2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım benim darısı başına

Maşallah size canım gÖzün aydın :) ya bna eczacım göğüs ucu kremine başla demişti benimde ara ara inanılmaz kaşıntı falan oluyor mecbur ara sıra sürüyorum bi daha sürmesemmi ya
Saol tatlım. Valla ben doktorumun dediğini söyledim bilemiyorumki

Evet canim onlardan dedigin gibi artik bez masraflari mama masraflari dr vs cikacak elimizden geldigince hazilandik bundan sonrasi saglikli ve konforlu hayatlari icin ben zaten bitane yapsam yeter diyordum rabbim cift verdi.Allah isteyen herkese nasip etsin tatli telaslar :)
Buyuk sinavdi senin icin iyi olmaniza cok seviniyorum.oglusuda anneside cok gucluler masallah

Daginik icin kusura bakmayin hastaneye gidecekleri istifliyorum tektek :)
Cok guzeller bence. Bende ceyizimdeki seccade takimlarinin icindeki keselere bebisin hastane cikislarini ayri ayri iki tane koydum yanina da birer bez :)
Y Yellu bebisine masallah canim
Bakalim bende bu hafta ici gidecegim merakla bekliyorum kontrolü

Evet canim en azindan annem esim bilir onlari verecegini karismazda seninkide iyi fikir benim zamanimda keselerden yoktu..
Hergun yeni birseyler cikiyor

Teşekkürler teyzesi, hepimiz iyi günlerde kullanalım bebeklerimize niyet edip aldıklarımızı.
magnezyumu alıp çıkmıştım güya . Sağ ayak parmaklarıma dolanırken bir kramp girdi, ayakkabının içinde kasıldı kaldı düzeltemedim 5 dakika. Bir doz da yatmadan önce alıyorum canım. Magnezyumu almasam neye dönerim Allah bilir.
Benim pilim bitti halıyı internetten alacağım, kurutmayı da araştırdım seçtim demin, babamıza havale edeceğim o işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…