2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Foto ne zaman cekileceksiniz,erteleme canim zaman gectikce zor oluyor.

Bugün son eksikleri tamamlayalım diye çıktık. istediğimiz anne yanını yine bulamadık ama mağazaya ödeme yapıp sipariş verdik sonunda. Emzirme yastığı, tulum, albüm, alçı kalıp,dönence, oyuncak, ıvır zıvır da alalım derken yine akşama kadar dolaştık. Ayakta durmak bile ızdırap oldu.
Bunun dışında Salı günü hem Doğuma hazırlık kursunun 6.seansı var (ki artık çok sıkıldım oradan bitse de kurtulsam) hem de doktor randevumuz var. Çok merak ediyorum oğlumu. Kk teyzeleri bebeklerini daha sık kontrol edebiliyor, ne şanslılar. En son Mart'ta görüşmüştük biz Şimdi ne kadar oldu, iyi mi çok merak ediyorum. Resmen özledim minik böceğimi.
Kızlar bana da kurutma makinesi lazım. Ama artık dolaşmaya gezmeye takatim yok.

Aslında biyerden başlasan öyle bi arkası geliyoki. Ben durmadan sepet örmek istiyorum mesela :) banner ne kız
Bunlardan canim isim yaziyorlar yatagina baglaniyor :))
Esimde diyor heryeri doldurdun o yatagin basina oyuncak alip takalim diyor kararsiz kaldim.

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-06-22-06-09.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 93
Canim hepsini gule gule kullanin..dinlenerek gezseydin magnezyumunu ic mutlaka ayaklari uzat dinlenmene bak..esin halletsin kurutma isinide..bu gidisinizden sonra seninde gorus gunlerin kisalir belki canim merak etme annesi bebisinde sabirsizlaniyordur iyidir oo :)

Y Yellu Masallah kizina sevindim hersey yolundaymis hep boyle devam eder insallah..
Melissa81 iyi fikir sevdim bu isi bende bulayim su bebek yastik kiliflarindan :)) Duz pembe bulsam ustune de inciyle inci yazarim olsu bitti :)))
Eline saglik boyle fikirleri bizlerle de paylasin

Maşallah size canım gÖzün aydın :) ya bna eczacım göğüs ucu kremine başla demişti benimde ara ara inanılmaz kaşıntı falan oluyor mecbur ara sıra sürüyorum bi daha sürmesemmi ya

:)) degil mi canim cokta uyguna geliyor fiyati..
Senin dedigin gibide olur hatta daha guzel olur kece kumas bulsan isim fil kalp felanda yapabilirsin

Teşekkür ederiiz :) ahşap da yaptırıcam ama dayanamadım bir tane de keçe olsun dedim maksat oyalanmak olsun :)
Ne guzel canim sen iyisin degil mi toparladin iyice
Bende ahsaptan gece lambalari oluyorya onlari begeniyorum ama baya pahali abartmakta istemiyorum.
Ozeniyoruz okadar bekledikte rabbim tum bebeklerimize saglik sihhat versin yine elimizden geldigince yaptik rabbim yapmak isteyenlere ozenenlerede firsat versin insallah

Çok şükür bayağı toparladım.rabbim kimseye yaşatmasın çok zordu...gece lambası dediğin ışıklı isim panoları mı? Ben de ışıksız olanından yaptırıp arkasına led düşünüyorum.ışıklı olanlar çok pahalı oluyor gerçekten.bence gerek yok o kadarına.bebiş olunca harcamaları iki değil üç beş kere düşünüp yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…