Ay neden söylednya :) çok güzelmiş onlar :))Bunlardan canim isim yaziyorlar yatagina baglaniyor :))
Esimde diyor heryeri doldurdun o yatagin basina oyuncak alip takalim diyor kararsiz kaldim.
Saol canım benim darısı başına
Saol tatlım. Valla ben doktorumun dediğini söyledim bilemiyorumkiMaşallah size canım gÖzün aydın :) ya bna eczacım göğüs ucu kremine başla demişti benimde ara ara inanılmaz kaşıntı falan oluyor mecbur ara sıra sürüyorum bi daha sürmesemmi ya
Evet canim onlardan dedigin gibi artik bez masraflari mama masraflari dr vs cikacak elimizden geldigince hazilandik bundan sonrasi saglikli ve konforlu hayatlari icin ben zaten bitane yapsam yeter diyordum rabbim cift verdi.Allah isteyen herkese nasip etsin tatli telaslar :)Çok şükür bayağı toparladım.rabbim kimseye yaşatmasın çok zordu...gece lambası dediğin ışıklı isim panoları mı? Ben de ışıksız olanından yaptırıp arkasına led düşünüyorum.ışıklı olanlar çok pahalı oluyor gerçekten.bence gerek yok o kadarına.bebiş olunca harcamaları iki değil üç beş kere düşünüp yapmak lazım
Ay neden söylednya :) çok güzelmiş onlar :))
Ah ah gitti paracıklar :) yeni bişey görünce söylemeyelim artık birbirimize battı kocalar :)guzel degilmi herseyi almak istiyor insan o arkadasin sitesinde nevresim takimi seklinde takimlar var yastiklari bulutlar kuslar bu bannirlar hersey takim :)
Cok guzeller bence. Bende ceyizimdeki seccade takimlarinin icindeki keselere bebisin hastane cikislarini ayri ayri iki tane koydum yanina da birer bez :)Daginik icin kusura bakmayin hastaneye gidecekleri istifliyorum tektek :)
Evet canim en azindan annem esim bilir onlari verecegini karismazda seninkide iyi fikir benim zamanimda keselerden yoktu..
Teşekkürler teyzesi, hepimiz iyi günlerde kullanalım bebeklerimize niyet edip aldıklarımızı.Canim hepsini gule gule kullanin..dinlenerek gezseydin magnezyumunu ic mutlaka ayaklari uzat dinlenmene bak..esin halletsin kurutma isinide..bu gidisinizden sonra seninde gorus gunlerin kisalir belki canim merak etme annesi bebisinde sabirsizlaniyordur iyidir oo :)
Eline sağlık, güle güle kullanın canımSelamlar herkese iki gün giremedim kapı süsümüzü yaptım.sizlere e gostermek istedim ilk defa keçeyle bişeyler yaptım nasıl olmuş Eki Görüntüle 1992402
Ne tatlı olmuş bunlaaar .Daginik icin kusura bakmayin hastaneye gidecekleri istifliyorum tektek :)
Once kestim ki yikaninca bir daha ugrasmayayim onlarla ..gunaydin hanimlar. Bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra etiketlerini kestiniz mi? Ben de baslamayi dusunuyorum yikama-utuleme islerine.
gunaydin hanimlar. Bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra etiketlerini kestiniz mi? Ben de baslamayi dusunuyorum yikama-utuleme islerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?