Saol tatlım evetttt bu sefer güzelce yüzünü gösterdi kızım. Ama gitmeden konuştum tembihledim :) bak sensiz tatile gitmedik foto çekimi yapcaz sensiz olmasın fotoğrafınla da çekilelim dedim :)Masallah canim,tombisko olmus.Yuzu nasildi,net goruntu alabildin mi?Bizimki burnunu karistiriyordu.Dr teyzesi aa cok ayip dedi :)Pipisini acmis gerine gerine gosteriyor dr teyzesi anladik erkeksin dedi.Babasi da edepsiz mi olacak ne :) diyor,cok guldum :)
Canım biz evlenirken aldık 4 yıl olucak ayrı üretiyor demislerdi. Memnunum aslında kurutmaya balkon yoksa idealFotolar gelmedi daha canim.Ne zaman aldiniz makineyi?Forumlardan arastiriyorum hangisi daha iyi diye.En iyisi makine kurutma ayri olanlar.Yst uste konuluyor ama bizde makine icin yer oldugundan banyo tezgahi da kurutmayi tasimaz.Siemens 2 si bir arada varmis,arastiriyorum bakalim.Utu kurulugunda birakirim zaten.Sagol canim tam temmuz sicakliklarinda bebis gelirken klima iyi oldu.
Ozendim valla esime ip aldirayimda deneyim bende :))Dene valla öyle basitki eli biraz zorluyor okadar. Ki ben çok beceriksizimdir el işleri konusunda düşün. Kız keseye nasıl çevirdin :)
Masallah canim hadi gozunuz aydin hersey boyle guzel gitsin saglikla zamaninda dogsun insallah..Selam annişkolar yeni eve geldik yazamadım :) kızımızı gördük ve profil fotosu alabildik bin şükür1570 gram 40cm olmuş kuzum. Aynı babası :) rahim uzunluğu, suyu herşeyi güzel ve haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. Ve en bombası görüşlerimiz artık 2 haftada bire düştü kordon bağının geç kesilmesini konuştum kanıtlanmış birşey yok henüz dedi. Bütçeniz uygunsa kordon kanını saklayabilirsiniz dedi. Göğüs ucu kremini doğum öncesi kullanayım mı dedim sakın dedi. Kimi doktorlar 36dan sonra izin veriyor ama hormonları harekete geçirip erken doğuma neden olabilir dedi. Biz 40haftasını doldurup normal doğuracaklara o kremlerle masaj uygulamalarını söylüyoruzki doğumu tetiklesin dedi. Kasık ağrılarını ve kasılmalarını sordum hiçbir sorun yok bebek ağırlaştığından olacak, kanama, su gelmesi ve değilik bir ağrı hissettiğinde hemen gelmemi söyledi. Bizden haberler böyle teyzişkolar
Saol canım benim şükür mutlu etti kızımız bizi
Valla doktoruna sende bir danış hiçbirinin dedği birbirini tutmuyor
Masallah canim hadi gozunuz aydin hersey boyle guzel gitsin saglikla zamaninda dogsun insallah..
Buarada taslarin cok guzel olmus hemen anladim heyecanli anne :))
Maşallah minik Melisa ya. En güzeli 2haftada bir görecek olmanızSelam annişkolar yeni eve geldik yazamadım :) kızımızı gördük ve profil fotosu alabildik bin şükür1570 gram 40cm olmuş kuzum. Aynı babası :) rahim uzunluğu, suyu herşeyi güzel ve haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. Ve en bombası görüşlerimiz artık 2 haftada bire düştü kordon bağının geç kesilmesini konuştum kanıtlanmış birşey yok henüz dedi. Bütçeniz uygunsa kordon kanını saklayabilirsiniz dedi. Göğüs ucu kremini doğum öncesi kullanayım mı dedim sakın dedi. Kimi doktorlar 36dan sonra izin veriyor ama hormonları harekete geçirip erken doğuma neden olabilir dedi. Biz 40haftasını doldurup normal doğuracaklara o kremlerle masaj uygulamalarını söylüyoruzki doğumu tetiklesin dedi. Kasık ağrılarını ve kasılmalarını sordum hiçbir sorun yok bebek ağırlaştığından olacak, kanama, su gelmesi ve değilik bir ağrı hissettiğinde hemen gelmemi söyledi. Bizden haberler böyle teyzişkolar
Daginik icin kusura bakmayin hastaneye gidecekleri istifliyorum tektek :)
Ay yaratıcı anne yerler seni :) aldır kız bende yeni ip alıcam farklı renkler denicim :)Ozendim valla esime ip aldirayimda deneyim bende :))
Bebek yastik kiliflari vardi bi magazada 2 liraya satiyodu adam dur dedim kuculteyim fermuarli kismini kestim katladim icinden kurdela gecirdim hastane cikis setini koydum icine komple..
Birinede primalarini koydum.
Ya çok tatlış bunlarrrDaginik icin kusura bakmayin hastaneye gidecekleri istifliyorum tektek :)
Saol canım benim cümlemizin sağlıkla gelsin inşallah.Masallah canim hadi gozunuz aydin hersey boyle guzel gitsin saglikla zamaninda dogsun insallah..
Buarada taslarin cok guzel olmus hemen anladim heyecanli anne :))
İnşallah görürsünüz annesi :)Bizimki saklamisti en son bizde goruruz insallah bir dahakine:)
Hakikaten yaa hepsi bir sey soyluyor,bu arada kacirdim galiba doktorun kimdi sakincasi yoksa
Tesekkur ederim canim daha guzelleri sizlerin olsun..instagramda cok daha guzelleri yapiliyor keceden isim felan yaziliyor ama hep ileri tarihte teslim ediyorlardi bende acele etmek zorundayim posetle verecegime boyle olsun istedim :))Eline saglik cok guzel cok mantikli olmus
Evetttt işte o benimBende gordum simdi,sen miydin yellu o heyecanli anne:))cok guzel olmus ama hakikaten,agiz tadiyla dagit
Nerdeee keske becerikli olsam 2 aydir evdeyim ilk yaptigim sey bunlar :)) oda zamanim olsaydi yaptirirdim(damacana ortulerinden bile yapiliyormus renk bulamadim ben) banner begeniyorum simdi ona taktim :)) hergun yeni bisey cikiyooo yaaa:))Ay yaratıcı anne yerler seni :) aldır kız bende yeni ip alıcam farklı renkler denicim :)
Olsun cnm, bende okuyorum yazamıyorum bazen ama gönlümüzden gecenler hep ayni birbirimiz için Allah razı olsun. InsAllah bekler kuzum biraz dahaYazmadimBir-Yolcu ama cok gecmis olsun o gece yazdiktan sonra hop oturup hop kalktim dogurdu mu ne yapti diye,sag salim birazcik daha beklesin insallah bebisin
Aslında biyerden başlasan öyle bi arkası geliyoki. Ben durmadan sepet örmek istiyorum mesela :) banner ne kızNerdeee keske becerikli olsam 2 aydir evdeyim ilk yaptigim sey bunlar :)) oda zamanim olsaydi yaptirirdim(damacana ortulerinden bile yapiliyormus renk bulamadim ben) banner begeniyorum simdi ona taktim :)) hergun yeni bisey cikiyooo yaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?