Biz eczaneden alabiliyormuyuz yoksa recetelimi satiliyor canim bu kremlerben hametan ve bepanteni karıştırarak sürüyordum ilk aylarda. biraz büyüyünce desitin kullanmıştıö gerçekten çok etkiliydi.
Biz eczaneden alabiliyormuyuz yoksa recetelimi satiliyor canim bu kremlerben hametan ve bepanteni karıştırarak sürüyordum ilk aylarda. biraz büyüyünce desitin kullanmıştıö gerçekten çok etkiliydi.
Doğru son anda da yıkanabilir o.peki canım bebek arabasının kumaş kısımlarını sonradan yıkasak olur mu ki? Araba koltuğu olarak da kullanılan ana kucağı var ya ınun içinde yastıklı bi parça falan var benim.ekstra bişey almaya gerek var mı? Yoksa kundağıyla direk o yastığın üstüne mü koyucaz bebişi?Onlara daha erken yikayip hemen geri asarim diye hem sepet besiktekini hemde karyolasindakini bekletiyorum.
Onuda kisa programda yikarim yada elde yikamaya atarim maksat tozu gitsin cok sıktırma yikarsan kirismaz. Ben en fazla 700 deviri kullaniyorum.
Canim ben oncelik olarak 0-3 ay. 3-6 aylik kiyafet aldim hep oncelik 0-3leri ve tum nevresim takimlarini kisa programda 15dk.yikadim buyume durumlarina gore netten almaya devam edicem kiyafet.zaten kisada girmis olucaz..buarada ne hediye gelicek bilmedigim icin cok doldurmadim.Hacı şakir kullanıcam ben de canım nasıl sonradan kokusu kalıyor mu? İlk yıkamayı dalinle mi yapsam diyorum?nasılsa bekleyecek koku falan kalmaz.
Yıkayan arkadaşlar yıkama ayarlarını da yazarsa fikir olur.kaç derece kaç dk ?
Bir de siz bütün kıyafetleri mi yıkadınız? Ben de 9-12 aylık da var onları da mı yıkamalıyım acaba?
Ben seti yikamadim canim havalandirdim guneste yikasmi acaba bozulur gibi geldi carsaflarini yikadim sadeceOnlara daha erken yikayip hemen geri asarim diye hem sepet besiktekini hemde karyolasindakini bekletiyorum.
Onuda kisa programda yikarim yada elde yikamaya atarim maksat tozu gitsin cok sıktırma yikarsan kirismaz. Ben en fazla 700 deviri kullaniyorum.
Ben annemi durduramadım maalesefCanim ben oncelik olarak 0-3 ay. 3-6 aylik kiyafet aldim hep oncelik 0-3leri ve tum nevresim takimlarini kisa programda 15dk.yikadim buyume durumlarina gore netten almaya devam edicem kiyafet.zaten kisada girmis olucaz..buarada ne hediye gelicek bilmedigim icin cok doldurmadim.
Dalin siviyla yikadim dedigin gibi yerlestireli 3 hafta olacak yogun kokusu kalmiyor rahatsiz etmez bebisleri
iyiymiş araştırmak lazım ama şehir değişecek 800 yapmazlar bakalım saol...Allah kolaylik versin canim burdaki evden eve tasimacilar 800 liraya tasiyor ama istersen 100 lira fazla veriyorsun herbiseyi igneden iplige kendileri gelip topluyor yerlestiriyor.sen sadece yeni evi temizliyorsun onada kadin tutarsin birde ic camasirlarina ellemiyorlar. Boyle bir hizmet varsa arastir hic girme riske son zamanlar dikkatli olmaliyiz
15 dakika 30 derecelik kisa programda yikadim herseyi. Hastane cikislarini ayri, battaniyeler ayri, nevresimler ayri, kirmizilar ve koyu renkler ile acik renklee ve beyazlar yine ayri ayri 6-7 makina calistirdim. Bence bu program temiz oldu zaten deterjanda dalin siviydi az az koydum yikarken baktim gayet guzel kopurdu ve durulandi. Utulerken falanda oyle agir bir kokuda hissetmedim. Bence iyi bir yikama yaptim :) kizlar benimde uyku seti kaldi, yikanmasindan degilde dantelleri utulerken yakarsam falan diye cok korkuyorum malesef utuyle biraz zorum var :/Hacı şakir kullanıcam ben de canım nasıl sonradan kokusu kalıyor mu? İlk yıkamayı dalinle mi yapsam diyorum?nasılsa bekleyecek koku falan kalmaz.
Yıkayan arkadaşlar yıkama ayarlarını da yazarsa fikir olur.kaç derece kaç dk ?
Bir de siz bütün kıyafetleri mi yıkadınız? Ben de 9-12 aylık da var onları da mı yıkamalıyım acaba?
Yok canim zaten bebeklere yastik onerilmiyor icerisinde yastik varsa bile cikaririm ilk etapta benim bebek arabasi puset hala gelmedi bilmiyorum ama kumas kismi cikiyorsa onuda kisa programa at yika yada sil farketmez..Doğru son anda da yıkanabilir o.peki canım bebek arabasının kumaş kısımlarını sonradan yıkasak olur mu ki? Araba koltuğu olarak da kullanılan ana kucağı var ya ınun içinde yastıklı bi parça falan var benim.ekstra bişey almaya gerek var mı? Yoksa kundağıyla direk o yastığın üstüne mü koyucaz bebişi?
Ben yikamayi dusunuyorum bakalim nasil cikacak :) En kisa programda 15 dk yikarim kurutmam makinada kirismaz disari golgeye atarim .. Zaten bozulacagi varsa kullandiktan sonrada yikaninca bozulacakBen seti yikamadim canim havalandirdim guneste yikasmi acaba bozulur gibi geldi carsaflarini yikadim sadece
Canim zaten lekeli degil cogu seyi posetli kutusunda felan almistim.dikim asamasindaki kokusu yere felan dustuyse onlar gitsin diye yikadimBen annemi durduramadım maalesefbi kac parca aldı cok değil ama var yinede.15 dk diyor çoğu kişi.bana kısa gibi geldi sanki ya.temiz olur mu ki 15dkda.
Canim yastik dedigim bel kismina gelen bisey.minder gibi diyim.orta kisma geliyo.ana kucaginin çukurluğunu almak için sanırım.kitapçığı bir okuyayım da ona göre yıkarım muhtemelen.Yok canim zaten bebeklere yastik onerilmiyor icerisinde yastik varsa bile cikaririm ilk etapta benim bebek arabasi puset hala gelmedi bilmiyorum ama kumas kismi cikiyorsa onuda kisa programa at yika yada sil farketmez..
15 dk yeter yikamaya cunku yeni kiyafetler kir yok leke yok maksat tozu gitsin iste..
Ben yikamayi dusunuyorum bakalim nasil cikacak :) En kisa programda 15 dk yikarim kurutmam makinada kirismaz disari golgeye atarim .. Zaten bozulacagi varsa kullandiktan sonrada yikaninca bozulacak
Ayy ne bileyim içim rahat edemedi.mother care den almistim çoğu seyi.siz etiketlerden bahsedince baktim hindistanda üretilmiş yani dikilmiş.hindistan diye okuyunca en azindan 1 saatlik programda mi yikasam dedimCanim zaten lekeli degil cogu seyi posetli kutusunda felan almistim.dikim asamasindaki kokusu yere felan dustuyse onlar gitsin diye yikadimtemiz oluyor merak etme
Ayy ne bileyim içim rahat edemedi.mother care den almistim çoğu seyi.siz etiketlerden bahsedince baktim hindistanda üretilmiş yani dikilmiş.hindistan diye okuyunca en azindan 1 saatlik programda mi yikasam dedim
Canim yastik dedigim bel kismina gelen bisey.minder gibi diyim.orta kisma geliyo.ana kucaginin çukurluğunu almak için sanırım.kitapçığı bir okuyayım da ona göre yıkarım muhtemelen.
Aynen dikimi orda yapılmıştır diye tahmin ediyorumcidden ordanmi geliyormus :)
Ben ebebekle toptancidan aldim birkac magaza var farkli hepsinde turk mali pamuklu yaziyordu.
Onun dokusuda yumusacik canim yika gitsin kisada.sakinan goze cop batar pimpirikli olmayalim
Ana kucağı ilk aşamada çok işe yarıyor bence.gördüğüm herkes kullanıyor çünkü.hem arabada da en güvenlisi.içine de özel yastıkları var bebek öyle gömülmüyor yaniAnnem oldurdu beni anakucagini gorunce,cocuk buna yatirilir mi iki buklum olacak diye.araba koltugu olarak kullanilandan benimki esimin yigeninden kalma saglam hala puset ve araba derdimiz olmadi.anne herkes bunda tasiyor artik hastaneden bununla cikiyorlar diyorum yok kadini ikna edemedim,portbebe alsam 1 kere kullancam bi daha kullanilmaz,sicaklarda hele bana cok mantiksiz geliyor.ne dersiniz
Annem oldurdu beni anakucagini gorunce,cocuk buna yatirilir mi iki buklum olacak diye.araba koltugu olarak kullanilandan benimki esimin yigeninden kalma saglam hala puset ve araba derdimiz olmadi.anne herkes bunda tasiyor artik hastaneden bununla cikiyorlar diyorum yok kadini ikna edemedim,portbebe alsam 1 kere kullancam bi daha kullanilmaz,sicaklarda hele bana cok mantiksiz geliyor.ne dersiniz
Aynen dikimi orda yapılmıştır diye tahmin ediyorumçin hindistan....ucuz işçi gücü napıcaksın.kullanıyolar oraları.kumaşlar harİka dediğin gibi yumuşacık.doğru diyosun biraz fazla düşünüyorum ben galiba
Ana kucağı ilk aşamada çok işe yarıyor bence.gördüğüm herkes kullanıyor çünkü.hem arabada da en güvenlisi.içine de özel yastıkları var bebek öyle gömülmüyor yani
Peki kangurular var ya kucağa asılan onlardan alanlar var mı?eşim tutturmuş bunlardan alıcam ben diyetaşıması çok kolaymış
canım reçeteye gerek yok.. eczaneden alabiliyorsun direkt..Biz eczaneden alabiliyormuyuz yoksa recetelimi satiliyor canim bu kremler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?