2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...

Ayyy canım şaşırdım ve çok sevindim.. Gözün aydın.. Allah analı babalı büyütsün.. Okunca acaba dedim yanlış mı okudum ilkinde.. Kuzucuk yaa hızlı bebek :)

Aksamdan beri soktayim yatmayi hic beklemiyordum,nolur sizde kendinize dikkat edin yorulmayin..benim oncesinde sadece arada bir kasilma dedikleri yani o toplanma denilen sey oluyordu yoktu bi sikayetim,bir sey olmaz bana diye dusunmeyin

Çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla zamanında gelsin kuzun

herkese günaydın gebişler hayırlı haftalar olsun inşallah Bir-Yolcu canım kuzum geldii mesajını okur okumaz gozlerımden yaşlar süzüldü ne garip birsey çok sevındım sağlıkla kucagına almana . gunlerdır aklımdasın hep dua ettim .senin mesajına boyle olursam ben kendı bebegımı aglamaktan doğuramam herlade bu nasıl bı duygu şükürler olsun rabbime..

Allah razı olsun hepinizden kizlar, yazamadıklarım varsa. Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu en güzel şekilde.
Gece başladı sancılar ama önceki kasilmaları benzediği için gelmez sanırım dedim. Baktım 4 dk da bir geliyor, hemşireyi çağırdım bağladı makinası gördük sancıları alttan bi baktı 2 parmak acilmis dedi 2 sancı sonra tekrar bakayım dedi 4 cm olmuş dedi. Dosyami doktora götürdü bebek küçük ve makat gelisli olduğu için. Normal doğum olur diye karar verdi doktor ki zaten vermesede sezaryanda yetişmezdi peridural vuralım ama makat gelisli zor olur müdahale gerekir dediler. İstemiyorum böyle doguracagim dedim. Diğer dogumlarimdan biliyorum mutlaka bir istiğfar ederim son bir iki sancı öncesi oda olunca tmm geliyor dedim. Ben yattım onlar eldivenini takarken geliyor dedim. Doktor zaten biliyor dedi müdahale etmedi, sadece baktilar. Kendiliğinden oluverdi kuzumgogusume koydular hemen. Dikiş gerekmedi. Nefesini kendi alıyor, rengi çok güzel dediler. Normalde34. haftada emme refleksi gelişir diye okumuştum ama Maşallah sanki aylardır emiyor gibiydi. Bakışları bile farkliydi. 1kilo 575 gram doğdu. Küçücük daha, bundan sonrası icin cok gayret gösterip hemen almalıyım kuzumu, buyutmeliyim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun bir kez daha yaşattığı için bana bu duyguyu
Darisi sizlere kızlar, dualarım sizlerle olacak dinlenin bol bol, tadını çıkarın. Açılışı yaptık biz, teyzeler.

zarlar. Güzel haberler alan arkdaşlar olmuş bende onlarla mutlu oldum. Sıkıntısı olan arkadaşlarımında dualarına yürek
Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...

Canımmm hayırlı uğurlu olsun..tüylerim diken diken oldu..Allah analı babalı büyütsün..hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah...

Canımmm hayırlı uğurlu olsun..tüylerim diken diken oldu..Allah analı babalı büyütsün..hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah...

Çocukluğumda yerde sofra açılır yenirdi,Antepli olunca mercimek köftesi,çiğ köfte,bir sürü yoğurmalı şey yapılırdı.Birçok kişide olmuştur yerde sofrada yemek yeme kalktı,masada yenilmeye başlandı belli bir dönemde ama ben bağdaşa alışmışım,en rahat pozisyon sandalyede bağdaş kuruyordum tabi aile içinde sadece :)Sonra yoga yaparken falan da çok rahat ettim.Bu hamilelik döneminde o eski alışkanlığa geri döndüm,bir dene bak çok rahat oluyor :)

Ohh maşallah içim ferahladi okurken sorunsuz aksilik olmadan almışsın yavrumu kucağına darısı başımıza olsun bebeğin emsin tosun gibi olsun inşallah

valla bravo sana ne güzel olmuş doğumun. ben de erken doğum yapmıştım. o yüzden çok etkiliyor beni erken doğan bebekler... haberdar et bizi sık sık...

İnanılmaz duygulandım mesajını görünce gözlerim doldu, çok mutlu oldum emiyor bile topiğimizin ilk minik kuzusu. Allah analı babalı büyütsün, ömrü uzun, bahtı açık olsun inşallah.

Selo canım,Allah analı babalı büyütsün,rahat doğum yapmışsın,bebeğin sağlıklıymış,erken geldi dünyaya ama hazırlıklı gelmiş,bebişin aceleci :) çok sevindim,mutlu oldum okurken.Allah bize de sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin.

Gözlerim doldu canım yaa..Alllah analı babalı büyütsün..hayırlı uzun ömrü olsun inşallah...bizde sağlıkla kurtuluruz inşallah..

Massllah size cok sevindimmm,sampiyon tabi :) bende hastanedeyim sarji idareli kullaniyorum,insallah benim kiz bekleyecek az daha
Hayırdır , ben görmemiştim daha önce hastanede olduğunu. Neyin var kuzum ? İnşallah ciddi bir durum değildir.

Ne kadar sosyalsin,ben olsam ben de giderdim,dayanamazdım, çok severim cemiyetleri.Bir de kocaman karnımla oynarım,eşim tutmaya çalıştı geçen,elinden sıyrılıp kaçtım,yine oynadım:)Orada diğer oynayan kadınlar çok zıplama yavaş diyorlar,annem de ayıp kızım otursana diyor,başka biri de bebeğin oynak olacak diyor,eşim de oğlumuza oynak dedirtiyorsun diye bana kızıyor :)Bedenim izin verdikçe oynarım,"Gel gel sarışınım gel " diye şarkı başlayınca beni kimse tutamaz :)

Dayanın canım biraz daha,eve dönünce hazırlıklarını hemen tamamla,bebişin acaleci olabilir :)

Bir-Yolcu canım benim az önce okudum yazdıklarını. Sağlıklı doğum yaptığına mı seviniyim miniğin kuvezde olmadığına mı yoksa emiyor olmasına mı bilemedim. Gözlerimden sevinç mutluluk yaşları akıverdi birden. Rabbim ikinize de sağlık ve huzur versin. Burdaki herkesinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuklarını.

A almora1 canım sende inşallah sağlıkla çıkarsın bugün hastaneden. Baktın yatış verdiler selo86 gibi hayırlı doğum haberlerini bekler dua ederiz bol bol. Hiç sıkıntı yapma.
Burda tanımadan birbirimize o kadar yürekten dualar ediyoruz ki eminim rabbim samimiyetimizi bildiği için kabul ediyor dualarımızı. O yüzden dua etmeyi hiç bırakmayalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…