Amin cnm Allah razi olsun. Kuveze ihtiyaci yok ama güvende olsun diye koyacaklar yine. Kucuk oldugu icim. Kendi nefesini kendi alıyor. Beni hemen emdi yarım saat. Hastaneye yattığımdan beri neler okumadım ki, birde popodan dogdu ustelik çok şükür çok kolay geçti. Hayal gibi, rüya gibi şimdi biranda oldu bitti. Sukretmem için okadar çok neden var ki. Şampiyon dedilerek ogluma.... Darısı sana ve bütün hamislere cnm , en iyi zamanda en kolay şekilde sagliklica al insAllah kucagina yavrularını...Ayy canim masallah hadi gozun aydin kuveze girmedi degilmi ? Topigimizin ilk annesi :)) gozlerim yasardi walla saglikla anali babali buyusun insallah canimmmmm
Amin cnm, Allah razi olsun. Rabbim isteyen herkese yasatsin. Doğru zamanda saglikla gelsin ins. KuzunAyyyy cok heyecanlandım mutlu oldum ilk annemiz hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın analı babalı bir ömür sağlık mutlulukla büyüsün
Amin cnm Allah razi olsun. Darısı sizlerin basina ıns. Çok mutluyum. Rabbim bundan sonrasınıda kolaylaştırsin ıns.Ay çok heycanlandim şuan iyisinizdir inşallahhh.... İlk annemiz, ilk bebeğimiz çok duygulandim bende kizimla oynuyordum video cekiyodum. Cok sukur sagsaglim kavustun insallah saglikla anali babali buyusun minigin agabeyleriyle
İnşallah sizin için kolay bi sureç olsun.. hiç stres yapma, hep pozitif ol. Bol sütün olsun annesi büyüyüversin hemencik minikAmin cnm Allah razi olsun. Darısı sizlerin basina ıns. Çok mutluyum. Rabbim bundan sonrasınıda kolaylaştırsin ıns.
Magnezyum aliyorum canim malesef çok yoruldum şu son 4 gundur. Zaten kontrolümüz 5-10 mayis arasiydi dra bi gorunsek iyi olcakMagnezyum alsaydin canim yorgunluktan uyuyamamissindir :)
Bende wc yollarinda gecirdim tum geceyi :))
Aminnnn aminnn canim ay minnosuna kiyamam rabbim saglikla hastaneden eve cikmanizida nasip etsin..iyi olsunda kuvez onun icin faydaliysa kalsin neolcak..masallah pasaya yaaa masallah.Amin cnm Allah razi olsun. Kuveze ihtiyaci yok ama güvende olsun diye koyacaklar yine. Kucuk oldugu icim. Kendi nefesini kendi alıyor. Beni hemen emdi yarım saat. Hastaneye yattığımdan beri neler okumadım ki, birde popodan dogdu ustelik çok şükür çok kolay geçti. Hayal gibi, rüya gibi şimdi biranda oldu bitti. Sukretmem için okadar çok neden var ki. Şampiyon dedilerek ogluma.... Darısı sana ve bütün hamislere cnm , en iyi zamanda en kolay şekilde sagliklica al insAllah kucagina yavrularını...
Massllah size cok sevindimmm,sampiyon tabi :) bende hastanedeyim sarji idareli kullaniyorum,insallah benim kiz bekleyecek az dahaGeldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Hayirdir sen neden hastanedesin kaçırmışım benMassllah size cok sevindimmm,sampiyon tabi :) bende hastanedeyim sarji idareli kullaniyorum,insallah benim kiz bekleyecek az daha
Duaları kabul buyuran Allaha şükürler olsun çok mutlu oldum. Rabbim sağlıklzı hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.Amin cnm Allah razi olsun. Kuveze ihtiyaci yok ama güvende olsun diye koyacaklar yine. Kucuk oldugu icim. Kendi nefesini kendi alıyor. Beni hemen emdi yarım saat. Hastaneye yattığımdan beri neler okumadım ki, birde popodan dogdu ustelik çok şükür çok kolay geçti. Hayal gibi, rüya gibi şimdi biranda oldu bitti. Sukretmem için okadar çok neden var ki. Şampiyon dedilerek ogluma.... Darısı sana ve bütün hamislere cnm , en iyi zamanda en kolay şekilde sagliklica al insAllah kucagina yavrularını...
Canim gecmis olsun sen ne zaman hastaneye gittin ne sikayetin var?Massllah size cok sevindimmm,sampiyon tabi :) bende hastanedeyim sarji idareli kullaniyorum,insallah benim kiz bekleyecek az daha
Benim uçak yolculuğum 3,5 saat sürdü canım sonrasıda arabayla devam ettik.. 31+1 haftalıktım.. yolculuk yaptığımız uçak şirketi 34+1 de uçuş için dr raporu istediklerini belirttiler.. biz her ihtimale karşı yinede rapor almıştık..riskli bir durumun yoksa yapabilirsin bence.. tabi drun ne diyecek o çok önemli..Başınız sağolsun cnm bebeğin içinde önde olması şuan sıkıntı degil artık 20 li haftalarda çok sıkıntı oluyor sadece kendine çok diikkat etmen gerek yorulmaman birde normal dogum yapılmıyor bebek aşagıda ise böyle bir durumda. İnşallah saglıcakla geçer günlr. Ne kadar sürdü uçak yolculugun 33+0 da 1 saat 15 dk uçuş yapıcam zararı olur mu
Sayfalarca birikmiş ben son sayfalara bakayım dedim bide ne göreyim sokkkGeldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Canım nasıl ya ne ara :) gözün aydın canım benim. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Nekadar oldu nasıl oldu anlat mutlaka. Ay emzirdiğine de göre herşey yolunda ssnırım bin şükürGeldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Canım çok çok geçmiş olsun sanada inşallah bekler kuzun. Hiçbişeyim hazır değil diye düşünme herşey hallolur. Hayırlısı neyse onu dile. Rabbim yardımcın olsunAksamdan beri soktayim yatmayi hic beklemiyordum,nolur sizde kendinize dikkat edin yorulmayin..benim oncesinde sadece arada bir kasilma dedikleri yani o toplanma denilen sey oluyordu yoktu bi sikayetim,bir sey olmaz bana diye dusunmeyin
ayyy nasıl sevindim hayırlı olsun canım kavuştun sagsalim bebisineGeldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?