Rabbim hayırlı zamanda kolay bir doğumla seni de sağ salim kavuştursun yavruna canım.Allah yardımcın olsunHepinize cok tesekkur ederim kizlar sarjim azken bile ilk size yazmak istedim:) tekrar nstye bagladilar yine dusuk cikti sancilar,ogleden sonra muayeneden sonra duruma gore 1 gece daha ya da cikacagim.ciger gelistiricinin 2.sini duruma gore yapacaklar herhalde beklemedeyim
Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Pudra kullanmayacagim önerilmiyorda yag en dogali zeytin yagi :)) Pisik kremi olarak sudocrem aldim o kadar canim ..Kızlar içinde pişik kremi pudra yağ gibi bebek bakım setini hangi marka aliyorsunuz?
Pudra kullanmayacagim önerilmiyorda yag en dogali zeytin yagi :)) Pisik kremi olarak sudocrem aldim o kadar canim ..
Cok gecmis olsun canim bol bol dinlen vucud artik uyariyor hoopp diyor dinlenin yormayin igne gelistiricinin ikinci dozunuda yapip cikarirlar istirahat verirler insallah..sanci cikmadiysa merak etmeIki gundur nezle gibiydim,dun sabah ama farkli bir agri vardi karnimda kasiklarimda hastaliktandir dedim yattim,surekli yatiyorum okulda olmadigim zamanlarda..neyse kizlar aksam 6 gibi ciktik avmye gittik daha iyiydim sonra donerken hastane eve uzak baya ugrayalim dedik vardi cunku agrim.acile geldik ntsye bagladikar az sancim cikti cok az da acilmam olmus.yatis yaptilar.ciger gelistirici igne.de.vuruldum.doktorumu bekliyorum simdi en son.nts de pek bisey cikmadi insallah eve giderim cantam.bile hazir degil(
Kızlar içinde pişik kremi pudra yağ gibi bebek bakım setini hangi marka aliyorsunuz?
Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
gozlerımden yaslar geldı ayy nasıl mutlu oldum bebegının ıyı olmasına erken geldı masallah ıyıymıs allah saglıkla buyumesını nasıp etsın canım ınsallah artık hepımız saglıkla kucagımıza alrızAllah razı olsun hepinizden kizlar, yazamadıklarım varsa. Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu en güzel şekilde.
Gece başladı sancılar ama önceki kasilmaları benzediği için gelmez sanırım dedim. Baktım 4 dk da bir geliyor, hemşireyi çağırdım bağladı makinası gördük sancıları alttan bi baktı 2 parmak acilmis dedi 2 sancı sonra tekrar bakayım dedi 4 cm olmuş dedi. Dosyami doktora götürdü bebek küçük ve makat gelisli olduğu için. Normal doğum olur diye karar verdi doktor ki zaten vermesede sezaryanda yetişmezdiperidural vuralım ama makat gelisli zor olur müdahale gerekir dediler. İstemiyorum böyle doguracagim dedim. Diğer dogumlarimdan biliyorum mutlaka bir istiğfar ederim son bir iki sancı öncesi oda olunca tmm geliyor dedim. Ben yattım onlar eldivenini takarken geliyor dedim. Doktor zaten biliyor dedi müdahale etmedi, sadece baktilar. Kendiliğinden oluverdi kuzum gogusume koydular hemen. Dikiş gerekmedi. Nefesini kendi alıyor, rengi çok güzel dediler. Normalde34. haftada emme refleksi gelişir diye okumuştum ama Maşallah sanki aylardır emiyor gibiydi. Bakışları bile farkliydi. 1kilo 575 gram doğdu. Küçücük daha, bundan sonrası icin cok gayret gösterip hemen almalıyım kuzumu, buyutmeliyim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun bir kez daha yaşattığı için bana bu duyguyu
Darisi sizlere kızlar, dualarım sizlerle olacak dinlenin bol bol, tadını çıkarın. Açılışı yaptık biz,teyzeler.
Masallah canim anlattigina gore ne kolay olmus rabbim bundan sonrasindada kolaylik versin kuzucun biran once toparlansin saglikla kavusun ailenize insallahAllah razı olsun hepinizden kizlar, yazamadıklarım varsa. Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu en güzel şekilde.
Gece başladı sancılar ama önceki kasilmaları benzediği için gelmez sanırım dedim. Baktım 4 dk da bir geliyor, hemşireyi çağırdım bağladı makinası gördük sancıları alttan bi baktı 2 parmak acilmis dedi 2 sancı sonra tekrar bakayım dedi 4 cm olmuş dedi. Dosyami doktora götürdü bebek küçük ve makat gelisli olduğu için. Normal doğum olur diye karar verdi doktor ki zaten vermesede sezaryanda yetişmezdiperidural vuralım ama makat gelisli zor olur müdahale gerekir dediler. İstemiyorum böyle doguracagim dedim. Diğer dogumlarimdan biliyorum mutlaka bir istiğfar ederim son bir iki sancı öncesi oda olunca tmm geliyor dedim. Ben yattım onlar eldivenini takarken geliyor dedim. Doktor zaten biliyor dedi müdahale etmedi, sadece baktilar. Kendiliğinden oluverdi kuzum gogusume koydular hemen. Dikiş gerekmedi. Nefesini kendi alıyor, rengi çok güzel dediler. Normalde34. haftada emme refleksi gelişir diye okumuştum ama Maşallah sanki aylardır emiyor gibiydi. Bakışları bile farkliydi. 1kilo 575 gram doğdu. Küçücük daha, bundan sonrası icin cok gayret gösterip hemen almalıyım kuzumu, buyutmeliyim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun bir kez daha yaşattığı için bana bu duyguyu
Darisi sizlere kızlar, dualarım sizlerle olacak dinlenin bol bol, tadını çıkarın. Açılışı yaptık biz,teyzeler.
Peki ben bir soru sorayim mi hastanede ne isi var zeytin yagininYani sadece pişik kremimi lazimpeki saçma bi soru olucak ama hastaneye götürmek icin zeytinyağını nasil götürüceksin, başka bir şeyin icine koysam olurmu acaba
Peki ben bir soru sorayim mi hastanede ne isi var zeytin yaginin
Allah aşkına güldürmeyin,kasıklarım ağrıyor :)Peki ben bir soru sorayim mi hastanede ne isi var zeytin yaginin
Mustela iyi diyorlar bende mustela almak istiyorum tabi maddi durumumuz yeterse biraz pahalı bir marka
Alemsin yaa sesli güldüm kiz listede olmasi evde bulunsun anlaminda :))) Hastaneye götürmeye gerek yok Bebisini banyo yaptirirsin eve gelince o zaman arada bir misler gibi yaglarsinBilmem listede yağ yazıyor ama hic düşünmedim ne işe yarayacaginj
:)) Aman gül kız bebisinde sallanir oda güler.Allah aşkına güldürmeyin,kasıklarım ağrıyor :)
Evet dünden beri arastiriyorm baya pahalı kararsız kaldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?