Bebiş suyun içinde bizim gibi solunum yapmıyor ki,plesanta aracılığıyla yapıyormuş.Hayırlı akşamlar kızlar yarın insllh sabun tozunu bulabilirsem alıp biran önce yikama işine baslayasim var cok heveslendm:))
Bu arada aniden gelen tekmelerden dolayı araba kullanmak sanırım artık tehlikeli olmaya başladı, mecbur kalmadikca kullanmicam bundn sonra:/
Birde kızlar bazen 2-4dk boyunca her saniye aralıksız atıyor karnım, hani hıçkırık desem her 2-3 saniyede bir olmasi lazım değilmi bende her saniye atıyor karnım pıt pıt şeklinde sizce neden olabilirki bueğer hıçkırıksa yazık yani nasıl nefes alıyor acaba
Canım sağolasın... dr Mikrobu yediğim bir gıdada bakteri olduğunu ve ağız yoluyla aldığımı söyled..ishal, ateş, kusma hastanelik oldum.. ayrıca ishalinde erken doğumu tetiklediğini bilmiyordum bunuda öğrenmiş oldum..Başınız sağolsun, sana da geçmiş olsun canım. İyice dinlen ayaklarını yukarı dikip. Neden mikrop kapmıştın acaba ?
hanyacımmm ben de geliyim beni de gezdirin. ben de çok merak ediyorum sizin hayatınızı. 2 gün full gezicez ama bak karışmamDeğişik bi hafta sonu geçirdim kızlar. Türkiyenin bi ucundan kalkıp bi ucuna geldim hâlâ kendi akrabalarımdan kurtulamadım. Meğer insanların aklında ne çok yer etmişim ne çok beni merak eder olmuşlar hiç anlamıyorum. O kadar meraklı akrabalarım var ki öyle hala teyze falanda değil dış kapının dış mandalları. Face instg falan kullanmıyorum diye yaşantım nasıl bilmiyorlar bu da onlarda merak duygusunu fazlaca güçlendiriyor galiba. Evleneli bi sene oldu beni takip edemeyince eşimi eklediler. Eşimin hesaplarında özel hayatımızı bulamayınca beni aramayanlar ayda bir arar oldular. Bebeğim 4 5 aylık olana kendi ailem dışında kimse duymadı o zmaana kadar bebegı olmuyor soylentileri çıktı sonradan duyulmaya başlayınca durumunu merak ettiler sağlıklı mı değil mi? En sonunda evimi, eşimi, esimin ailesini, onların tavrını tarzını merak eden yengelerimden biri kızını bana gönderdi hemde benden 15 yaş küçük kızını. Ilk basta ilgilenemem işe zor gidip geliyorum yogunum vakit ayıramam diye ret ettiysemde sonunda bana yardımcı olsunmuş ihtiyacım olurmuş onada değişiklik olurmuş diyerek kabul ettirdiler.sanki çocuk kandıriyorlar. Eşime anlattım bak bunlar meraktan gönderdi bu kızı yoksa kız beni tanımaz ben kızı tanımam dedim. Olsun dedi rahat ol bizde meraklarını gideririz dedi. Iki gün boyunca sağolsun eşimde çok ilgilendi bana yük olmasın diye hem gezmeye götürdük hem memnun etmeye çalıştık. Eşim sen hamilesin diyip herseyi kendi yaptı. Bende eşimle herhafta gittiğim yerlerden fotolar gösterdim geçen hafta surdaydik gecen ay burdaydık diye. Sonra gorumcelerim geldi aramızdaki samimiyeyi falan gördü. Bebeğin odasını hediyelerini görmek istedi hepsini gösterdim sanırım annesine anlatacak kadar bilgi yükleyip gönderdim kızı. Bu arada bi bardak çay verecek kadar yardımı olmadı. Böylelikle bi haftasonunun daha sonuna gelmiş olduk.
Kızımı da dün görmüş oldum çok şükür. Net fotolar vermese de yüzü gözü belli oluyordu. 30+2ydi kilosu 1550 gr boyu 40cmdi doppler yapıldı dr gayet sağlıklı dedi. Tahmini doğum tarihini sata göre söyledi 13temmuz dedi ama usgde hep 5 gün önde gözüküyor.
hanyacımmm ben de geliyim beni de gezdirin. ben de çok merak ediyorum sizin hayatınızı. 2 gün full gezicez ama bak karışmam
Aynen ya sormaBen de okuduğumu,duyduğumu söylüyorum canım aynıyız seninle,ilk bebiş şaşkınlığı.En çok anneye soruluyor o da 30 yıl öncesini anlatıyor :)
Başınız sağolsun canım.allah rahmet etsin.Zaman geçtikçe herşey zorlaştı gerçekten.keşke sen gelmeseydin.yolculuk riskli olmuyor belki ama insan zorlanıyor..sadece dinlen birde doktorum bana oturarak değil yatarak dinlenmemi tavsiye etti,gerçekten faydasını gördüm ağrılar gitti.Slm kızlar 15 gündür yazamıyordum.. nasılsınız?? Umarım herkes de herşey yolundadır.. sayfalar çok biriktiği için henüz okuyamadım.. kayınpederim vefat etti ani türkiyeye uçuş yapmak zorunda kaldık.. akşam geldik.. hamilelikte yolculuk yapacak arkadaşlar yapmadan önce bir kez daha düşünün derim.. benim ki resmen işkenceydi.ayaklarım şuan fil ayağı gibi.. üstüne yediğim birleyden mikrop kaptım 2 gün hastanede kaldım.. serum, antibiyotik biraz kendimi toparladımda doğurmadan evime gelebildim.. evde uzanıyorum, tr de dr bana erken doğum riskim olduğunu söyledi.. kızım olması gerekenden çok aşağıdaymış.. yolculuk esnasında sorun olmasın diye iğne yaptılar.. kendi dr ma gitmeme 9 gün var.. nasıl geçer bu günler bilmiyorum..??
Canım çok çok geçmiş olsun ve başınız saolsun. Allah rahmet eylesin. Türkiyedeki doktorlar ile yurtdışındakiler bakış açıları çok farklı bence hemen karamsarlığa kapılma. Acil olarak kendi doktoruna gitme ihtimalin yokmu?Slm kızlar 15 gündür yazamıyordum.. nasılsınız?? Umarım herkes de herşey yolundadır.. sayfalar çok biriktiği için henüz okuyamadım.. kayınpederim vefat etti ani türkiyeye uçuş yapmak zorunda kaldık.. akşam geldik.. hamilelikte yolculuk yapacak arkadaşlar yapmadan önce bir kez daha düşünün derim.. benim ki resmen işkenceydi.ayaklarım şuan fil ayağı gibi.. üstüne yediğim birleyden mikrop kaptım 2 gün hastanede kaldım.. serum, antibiyotik biraz kendimi toparladımda doğurmadan evime gelebildim.. evde uzanıyorum, tr de dr bana erken doğum riskim olduğunu söyledi.. kızım olması gerekenden çok aşağıdaymış.. yolculuk esnasında sorun olmasın diye iğne yaptılar.. kendi dr ma gitmeme 9 gün var.. nasıl geçer bu günler bilmiyorum..??
O bana da oluyor neyin nesi anlamıyorum çok uzun sürüyorHayırlı akşamlar kızlar yarın insllh sabun tozunu bulabilirsem alıp biran önce yikama işine baslayasim var cok heveslendm:))
Bu arada aniden gelen tekmelerden dolayı araba kullanmak sanırım artık tehlikeli olmaya başladı, mecbur kalmadikca kullanmicam bundn sonra:/
Birde kızlar bazen 2-4dk boyunca her saniye aralıksız atıyor karnım, hani hıçkırık desem her 2-3 saniyede bir olmasi lazım değilmi bende her saniye atıyor karnım pıt pıt şeklinde sizce neden olabilirki bueğer hıçkırıksa yazık yani nasıl nefes alıyor acaba
ben de üniversitedeyken heppp gezerdim. evlenince gezmeyi hiiiç sevmeyen birine denk geldiğimi fark ettim. ve sanırım bütün hayatım böyle geçicek.Hahahaha canım biz gezmeyi çok seven bi çiftiz ben TRnin heryerine hemen hemen gittim gormedigim çok az şehir kaldı. Eşimde unvden sonra askerdeyken bi rahatsızlık geçirmiş o yüzden hep içinde kalmış gezememek. Ama şimdi tadını çıkarıyoruz. Birileri geldiği zamanda evde pek durmuyoruz onları da beğendiğimiz mekanlara götürüyoruz sende gelirsen seni de götürürüz kapım herkese açık ama art niyetle gelmesin kimse
Başınız sağolsun cnm bebeğin içinde önde olması şuan sıkıntı degil artık 20 li haftalarda çok sıkıntı oluyor sadece kendine çok diikkat etmen gerek yorulmaman birde normal dogum yapılmıyor bebek aşagıda ise böyle bir durumda. İnşallah saglıcakla geçer günlr. Ne kadar sürdü uçak yolculugun 33+0 da 1 saat 15 dk uçuş yapıcam zararı olur muSlm kızlar 15 gündür yazamıyordum.. nasılsınız?? Umarım herkes de herşey yolundadır.. sayfalar çok biriktiği için henüz okuyamadım.. kayınpederim vefat etti ani türkiyeye uçuş yapmak zorunda kaldık.. akşam geldik.. hamilelikte yolculuk yapacak arkadaşlar yapmadan önce bir kez daha düşünün derim.. benim ki resmen işkenceydi.ayaklarım şuan fil ayağı gibi.. üstüne yediğim birleyden mikrop kaptım 2 gün hastanede kaldım.. serum, antibiyotik biraz kendimi toparladımda doğurmadan evime gelebildim.. evde uzanıyorum, tr de dr bana erken doğum riskim olduğunu söyledi.. kızım olması gerekenden çok aşağıdaymış.. yolculuk esnasında sorun olmasın diye iğne yaptılar.. kendi dr ma gitmeme 9 gün var.. nasıl geçer bu günler bilmiyorum..??
Kizlar ya cidden bisi soracagim size misafirlige gidenler misafiri gelenler nasil oturuyorsunuz uzun süre.
Ben hamileligim boyunca evimde yalnizdim gezdik tozduk hep ama arabayla gidip oturup dolasip geliyoruz. Kimsenin yaninda oturmak zorunda kalmamistim gecen 1 gece esim yokken misafirlige gittim orda kaldim tum gun boyunca oturunca ayagim elim sisti ayagimi sarkitmaktan :)))
Evde hep uzandigim icin hic oturmamistim o kadar sure inanin ki eve gelmeyi 4 gözle bekledim eve gelince ayaklarimin sisi indi :))
Ev gezmesi olarak sadece kv gidiyorum,yemegi yedikten sonra uzaniyorum.Bazen mutfaga gecince oturmaktan bacaklarim kotu gibi olursa sandalyede bagdas kuruyorum:) Zaten cok rahat ederim o pozisyonda.Evde de oturunca ayaklari uzatiyorum.Kizlar ya cidden bisi soracagim size misafirlige gidenler misafiri gelenler nasil oturuyorsunuz uzun süre.
Ben hamileligim boyunca evimde yalnizdim gezdik tozduk hep ama arabayla gidip oturup dolasip geliyoruz. Kimsenin yaninda oturmak zorunda kalmamistim gecen 1 gece esim yokken misafirlige gittim orda kaldim tum gun boyunca oturunca ayagim elim sisti ayagimi sarkitmaktan :)))
Evde hep uzandigim icin hic oturmamistim o kadar sure inanin ki eve gelmeyi 4 gözle bekledim eve gelince ayaklarimin sisi indi :))
başın sağolsun canım. kendine ve bebişine dikkat et.Slm kızlar 15 gündür yazamıyordum.. nasılsınız?? Umarım herkes de herşey yolundadır.. sayfalar çok biriktiği için henüz okuyamadım.. kayınpederim vefat etti ani türkiyeye uçuş yapmak zorunda kaldık.. akşam geldik.. hamilelikte yolculuk yapacak arkadaşlar yapmadan önce bir kez daha düşünün derim.. benim ki resmen işkenceydi.ayaklarım şuan fil ayağı gibi.. üstüne yediğim birleyden mikrop kaptım 2 gün hastanede kaldım.. serum, antibiyotik biraz kendimi toparladımda doğurmadan evime gelebildim.. evde uzanıyorum, tr de dr bana erken doğum riskim olduğunu söyledi.. kızım olması gerekenden çok aşağıdaymış.. yolculuk esnasında sorun olmasın diye iğne yaptılar.. kendi dr ma gitmeme 9 gün var.. nasıl geçer bu günler bilmiyorum..??
O bana da oluyor neyin nesi anlamıyorum çok uzun sürüyor
Calisana daha zor cidden bir gun iskence cektim ayagi kalkip gezindim ama yok alismisim uzun oturmaya :)Canim ben isyerinde de oturarak çalışıyorum. Ama gün içinde 4 5 kere lavaboya 2 3 kere başka birimlere 2 kere kantine yemekhaneye falan gidip geliyorum firsat buldukçada ayaklarımı uzatıp oturuyorum. Başkaları varken de çok bunaldıgımda musade isteyip ayaklarımı 5er dk uzatıyorum. Yoksa gerçekten dayanılacak gibi değil ayakların aşağıya sarkık olması şişliği artıyor galiba.
Gitme zaten evde uzan ohh miss :)) Ben gobekten bacak bacak üstüne atamiyorum sen nasil bagdas kuruyorsun :)) Ben yemek yerken bile sandalyeye ayagimi uzatiyorumEv gezmesi olarak sadece kv gidiyorum,yemegi yedikten sonra uzaniyorum.Bazen mutfaga gecince oturmaktan bacaklarim kotu gibi olursa sandalyede bagdas kuruyorum:) Zaten cok rahat ederim o pozisyonda.Evde de oturunca ayaklari uzatiyorum.
Tekrar geçmiş olsun canım. İshal hamilelikte iyi değil diye duymuştum , erken doğumu tetiklediğini öğrendim sayende.Canım sağolasın... dr Mikrobu yediğim bir gıdada bakteri olduğunu ve ağız yoluyla aldığımı söyled..ishal, ateş, kusma hastanelik oldum.. ayrıca ishalinde erken doğumu tetiklediğini bilmiyordum bunuda öğrenmiş oldum..
Merhaba canım öncelikle başınız sağolsun ve geçmiş olsun yolculuk gerçekten artık zorluyor az bi zamanımız kaldı hayirlisiyla baya agirlastik artıkSağolun kızlar.. rabbim sizlerin babalarına uzun ömürler versin.. malesef kızım dede kavramını hiç öğrenemeyecek.. kendi babamda düğünüme 30 gün kala vefat etmişti..rabbim bütün ölmüşlerimizin mekanını cennet eylesin.. bende yarın drumu arıcam randevuyu öne çekmesini isticem.. inşaallah öne alır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?