2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru son anda da yıkanabilir o.peki canım bebek arabasının kumaş kısımlarını sonradan yıkasak olur mu ki? Araba koltuğu olarak da kullanılan ana kucağı var ya ınun içinde yastıklı bi parça falan var benim.ekstra bişey almaya gerek var mı? Yoksa kundağıyla direk o yastığın üstüne mü koyucaz bebişi?

Canim ben oncelik olarak 0-3 ay. 3-6 aylik kiyafet aldim hep oncelik 0-3leri ve tum nevresim takimlarini kisa programda 15dk.yikadim buyume durumlarina gore netten almaya devam edicem kiyafet.zaten kisada girmis olucaz..buarada ne hediye gelicek bilmedigim icin cok doldurmadim.
Dalin siviyla yikadim dedigin gibi yerlestireli 3 hafta olacak yogun kokusu kalmiyor rahatsiz etmez bebisleri

Ben seti yikamadim canim havalandirdim guneste yikasmi acaba bozulur gibi geldi carsaflarini yikadim sadece

Ben annemi durduramadım maalesef bi kac parca aldı cok değil ama var yinede.15 dk diyor çoğu kişi.bana kısa gibi geldi sanki ya.temiz olur mu ki 15dkda.

6. aya kadar olana parçaları yıkadım.....şimdi makine dönüyor...30 derece lekeliler hassas durulama.... 2 3 tane kırmızı siyah alt vardı renk verir mi diye elimde yıkadım ve korktuğum oldu kırmızılar aktı aklınız da olsun....eşimle kestik etiketleri...şimdi hergün makine çalışır bi de ütülemesi var bunları diyor...özlemişiz bebeşi...kızımın halen tüm kıyafetlerini ütülerim...bi ara beni kandırdılar ne gerek ütüye diye çocukta alerji yaptı
dalan roxy ile yıkıyorum 4 senedir koku yok zaten....birde sezeryan olacaklara bilen bilir ama erik kompostpsu için kuru erik hazırlamayı unutmayın....sıkıntı oluyormuş gaz filan için ii imiş...kızımda hazırlamıştım ama normal doğum oldu meyve suyu olarak içmiştim...kabızlık içinde öyle...arkadaşlar söylemişti....ben valiz hazırlığına başladım...
pusetin ve arabanın kılıfını çıkardık makine bitince onları atacağımm....kızımda kullandığımızda yıkamayı bilemedim...
benden haberler böyle....birde bişey soracağım...günler uzadığından bu sefer randevuya 4 e aldık 2 de çıksak ancak olur diye sıkıntı olur mu acaba

iyiymiş araştırmak lazım ama şehir değişecek 800 yapmazlar bakalım saol...

15 dakika 30 derecelik kisa programda yikadim herseyi. Hastane cikislarini ayri, battaniyeler ayri, nevresimler ayri, kirmizilar ve koyu renkler ile acik renklee ve beyazlar yine ayri ayri 6-7 makina calistirdim. Bence bu program temiz oldu zaten deterjanda dalin siviydi az az koydum yikarken baktim gayet guzel kopurdu ve durulandi. Utulerken falanda oyle agir bir kokuda hissetmedim. Bence iyi bir yikama yaptim :) kizlar benimde uyku seti kaldi, yikanmasindan degilde dantelleri utulerken yakarsam falan diye cok korkuyorum malesef utuyle biraz zorum var :/

Yok canim zaten bebeklere yastik onerilmiyor icerisinde yastik varsa bile cikaririm ilk etapta benim bebek arabasi puset hala gelmedi bilmiyorum ama kumas kismi cikiyorsa onuda kisa programa at yika yada sil farketmez..
15 dk yeter yikamaya cunku yeni kiyafetler kir yok leke yok maksat tozu gitsin iste..

Ben seti yikamadim canim havalandirdim guneste yikasmi acaba bozulur gibi geldi carsaflarini yikadim sadece
Ben yikamayi dusunuyorum bakalim nasil cikacak :) En kisa programda 15 dk yikarim kurutmam makinada kirismaz disari golgeye atarim .. Zaten bozulacagi varsa kullandiktan sonrada yikaninca bozulacak

Ben annemi durduramadım maalesef bi kac parca aldı cok değil ama var yinede.15 dk diyor çoğu kişi.bana kısa gibi geldi sanki ya.temiz olur mu ki 15dkda.
Canim zaten lekeli degil cogu seyi posetli kutusunda felan almistim.dikim asamasindaki kokusu yere felan dustuyse onlar gitsin diye yikadim temiz oluyor merak etme

Canim yastik dedigim bel kismina gelen bisey.minder gibi diyim.orta kisma geliyo.ana kucaginin çukurluğunu almak için sanırım.kitapçığı bir okuyayım da ona göre yıkarım muhtemelen.

Canim zaten lekeli degil cogu seyi posetli kutusunda felan almistim.dikim asamasindaki kokusu yere felan dustuyse onlar gitsin diye yikadim temiz oluyor merak etme
Ayy ne bileyim içim rahat edemedi.mother care den almistim çoğu seyi.siz etiketlerden bahsedince baktim hindistanda üretilmiş yani dikilmiş.hindistan diye okuyunca en azindan 1 saatlik programda mi yikasam dedim

Ayy ne bileyim içim rahat edemedi.mother care den almistim çoğu seyi.siz etiketlerden bahsedince baktim hindistanda üretilmiş yani dikilmiş.hindistan diye okuyunca en azindan 1 saatlik programda mi yikasam dedim
cidden ordanmi geliyormus :)
Ben ebebekle toptancidan aldim birkac magaza var farkli hepsinde turk mali pamuklu yaziyordu.
Onun dokusuda yumusacik canim yika gitsin kisada.sakinan goze cop batar pimpirikli olmayalim

Canim yastik dedigim bel kismina gelen bisey.minder gibi diyim.orta kisma geliyo.ana kucaginin çukurluğunu almak için sanırım.kitapçığı bir okuyayım da ona göre yıkarım muhtemelen.

Annem oldurdu beni anakucagini gorunce,cocuk buna yatirilir mi iki buklum olacak diye.araba koltugu olarak kullanilandan benimki esimin yigeninden kalma saglam hala puset ve araba derdimiz olmadi.anne herkes bunda tasiyor artik hastaneden bununla cikiyorlar diyorum yok kadini ikna edemedim,portbebe alsam 1 kere kullancam bi daha kullanilmaz,sicaklarda hele bana cok mantiksiz geliyor.ne dersiniz

cidden ordanmi geliyormus :)
Ben ebebekle toptancidan aldim birkac magaza var farkli hepsinde turk mali pamuklu yaziyordu.
Onun dokusuda yumusacik canim yika gitsin kisada.sakinan goze cop batar pimpirikli olmayalim
Aynen dikimi orda yapılmıştır diye tahmin ediyorum çin hindistan....ucuz işçi gücü napıcaksın.kullanıyolar oraları.kumaşlar harİka dediğin gibi yumuşacık.doğru diyosun biraz fazla düşünüyorum ben galiba

Ana kucağı ilk aşamada çok işe yarıyor bence.gördüğüm herkes kullanıyor çünkü.hem arabada da en güvenlisi.içine de özel yastıkları var bebek öyle gömülmüyor yani
Peki kangurular var ya kucağa asılan onlardan alanlar var mı?eşim tutturmuş bunlardan alıcam ben diye taşıması çok kolaymış

Ya aslında annen biraz haklı ben de anakucaginda ilk bebeğimi de yatırırken rahat edemedim bir türlü. Başını tutamadığı için ve beli de iki büklüm olmasın diye bel kısmına havlu vs ile destek yapmıştık. Şimdi Sevi bebenin filan anakucagi bel destek minderleri var. Onlardan almayı düşünüyorum. Aslında portbebe düşünmüştüm ama buradaki arkadaşlar onun içinde bebeğin çok sıcak olacağını söyleyince vazgeçtim. Sen de annene azıcık kulak ver bence

Ben de kanguru almayı istiyorum. Bebek doğduktan sonra mı önce mi alsam ne yapsam bilemedim. Onunla bir yerlere gitmek daha kolay olur. Kullanıp memnun olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…