedi. Bakalım neler olacak. Dua edip beklemekten başka yapacak hiç biseyim yok. En azından 2 kilo olaydi kuzum

Ailenin orda olmasi cok avantaj gurbetci gibi degilsin abimle yengem cok zorlanmisti ikincide..duzenleri bozulmuyor en azinda cocuklarin.
Korkma canim hizli kilo aliyorlarmis bebekler son zamanlarda hastane mutlaka ona gore bir menu verir sana yogurt cok etkili ekstradan alip ye tatlim.birde dr.gecen hafta 1500larken hic korkma bu kiloyla dogum olan insanlar var demisti bana icini ferah tut tatlim dualarimiz seninle

Ayy gobusum buyudu benimde asansorde felan hep kolluyorum kalabaliklarda kimse dikkat etmiyo gobusume :))
Bende aksirik tiksirik oldumu direk arkami donuyorum birde buara bahar alerjisi olan hapsiriklilar var :)) dikkat etmek lazim
Ah işte ben aksirikli tiksiriklilardanim malesef. Bahar ozellikle polenler beni mahvediyor

Ah işte ben aksirikli tiksiriklilardanim malesef. Bahar ozellikle polenler beni mahvediyor
Kiyamam canim gecmis olsun ilacta kullanamiyorsundur..disari cikmaman lazim karsimda hep yesillik var hergun balkon yikasam sari sari polenler cikiyor.

Evet cnm insanın ailesinin yanında olması çok güzel hele böyle günlerde, nekadar şükretsem az..
Sabah cocuklar geldi ziyarete o sirada hemsire makine getirip kalbini dinleyecekken bulamadi bir turlu. Orada soguk terler doktum ki anlatamam hissiyatimi o andaki, kaynar sular döküldü başımdan, merakla bakan 3 cift goze boyle bir aniyi iz olarak birakmamak icin farkettirmedim. Biz bir ultrasona bakip gelelim dedik. Çok şükür taktik sonra sorun yokmuş, bulamamiş. Anne olmak parca parca bolunupte zerre eksilmemekmis dedim. Allah im hakkiyla tasimayi nasip etsin her birimize insAllah... Benimde dualarimdasin

Çok şükür canım çok merak ettim inşallah doldurursun 35 36 haftaları Rabbim çocuklarımızı sağ sağlim kucagimixa almayi nasip etsin inşallah bizi habersiz bırakma canim

Çok şükür canım çok merak ettim inşallah doldurursun 35 36 haftaları Rabbim çocuklarımızı sağ sağlim kucagimixa almayi nasip etsin inşallah bizi habersiz bırakma canim
Allah razi olsun cnm, Rabbim dualarimizi herbirimiz icin kabul eylesin ins. Fırsat buldukça yazarim, zaten sadece yatıyorum. Günler bana çabucak geçsin buyusun kuzum

Sonunda bende denicem :)) buara bebislerin kuveze girmezde odama gelirlerse diye yatak tulleriyle ilgilendim ucuz yastik kiliflari buldum keseye cevirdim hamaratlik coktu ustume :))
Onada bi el atayim :))
Dene valla öyle basitki eli biraz zorluyor okadar. Ki ben çok beceriksizimdir el işleri konusunda düşün. Kız keseye nasıl çevirdin :)

Selam annişkolar yeni eve geldik yazamadım :) kızımızı gördük ve profil fotosu alabildik bin şükür 1570 gram 40cm olmuş kuzum. Aynı babası :) rahim uzunluğu, suyu herşeyi güzel ve haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. Ve en bombası görüşlerimiz artık 2 haftada bire düştü kordon bağının geç kesilmesini konuştum kanıtlanmış birşey yok henüz dedi. Bütçeniz uygunsa kordon kanını saklayabilirsiniz dedi. Göğüs ucu kremini doğum öncesi kullanayım mı dedim sakın dedi. Kimi doktorlar 36dan sonra izin veriyor ama hormonları harekete geçirip erken doğuma neden olabilir dedi. Biz 40haftasını doldurup normal doğuracaklara o kremlerle masaj uygulamalarını söylüyoruzki doğumu tetiklesin dedi. Kasık ağrılarını ve kasılmalarını sordum hiçbir sorun yok bebek ağırlaştığından olacak, kanama, su gelmesi ve değilik bir ağrı hissettiğinde hemen gelmemi söyledi. Bizden haberler böyle teyzişkolar

Gözünaydın canım, güzel haberlerle gelmişsin.Masallah bebişine

Maşallah çok şükür gözün aydın canim

Masallah canim guzel haberlerle gelmissin..
Gogus ucu kremini ben haftada 1 2 kez aklima geldikce surmeye baslamistim ama masaj ya da yedirmeye calismiyorum.kulak copuyle hatta dagitiyorum hic gogus ucuma dokunmadan,korktum simdi biraksam mi acaba,baya duzelme oldu bazen siyah siyah kabuk olusuyordu

Allah razi olsun cnm, Rabbim dualarimizi herbirimiz icin kabul eylesin ins. Fırsat buldukça yazarim, zaten sadece yatıyorum. Günler bana çabucak geçsin buyusun kuzum

Yazmadim Bir-Yolcu ama cok gecmis olsun o gece yazdiktan sonra hop oturup hop kalktim dogurdu mu ne yapti diye,sag salim birazcik daha beklesin insallah bebisin

Masallah canim,tombisko olmus.Yuzu nasildi,net goruntu alabildin mi?Bizimki burnunu karistiriyordu.Dr teyzesi aa cok ayip dedi :)Pipisini acmis gerine gerine gosteriyor dr teyzesi anladik erkeksin dedi.Babasi da edepsiz mi olacak ne :) diyor,cok guldum :)

Saol canım benim şükür mutlu etti kızımız bizi
Valla doktoruna sende bir danış hiçbirinin dedği birbirini tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…