2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben gelen kiyafetleri aylara gore ayirmistin da, o yuzden kafama takildi Acemilik iste, yasayarak öğreneceğiz hep berqber insallah :)

Y Yellu
elinize saglik kizlar.
hurc ve keseyi ben de dusunuyorum.

alemsin kız.. Valla canım ben 9-12 almıştım yıkandı şuan bildiğin yenidoğan baya çekiyor yani. Etiketin pek önemi kalmıyor anlayacağın
Kac derecede,ne kadar yikadin canim.Siktirma kac devirdi?30 derece 15 dakika 400 devirde yikayayim,yipranmasin dedim.Temiz olur mu acaba?

Kac derecede,ne kadar yikadin canim.Siktirma kac devirdi?30 derece 15 dakika 400 devirde yikayayim,yipranmasin dedim.Temiz olur mu acaba?

30 derecede 30 dk programım var onda yıkadım. Kıyafetler ve battaniye pikeyi ayrı yıkadım. 1000 devir kullandım canım.. Çokta ıslak çıkıp beklemesin dışarıda diye.

Kizlar siz hametan bepanten sudocrem tarzi pisik onleyici pudra vs arastirmasi yaptinizmi almak gerekiyormu evde durmasi icin..
deneyimli anneler ne yapalim bu konuda?
Set olarak unibayb birde mustellanin konak onleyici sampuanini aldim.

gunaydin hanimlar. Bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra etiketlerini kestiniz mi? Ben de baslamayi dusunuyorum yikama-utuleme islerine.
Yıkamadan ters çevirdim, beldeki, boyundaki etiketleri kestim. Sadece birkaç citcitli badinin kesmedim onlarda cok buyuk olanlar..
alemsin kız.. Valla canım ben 9-12 almıştım yıkandı şuan bildiğin yenidoğan baya çekiyor yani. Etiketin pek önemi kalmıyor anlayacağın
Kaç derece de yikadin da küçüldü çok şaşırdım? Ben 15 dklık kısa programda 30 derecede yikadim hepsini renklere gore ayirarak dalinin sıvı deterjaniyla yikadim. Ve coraplarina varana kadar ütüledim anasının kıymetini bilir inşallah bu kız :)

Bugün eşimle tartıştık bir ağlama faslıda ben geçtim bugün benim günümmüş demekki hamişler.. şu aralar eşimden acayip nefret ediyorum. Zaten birkaç haftadır sıkıntılar vardı hafif depresyondaydım.. agladim kizimla konustum gel artik sahip cik bana, sev bebi dedim. O da cok guzel hareket ediyor annesini teselli ediyor... Kizlar anneleriyle anlaşamaz ya pek, ondan çok korkuyorum.. arkadaş gibi olmak istiyorum onla. Daha 23 yaşındayım beraber buyucez senle diyorum.. inşallah o da beni çok sever başka hiçbirşey istemiyorum... Şimdi şöyle koysalar beni yeşillik bir yere yada deniz kıyısına hafif muzik açsam herşeyi unutsam.. ne güzel olurdu

Kizlar siz hametan bepanten sudocrem tarzi pisik onleyici pudra vs arastirmasi yaptinizmi almak gerekiyormu evde durmasi icin..
ben hametan ve bepanteni karıştırarak sürüyordum ilk aylarda. biraz büyüyünce desitin kullanmıştıö gerçekten çok etkiliydi.

Bende de vardı bu ağlama tartışma fasli

Mustelanin pisik onleyicisi ve konak sampuanini ben de aldim.Kardesimde sudokrem goruyorum.Ne almak lazim?

Hacı şakir kullanıcam ben de canım nasıl sonradan kokusu kalıyor mu? İlk yıkamayı dalinle mi yapsam diyorum?nasılsa bekleyecek koku falan kalmaz.
Yıkayan arkadaşlar yıkama ayarlarını da yazarsa fikir olur.kaç derece kaç dk ?
Bir de siz bütün kıyafetleri mi yıkadınız? Ben de 9-12 aylık da var onları da mı yıkamalıyım acaba?

sudocrem aldim cok arstirdim onu kullananlar cok menundu onu tercih ettim..

Canim bir kasik koydum nerdeyse 15 dk kisa programda yikadim sabun tozu cokta guzel eridi ama kokusunu sevmedim bebek kokmuyor :) Bildigin sabun kokuyor ama napayim kizim icin saglikli olsun diye kullaniyorum.
Ben hepsini yikadim Kullanilmayacak nevresimleri bile en azindan bunu yikadim mi tereddütü olmasin dedim. Buyukleri cekmeceye koyarsin ustune ortu ortersin tozlanmaz yada hurca koyarsin..

gunaydin hanimlar. Bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra etiketlerini kestiniz mi? Ben de baslamayi dusunuyorum yikama-utuleme islerine.
Ben daha kesmedim bedenlerini karıştırmamak için. Giydirirken keserim diye düşündüm.

Hepsini ilk aşamada hurca yerleştirmeyi düşündüm zaten.o zaman ben dalin alayım İlk yıkama için peki canım beşiğin içine koyulan kenar kısımda duran ince bişey var ya adını unuttum şimdi beşiğin duvarlarına bağlanıyo hatta.onu nasıl yıkasam acaba ?

Merhaba kızlar. Ben çok almamıştım aldıklarımın hepsini yıkadım ütüledim çekmeceye koydum. Uyku setini haziranda yıkamayı düşünüyorum. uni baby be baby me nin sıvı deterjanı var. onlarla yıkadım. Yumuşatıcı kullanmadım. Çok az sirke koydum.

30 derecede yıkadım canım ama kumaşı ilr alakalı sanırım. 30 dk programım üstelik. Kalıbı küçüktü 6 aya uyumlu gibiydi. Sanırım ondan. Bimden almıştım. Demek ki iyi değilmiş. Kumaşı yumuşak ama.

Onlara daha erken yikayip hemen geri asarim diye hem sepet besiktekini hemde karyolasindakini bekletiyorum.
Onuda kisa programda yikarim yada elde yikamaya atarim maksat tozu gitsin cok sıktırma yikarsan kirismaz. Ben en fazla 700 deviri kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…