2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim yastik dedigim bel kismina gelen bisey.minder gibi diyim.orta kisma geliyo.ana kucaginin çukurluğunu almak için sanırım.kitapçığı bir okuyayım da ona göre yıkarım muhtemelen.
Bende aldim bel destegi ama kilifi vardi attim yikadim oku bakalim sen kitapcigini ..
Pusette cidden bebek yamuk duruyor ya ilk donemde bende kullanacagim ama bebek duecekmis gibi geliyor banada
Kanguruyu bende alacagim ama yenidogan almayacagim kisa alacagim yani 4ay sonrasi kullanilandan alacagim..
Ergonomik bacaklari ayrilmayan bebegin vucut yapisini bozmayandan tercih edecegim.. Aslinda kaydettim bi kac tanede notlarim nerde bilmiyorum bulursam paylasirim..

Bende bebek biraz buyudukten sonra alicam. İnstagramda var benim begendigim solomombaby

Bende bebek biraz buyudukten sonra alicam. İnstagramda var benim begendigim solomombaby
Aynen o canim yorumlara bakinca cok mennun olan da var olmayanda ama ergonomik iste..
Bir iki tane daha var ama bulursam yazarim.. Bebegin kaslari gelissin öyle kullanayim istiyorum bacaklari yamuk filan olmasin gelisimini bozmayalim

Melissa81 cnm banner düşünmüşağn kendin evde yapabilirsin hemde bir gününü almaz mesela bu banner için renkli kağıtlar yada karton alıp üzerine sticker yapışturıp keçe ile yada burdaki simli harfler kırtasiyede satılıyor kalın bir kurdelaya yapabilirain istediğin gibi süslersin ben yapıcam malzeme alıp.

Eklentiler

• Capture+_2017-05-07-18-23-59.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 66

Yeni doğana siling kullanıyorlar,kanguru 4. aydan sonra oluyormuş.tuniko.com a bakarsan ayrıntılı bilgi veriyor.Siling de kendi içinde birkaç kategoriye ayrılıyor.Alışana kadar bağlaması zor gibi.Halka silinglerde de ağırlık bir omuza biniyor ama pratik.Bebekle evin içinde silingle gezenler var,çok pratik diyorlar.

Evet canim begendim bir tane yaa simdi disariya cikamiyorum ya herseye saldirasim gordugumu begenesim var :))
Cektim verdigin fikirin fotosunu yapalim bakalim sagol kuzum

Kullandıkça görücez biz de,bana sanki çok kullanışlı bişeymiş gibi geliyor :) kitapçığına bakayım bir yıkama talimatları için

Hmm hiç bilmiyorum bu İşleri ben iyiki sormuşum dedim.gidip araştırayım biraz

Slm kızlar 15 gündür yazamıyordum.. nasılsınız?? Umarım herkes de herşey yolundadır.. sayfalar çok biriktiği için henüz okuyamadım.. kayınpederim vefat etti ani türkiyeye uçuş yapmak zorunda kaldık.. akşam geldik.. hamilelikte yolculuk yapacak arkadaşlar yapmadan önce bir kez daha düşünün derim.. benim ki resmen işkenceydi.ayaklarım şuan fil ayağı gibi.. üstüne yediğim birleyden mikrop kaptım 2 gün hastanede kaldım.. serum, antibiyotik biraz kendimi toparladımda doğurmadan evime gelebildim.. evde uzanıyorum, tr de dr bana erken doğum riskim olduğunu söyledi.. kızım olması gerekenden çok aşağıdaymış.. yolculuk esnasında sorun olmasın diye iğne yaptılar.. kendi dr ma gitmeme 9 gün var.. nasıl geçer bu günler bilmiyorum..??

Başınız sağolsun canım sanada geçmiş olsun 9 günü bekleme istersen drna anlatırsın madem riskte varmış bi an önce git görün..

Canım basınız sağ olsun, sana da çok geçmiş olsun,ben de neden yazmıyor acaba diyordum.Daha önce gidemiyor musun druna?Hepimiz zorlandığımız döneme girdik.Kendimize çok dikkat etmeliyiz.

Basiniz sagolsun canim
Gecmis olsun dikkat et kendine dr gununu bekleme bencede en kisa surede git muayenene

Ben de okuduğumu,duyduğumu söylüyorum canım aynıyız seninle,ilk bebiş şaşkınlığı.En çok anneye soruluyor o da 30 yıl öncesini anlatıyor :)

Basiniz sagolsun .. Gitmesen olmazdi gittin yine olmadi Bol bol dinlen artik insallah kizin vaktinde gelir icini ferah tut

Başınız sağolsun, sana da geçmiş olsun canım. İyice dinlen ayaklarını yukarı dikip. Neden mikrop kapmıştın acaba ?

Değişik bi hafta sonu geçirdim kızlar. Türkiyenin bi ucundan kalkıp bi ucuna geldim hâlâ kendi akrabalarımdan kurtulamadım. Meğer insanların aklında ne çok yer etmişim ne çok beni merak eder olmuşlar hiç anlamıyorum. O kadar meraklı akrabalarım var ki öyle hala teyze falanda değil dış kapının dış mandalları. Face instg falan kullanmıyorum diye yaşantım nasıl bilmiyorlar bu da onlarda merak duygusunu fazlaca güçlendiriyor galiba. Evleneli bi sene oldu beni takip edemeyince eşimi eklediler. Eşimin hesaplarında özel hayatımızı bulamayınca beni aramayanlar ayda bir arar oldular. Bebeğim 4 5 aylık olana kendi ailem dışında kimse duymadı o zmaana kadar bebegı olmuyor soylentileri çıktı sonradan duyulmaya başlayınca durumunu merak ettiler sağlıklı mı değil mi? En sonunda evimi, eşimi, esimin ailesini, onların tavrını tarzını merak eden yengelerimden biri kızını bana gönderdi hemde benden 15 yaş küçük kızını. Ilk basta ilgilenemem işe zor gidip geliyorum yogunum vakit ayıramam diye ret ettiysemde sonunda bana yardımcı olsunmuş ihtiyacım olurmuş onada değişiklik olurmuş diyerek kabul ettirdiler. sanki çocuk kandıriyorlar. Eşime anlattım bak bunlar meraktan gönderdi bu kızı yoksa kız beni tanımaz ben kızı tanımam dedim. Olsun dedi rahat ol bizde meraklarını gideririz dedi. Iki gün boyunca sağolsun eşimde çok ilgilendi bana yük olmasın diye hem gezmeye götürdük hem memnun etmeye çalıştık. Eşim sen hamilesin diyip herseyi kendi yaptı. Bende eşimle herhafta gittiğim yerlerden fotolar gösterdim geçen hafta surdaydik gecen ay burdaydık diye. Sonra gorumcelerim geldi aramızdaki samimiyeyi falan gördü. Bebeğin odasını hediyelerini görmek istedi hepsini gösterdim sanırım annesine anlatacak kadar bilgi yükleyip gönderdim kızı. Bu arada bi bardak çay verecek kadar yardımı olmadı. Böylelikle bi haftasonunun daha sonuna gelmiş olduk.
Kızımı da dün görmüş oldum çok şükür. Net fotolar vermese de yüzü gözü belli oluyordu. 30+2ydi kilosu 1550 gr boyu 40cmdi doppler yapıldı dr gayet sağlıklı dedi. Tahmini doğum tarihini sata göre söyledi 13temmuz dedi ama usgde hep 5 gün önde gözüküyor.

Hemen bir face ve inst. sayfası aç yoksa misafir daha çok gelir:)Allah Allah başka işleri yok galiba,ne meraklılarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…