2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ilk doğum olmuş bile :) allah bağışlasın inşallah , kolay olmuş herşey yolunda sevindim çok:) bende dün dışarı çıktım eksik gedik ne varsa aldım gezmek çok yorucu hakketen göbeğim kocaman herkes bana bakıyor sanki , oğlumun eski kıyafetlerini çıkartıp yıkadık ohoo herşey bol bol varmış zaten , ilk bebişimizin adı ne oldu :)

Rabbim hayırlı zamanda kolay bir doğumla seni de sağ salim kavuştursun yavruna canım.Allah yardımcın olsun

Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...

cok heyecanlı yaa gözün aydın canım çok şükür bir sağlık probleminizin olmadığına kolay bi doğum yaşadığınza cok sevındım. Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin. Bebişin resmen ben doğunca nefes alabilirim emmeyi de öğrendim zaten tutmayın beni daha fazla içerde demiş :) topiğimizin en aceleci bebişi ve ilk annesini kutluyorum sıradaki bebişlerin de vaktinde sağlıkla gelmelerini diliyorum :)

@selo86 ilk bebegimiz hayırlı ugurlu uzun ömurlü olsun insallah. Tr de olsa hemen sezeryan yaparlardi, masallah bebegine makat gelis dememis dogmus:))
Hafta sonu cok yoruldum. Dun gece tam yaticagim. Bebek bir kipirdamaya basladi ama tekme falan degil basi masi hissediyorum her yerini. Midemi bulandirdi donusleri. Ve 2.5 saat hic mi durmaz arkadas. Bir yandan kucuk tuvaletim geliyor. Bir yandan bir ıkınma istegi. Korktum. Ama agrim yoktu. Esim dedi doktora gidelim. Dedim ne dicem cok hareketli mi? Sabah karsi sizmisim. Uyandim hala deli gibi oynuyor. Erken dogumdan cok korkuyorum cunku ne odasi ne besigi ne kiyafetleri hic bir seyimiz hazir degil. 19 mayis haftasi baslayabilcegim ancak.

Bir de aliexpressden sunveni bebek bakim cantasini gosteren biri vardi? Çantam geldi cok da guzel. Tesekkur ederim ona Allah razı olsun.

Kızlar içinde pişik kremi pudra yağ gibi bebek bakım setini hangi marka aliyorsunuz?

@selo86 canim hayirli olsun Rabbim uzun omurler versin insaallah saglıkla buyusun bebisin :)

Pudra kullanmayacagim önerilmiyorda yag en dogali zeytin yagi :)) Pisik kremi olarak sudocrem aldim o kadar canim ..

Yani sadece pişik kremimi lazim peki saçma bi soru olucak ama hastaneye götürmek icin zeytinyağını nasil götürüceksin, başka bir şeyin icine koysam olurmu acaba

Cok gecmis olsun canim bol bol dinlen vucud artik uyariyor hoopp diyor dinlenin yormayin igne gelistiricinin ikinci dozunuda yapip cikarirlar istirahat verirler insallah..sanci cikmadiysa merak etme

Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...

gozlerımden yaslar geldı ayy nasıl mutlu oldum bebegının ıyı olmasına erken geldı masallah ıyıymıs allah saglıkla buyumesını nasıp etsın canım ınsallah artık hepımız saglıkla kucagımıza alrız

Masallah canim anlattigina gore ne kolay olmus rabbim bundan sonrasindada kolaylik versin kuzucun biran once toparlansin saglikla kavusun ailenize insallah

Bilmem listede yağ yazıyor ama hic düşünmedim ne işe yarayacaginj
Alemsin yaa sesli güldüm kiz listede olmasi evde bulunsun anlaminda :))) Hastaneye götürmeye gerek yok Bebisini banyo yaptirirsin eve gelince o zaman arada bir misler gibi yaglarsin
Allah aşkına güldürmeyin,kasıklarım ağrıyor :)
:)) Aman gül kız bebisinde sallanir oda güler.

Evet dünden beri arastiriyorm baya pahalı kararsız kaldım bende

canım ben hındıstan cevızı yagı kullanmayı dusunuyorum. pişige cılt kuruluguna saclardaki konağa iyi geliyormuş. extra yine pişik kremi bulundurucam ama hastaneye hındıstancevızı yagını gotururum heralde

Sızler konustukca anlıyorum nekadar bısey bılmıorum ben ya ne cok sey var daha alınacak meger pişik kremi falan bıcok sey hangı marka hangı ürün ne alıcam gecrekten ne gereklı ben cok bocaladım galıba bebegıme nasıl bakıcam ben cok korkuyorum kıyafetlerını ve esyalarını alıp koseme cekıldım ben daha neler var mesela depend külot yazmıstınız sezeryanda olsak kullanılıomu o acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…