- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Once kestim ki yikaninca bir daha ugrasmayayim onlarla ..
Zaten öyle bir etiket yapmislar ki kes kes bitmiyor :)
sweetwitch01
Al_pi
hangisi kac aylik kiyafet karismadi mi o zaman? yikadiktan sonra kesip, hurclara mi koysam diyorum. Dolaplarim buyuk, bebek icin kullanisli değil. Kıyafetler de her aydan mevcut.
dalan roxy aldim ben simdilik. Yumuşatici koymasam mi, azicik sirke mi koysam.. ben de ona karar veremedim.Kestimi etiketi yine batmazmiki bende yarın başlarım inşallah deterjan ne kullandınız ne tavsiye edersiniz
iyi o zaman, yoksa elime cetvel alip olcmem gerekecek.Yıkanınca çekiyorlar ama zaten tiplerinden anlaşılıyor canım. Büyüklüğünden küçüklüğünden yan yana koyduğunda farkı anlaşılıyor.
Gunaydin tatlim tum etiketleri yikamadan kestirdim esime beraberce yaptik :))gunaydin hanimlar. Bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra etiketlerini kestiniz mi? Ben de baslamayi dusunuyorum yikama-utuleme islerine.
Tatlim yikamadan cok arastirdim yumusatici koymayin hassas tenleri e alerjik etki gosterebilir diyordu.roxynin kokusunu bilmiyorum. Ben dalin sivi deterjanla kisa programda yikadim yumusaticili gibi oldu miss gibi koktudalan roxy aldim ben simdilik. Yumuşatici koymasam mi, azicik sirke mi koysam.. ben de ona karar veremedim.
iyi o zaman, yoksa elime cetvel alip olcmem gerekecek.
Etiketi komple cikartiyorsun tatlim minik dikisli cogu hemen sokuluyorKestimi etiketi yine batmazmiki bende yarın başlarım inşallah deterjan ne kullandınız ne tavsiye edersiniz
Batmaz insallah ben kestim koselerini yuvarladim bazilari sert kaldi diye oval yaptim. Elimle ipliklerini cikardim bazilarinin.Haci sakir kullandim sabun tozu ..Kestimi etiketi yine batmazmiki bende yarın başlarım inşallah deterjan ne kullandınız ne tavsiye edersiniz
Kız ne karisacak zaten bebegin durumundan anlarsin hangisi gelir hangisi gelmez :))sweetwitch01
Al_pi
hangisi kac aylik kiyafet karismadi mi o zaman? yikadiktan sonra kesip, hurclara mi koysam diyorum. Dolaplarim buyuk, bebek icin kullanisli değil. Kıyafetler de her aydan mevcut.
Evet hava guzel ama bugun temizlik gunu dun hakkimi kullandim deniz kenarina gittik biraz foto cektik denize ayagimi soktum ohhh :))Herkese tatliiiii pazarlar iyi tatiller olsunnn izmirde gunluk guneslik bugun :)
Ohh Allah icine sindirsin canim benimde aklimda foto mevsuzu var birkac hatira cekmek lazim :))Evet hava guzel ama bugun temizlik gunu dun hakkimi kullandim deniz kenarina gittik biraz foto cektik denize ayagimi soktum ohhh :))
Butün strestimi attim enerji depoladim
sweetwitch01
Al_pi
Çoğunu kestim ben canım kiminde ay yazmadığı için kesmedim alışınca keserim dedimgunaydin hanimlar. Bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra etiketlerini kestiniz mi? Ben de baslamayi dusunuyorum yikama-utuleme islerine.
Canım benim çok saol valla bizde çok kutlu olduk. Hepimizin sağlıkla devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?