2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kestimi etiketi yine batmazmiki bende yarın başlarım inşallah deterjan ne kullandınız ne tavsiye edersiniz

sweetwitch01
Al_pi
hangisi kac aylik kiyafet karismadi mi o zaman? yikadiktan sonra kesip, hurclara mi koysam diyorum. Dolaplarim buyuk, bebek icin kullanisli değil. Kıyafetler de her aydan mevcut.

sweetwitch01
Al_pi
hangisi kac aylik kiyafet karismadi mi o zaman? yikadiktan sonra kesip, hurclara mi koysam diyorum. Dolaplarim buyuk, bebek icin kullanisli değil. Kıyafetler de her aydan mevcut.

Yıkanınca çekiyorlar ama zaten tiplerinden anlaşılıyor canım. Büyüklüğünden küçüklüğünden yan yana koyduğunda farkı anlaşılıyor.

gunaydin hanimlar. Bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra etiketlerini kestiniz mi? Ben de baslamayi dusunuyorum yikama-utuleme islerine.
Gunaydin tatlim tum etiketleri yikamadan kestirdim esime beraberce yaptik :))

dalan roxy aldim ben simdilik. Yumuşatici koymasam mi, azicik sirke mi koysam.. ben de ona karar veremedim.
Tatlim yikamadan cok arastirdim yumusatici koymayin hassas tenleri e alerjik etki gosterebilir diyordu.roxynin kokusunu bilmiyorum. Ben dalin sivi deterjanla kisa programda yikadim yumusaticili gibi oldu miss gibi koktu

blanco canım sirke ya da yumuşatıcı koyma. Yumuşatıcı için erken. Omo bebekler için deterjanla yıkadım mis gibi bebek koktu. Acele etme 40ı çıksın alerjik durumuna bakıp kullanabilirsin. Henüz erken

Kestimi etiketi yine batmazmiki bende yarın başlarım inşallah deterjan ne kullandınız ne tavsiye edersiniz
Batmaz insallah ben kestim koselerini yuvarladim bazilari sert kaldi diye oval yaptim. Elimle ipliklerini cikardim bazilarinin.Haci sakir kullandim sabun tozu ..
sweetwitch01
Al_pi
Kız ne karisacak zaten bebegin durumundan anlarsin hangisi gelir hangisi gelmez :))
Bebegi ölcüp kiyafetimi ölceceksin

Evet hava guzel ama bugun temizlik gunu dun hakkimi kullandim deniz kenarina gittik biraz foto cektik denize ayagimi soktum ohhh :))
Butün strestimi attim enerji depoladim
Ohh Allah icine sindirsin canim benimde aklimda foto mevsuzu var birkac hatira cekmek lazim :))
Yorma kendini cokkk

Günaydın herkese iyi pazarlar. Güzel haberler alan arkdaşlar olmuş bende onlarla mutlu oldum. Sıkıntısı olan arkadaşlarımında dualarına yürekten amin dedim inşallah. 32+1 iz şuan daha çanta filan hazırlamadım hazırlıklar duruyor haftaya sınavım var ona çalışıyorum dualarınızı beklerim. Bebeğime çok alıştım hoşuma gidiyor hamilelik ama bir yandan içim içimi yiyor merak ediyorum ellerini ayaklarını yüzünü bir an önce kucağıma alayım vakit geçsinde diyorum eşim 15 haziranda gelicek diyip duruyor doktor son gün 30 haziran dedi bakalım ne zaman gelecek bebeğim :)

sweetwitch01
Al_pi

Annem gecen hafta geldi sagolsun hepsini yikadi utuledi minik hurclara koydu.hastane icin ayirdi,0-3 leri ayirdi,daha buyuk olanlari ayri hurca,onluk eldiven tarzi seyleri baska hurca koydu gitti sagolsun.ustune bende kucuk etiket igneleyecegim,kese de aklima geldi ama alacak ya da yapacak vakit yoktu.tavsiye ederim hen toz tutmaz.hatta yenidoganlari once kundaga sarip koyduk hurca hic toz girmesin diye

gunaydin hanimlar. Bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra etiketlerini kestiniz mi? Ben de baslamayi dusunuyorum yikama-utuleme islerine.
Çoğunu kestim ben canım kiminde ay yazmadığı için kesmedim alışınca keserim dedim

Bende dalin sivi deterjanla kisa progrqmda yikadim.yumusaticiya simdiden gerek yok.sabun tozu erimez diye korktum 30 derece kisada.
Etiketleri de soktuk gitti hepsini az cok belli zaten tipinden bende ilk endiselenmistim karisacak diye:))
Gunaydin cumleten kizlar bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…