2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Başınız sağolsun, sana da çok geçmiş olsun canım. .

Ben de uzun süre oturmaktan yoruluyorum. Bugün eşimin halasina gittik, bi o tarafa bi bu tarafa döne döne rahat edemedim.Artik misafir ağırlayamam, hareketler iyice kisitlandi, zaten ailemin yanındayım bu ayın sonuna kadar, sonra gidip eşyalarımı hazırlayıp doğum için gelicem.

Bende persembe aksami kinaya, cuma aksami kinaya, cumartesi gunduz mevlide, cumartesi aksami dugune, bugun gündüz mevlide, anneme ve akşam misafirlige gittim. Ellerim ayaklarimda yanma seklinde agri var sanki hamile degilmisim gibi davrandik sulalecek. Ne işim var cemiyetlerde acaba :/ ayaklarim ve ellerim şişti sanırım. Bundan sonrada bi yere gitmem...

G Gulsumiklima basin sagolsun ve gecmis olsun.. bol bol dinlen Allahin izniyle bisey olmaz inşallah.

Bir-Yolcu nasilsin ara ara yaz merak ediyoruz iyisinizdir umarim
Sagol cnm, hastanede yarışa devam. Şuan ara ara sancılar gelmeye başladı. Bir iki daha girerse çağıracağım hemşireyi açılma varmı bakacak. Kuzum durmayacak sanırım gelecek böyle devam ederse

Masallah canim artik gitme biyere sen toptan halletmissin

Sagol cnm, hastanede yarışa devam. Şuan ara ara sancılar gelmeye başladı. Bir iki daha girerse çağıracağım hemşireyi açılma varmı bakacak. Kuzum durmayacak sanırım gelecek böyle devam ederse
Canim sanci nasil oluyor ilac vermiyorlarmi kessin diye

Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
küvöze girmedi mii? :))) ayyyy nasil sevindim kucaginda olmasina anlatamam... hayırlı ugurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. inşallah en kısa sürede toparlayıp çıkarsınız hastaneden. maşallah maşallah...

Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Ay çok heycanlandim şuan iyisinizdir inşallahhh.... İlk annemiz, ilk bebeğimiz çok duygulandim bende kizimla oynuyordum video cekiyodum. Cok sukur sagsaglim kavustun insallah saglikla anali babali buyusun minigin agabeyleriyle

Ay çok heycanlandim şuan iyisinizdir inşallahhh.... İlk annemiz, ilk bebeğimiz çok duygulandim bende kizimla oynuyordum video cekiyodum. Cok sukur sagsaglim kavustun insallah saglikla anali babali buyusun minigin agabeyleriyle
balinmaz yat kız :) kapa gözünü, uykun gelir :)

Hiç uyumadik bu gece eller ayaklar şiş galiba doktoruma bi gitsem iyi olcak. Son 4 gun cok tempolu gecti. Birde yatinca bebek asagida kipraşiyo tedirgin oluyorum
uykusuz her geceeee:) canım ben de aynen tarif ettiğin gibiyim. tam bir file döndüm. uyku çok zorluyor gerçekten. uyumak istiyorum ama yok ağrıydı yol tuvaletti bi rahat edemiyorum. azcık daha sıkıcaz dişimizi kuzum mecbur. tansiyon falan normalse doktor dinlen bol bol dicek. yorma kendini fazla. gündüz kendimizi yorunca gece çıkıyor böyle acısı

Ayy canim masallah hadi gozun aydin kuveze girmedi degilmi ? Topigimizin ilk annesi :)) gozlerim yasardi walla saglikla anali babali buyusun insallah canimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…