Ya hele ben nasıl mutlu oldum. Çok teşekkür ederim canım benim
İnşallah görürsünüz annesi :)
Yardımcı doçent doktor erhan karaalp canım. Göztepe medicalparkta
Foto ne zaman cekileceksiniz,erteleme canim zaman gectikce zor oluyor.Saol tatlım evetttt bu sefer güzelce yüzünü gösterdi kızım. Ama gitmeden konuştum tembihledim :) bak sensiz tatile gitmedik foto çekimi yapcaz sensiz olmasın fotoğrafınla da çekilelim dedim :)
Enem edepsiz oğlan desene :)
Ahh cok cici :)Nasil aklina gelmis ya :)Daginik icin kusura bakmayin hastaneye gidecekleri istifliyorum tektek :)
Bunlardan canim isim yaziyorlar yatagina baglaniyor :))Aslında biyerden başlasan öyle bi arkası geliyoki. Ben durmadan sepet örmek istiyorum mesela :) banner ne kız
Sagol canim daha guzelleri sizlerin olsun.Ahh cok cici :)Nasil aklina gelmis ya :)
Canim hepsini gule gule kullanin..dinlenerek gezseydin magnezyumunu ic mutlaka ayaklari uzat dinlenmene bak..esin halletsin kurutma isinide..bu gidisinizden sonra seninde gorus gunlerin kisalir belki canim merak etme annesi bebisinde sabirsizlaniyordur iyidir oo :)Bugün son eksikleri tamamlayalım diye çıktık. istediğimiz anne yanını yine bulamadık ama mağazaya ödeme yapıp sipariş verdik sonunda. Emzirme yastığı, tulum, albüm, alçı kalıp,dönence, oyuncak, ıvır zıvır da alalım derken yine akşama kadar dolaştık. Ayakta durmak bile ızdırap oldu.
Bunun dışında Salı günü hem Doğuma hazırlık kursunun 6.seansı var (ki artık çok sıkıldım oradan bitse de kurtulsam) hem de doktor randevumuz var. Çok merak ediyorum oğlumu. Kk teyzeleri bebeklerini daha sık kontrol edebiliyor, ne şanslılar. En son Mart'ta görüşmüştük bizŞimdi ne kadar oldu, iyi mi çok merak ediyorum. Resmen özledim minik böceğimi.
Kızlar bana da kurutma makinesi lazım. Ama artık dolaşmaya gezmeye takatim yok.
Maşallah size canım gÖzün aydın :) ya bna eczacım göğüs ucu kremine başla demişti benimde ara ara inanılmaz kaşıntı falan oluyor mecbur ara sıra sürüyorum bi daha sürmesemmi yaSelam annişkolar yeni eve geldik yazamadım :) kızımızı gördük ve profil fotosu alabildik bin şükür1570 gram 40cm olmuş kuzum. Aynı babası :) rahim uzunluğu, suyu herşeyi güzel ve haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. Ve en bombası görüşlerimiz artık 2 haftada bire düştü kordon bağının geç kesilmesini konuştum kanıtlanmış birşey yok henüz dedi. Bütçeniz uygunsa kordon kanını saklayabilirsiniz dedi. Göğüs ucu kremini doğum öncesi kullanayım mı dedim sakın dedi. Kimi doktorlar 36dan sonra izin veriyor ama hormonları harekete geçirip erken doğuma neden olabilir dedi. Biz 40haftasını doldurup normal doğuracaklara o kremlerle masaj uygulamalarını söylüyoruzki doğumu tetiklesin dedi. Kasık ağrılarını ve kasılmalarını sordum hiçbir sorun yok bebek ağırlaştığından olacak, kanama, su gelmesi ve değilik bir ağrı hissettiğinde hemen gelmemi söyledi. Bizden haberler böyle teyzişkolar
Ellerine sağlık tatlim çok güzel olmuş :)Selamlar herkese iki gün giremedim kapı süsümüzü yaptım.sizlere e gostermek istedim ilk defa keçeyle bişeyler yaptım nasıl olmuş Eki Görüntüle 1992402
Eline sağlık canım,kalıp neyden?Selamlar herkese iki gün giremedim kapı süsümüzü yaptım.sizlere e gostermek istedim ilk defa keçeyle bişeyler yaptım nasıl olmuş Eki Görüntüle 1992402
Kumaştan diktim canım içine de elyaf koydum :) teşekkür ederiimEline sağlık canım,kalıp neyden?
Çok teşekkür ederiim :)Ellerine sağlık tatlim çok güzel olmuş :)
:)) degil mi canim cokta uyguna geliyor fiyati..
Canim el emegi cok guzel olmus figurlerin felan gule gule kullansin bebisin sansli annesi yetekliSelamlar herkese iki gün giremedim kapı süsümüzü yaptım.sizlere e gostermek istedim ilk defa keçeyle bişeyler yaptım nasıl olmuş Eki Görüntüle 1992402
Teşekkür ederiiz :) ahşap da yaptırıcam ama dayanamadım bir tane de keçe olsun dedimCanim el emegi cok guzel olmus figurlerin felan gule gule kullansin bebisin sansli annesi yetekli
Ne guzel canim sen iyisin degil mi toparladin iyiceTeşekkür ederiiz :) ahşap da yaptırıcam ama dayanamadım bir tane de keçe olsun dedimmaksat oyalanmak olsun :)
Fotomuzu ablam ve eniştem çekecek makinaları var. Eğer hava güzel olursa elbisem ve saç aksesuarım gelirse haftasonu çekiliriz :)Foto ne zaman cekileceksiniz,erteleme canim zaman gectikce zor oluyor.
Çok şükür bayağı toparladım.rabbim kimseye yaşatmasın çok zordu...gece lambası dediğin ışıklı isim panoları mı? Ben de ışıksız olanından yaptırıp arkasına led düşünüyorum.ışıklı olanlar çok pahalı oluyor gerçekten.bence gerek yok o kadarına.bebiş olunca harcamaları iki değil üç beş kere düşünüp yapmak lazımNe guzel canim sen iyisin degil mi toparladin iyice
Bende ahsaptan gece lambalari oluyorya onlari begeniyorum ama baya pahali abartmakta istemiyorum.
Ozeniyoruz okadar bekledikte rabbim tum bebeklerimize saglik sihhat versin yine elimizden geldigince yaptik rabbim yapmak isteyenlere ozenenlerede firsat versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?