Başınız sağolsun, sana da çok geçmiş olsun canım. .Slm kızlar 15 gündür yazamıyordum.. nasılsınız?? Umarım herkes de herşey yolundadır.. sayfalar çok biriktiği için henüz okuyamadım.. kayınpederim vefat etti ani türkiyeye uçuş yapmak zorunda kaldık.. akşam geldik.. hamilelikte yolculuk yapacak arkadaşlar yapmadan önce bir kez daha düşünün derim.. benim ki resmen işkenceydi.ayaklarım şuan fil ayağı gibi.. üstüne yediğim birleyden mikrop kaptım 2 gün hastanede kaldım.. serum, antibiyotik biraz kendimi toparladımda doğurmadan evime gelebildim.. evde uzanıyorum, tr de dr bana erken doğum riskim olduğunu söyledi.. kızım olması gerekenden çok aşağıdaymış.. yolculuk esnasında sorun olmasın diye iğne yaptılar.. kendi dr ma gitmeme 9 gün var.. nasıl geçer bu günler bilmiyorum..??
Ben de uzun süre oturmaktan yoruluyorum. Bugün eşimin halasina gittik, bi o tarafa bi bu tarafa döne döne rahat edemedim.Artik misafir ağırlayamam, hareketler iyice kisitlandi, zaten ailemin yanındayım bu ayın sonuna kadar, sonra gidip eşyalarımı hazırlayıp doğum için gelicem.Kizlar ya cidden bisi soracagim size misafirlige gidenler misafiri gelenler nasil oturuyorsunuz uzun süre.
Ben hamileligim boyunca evimde yalnizdim gezdik tozduk hep ama arabayla gidip oturup dolasip geliyoruz. Kimsenin yaninda oturmak zorunda kalmamistim gecen 1 gece esim yokken misafirlige gittim orda kaldim tum gun boyunca oturunca ayagim elim sisti ayagimi sarkitmaktan :)))
Evde hep uzandigim icin hic oturmamistim o kadar sure inanin ki eve gelmeyi 4 gözle bekledim eve gelince ayaklarimin sisi indi :))
Sagol cnm, hastanede yarışa devam. Şuan ara ara sancılar gelmeye başladı. Bir iki daha girerse çağıracağım hemşireyi açılma varmı bakacak. Kuzum durmayacak sanırım gelecek böyle devam ederseG Gulsumiklima basin sagolsun ve gecmis olsun.. bol bol dinlen Allahin izniyle bisey olmaz inşallah.
Bir-Yolcu nasilsin ara ara yaz merak ediyoruz iyisinizdir umarim
Masallah canim artik gitme biyere sen toptan halletmissinBende persembe aksami kinaya, cuma aksami kinaya, cumartesi gunduz mevlide, cumartesi aksami dugune, bugun gündüz mevlide, anneme ve akşam misafirlige gittim. Ellerim ayaklarimda yanma seklinde agri var sanki hamile degilmisim gibi davrandik sulalecek. Ne işim var cemiyetlerde acaba :/ ayaklarim ve ellerim şişti sanırım. Bundan sonrada bi yere gitmem...
Canim sanci nasil oluyor ilac vermiyorlarmi kessin diyeSagol cnm, hastanede yarışa devam. Şuan ara ara sancılar gelmeye başladı. Bir iki daha girerse çağıracağım hemşireyi açılma varmı bakacak. Kuzum durmayacak sanırım gelecek böyle devam ederse
Kasilmayi önleyici spasfon verdiler cnm, ama fayda vermiyor. Gelecek sanırım benim aceleci oğlumCanim sanci nasil oluyor ilac vermiyorlarmi kessin diye
Üzme kendini hayirlisi olsun onemli olan saglikli olsunKasilmayi önleyici spasfon verdiler cnm, ama fayda vermiyor. Gelecek sanırım benim aceleci oğlum
küvöze girmedi mii? :))) ayyyy nasil sevindim kucaginda olmasina anlatamam... hayırlı ugurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. inşallah en kısa sürede toparlayıp çıkarsınız hastaneden. maşallah maşallah...Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Ay çok heycanlandim şuan iyisinizdir inşallahhh.... İlk annemiz, ilk bebeğimiz çok duygulandim bende kizimla oynuyordum video cekiyodum. Cok sukur sagsaglim kavustun insallah saglikla anali babali buyusun minigin agabeyleriyleGeldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
balinmaz yat kız :) kapa gözünü, uykun gelir :)Ay çok heycanlandim şuan iyisinizdir inşallahhh.... İlk annemiz, ilk bebeğimiz çok duygulandim bende kizimla oynuyordum video cekiyodum. Cok sukur sagsaglim kavustun insallah saglikla anali babali buyusun minigin agabeyleriyle
balinmaz yat kız :) kapa gözünü, uykun gelir :)
uykusuz her geceeee:) canım ben de aynen tarif ettiğin gibiyim. tam bir file döndüm. uyku çok zorluyor gerçekten. uyumak istiyorum ama yok ağrıydı yol tuvaletti bi rahat edemiyorum. azcık daha sıkıcaz dişimizi kuzum mecbur. tansiyon falan normalse doktor dinlen bol bol dicek. yorma kendini fazla. gündüz kendimizi yorunca gece çıkıyor böyle acısıHiç uyumadik bu gece eller ayaklar şiş galiba doktoruma bi gitsem iyi olcak. Son 4 gun cok tempolu gecti. Birde yatinca bebek asagida kipraşiyo tedirgin oluyorum
Ayyyy cok heyecanlandım mutlu oldum ilk annemiz hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın analı babalı bir ömür sağlık mutlulukla büyüsünGeldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Ayy canim masallah hadi gozun aydin kuveze girmedi degilmi ? Topigimizin ilk annesi :)) gozlerim yasardi walla saglikla anali babali buyusun insallah canimmmmmGeldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Magnezyum alsaydin canim yorgunluktan uyuyamamissindir :)Hiç uyumadik bu gece eller ayaklar şiş galiba doktoruma bi gitsem iyi olcak. Son 4 gun cok tempolu gecti. Birde yatinca bebek asagida kipraşiyo tedirgin oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?