- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Aksamdan beri soktayim yatmayi hic beklemiyordum,nolur sizde kendinize dikkat edin yorulmayin..benim oncesinde sadece arada bir kasilma dedikleri yani o toplanma denilen sey oluyordu yoktu bi sikayetim,bir sey olmaz bana diye dusunmeyin
Canım çok çok geçmiş olsun sanada inşallah bekler kuzun. Hiçbişeyim hazır değil diye düşünme herşey hallolur. Hayırlısı neyse onu dile. Rabbim yardımcın olsun
Cok tesekkkur ederim duanizi eksik etmeyin,sag salim bugun eve gideyimÇok geçmiş olsun canım. Sağlıkla zamanında gelsin kuzun
zarlar. Güzel haberler alan arkdaşlar olmuş bende onlarla mutlu oldum. Sıkıntısı olan arkadaşlarımında dualarına yürek
Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Çocukluğumda yerde sofra açılır yenirdi,Antepli olunca mercimek köftesi,çiğ köfte,bir sürü yoğurmalı şey yapılırdı.Birçok kişide olmuştur yerde sofrada yemek yeme kalktı,masada yenilmeye başlandı belli bir dönemde ama ben bağdaşa alışmışım,en rahat pozisyon sandalyede bağdaş kuruyordum tabi aile içinde sadece :)Sonra yoga yaparken falan da çok rahat ettim.Bu hamilelik döneminde o eski alışkanlığa geri döndüm,bir dene bak çok rahat oluyor :)Calisana daha zor cidden bir gun iskence cektim ayagi kalkip gezindim ama yok alismisim uzun oturmaya :)
Allah yardimciniz olsun iyiki ben bu sene calismamisim diyorum.
Gitme zaten evde uzan ohh miss :)) Ben gobekten bacak bacak üstüne atamiyorum sen nasil bagdas kuruyorsun :)) Ben yemek yerken bile sandalyeye ayagimi uzatiyorum
Ohh maşallah içim ferahladi okurken sorunsuz aksilik olmadan almışsın yavrumu kucağına darısı başımıza olsun bebeğin emsin tosun gibi olsun inşallahAllah razı olsun hepinizden kizlar, yazamadıklarım varsa. Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu en güzel şekilde.
Gece başladı sancılar ama önceki kasilmaları benzediği için gelmez sanırım dedim. Baktım 4 dk da bir geliyor, hemşireyi çağırdım bağladı makinası gördük sancıları alttan bi baktı 2 parmak acilmis dedi 2 sancı sonra tekrar bakayım dedi 4 cm olmuş dedi. Dosyami doktora götürdü bebek küçük ve makat gelisli olduğu için. Normal doğum olur diye karar verdi doktor ki zaten vermesede sezaryanda yetişmezdiperidural vuralım ama makat gelisli zor olur müdahale gerekir dediler. İstemiyorum böyle doguracagim dedim. Diğer dogumlarimdan biliyorum mutlaka bir istiğfar ederim son bir iki sancı öncesi oda olunca tmm geliyor dedim. Ben yattım onlar eldivenini takarken geliyor dedim. Doktor zaten biliyor dedi müdahale etmedi, sadece baktilar. Kendiliğinden oluverdi kuzum gogusume koydular hemen. Dikiş gerekmedi. Nefesini kendi alıyor, rengi çok güzel dediler. Normalde34. haftada emme refleksi gelişir diye okumuştum ama Maşallah sanki aylardır emiyor gibiydi. Bakışları bile farkliydi. 1kilo 575 gram doğdu. Küçücük daha, bundan sonrası icin cok gayret gösterip hemen almalıyım kuzumu, buyutmeliyim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun bir kez daha yaşattığı için bana bu duyguyu
Darisi sizlere kızlar, dualarım sizlerle olacak dinlenin bol bol, tadını çıkarın. Açılışı yaptık biz,teyzeler.
valla bravo sanaAllah razı olsun hepinizden kizlar, yazamadıklarım varsa. Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu en güzel şekilde.
Gece başladı sancılar ama önceki kasilmaları benzediği için gelmez sanırım dedim. Baktım 4 dk da bir geliyor, hemşireyi çağırdım bağladı makinası gördük sancıları alttan bi baktı 2 parmak acilmis dedi 2 sancı sonra tekrar bakayım dedi 4 cm olmuş dedi. Dosyami doktora götürdü bebek küçük ve makat gelisli olduğu için. Normal doğum olur diye karar verdi doktor ki zaten vermesede sezaryanda yetişmezdiperidural vuralım ama makat gelisli zor olur müdahale gerekir dediler. İstemiyorum böyle doguracagim dedim. Diğer dogumlarimdan biliyorum mutlaka bir istiğfar ederim son bir iki sancı öncesi oda olunca tmm geliyor dedim. Ben yattım onlar eldivenini takarken geliyor dedim. Doktor zaten biliyor dedi müdahale etmedi, sadece baktilar. Kendiliğinden oluverdi kuzum gogusume koydular hemen. Dikiş gerekmedi. Nefesini kendi alıyor, rengi çok güzel dediler. Normalde34. haftada emme refleksi gelişir diye okumuştum ama Maşallah sanki aylardır emiyor gibiydi. Bakışları bile farkliydi. 1kilo 575 gram doğdu. Küçücük daha, bundan sonrası icin cok gayret gösterip hemen almalıyım kuzumu, buyutmeliyim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun bir kez daha yaşattığı için bana bu duyguyu
Darisi sizlere kızlar, dualarım sizlerle olacak dinlenin bol bol, tadını çıkarın. Açılışı yaptık biz,teyzeler.
İnanılmaz duygulandım mesajını görünce gözlerim doldu, çok mutlu oldum emiyor bile topiğimizin ilk minik kuzusu. Allah analı babalı büyütsün, ömrü uzun, bahtı açık olsun inşallah.Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Hayırlı sabahlar kızlar... baş sağlığı dilekleriniz için tşk ederim.. kızımla bizde erkenden uyandık saatin 8 olmasını bekliyoruz.. drumuzu arıcaz..kabul edersebakalım son durumu o nasıl yorumlayacak... topiğin ilk açılışı yapıldı çorap söküğü gibi arka arkaya doğurmaya başlarız artık :)) vaktinde hepsi sağlıcakla doğsunlar inşaallah.
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eğlesin..
Allah razı olsun hepinizden kizlar, yazamadıklarım varsa. Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu en güzel şekilde.
Hayırdır , ben görmemiştim daha önce hastanede olduğunu. Neyin var kuzum ? İnşallah ciddi bir durum değildir.Massllah size cok sevindimmm,sampiyon tabi :) bende hastanedeyim sarji idareli kullaniyorum,insallah benim kiz bekleyecek az daha
Ne kadar sosyalsin,ben olsam ben de giderdim,dayanamazdım, çok severim cemiyetleri.Bir de kocaman karnımla oynarım,eşim tutmaya çalıştı geçen,elinden sıyrılıp kaçtım,yine oynadım:)Orada diğer oynayan kadınlar çok zıplama yavaş diyorlar,annem de ayıp kızım otursana diyor,başka biri de bebeğin oynak olacak diyor,eşim de oğlumuza oynak dedirtiyorsun diye bana kızıyor :)Bedenim izin verdikçe oynarım,"Gel gel sarışınım gel " diye şarkı başlayınca beni kimse tutamaz :)Bende persembe aksami kinaya, cuma aksami kinaya, cumartesi gunduz mevlide, cumartesi aksami dugune, bugun gündüz mevlide, anneme ve akşam misafirlige gittim. Ellerim ayaklarimda yanma seklinde agri var sanki hamile degilmisim gibi davrandik sulalecek. Ne işim var cemiyetlerde acaba :/ ayaklarim ve ellerim şişti sanırım. Bundan sonrada bi yere gitmem...
Dayanın canım biraz daha,eve dönünce hazırlıklarını hemen tamamla,bebişin acaleci olabilir :)Iki gundur nezle gibiydim,dun sabah ama farkli bir agri vardi karnimda kasiklarimda hastaliktandir dedim yattim,surekli yatiyorum okulda olmadigim zamanlarda..neyse kizlar aksam 6 gibi ciktik avmye gittik daha iyiydim sonra donerken hastane eve uzak baya ugrayalim dedik vardi cunku agrim.acile geldik ntsye bagladikar az sancim cikti cok az da acilmam olmus.yatis yaptilar.ciger gelistirici igne.de.vuruldum.doktorumu bekliyorum simdi en son.nts de pek bisey cikmadi insallah eve giderim cantam.bile hazir degil(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?