2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin, analı babalı büyüsün. Okadar heycanlandımki sıra bizlere geliyor. Aman gelmesin minikler beklesin biraz daha. Biz senin gibi deneyimlide değiliz. Inşallah bizlerde sağlıklı bebeklerimizi haziran-temmuz aylarında kuçağımıza alırız.

G Gulsumiklima canım sana da buyuk gecmıs olsun kendıne çk dıkkat et havalar da isindi fazla tempo kaldırmıyor bebısler başnız saolsun ayrıca. A almora1 canım korkma sende ayakta çok kalmaktan olabılır inşallah açılmanın devamı gelmez rabbim yardımcınız olsun panık yapma sakın bebıs de saglıkla vakıtlıce gelecektır inşallah

Bende aliskinim hatta cocuklari oturtmayin v seklinde derler ya hep öyle otururum yerde ama hamilelikte gobegim batiyor ayak ayak ustune atinca bile :)
Yoksa yerde yemek yemegi cok severim Bende Senin oralara yakinim memleket olarak Kultur ayni hemen hemen

Ayyy ciddi mi,daha Akdenizsin gibi sen.Hatay ,Mersin havası var gibi :)

Vay beee sabredemeyen bir bebisimiz oldu :)) allah sağlık şifa versin inşallah hemen büyür

Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...

@selo86 canım gözün aydın cok şaşırdım gözlerimden yaşlar aktı yazdıklarını okuyunca cok şükür Allaha emiyormus minik. Rabbim sağlık sıhhat versin ikinizede ayyy nasıl sevindim anlatamam:)))

hhv aa

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun insallah cıkarîrlar

Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Canım bebişin bekleyememiş abileriyle oynamak için sabırsızlanmış. Emzirmen çok çok iyi bir gelişme şimdi sütün bol olur inşallah hemencik büyür.

Cok güzel ya masallah paşamıza çok güclü bir bebek o insallah en kısa zamanda alıp evinize gitmek nasip olsun

A almora1 canm geçmiş olsun inşallah hersey yolundadir bol bol istirahat et bakalm.

Teker teker hastaneye gitmelere başladık herkesin çantası hazır olsun artık kızlar ne olur ne olmaz

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar sarjim azken bile ilk size yazmak istedim:) tekrar nstye bagladilar yine dusuk cikti sancilar,ogleden sonra muayeneden sonra duruma gore 1 gece daha ya da cikacagim.ciger gelistiricinin 2.sini duruma gore yapacaklar herhalde beklemedeyim

Guzel haberler alman dilegiyle canim.. insalalh seninki bekler acele etmez ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…