2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canim masallah hadi gozun aydin kuveze girmedi degilmi ? Topigimizin ilk annesi :)) gozlerim yasardi walla saglikla anali babali buyusun insallah canimmmmm
Amin cnm Allah razi olsun. Kuveze ihtiyaci yok ama güvende olsun diye koyacaklar yine. Kucuk oldugu icim. Kendi nefesini kendi alıyor. Beni hemen emdi yarım saat. Hastaneye yattığımdan beri neler okumadım ki, birde popodan dogdu ustelik çok şükür çok kolay geçti. Hayal gibi, rüya gibi şimdi biranda oldu bitti. Sukretmem için okadar çok neden var ki. Şampiyon dedilerek ogluma.... Darısı sana ve bütün hamislere cnm , en iyi zamanda en kolay şekilde sagliklica al insAllah kucagina yavrularını...

Ay çok heycanlandim şuan iyisinizdir inşallahhh.... İlk annemiz, ilk bebeğimiz çok duygulandim bende kizimla oynuyordum video cekiyodum. Cok sukur sagsaglim kavustun insallah saglikla anali babali buyusun minigin agabeyleriyle
Amin cnm Allah razi olsun. Darısı sizlerin basina ıns. Çok mutluyum. Rabbim bundan sonrasınıda kolaylaştırsin ıns.

Aminnnn aminnn canim ay minnosuna kiyamam rabbim saglikla hastaneden eve cikmanizida nasip etsin..iyi olsunda kuvez onun icin faydaliysa kalsin neolcak..masallah pasaya yaaa masallah.normal dogum oldu sanirim makat gelislidemi oluyormus . kac kilo olmus annesi

Duaları kabul buyuran Allaha şükürler olsun çok mutlu oldum. Rabbim sağlıklzı hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.

Iki gundur nezle gibiydim,dun sabah ama farkli bir agri vardi karnimda kasiklarimda hastaliktandir dedim yattim,surekli yatiyorum okulda olmadigim zamanlarda..neyse kizlar aksam 6 gibi ciktik avmye gittik daha iyiydim sonra donerken hastane eve uzak baya ugrayalim dedik vardi cunku agrim.acile geldik ntsye bagladikar az sancim cikti cok az da acilmam olmus.yatis yaptilar.ciger gelistirici igne.de.vuruldum.doktorumu bekliyorum simdi en son.nts de pek bisey cikmadi insallah eve giderim cantam.bile hazir degil(

Aksamdan beri soktayim yatmayi hic beklemiyordum,nolur sizde kendinize dikkat edin yorulmayin..benim oncesinde sadece arada bir kasilma dedikleri yani o toplanma denilen sey oluyordu yoktu bi sikayetim,bir sey olmaz bana diye dusunmeyin

Benim uçak yolculuğum 3,5 saat sürdü canım sonrasıda arabayla devam ettik.. 31+1 haftalıktım.. yolculuk yaptığımız uçak şirketi 34+1 de uçuş için dr raporu istediklerini belirttiler.. biz her ihtimale karşı yinede rapor almıştık..riskli bir durumun yoksa yapabilirsin bence.. tabi drun ne diyecek o çok önemli..

Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Sayfalarca birikmiş ben son sayfalara bakayım dedim bide ne göreyim sokkk ilk annemiz bile olmuş Allah hayırlı evlat etsin sağlıkla evinize de gidin inşallah canım :)) tam olarak ne kadarlık kaç kilo oldu ?

Hayırlı sabahlar kızlar... baş sağlığı dilekleriniz için tşk ederim.. kızımla bizde erkenden uyandık saatin 8 olmasını bekliyoruz.. drumuzu arıcaz..kabul edersebakalım son durumu o nasıl yorumlayacak... topiğin ilk açılışı yapıldı çorap söküğü gibi arka arkaya doğurmaya başlarız artık :)) vaktinde hepsi sağlıcakla doğsunlar inşaallah..

Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Canım nasıl ya ne ara :) gözün aydın canım benim. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Nekadar oldu nasıl oldu anlat mutlaka. Ay emzirdiğine de göre herşey yolunda ssnırım bin şükür

Aksamdan beri soktayim yatmayi hic beklemiyordum,nolur sizde kendinize dikkat edin yorulmayin..benim oncesinde sadece arada bir kasilma dedikleri yani o toplanma denilen sey oluyordu yoktu bi sikayetim,bir sey olmaz bana diye dusunmeyin
Canım çok çok geçmiş olsun sanada inşallah bekler kuzun. Hiçbişeyim hazır değil diye düşünme herşey hallolur. Hayırlısı neyse onu dile. Rabbim yardımcın olsun

Bebeğini kucağına almak çok güzel bir duygudur :) kaç kilo kaç haftalikken doğdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…